Vello Dayının Arapları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 115
  • Görüntüleme Görüntüleme 30K
ALLAH sana hidayet versin Cemil.

Dilaver abinin lokantasi falan yanmadi,sadece alttaki mangali harli yakmislar bacada kurumluymus tutusmus.O arada bazi damizliklar yavru almak icin cati arasindaydi,yanmanin etkisiyle dumandan zehirlenmisler,itfaiye`de tazzikli su sikinca geriye kalan damizliklar gitmistir,olay tamamen bu sekildedir.Ayrıca olayda ölen kuşların senin kuşlarla alakası da yoktur,bunu bilesin.
Kuşlara gelince 4 kişiden oluşan bir gurubun çalışması sonucu ortaya çıkan neslin damızlıklarıdır.

Bunu abartip Dilaver abimizin üstündende prim yapmaya calisiyorsunya sana aciyorum,dedigim gibi ALLAH sana hidayet versin insallah.

Kendisinin elinde senin kuslari birak ,pisligi dahi yoktur bunu bil ve yazilarini dikkatli yaz.

BOZOGLU

sayın cemiloğlu sizi tanımıyorum abimizsin büyüğümüzsün ama bir kuş için lokanta mı yakılır ya şu fani dünyada...vello arap olmazsa, dello beyaz olsun, kuş için insana zarar verilir mi? bugün varız yarın yokuz yapmayın etmeyin...kuşları severizde, insana zarar verdiği noktada ben yokum...bu maddiyattan da daha büyük bir sorun...haddimizi aştıysak affola...

Yine döndük dolaştık işi başka yerlere getirdik.Bizden çok bilenler var.Allah onların yolunu açık etsin.daha fazla yazıpta prim falan yapmayalım madem....hayırlı işler...

isabet buyursunuz.
ama yarın gene yazarsınız :)

cemil hacıoğlu' Alıntı:
Yine döndük dolaştık işi başka yerlere getirdik.Bizden çok bilenler var.Allah onların yolunu açık etsin.daha fazla yazıpta prim falan yapmayalım madem....hayırlı işler...
cemil hacı oğlu yalanın pirimi olmaz ancak kendini küçültürsün saim ustalara .yazdın kimse kale almadı feleksizlere yazdın kimse kale almadı vellonun araplarına yazdın kimse kale almadı eğer kendini kale alınmasını istiyosan . karaladığın insanlardan özür dilersen .belki seni kale alabilecek i,nsanlar çıkar . ozaman pirim yapar rüştünü ispat edrsin . ben seni şuan rüştünü ispatlamaya çalışan ilk okul öğrencisi gibi görüyorum . sana yazmak istememin sebebide ben seni tanımam sen beni tanımassın .ama . kendi sitende yazdığın yalan yanlış şeylerle ne sahtekalığımız kaldı kuş simsarlığımız kaldı .şimdi soruyorum sana şimdiye kadar benden türkiye cumhuriyetnde bir allah kulu varsa .çıkart . ulus meydanında ben şerefsizim diye bağıracam ve vidyoyada çekecem ama .çıkartamasanda sen . ne diye karaladığın insanlardan . nasıl özür dileyecen . onuda kendin yaz

sanana şu yazıyı bile yazmam kendimi senin sevyene düşürmeye içim razı olmadan yazdım yine tekrarlıyorum 35 senedir benden parayla kuş alan bir tane insan çıkar ulus meydanında .bağıracam ben şerefsizim diye ... hadi kendin ispatlayamazsan sende aynı şekilde bağırıp vidyo çekermisin . burda kimse sahtekar deyil haddini fazla aşıyosun seni insanlık adına . kınıyorum

3-5 kişi toplanmış bir alem yapar.İsterlerki herkes onların havasından çalsın.Ben aynı yerdeyim.Kimseye de prim vermem.karalayan aynada kendisine baksın.Ben dediğimden de kendimden de eminim.Tutturmuş bir yol gidersiniz.Kedi her zaman uzanamadığı ete mındar dermiş hikayesi gibi karalayın bakalım elinize ne geçecek çok merak ediyorum.Hep yerden yere vurdunuz durdunuz ne oldu ne değişti.Bari dik durunda kendinizi daha da alçaltmayın...Ben hiçbirinizi tanımam etmem.Şimdi yanımadığımda iyi olmuş diye düşünüyorum.Sizin ağrınıza ne gidiyor bunu anlamakta güçlük çekiyorum.Eğer derdiniz kuşsa gelin veriyim de kurtulun.Ha istemiyorsanız o zaman laf etmeyin..Sizin istediğinizi söylememi istersiniz ama bizde kusura bakmayın kimseye prim yoktur...Varın en iyisini siz uçurun güle güle besleyin...Zamanı gelince ben davet ederim o zaman nerde bağırmak isterseniz orada bağırırsınız...Bu kuşlardan beslermisiniz yok,gördünüz mü yok,eee daha ne diye görmediğiniz bir kuş için laf eder durursunuz.Kuş iyi ise bana iyi,kuş kötü ise bana kötü size ne oluyor da laf edersiniz.Yalan kouşuyorsam ben konuşuyorum size ne sizi ne ilgilendiriyor ki,Ben hanginize bu kuşlardan sattım da hanginizin neresinde acı var.Konu başlığı vello araplar bilgisi olan yazsın olmayanda bildiği başka konuya yazsın.Ortalığı bulandırıp ta benim üzerimden veya bu kuşların üzerinden bir yerlere varmaya kalkmayın....

Tilkiye sormuşlar sen kendini niye çok kurnaz görürsün diye tilki başlamış anlatmaya böbürlenip kurulmaya o sırada uzaktan bir ses gelmiş herkez sesin geldigi yöne dönüp ne oldugunu anlamaya çalışırken ses bu sefer daha güçlü gelmiş bagıran kurtmuş diyormuşki tilki reklamları geç flime başla tavuk kümesinde degil kurt inindesin zaman az zaman degerli....... Varsın anlayan anlasın pay çıkartsın tilkiligine

biz kardeşim insanız senin sevyene inmemek için kendimle mücadele verdim ALLAH seni islah etsin.

bu konu cıgırından cıkmış site kırkpınara dönmuş herkes birbirine meydan okuyor lutfen arkadaşlar sonradan pişmanolacagınız sözlerle kırıcı olmayalım başkalarınada kötu örnek olmayalım .kalp kırmak hemde kuş için degermi hepimiz bu işe gönul vermiş insanlarız burada dostluklarımızı pekiştirelim hoş sohpetler edelim kim bilir yarın belki karşı karşıya geliriz birbirimizi kırdıgımız için yuzlerimize utanmadan bakalım uçgunluk dunyada bugun varız yarın yokuz ... tumarkadaşlara saygılarımla MURAT TARIM

cemil hacıoğlu' Alıntı:
Size yakışanı yapın.sakın durmayın....
cemil sen zaten kendine yakışanı hergün yapıyosun seni zaten sitedeki herkes bilyor insanları tahrik yolunu iyi kullandığını. ama kimse yemiyor senin bayatlamış numaranı . .kurtlar aleminde tilki dolaşmaz.

Murat bey, haklısınız.değmez ama ne üçkağıdımız kaldı ne beş kağıdımız kaldı.Çok Merak ediyorum bunların hangisine kuş verdim onu hatırlayamıyorum...Demek ki uçurdular gördüler ki bu kadar cepha alıyorlar...Götü boklu bir kuş için yapmadıkları kalmadı..Üzülmesinler ben kuşun altında bağırtacam bakalım o zaman nasıl bağıracaklar hep beraber görecez....Ama Murat bey,bunlar ondan da anlamazlar....

cemil hacıoğlu' Alıntı:
Murat bey, haklısınız.değmez ama ne üçkağıdımız kaldı ne beş kağıdımız kaldı.Çok Merak ediyorum bunların hangisine kuş verdim onu hatırlayamıyorum...Demek ki uçurdular gördüler ki bu kadar cepha alıyorlar...Götü boklu bir kuş için yapmadıkları kalmadı..Üzülmesinler ben kuşun altında bağırtacam bakalım o zaman nasıl bağıracaklar hep beraber görecez....Ama Murat bey,bunlar ondan da anlamazlar....

Vay be! Demek dostça davetiniz böyle olacak hee Cemil Abi. Bağırtacakmışsın... "Kuştan korksak ne darı ekeriz ne de kuş besleriz." Yazıklar olsun size... Ben size hakaret edilmemesi konusunda hala aynı fikirdeyim "LÜTFEN HAKARET ETMEYELİM, ABİLER ARKADAŞLAR!" Çünkü siz yalanlarınızla kendinize yeterince zarar veriyosunuz zaten. Başkalarına ihtiyacınız yok. Kim haklı kim haksız abilerimiz sabırlı olurlarsa daha net çıkıyor ortaya böylece... Kendi adıma sadece ispat istemiştim size hiç bir ithamda bulunmadan ama görüyorum ki bu vesileyle gerçek yüzünüzü de herkese göstermiş oldunuz. İspat istenince hemen mağduru oynuyorsunuz. Gerginlik istemediğimiz sadece ispat istediğimiz halde gerginliği tırmandırıyorsunuz. Acıdım halinize... Yukardaki arkadaş gibi her iyi niyetli kişinin yazısından kendinize pay çıkartıp, sanal alemde ispatsız reklam yapma fırsatınızı da manidar buldum. Umarım bu gece de rüyanızda takla sayısı 20-25'e çıkar kuşlarınızın...

Yukardaki şu terbiyesizliğinizden dolayı kınıyorum sizi...

Konu Vello Dayının Araplarıydı,
Cemil hacıoğlu kuscular.org sitesine yakışmayan hal hareketlerinden ve sitede kullandığı argo kelimelerden dolayı uzaklaştırılmıştır. Konuda gün içinde yazılan, konu anlamına uygun olmayan mesajlar silinmiştir.Lütfen konu başlığına uygun mesajlar yazınız, ayrıca burada bulunmayan kişiler hakkında yorumda bulunmayınız.
Konuya yeni müdahil olacak her üyenin bilgileri incelenicek, uzaklaştırma alan üyeler ile bağlantısı bulunduğu taktirde, kişilere yönelik aşağılayıcı sözlerinden dolayı suç duyurusunda bulunulacaktır.
Lütfen forumlarda katılım yapmadan önce Site Kuralları sayfamıza göz atınız.

Forum Kuralları:
Önemli kurallar maddesi;
1. Üyelerin eklediği her türlü materyal ve bağlardan sadece üyenin kendisi sorumludur. Sitemiz bu konuda hiç bir mesuliyet kabul etmez.
2. Üyeler forumları şikayet amaçlı kullanamazlar. Şikayetler yöneticilere, konuyu açıkça anlatan bir şekilde ve varsa kanıtları içererek, uygun bir üslupla iletilmelidir.
3. Sitenin yücelmesi ve daha iyi yerlere gelmesi üyelerin elindedir ve unutmamak gerekir ki, bu ortamın seviyesini belirleyecek kişiler de yine üyelerimizdir.
4.Üst düzey yetki sahibi yöneticilerin, yaptığı hiçbir uygulama sorgulanamaz. Uzaklaştırma alan bir kullanıcının siteye farklı isimler ile tekrar üye olması tekrar uzaklaştırılmasına neden olacaktır. Farklı isimler ile üye olarak yöneticileri ve siteyi rahatsız eden kişiler hakkında Site Sorumluları gerekli Makamlara suç duyurusunda bulunacak, özel bilgilerini açığa çıkaracaktır.

arkadaşlar velo dayı delinen adam hala urfada yaşayan bir çok ihtiyar amcamız bu sayfayı hazırlayan arkadaşımız gitsin veya iyi araştırsın velo dayı kimlerin kuşlarını ucurup kimlerin kuşlarnı pazarladıgını öğrenir ben şahzıma her sene 1 2 kere urfaya gidiyorum çok iyi kuşcu abilerimiz var bunlardan bitaneside emekli ögretmen Ali hoca arkadaşlarınla bir eski urfa evi tutmuşlar orada hem vakit gecirip hemde mişafir agırlıyorlar benim bildigim velo dayı hocanın kuşlarını besleyip uçuruyordu Zaten urfada oyun kuşu besleyen parnakla sayılacak kadar az kalmış SAYGILARLA

sayın ADMİN site kurallarını hatırlatmışsınızda bu 4. maddeyi ben şahsım olarak şidetle ret ediyorum ne demek ust duzey yönetiçilerin uygulamaları sorgulanamaz ..bu sitede askeri cunta rejimimi var sogulamayan eleştirmeyen incelemeyen insanlar ancak faşist rejimlerde olur bu sitedeki insanlar o kadar cahil ve herşeyden bi haber insanlarmıkı herdenileni kayıtsız şartsız kabuledip fikirinide beyan edemiyecek buşekilde insanları baskı altına sokmak dogru deyildir.. kaldıki sitedeki tum katılımcı arkadaşları ben aklı başında seviyeli ve kulturlu insanlar olarak biliyorum .sayın ADMİN SİZİ site kurallarını demokratik kurallar içinde yönetmeye davet ediyorum .medeni ve cegdaş toplumlar herzaman eleştiriye acıktır. ancak bu 4. madde kapalı ve uçuncu dunya ulkelerinde uygulana bilir .sevyeli yapilan eleştiriler herzaman yapıcı olur kendine öz guveni olan insanda eleştiriden kacmaz .saygılarımla MURAT TARIM

Üst düzey yetkilinin yaptığı uygulamalar sorgulanamaz. Siteye kayıt olurken kabul ettiniz, eğer kullanım ve katılım koşullarını okumadıysanız gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Üst düzey yetkilinin yaptığı uygulamalar sorgulanamaz derken bunu evirip çevirip bu şekilde anlamanız garip geldi.
Bakınız; Üst düzey yetkili kişi ADMİN'dir. ADMİN site yöneticisidir, site yöneticisi sizi zor duruma düşürecek hal hareket sergilemez, yaptığı uygulamalardan kastımız ise, forum kurallarını okuduktan sonra daha iyi anlayacaksınız ki ADMİN foruma uygun olmayan her türlü materyali silebilir, konuları kilitleyebilir, kuscular.org forum işleyişine aykırı hareket eden kişilerin üyeliklerini sonlandırabilir. Üst Düzey Yetkili kişi bunları yapar ve bu yapılanlarda gelinip tekrar konu açılarak sorgulanamaz, (neden benim mesajımı/konumu sildin, neden beni banladın, neden benim üyeliğimi sildin vs..) üyeliği askıya alınan veya silinen kişi farklı hesap açarak siteye saldırı yapmaması içindir.
Bu cümlenin altında başka birşey aramak tamamen mantık dışıdır. Ayrıca forum kurallarını ve kayıt koşullarını okumamışsınız.. Bırakın bu siteyi başka sitelere üyeliğiniz varmı bilmiyorum ama büyük çoğunlukla sitelerin tamamında bu kurallar ortak kullanılır..

Konu başlığı belli değil mi arkadaşlar,Site yönetimi sizin sitenizde C.hacıoğluna her akşam saldırı var.Adam yalan söylüyorsunuz dediğinde siteden uzaklaştırılıyor.Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.Kimse bir başkasının kişiliğine laf etmesin o zaman.Ama laf edenler bu sitede parasıyla yönetici olmuşlar.Siz bunlardan aidat alıyorsunuz diye burada istediklerini yapma hakları varsa buna diyeceğimiz yok....dikkat edin Ortalığı kimler bulandırıyor.Biraz daha dikkatli ve objektif olmanız gerekmez mi?Her akşam hep duyma laflarla atıp tutuyorlar.Çünkü ortada farklı düşünceler var.Siz bence bunlara alet olmayınız.....

Hoşgeldin HASAN71 yani Cemil Hacıoglu burda kimse kimseye hakaret etmedi iftira atmadı herkezle argo konuşan sensin biz sadece yalancını mumu yassıya kadar yanar sözüne şahitlik ettik gelelim aidat meselesine şükür sitede aidat ödüyüp üye olan ve sizin suçladıgınız insanların hiçbiri büyügüne küçügüne saygısızca konuşmuyor hakaret etmiyor ve sizin gibi kimseye 1 milyara çakma kuşları satmıyor hepsi saygılı ve efendice bu sitede dost ediniyorlar ayrıca bilmenizi isterimki verilen aidatlar sitenin 1 aylık masrafını bile karşılamıyor Admin bu konuda gerekli açıklamaları belgelerle yapmıştı daha önce onun içinde kimsenin kimseye eywallah etmesine gerek yok özel üyeside normal üyeside abi kardeş arkadaş olarak yaşayıp gidiyor birbirlerinle hediyeleşiyorlar sadece sizin gibi çakma kuşları insanlara yüksek mevlalara satanlara karşı biraz agresif olabiliyorlar bunuda dogal görmeniz gerekir bence abi kardeş arkadaş koruma içgüdüsüyle olan istem dışı bir davranış çünkü biz burda dürüst olan herkezle özel normal üye ayırmadan abi kardeş olduk eger siz bu ailede mutlu olamadıysanız oturup nerde hata yaptıgınızı düşünün bulmayı başardıgınızdada zaten ailemizden biri olacaksınız

NOT:Siz Vello Arap diye resimler koymuşsunuz ben size bir iyi niyet daha gösterip biraz bilgi veriyim Vello araplar Urfa İlinde uçmuş kuşlardır ama kökenleri Ankaradır Vello arapların anneleri öz Saim usta kuşu olan dumanlı benekli Fırfır dişi diye bilinen yerde dönen kuştur bu dişide Rahmetli Saim Usta Tarafından Motorcu Ahmet Agaya verilen ondanda Urfada Velloya geçip Velloların çıktıgı dişidir ve sizin resimlerde gösterdiginiz gibi Vello araplar Şebap gibi Zil Arap degil Dumanlı Benekli açık araplardır dumanlıları ve nadiren beyazlarıda vardır oyunlarıda bahsettiginiz gibi 20 takla degil 5_7 takladır..Aşagıdaki resmini koydugumda öz vello erkektir eşi yoktur ve tektir bu resmi kime isterseniz gösterin kuşun vello oldugunu teyyit edecektir siz hep dersiniz ya önce araştırın sonra yazın diye bence siz önce araştırıp yazınki Yassıya Kadar Yanan Mum Olmaktan Kurtulun ozaman başka niclerle gelmenizede gerek kalmaz umarım bu sefer dogru yolu bulursunuz

Ekli dosyalar

• Vello Erkek.webp
    Vello Erkek.webp
    2.1 MB · Görüntüleme: 1,800
selamun aleyküm aras vello dayı arapları sendekilergibi silik olur zift araplar zaten olamazda fırt fırt dişi .dediğimz dişi yerde dönen dişi saim ustanın motorcuya hediye ettiğ dişi ordanda vello dayıya geçen dişi yağlı kömürgibi araplar çıkmaz zaten bu kuşlardan . sezainin vidyosundada bir arabın kanadını açmış kuşun kanadı 11 fek . malum şahıs saim usta kuşudiye saim ustakuşlarından 11 fekli kuşun 36 senedir beslerim orjinale en yakınlarını 11 fekli çıktığını hiç görmedim görenede raslamadım 14 .kuyruklusuna 15 kuyruklusunu hatta 16 kuyruklu çıkan oldu .ama 11 fekli kuşların çıktığınını hiçmi hiç görmedim şimdi soruyorum saim usta kuşları var feleksizlerde var vello araplarıda var arkadaşta . bu düşünmeden hareket eden şahıs birgün .bunu bilen .kişler var bunu bana sorarlar . üç kuruş için bunca kişleriere hakaret edipte . yaptığım yanıma kar kalır .birilerde çıkar yalanlarımı ortaya dökerdiye. yalancının mumu yatsıya kadar sürmüdi ikindi ezanında çıktığını inşallah insanlarımız kuşçu arkadaşlarımızda farkına varmıştır ......bizlern maksatı kimseyi karalamak değil sadece bu sitedeki dürüst insanlar bilinçlendirmekti. ama yine arkadşlarımızı uyardığımıziçinde pişmalığımız asla olmayacak . kuşçular org.de elimizden geldiği kadar ileri sevyeye taşıyacağız . herkese elimizden geldiği kadarda yardımcı olacağız tecrübelerimizle .saygılar. m.saim akyol

sevgili aras vello arap dedikleri bu mu? bu çok tipsiz yahu :)) ben tecrübesizim dediğim gibi ama hevesliyim...izledim makeleler okudum artık eskisi kadar toy değilim tabi...okuyoruz, bilgileniyoruz, görüyoruz....milletin günlerdir konuştuğu kuş bu ırk mı? Tipini beğenmedim... Forumda çok daha güzeller var...Üstelik bunun gibi ünlülerden değil :)) Arkadaki beyaz için bi konu açabilirsin...saygılar...

ahhh ahhh her tipine ,hareketine bakıpta alıp yıllarca emek verip oynamasını beklediğimiz kuşlarda böyle tipsiz olaydı ne olurdu sanki,yanlış anlamada diğer kuşlardan besliyorsun galiba kartında yazıyor süs kuşu değil oyun kuşu bunlar havada belli olur yerde değil Allah'a emanet ol :slm:

ne yazık ki bi çift kuşum bile yok...sayın göksal taklacı kuşları beğeniyorum...sende allaha emanet ol...

turgay_usta' Alıntı:
sevgili aras vello arap dedikleri bu mu? bu çok tipsiz yahu :)) ben tecrübesizim dediğim gibi ama hevesliyim...izledim makeleler okudum artık eskisi kadar toy değilim tabi...okuyoruz, bilgileniyoruz, görüyoruz....milletin günlerdir konuştuğu kuş bu ırk mı? Tipini beğenmedim... Forumda çok daha güzeller var...Üstelik bunun gibi ünlülerden değil :)) Arkadaki beyaz için bi konu açabilirsin...saygılar...

Selamlar Turgay arkadaşım evet kuş çok tipli degil ama bide fotorafı yakalamakta önemli buda öyle çok dikkatle çekilmiş bir resim degil ama bu oyun kuşlarının oyunlu olanları genelde puskun duran cılız duran kuşlardır bunun sebebide genelde ayagını yerden kesme korkusudur çünkü ayagagını yerden kesince enaz 2 saat büyük bir savaş verecegini çok iyi biliyor onun içinde oyununu otutturmuş kuşlar pek dik durmaz açıkçası benim bu kuşlar hakkında çok fazla bir bilgim yok anlattıklarım bu kuşları gerçekten besleyenler bu kuşları çıkartanlar ve bu kuşların çıkmasında kuş vererek katkısı olan insanların bana anlatımlarıdır kısaca birinci agız insanlardır reklam yapan hayalcilere cevap vermek içinde onlardan aldıgım bilgileri anlattım bendede bu kuş tektir zaten başkada yok ve bu kuşlar bazı arkadaşların abartıgı gibi 20 takla oynayan gögü delen kuşlarda degildir ama iyi bir aşı kuşlarıdır kırıp denemek iyi sonuçlar getirebilir hepsi iyidir diyede bir kaide yok sadece iyi çıkma şansı yüksek olan kuşlardır birde benden size bir arkadaş tavsiyesi olsun yanlış anlamazsanız misafir gittiginiz bir kümeste tipsiz durgun duran kuşları iyi takip edin çünkü gögü delenler yerde hasta gibi durup uçmamak için sahibini kandırmaya çalışırlar.....Erdekten selamlar olsun

ERDEKLİ' Alıntı:
turgay_usta' Alıntı:

Selamlar Turgay arkadaşım evet kuş çok tipli degil ama bide fotorafı yakalamakta önemli buda öyle çok dikkatle çekilmiş bir resim degil ama bu oyun kuşlarının oyunlu olanları genelde puskun duran cılız duran kuşlardır bunun sebebide genelde ayagını yerden kesme korkusudur çünkü ayagagını yerden kesince enaz 2 saat büyük bir savaş verecegini çok iyi biliyor onun içinde oyununu otutturmuş kuşlar pek dik durmaz açıkçası benim bu kuşlar hakkında çok fazla bir bilgim yok anlattıklarım bu kuşları gerçekten besleyenler bu kuşları çıkartanlar ve bu kuşların çıkmasında kuş vererek katkısı olan insanların bana anlatımlarıdır kısaca birinci agız insanlardır reklam yapan hayalcilere cevap vermek içinde onlardan aldıgım bilgileri anlattım bendede bu kuş tektir zaten başkada yok ve bu kuşlar bazı arkadaşların abartıgı gibi 20 takla oynayan gögü delen kuşlarda degildir ama iyi bir aşı kuşlarıdır kırıp denemek iyi sonuçlar getirebilir hepsi iyidir diyede bir kaide yok sadece iyi çıkma şansı yüksek olan kuşlardır birde benden size bir arkadaş tavsiyesi olsun yanlış anlamazsanız misafir gittiginiz bir kümeste tipsiz durgun duran kuşları iyi takip edin çünkü gögü delenler yerde hasta gibi durup uçmamak için sahibini kandırmaya çalışırlar.....Erdekten selamlar olsun

sevgili aras dediğim gibi fazla anlamıyorum ama biraz heybetli olsun be...ama bilgi için teşekkürler...Allah'a emanet olun kalın sağlıkla...

turgay_usta' Alıntı:
sevgili aras dediğim gibi fazla anlamıyorum ama biraz heybetli olsun be...ama bilgi için teşekkürler...Allah'a emanet olun kalın sağlıkla...

S.a. Turgay Bey. Performans kuşu meraklılarının kuşun performansıyla ilgili o kadar çok kriteri var ki bir de bunun içine şu da olsun bu da olsun girince hayali kuşçuluk ortaya çıkıyor. Bizler(performans için kuş besleyenler) işte bu noktadan rahatsızlık duyuyoruz. Gerçekçi bir kuşçu ne istediğini bilir. Siz güzel kuşlardan hoşlanıyorsanız şebab sayfalarındaki kuşları izleyip, inceleyip, bilgi edinip, onlardan edinirseniz amacınıza ulaşırsınız. Emek sarfeden performans kuşçusunun kuşuna tipsiz felan derseniz sanırım bu biraz kırıcı olur. Herkesin bir zevki var, anlasakta anlamasakta saygı duyalım. Bu tür kuşlara sahip olmak bile bir ayrıcalıktır.

Ankara araplarının da soyunda sanırım kirli gibi diğer renk türevleri de olduğundan rengi bir acayip ama gerçekten iyilerini izlemişliğim var, çok güzel uçup oynuyorlar.

takıldık uğur hocam...hocam diyorum mesleğiniz icabı...gülücük işareti koydum :)) hepsi bu yahu...şebap sevmiyorum ben...Allahın yarattığına tipsiz denmez zaten...takıldığımı arasta biliyor ki...ve de bende biliyorum performansı emeği...hatamız varsa affola...biraz renk katalım dedim sanırım kırdım insanları...özür dilerim sevgili arastan ve diğerlerinden...

Estagfrullah benim açımdan bir sorun yok... Mesleğimin de bir önemi yok arkadaşım, kardeşim de diyebilirsiniz. Aras Bey gibi bu kuşlara emek veren arkadaşlar, abiler saygıyı ve sevgiyi hakediyor. Espirinizi anlayamadığım için asıl ben özür dilerim. Sadece bu kuşlardan çok anlamadığınızı söylediğiniz için bir katkım olur manâsında kriterlerimizin farklı olduğunu belirtmek istedim. Saygılarımla...

Geri