S.A. Saim Abi.
1) Madem bu zat bu kadar gönül fakiri bir insanmış, bu adama konu açmaya değer mi?
2) Yazdıklarınızdan dolayı burada kim bende bu kuşlardan var dese, daha baştan sizler tarafından yalancılıkla itham edilmiş olmuyor mu?
3) Yönetici arkadaşlar vip üyelere bizim bilmediğimiz, herkesin düşüncesine saygısızca, tahammülsüz bir biçimde saldırı hakkı mı tanıyor? Merak ettim doğrusu...
4) Sizler büyük olarak genç arkadaşlara, kardeşlere daha hoşgörülü davranamaz mısınız?
5)Sizlerin, kimin hangi başlığa yorum yazabileceği konusunda bir yetkiniz mi var?
Herkesin yaşına-başına, emeklerine, çablarına saygımız sonsuz ama yok a efendiymiş, yok b efendiymiş yok k efendiymiş diye, sizler önünde saygı duruşunda duracaksınız diye kimseninde bu saçmalıklara inanma durumu yok. Aslında ben hiçbir zat adına açılan başlıklara yazmıyordum, tanımamda hiçbirini, efsanelerine de inanmıyorum. Çoğunun kuşlarını da inceledim uçurulmayan yapısı bozuk kuşlar...Fakat tabi meraktan da olsa okuyoruz. Gördüğüm şeyse sürekli, büyüklük yapması gereken kişiler; hayal dünyasında yaşamaktansa, kendisi bişeyler yapmaya çalışan genç arkadaşların düşüncelerine müsamaa göstermemeleri üzücü bir durum.
Kendi kanaatimce de x, y, z... kişileriyle ilgili açılmış başlıklar reklamdan başka amaca hizmet etmez. Başka insanları sürekli, afedersiniz kıçı kırık kuşlar yüzünden suçlayıp reklam yapmakla suçlarken şahıs başlıkları açarak sizlerin yaptıkları da aynı amaca hizmet etmez mi değerli arkadaşlar, abiler?
Burdan bazı niyet okuyucular çıkabilir diye söyliyeyim şimdiden; Allah'ın selamını vermek dışında kimseyi tanımam, kimsenin savunuculuğunu yapmam, kuşa zerre kadar maddi değer vermem, sadece manevi olarak sever-beslerim. Burda bişey yazma isteme sebebim, sadece son günlerde sıkça takip ettiğim sitede, konularda hep kendini büyük zat sanan kişilerin yazılarını okudum ve sürekli kendilerini eleştirenlere hoşgörüsüz cevaplar yazdıklarını gördüm. Özelliklede çok değer verdiğim eğitim düzeyindeki arkadaşlara, koskoca adamların aşşağılayıcı sözlerini görünce rahatsız oldum. (Sadece bu başlığı kastedmiyorum, özellikle polis... başlıklı kişinin yazılarından son derece rahatsız oldum.) Kimsenin kimseyi ispatlayamayacağını bildiği şeyler üzerinden inanmıyorlar diye kırmaya-incitmeye hakkı yok.
Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.[/quote]
+100000000000000000000000000000 helal olsun sana arkadasım çok güzel ve yerşnde bi konusma olmus tebrik ederim
ben bu kuslardan baktımı idda ediyorum simdi yalanmı sölemiş oluyorum kus nedirki kus için yalan söleiyim vede ne tacirim nede tüccar kus ticaretimde yok kendimi övmemi gerektircek bişeyde deil baktım burda bu kuslar hakkında çok sey yazılmıs bende ne sekilde elime geçtini anlattım yazdım bişeyler yazarken kırıcı bozucu bos yazılar yazmamak lazım yok adam paraylada satmazmıs tüyünü bile vermezmişte ismini hatırlamıyorum suan kuyumcu kusçu bi abi bundan 35 sene önce velo dayıdan bu soydan kus almıs ve postacı nihat abiye hediye etmiş ozamanlar nihat abi postacıdır parayla pulla işi olmaz kus satmıyor ozamandan bu zamana sadece mardin olarak elinde bu soydan tutmus uçurmuyoda ama elinde mevcut bizede sayesinde faydalandık kuslara bakma imkanımız oldu suan elimde yok geçen yaz bi şeklde hastalık kerkenez gitti güzelim kuslar nihat abinin bi arkadası dostunu tanırım ben nihat abiyide okadar iyi tanımam nihat abi saolsun o arkadasına hediye etmiştir oda bize şimdi burda kimsenin ne bi menfati var nede bi çıkarı ama bilgimizi olanı paylastık simdi biz burda yalancımı olduk arkadasım inanıp inanamamak size kalmıs ama doruyu yalanı kimse bilemez münecccinmisin insanları kafana göre karalıyosun ayıptır bi kus için yalan söleyen adam bos adamdır ama bu kusçulkta çekmemezlik var herzaman olan bşey bana görede sen çekemiyosun insanları karalama yapıyosun ama bi şekilde senin eline geçmiş olsa o yazdıklarını yazarmıydın acaba bırak orjinalinikus iyi olsun elinde olsun biride atıyorrum bu sanırım urfalı velo dayının araplaının soyundan aynı onlar gibisekil semal oynamasıda aynı benziyo falan direk o kusların soyu yaparsın sen emin olmasan bile çünkü yazdıklarından zihniyetini belli ediyosun burası bi paylasım sayfası herkesin dorusu kendine ama kimsenin yazdıklarını karalamak yalanlamak gibi bi hakkınız yok ayıptır ben kesin biliyorum diyosan bu mevzuyu kusura kalma dememki müneccin........ anladın sen onu