Vello Dayının Arapları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 115
  • Görüntüleme Görüntüleme 30K
burda sevdiğim insanlar çok, her ne kadar hiç birinizi görmesemde...başta cengiz abi (demirci), sevgili aras, saim abi , sayın bozoğlu ve uğur hoca...:)) sen burda benim için cevap yazdığın için değil daha önceden ılımlı yaklaşımlarını gördüm, okudum...hürmete layık birine benziyorsun....saygılar benden...konu biraz vello arapların dışına çıktı ama olsun önemli olan paylaşım ve saygı...sayenizde kuş, kuşçu hakkında bilgiler ediniyoruz, ilerde besleyeceğim için çok yabancılık çekeceğimi sanmıyorum...tekrar hürmetler...

BU YAZI ALINTIDIR. (((''Sevgili dostlar bir internet sitesinde bir forum başlığı açılmış ''vello dayının arapları''buraya beslediklerimizi ve bildiklerimizi yazdım.Bazı çevrelerce bu yazdıklarımız yanlış olduğu yönünde yazılar yazılmakta ve vello arap resmi diye hiç alakası olmayan resimler ve kuşlar sanki bu kuşlardanmış gibi yazılmaktadır.Bunların gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur.Şimdi o çevre diyor ki kendince feleksiz beyazlar onlarda var,bizde yok-vello araplar onlarda var,bizde yine yokmuş,Bu İnsanlarda kuş olması hak bizde ise müstehak gibi görüyorlar.Birde resim koyuyorlar ve rüya aleminde yaşamaya devam ediyorlar.Bizlerin rüya görecek yaşı geçti.Bir kuş içinde bu kadar alçalmaz insan var veya yok,kimi ne ilgilendirir ki;Ben bu siteye girmeye çalıştığımda argo kelimeler yazıyormuşum diye de yazıda yazdırmıyorlar.Ortaya bir top almışlar kendi aralarında paslaşıp duruyorlar. Cevap hakkı olmayan bir ortamda rahatça pas yapsınlar bakalım.Bunlarda kendini demek ki böyle tatmin ediyorlar.Buradan bu beylere sesleniyorum.Gittiğiniz yol yanlıştır geriye dönün.Bütün bu yaşananları tüm gerçekleri yaşayan güvercinseverlerin takdirine sunuyorum..Saygılarımla...'')))

Şimdi bir sitede böyle yazılıyor.Bu sitede farklı yazılıyor.Birisi diyor ben besliyorum.Öbürü diyor biz saygıdeğer yerlerden öğrendik yazdık.Kuşçuluk ayağa düşünce demek ki bu durumlar oluşabiliyormuş....

Hayatında birkere dürüst ol delikanlı gibi gel konuş kendi sitesinden yapmışsın alıntıyı başkası gibi geliyorsun delikanlı ol cemil ben seni yazı tarzından tanıyorum şimdide ARAPÇI MUSA oldun bak kardeş bak cemil bey bak cemil efendi Doktor Şenol beyede saçma sapan yazmışsın o adamıda hasım belleme o insan dogruları söyledi senin yalanlarına şahitlik etmedi onun içinde düşmalık besleme besliyorsanda delikanlı gibi gel hani bana gelecektin ya ben sözümde dururum demiştin adam ararım karşımda delikanlı ararım gelecek ama sende o yüregin çeyregi yok bunuda çok iyi biliyorum karşındaki insanlar çocuk degil gidip agzına tokat çakıp susturacagın yanılıp gelirsen aklını nasıl kaybettigini anlatırız burdanda sayfalarca ve şunu herkez çok iyi anlasın Ben , Doktor Şenol bey ,Tahir Kemal Bozoglu , M.Saim Akyol , Ferhat Potukoglu , Murat Özyanar hiçbirimiz senin gibi sahtekar kuş satıcısı degiliz bizim bilgi aldıgımız insanlarda kuş satıcısı degil bence daha çok kunuşupta pazarını hepten bozma sana inanan bir iki kişi var onlarıda kaybetme 1 milyara çakma kuşları sattıgın insanları burda konuşturmaya başlarsam sokaga çıkmaya yüzün kalmaz onun içinde şansını fazla zorlama bizide başka başka niclerle gelip rahatsız etme bizde olan kuşta bir tanedir bu kuşlara bukadar heves ettiysen olan kuşuda sana hediye edebilirim kısmen yalancılıktan kurtulmuş olursun tek bir kuşta olsa var diye yemin etsen başın agrımaz sana son sözüm delikanlı ol ve bizi rahat bırak

hah ne zaman hortlayacak diyordum vallahi kendi kendime :))

arapçı musa' Alıntı:
BU YAZI ALINTIDIR. (((''Sevgili dostlar bir internet sitesinde bir forum başlığı açılmış ''vello dayının arapları''buraya beslediklerimizi ve bildiklerimizi yazdım.Bazı çevrelerce bu yazdıklarımız yanlış olduğu yönünde yazılar yazılmakta ve vello arap resmi diye hiç alakası olmayan resimler ve kuşlar sanki bu kuşlardanmış gibi yazılmaktadır.Bunların gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur.Şimdi o çevre diyor ki kendince feleksiz beyazlar onlarda var,bizde yok-vello araplar onlarda var,bizde yine yokmuş,Bu İnsanlarda kuş olması hak bizde ise müstehak gibi görüyorlar.Birde resim koyuyorlar ve rüya aleminde yaşamaya devam ediyorlar.Bizlerin rüya görecek yaşı geçti.Bir kuş içinde bu kadar alçalmaz insan var veya yok,kimi ne ilgilendirir ki;Ben bu siteye girmeye çalıştığımda argo kelimeler yazıyormuşum diye de yazıda yazdırmıyorlar.Ortaya bir top almışlar kendi aralarında paslaşıp duruyorlar. Cevap hakkı olmayan bir ortamda rahatça pas yapsınlar bakalım.Bunlarda kendini demek ki böyle tatmin ediyorlar.Buradan bu beylere sesleniyorum.Gittiğiniz yol yanlıştır geriye dönün.Bütün bu yaşananları tüm gerçekleri yaşayan güvercinseverlerin takdirine sunuyorum..Saygılarımla...'')))

Şimdi bir sitede böyle yazılıyor.Bu sitede farklı yazılıyor.Birisi diyor ben besliyorum.Öbürü diyor biz saygıdeğer yerlerden öğrendik yazdık.Kuşçuluk ayağa düşünce demek ki bu durumlar oluşabiliyormuş....
cewmil .hacı oğlu bir seferde delikanlı ol da. ben siteye değişik değişik niklerle giren sahtekarım de

ha sana şunu söyleyelim hangi kuşlar meşhursa sende onların özü olduğunu söyleyen sensin insanların sabrını zorlayan yine sensin be kardeşim 3.5 lira için rezil olan yine sensin .daha başka başka niklerle siteye girip lezilliğini tescilleyen sensin kime çamur attıysan hedefini tutduramadın daha. yüsüslüğünü kendi attığın çamurla yıkamayakalkıyosun ya sen dengesi bozuk bir insansın yada sizofreni hastasısın cemil hacı oğlu . sen ortaya top almışlar diyosun .eğer ortaya top alıp rpaslaş saydık. sen evinden de çıkmazdın satttığın sahte kuşları kapına getirenler seni top gibi oynardı . .... ben saim usta . erdekli . tahir kemal . ferhat. dr. senol bey . murat özyanar . herkes yanlış .. sen doğrusun öylemi düzgünsüğnde kaç tane niklen siteye giriyorsun . peki bu sahtekarlığının açık seçik .belgesi değimi .daha kimi suçluyosun ki.. basgit işine . busitede senin dolandıracağın insanlar yok . dahadoğrusu sana bu kapıda yem yapacağımız insanlar yok artık haddini aşıyosun.

ha sana şunu söyleyelim hangi kuşlar meşhursa sende onların özü olduğunu söyleyen sensin insanların sabrını zorlayan yine sensin be kardeşim 3.5 lira için rezil olan yine sensin .daha başka başka niklerle siteye girip lezilliğini tescilleyen sensin kime çamur attıysan hedefini tutduramadın daha. yüsüslüğünü kendi attığın çamurla yıkamayakalkıyosun ya sen dengesi bozuk bir insansın yada sizofreni hastasısın cemil hacı oğlu . sen ortaya top almışlar diyosun .eğer ortaya top alıp rpaslaş saydık. sen evinden de çıkmazdın satttığın sahte kuşları kapına getirenler seni top gibi oynardı . .... ben saim usta . erdekli . tahir kemal . ferhat. dr. senol bey . murat özyanar . herkes yanlış .. sen doğrusun öylemi düzgünsüğnde kaç tane niklen siteye giriyorsun . peki bu sahtekarlığının açık seçik .belgesi değimi .daha kimi suçluyosun ki.. basgit işine . busitede senin dolandıracağın insanlar yok . dahadoğrusu sana bu kapıda yem yapacağımız insanlar yok artık haddini aşıyosun.

Koskoca adamlarsınız kuş için düşdüğünüz duruma acıyorum.Yazık sizlere....Sen şöhret olmak için mi nickini saim usta koydun.Yoksa senden önce bu isimle biri kuş besledi diyemi bu nicki kullanıyorsun.Bırak millete akıl vermeyi de kendi haline bak.Götü boklu bir kuş için bir tek tombalak aşmadığın kaldı.Yazıklar olsun.....

yefdf' Alıntı:
Koskoca adamlarsınız kuş için düşdüğünüz duruma acıyorum.Yazık sizlere....Sen şöhret olmak için mi nickini saim usta koydun.Yoksa senden önce bu isimle biri kuş besledi diyemi bu nicki kullanıyorsun.Bırak millete akıl vermeyi de kendi haline bak.Götü boklu bir kuş için bir tek tombalak aşmadığın kaldı.Yazıklar olsun.....

Ahbe Cemil sen keşke Saim Abin tırnagı olabilsen yaşın 40 olmuş ama 10 yaşında çocuk beyni var sende delikanlı gururlu ol onurlu adam ol bukadar basitleştirme kendini para tatlı gelmiş sana senide anlıyorum ama git artık be kardeşim başka yerde yap simsarlıgını burda biz varken sana ekmek çıkmaz milleti dolandıramazsın biz varken burda yaşından başından utanda az gururlu ol adam gibi otur yerinde

Bütün tırnaklar senin olsun.Bir kuş için düştüğün şu duruma bir bakıver.Bırak tırnak yemeyi gözünün önüne bak..

yefdf' Alıntı:

besledigin kuş ırkı dolapcı ama kuşlarından çok dolapcılık yapıyorsun bu işi kuşlarına ögret istersen kuşçular adına daha faydalı bi iş yapmış olursun

erdek:)' Alıntı:
Bütün tırnaklar senin olsun.Bir kuş için düştüğün şu duruma bir bakıver.Bırak tırnak yemeyi gözünün önüne bak..

Sen harbi çocuksun gel söz ben seni tırnak sahibi yapıcam düştügün hallere bak Cemil yeter artık millete güldürme kendini sonuçta sende Yaradanın kulusun bizide günaha sokma bak işine gücüne Allah çarşına pazar versin ama dedigim gibi bizim mekanda biz pazar kurdurmuyoruz pazarı kuranda çocuk çoguna ekmek götürense saygılı olmayıda biliyoruz ama senin gibi sahtekar pazarcılarlada işimiz olmuyor o sebeple bak işine gücüne millete güldürme daha çok kendini

cemil benim adim mustafa saim . senin adin götü boklu kuş sahtekarımı . elli senedir ben bu ismi kulanı yorum .sonraben kuşsatmıyorum sdatıcı sensinki bu durum lara başka başka niklerle girip yüzüne gözüne bulaştırdığın pisliğitemizxlemek için mi uğraş veriyosun . .sen insan sabrını zorlayan pislikten çamurdan başka birşey değil sin adam gibi çık insanların karşısına . eşkıya taktiği uygulama

Şimdi bunları yazıyorsunuz ya en büyük kuşçu siz oldunuz.Madalyanızı siz seçin aramızda toplayıp takalım...

Ya abilerim niye bu sahisi ciddiye alip bukadar sinirleniyorsunuzki ? Sallayin gitsin. Belliki amaci ortaligi karistirmak , sizler cevap vererek kendisine istedigine ulasiyor. Kuscular yonetimi IP Ban veremiyor mu kendisine ?

Haklısın Mehmet adam basit bir karaktere sahip yazmakta yanlış dogru gurursuz yüzsüz bir adama ne anlatabilirizki haklısın

haklısın mehmet adamda utanma kalmamış balonunu biz patlatıyoruz o kendi şişip başka niklerle geri çıkıyor utanmadan cemil hacı oğlu seni allah islah etsin . madalyayı senin boynuna zaten takan biziz madalyanda hAYIRLI OLSUN

Bakınız;
Özellikle bu gibi konularda rant sağlamak amacıyla saçma sapan mesaj yazanlar, kişilik haklarına saldıranlar, Kişilere yönelik argo mesaj yazanlar, siteden uzaklaştırıldığı halde yeni hesaplar açarak yazmaya devam edenler yüzünden konu kilitlenmiştir.
Ayrıca Syn: Cemil HACIOĞLU size buradan yapılan son uyarı olacaktır. Yazdığınız mesajların tamamını kayıt altına aldım, başka hesaplar açarak sitede huzur kaçırmaya yönelik hal hareketleriniz devam ederse, Bu seferde bizzat ben uğraşacağım sizinle, bunu da böyle bilin. Günde sizin açtığınız yeni üyelikleri silmek, yazdığınız argo mesajları takip etmekten ziyade daha faydalı işlerle uğraşmamız gerekiyor. Anlayacağınız üzere bu saatten sonra sizin burada yeriniz yok, şahsi problemlerinizi özelden halletmeniz gerektiğini belirtmiştim. Kimse burada sizin saçma sapan çekişmelerinizi dinlemek zorunda değil, yöneticilerde hiçbir faydası bulunmayan mesajlarınızı silmek zorunda değil. Ayrıca üyelerden ricamız, kural dışı gördüğünüz mesajların hemen üzerindeki
raporq.jpg
tuşuna basarak ilgili iletiyi yöneticilere bildirebilirsiniz, yöneticiler mesajı yazan kişi ve mesajla ilgili olan gerekli işlemleri yapacaklardır. Burada kişisel tartışmalara girmeyiniz.

Forumun çesitli yerlerinde vello dayının arapları hakkında konuşmalar geçiyor buyrun konusunda konuşalım elinde oldugunu söyleyenler resimlerinide bizimle paylaşırlarsa görme şansımız olur.

S.A. Saim Abi.

1) Madem bu zat bu kadar gönül fakiri bir insanmış, bu adama konu açmaya değer mi?
2) Yazdıklarınızdan dolayı burada kim bende bu kuşlardan var dese, daha baştan sizler tarafından yalancılıkla itham edilmiş olmuyor mu?
3) Yönetici arkadaşlar vip üyelere bizim bilmediğimiz, herkesin düşüncesine saygısızca, tahammülsüz bir biçimde saldırı hakkı mı tanıyor? Merak ettim doğrusu...
4) Sizler büyük olarak genç arkadaşlara, kardeşlere daha hoşgörülü davranamaz mısınız?
5)Sizlerin, kimin hangi başlığa yorum yazabileceği konusunda bir yetkiniz mi var?

Herkesin yaşına-başına, emeklerine, çablarına saygımız sonsuz ama yok a efendiymiş, yok b efendiymiş yok k efendiymiş diye, sizler önünde saygı duruşunda duracaksınız diye kimseninde bu saçmalıklara inanma durumu yok. Aslında ben hiçbir zat adına açılan başlıklara yazmıyordum, tanımamda hiçbirini, efsanelerine de inanmıyorum. Çoğunun kuşlarını da inceledim uçurulmayan yapısı bozuk kuşlar...Fakat tabi meraktan da olsa okuyoruz. Gördüğüm şeyse sürekli, büyüklük yapması gereken kişiler; hayal dünyasında yaşamaktansa, kendisi bişeyler yapmaya çalışan genç arkadaşların düşüncelerine müsamaa göstermemeleri üzücü bir durum.

Kendi kanaatimce de x, y, z... kişileriyle ilgili açılmış başlıklar reklamdan başka amaca hizmet etmez. Başka insanları sürekli, afedersiniz kıçı kırık kuşlar yüzünden suçlayıp reklam yapmakla suçlarken şahıs başlıkları açarak sizlerin yaptıkları da aynı amaca hizmet etmez mi değerli arkadaşlar, abiler?

Burdan bazı niyet okuyucular çıkabilir diye söyliyeyim şimdiden; Allah'ın selamını vermek dışında kimseyi tanımam, kimsenin savunuculuğunu yapmam, kuşa zerre kadar maddi değer vermem, sadece manevi olarak sever-beslerim. Burda bişey yazma isteme sebebim, sadece son günlerde sıkça takip ettiğim sitede, konularda hep kendini büyük zat sanan kişilerin yazılarını okudum ve sürekli kendilerini eleştirenlere hoşgörüsüz cevaplar yazdıklarını gördüm. Özelliklede çok değer verdiğim eğitim düzeyindeki arkadaşlara, koskoca adamların aşşağılayıcı sözlerini görünce rahatsız oldum. (Sadece bu başlığı kastedmiyorum, özellikle polis... başlıklı kişinin yazılarından son derece rahatsız oldum.) Kimsenin kimseyi ispatlayamayacağını bildiği şeyler üzerinden inanmıyorlar diye kırmaya-incitmeye hakkı yok.

Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.[/quote]

+100000000000000000000000000000 helal olsun sana arkadasım çok güzel ve yerşnde bi konusma olmus tebrik ederim

ben bu kuslardan baktımı idda ediyorum simdi yalanmı sölemiş oluyorum kus nedirki kus için yalan söleiyim vede ne tacirim nede tüccar kus ticaretimde yok kendimi övmemi gerektircek bişeyde deil baktım burda bu kuslar hakkında çok sey yazılmıs bende ne sekilde elime geçtini anlattım yazdım bişeyler yazarken kırıcı bozucu bos yazılar yazmamak lazım yok adam paraylada satmazmıs tüyünü bile vermezmişte ismini hatırlamıyorum suan kuyumcu kusçu bi abi bundan 35 sene önce velo dayıdan bu soydan kus almıs ve postacı nihat abiye hediye etmiş ozamanlar nihat abi postacıdır parayla pulla işi olmaz kus satmıyor ozamandan bu zamana sadece mardin olarak elinde bu soydan tutmus uçurmuyoda ama elinde mevcut bizede sayesinde faydalandık kuslara bakma imkanımız oldu suan elimde yok geçen yaz bi şeklde hastalık kerkenez gitti güzelim kuslar nihat abinin bi arkadası dostunu tanırım ben nihat abiyide okadar iyi tanımam nihat abi saolsun o arkadasına hediye etmiştir oda bize şimdi burda kimsenin ne bi menfati var nede bi çıkarı ama bilgimizi olanı paylastık simdi biz burda yalancımı olduk arkadasım inanıp inanamamak size kalmıs ama doruyu yalanı kimse bilemez münecccinmisin insanları kafana göre karalıyosun ayıptır bi kus için yalan söleyen adam bos adamdır ama bu kusçulkta çekmemezlik var herzaman olan bşey bana görede sen çekemiyosun insanları karalama yapıyosun ama bi şekilde senin eline geçmiş olsa o yazdıklarını yazarmıydın acaba bırak orjinalinikus iyi olsun elinde olsun biride atıyorrum bu sanırım urfalı velo dayının araplaının soyundan aynı onlar gibisekil semal oynamasıda aynı benziyo falan direk o kusların soyu yaparsın sen emin olmasan bile çünkü yazdıklarından zihniyetini belli ediyosun burası bi paylasım sayfası herkesin dorusu kendine ama kimsenin yazdıklarını karalamak yalanlamak gibi bi hakkınız yok ayıptır ben kesin biliyorum diyosan bu mevzuyu kusura kalma dememki müneccin........ anladın sen onu

adı gecen tartısmaların içinde olan çok üye ile sitemiz ilişkisi kalmamıs dır

cemil hacıoğlu' Alıntı:
Bizler yıllar yılı besleriz ama kimseye bir ispat zorunluluğumuz yoktur.Kırıkkale'ye zamanında bir satıcı gelir Urfa'dan adama derler ki bizde vello'nun özü var fakat Vello'da bunlardan kalmadı derler.Bunu satıcı alır Vello'ya götürür oda kimin söylediğini öğrenince doğru söylüyor der.Vello'nun eski kuşları kendinde kalmamıştır.Yenilerini nereden almıştır ben bilemem ama eski kuşları değildir bunu biliyorum....
Saim ustalar dediğiniz kuşlarında Arap ve dumanlılarından besleyen rahmetli İğneci Niyazi dayı'da gelip bizlerde zamanında bu kuşlardan seyretmiş ve hatta dişi arapa o zaman meşhur dizi vardı Karaşimşek adını takmıştı....Bunu şuradan teyit edebilirsiniz.Kırıkkale'de Ebude(Abuzer) abi sağ kendisi rahmetli'nin yanında idi.
Vello araplar,tırnakları siyah biraz uzun gagaları beyaz gaga ucunda hafif siyahlık var.Paçaları kısa dar ve beyazları olur paçalarında,gözleri silik olur.Sesleri biraz zayıftır.Fişekte seslenirler ve şatafatlı giderler.Yavruları uçurduğunuzda uçma iştahı yüksektir.Serseme girerler ve açmak insanı çok uğraştırır.Takla sayıları fazladır.Fişekleri 25-30 mt civarıdır.Kırmaları fişek uzundur.Tüyleri yumuşak pamuk gibidir.kuyruk sayıları 12-13-14-15-16 olanları görülmüştür.Tepeli perçemli vermezler.Akkuyruk yavru verirler.kuyruklarındaki beyaz 3'ü geçmez.Uçumları çok geniştir.5-10 km çaplı uçuşları vardır.Nokta gibi gözüktüğü yerden hedefe 2-3 metreye kadar atlarlar.Fişekte'de 20 taklaya kadar görülmüştür.Çok seri fişekleri vardır.Bizler bu kuşlarla meşhur olmak isteseydik Kırıkkale kuşu derdik bazıları gibi sahiplenirdik.Buda bundan deyip satardık.Neyse oda önemli değil.....Bizler geldiği kapıyı çiğnenemek için bu kuşlara Vello Araplar der besleriz buda kimseyi enterese etmez......Saygılarımla......

+100000000000000000

arkadasım bende istanbuldayım ve sölediklerin birebir benim uçurduklarıma uyuyor resmen benim anlatmak istediklerimi anlatmıssın burda tskr ederim sana vello dayı kim o kim bukim emege saygıdiyoruz adamın kusunun soyundan oldunu sölüyoruz bizim etikete ihtiyacımızyok çok sükür biz tüccar deiliz kusun ticaretinide yapmıyoz keyfe keder iyisini beslemek izlemek izletmek isteriz okadar gerisi tefferruattır hava cıvadır insan ayna gşbşdşr kendini görür niyet meselesi bizim art niyetimiz yok ondan art niyette aramıyoruz ama bi yorum yaparken insanları yalanlamak karalamak çok ayıp bişey vatandas yazmıs yok hayal dünyası genişmiş falanmıs filanmıs gerek yok böle seylere madem bu kuslardan kimsede yok suana kadar nasıl gelmiş muhabbet vello dayı napmıs kusların hepsini suan kendisinde yok bu soydan ama kadir kıymet deer bilen insanlar elinde tutmasını bilmişler ve sunada eminim elinde bu kuslardan olupta o sydan oldunu bilmeyen insanlard vardır en basiti ben bi tane dumanlı kaybettim ve adım kadar eminim vellonun araplarının soyundan olduna çünkü arastırdım nasıl buraya geldini ne sekilde velo dayıyla konusma imkanı olsada sorabilsek o kimlere verdini bilir verdikleri arasında ismini hatırşamıyorum kuyumcu bi abide var

bugüne kadar bu sayfayı hiç görmemiştim çok güzel bi site olarak gördüm bldim bugün tesadüf eseri gördüm bu sayfayı kırıldım resmen zoruma gitti çünkü inancınız ALLAHtan olsun bi kus için yaradanın adı verilmez düşününkü abbimin adını verdim yazı bana çok agır geldi yok hayal dünyası vs yalan dolan kelimeleri ya kendi sahsıma ben sadece keyif almak istiyorum kustan ve bu soydan olduna inandıgım kuslardan bakma uçuma imkanım oldu ama üretemedim malesef ve tam güzel seyler yapmaya basladılar hepsinin basına bi kaza bela geldi elde var sıfır ama o abiden bi söz aldık kısmet olursa bi takım dumanlı hediye etcek bana suan yerim yok kus bakmak için eger ALLAH nasip ederde bi yer ayarlarsam tekrara uçurcam bu soydan inşallah yada kısmet olursa bi arkadasım var olursa ona vercem o uçursun sonuç olark nasıl bi kus soyu anlatılanlara tam uyuyomu uymuyo hep beraber görürüz inşallah ama bu kadar insanında bos konustunu sanmıyorum çünkü anlatılan özellikler bire bir tutyo ha sunu görmedim 60km 20 25 falan bendek,leroyun söktüler güzel oyun sergilediler hersey kıvamında giderken aksilikler oldu kaybettim kusları biriside hayal diyosa uyumadan rüya görmek olsa gerek benim burda derdim bi kus için kimsenin yalanlanmaması söle yapar bölekral demiyorum bana göre yeterli,ydi nu kuslar ben begenmiştim urfalı vello dayının soyundan olsun veya olmasın hosuma gitmişti bu kuslar ALLAH herkese istedini nasip etsin herkeste iyileri olsun inşallah kalın salıcakla

kaan kerem büker' Alıntı:
bende cok yakın bi abimizin anlattığını sizle paylaşmak isterim.. eskiden diger illerden kuş alıp getiren biri varmis kendisi trafik kazasında oğlu ıle vefat etmiş belki eskiler bilirler bu şahsı neyse benım tanıdığım abi 1990- 1991 yıllarında urfaya gidiyo oncelikle vello dayıya uğruyolar orda ankaran geçme bır beyaz izliyolar, ordan ayni köyden hasan diye birinin avlusuna gidiyolar orada bi arap izliyo ondan sonra ekeleri çıkarıyo sadece araplar var kümesde ben hayatımda o sekilde o tipde araplar görmedim dıyo hatta ekelerini satın almak istemiş hasan amcanın söledigi erzurumlular 0 toros verdi vermedim... ben sahşen sitedeki vello dayın arapları diye yazılar okudugum için sordum arap varmıydı vello dayıda diye yokdu dedi 1990 -1991 yıllarında yokmuş sadece o köyde hasan amcada araplar varmiş... bu arada vello ve hasan amca çocuklarıymıs saygılarımla...

Kaan beyin duydukları doğrudur. Vello dayının amca oğlu olan Hasan ( postacı Hasan olarak bilinir ) arapları nam salmıştır. Özlerini 92den beri hiç kan katmadan Aydın abi ( polis Aydın ) beslemektedir . Geçen ay kendisini ziyaretimde çektiğim bir kaç videoyu forumda paylaşmıştım.

mavigalaca76' Alıntı:
adrenalin' Alıntı:
HASAN BEY DOĞRU SÖYLEDİNİZ BİRAZDA ŞİMDİYİ VE GELECEĞE BAKALIM .KİMDE NE UÇUYOR KİM NE YAPMIŞ KARA MUSTAFA KİMDİR ? KUŞLARI NASIL BU KADAR ÜN YAPMIŞTIR.ŞU ANDA UÇURUYORMU ? KUŞLARI NASIL OYNAR ? BU BAŞARIYI NASIL YAKALAMIŞ ? BUNLARI KONUŞALIM. BU KUŞLAR 1993 DEN BİRİ HER SENE NASIL İSİMLERİNİ YAZDIRMIŞ?
BUNLARI KONUŞMAMIZ LAZIM .

SELAM
BENİM BİLDİKLERİM KISITLI BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YAZACAKLAR ÖĞRENECEĞİZ.BEN YARIŞLARDA 90 PUAN ÜZERİ UÇAN KUŞLARIN YA ANNE BABASI VEYA BİR TARAFI NEREDEN DİYE ARAŞTIRINCA KARA MUSTAFA İSMİYLE BU AMCAMIZ ÇIKIYOR.AMA BUNLARA EŞ YAPILAN KUŞLARDA UYMUŞKİ YİNE İŞ YAPIYORLAR.SADECE KARAMUSTAFA BEY AMCA DEĞİL ALİ ÖZMEN ,METİN BALTACI ,HABİL KILIÇ YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM . BU ARKADAŞLARINDA KUŞLARI KUPALARDA AYAKTA KALAN KUŞLAR ARASINDA.
:tamam:

Geri