yabanı soyunun özlerı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marketcı cengız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 190
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cengızhan eken
Meslek
parkecılık
İlgi Alanı
Seçiniz
[No message]

Ekli dosyalar

• Kopyası DSCF0918.JPG
    Kopyası DSCF0918.JPG
    3.8 MB · Görüntüleme: 3,805
  • DSCF0920.webp
    DSCF0920.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 3,802
  • DSCF0901.webp
    DSCF0901.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 3,803
[No message]

Ekli dosyalar

• DSCF0906.webp
    DSCF0906.webp
    4.1 MB · Görüntüleme: 3,731
  • DSCF0904.webp
    DSCF0904.webp
    4.5 MB · Görüntüleme: 3,792
  • DSCF0919.webp
    DSCF0919.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 3,670
SELAM ARKADSLAR KISA OYKUSUNU ANLATACAM YABANI SOYU KUSUN ASLI GOK KALPAKLI ERKEK BU ERKEK 1999 SENESINDE KAYSERIDEN MURTAZA DAN BEN SATIN ALDIM DAHA SONRA BU KUSUN BEBELERINI ANASINI BABASINI KUCUK YAVRUSUNA KADAR NE VARSA HEPSINI ALDIM BU KAN TAMAMEN BANA GECMIS OLDU 1999 SENESINDE DAHA SONRA MURTAZA GELDI PİŞMAN OLDUGUNU O KANDAN ELINDE BASKA KUS OLMADIGINI ERKEGI GERI VERMEMI ISTEDI BENDE SATMAM VERIRSEM EMANETE 1AYLIGINA VERIRIM DEDIM O DA EMANETI KABUL ETMEDI BOYLECE YABANI KANI BENDE COGALDI KAYSERIDE COGU KISI BENIM KUMESIMDEDE YABANI KANI KUS VAR DESEDE ASLI YOK RENK BENZERLIGI OLABILIR FAKAT KAN BENZERLI YOKTUR SADECE BENDEN GECEN ARKADSIMIN KUMESINDE BU KANDAN BULUNMAKTADIR YABANI SOYUNUN OZELIKLERI SOYLEDIR 1: takla stılı burgulu harıkadır 2:uzun mesafe kafa dımdık suratlı gıder 3:kalktımı yuksege gıder takla gelecegı zaman alcalır 4:2saat cıvarı ucar 5:takla sesi ara sesi kuvetlıdır 6:altından cıkan yavrusunun yavrusu aynı ozelıklerı gosterır (yavrusu ıyı cıkar)7: cok serı pratık takla ozelıgı vardır takla sayısı 5--ile 25 arasında yavruları oynamıstır kacım mesafesı 100metreyı gecenlerı icınden cıkmıstır genelıkle 20metre ile 65metre arası oynarlar inımlerı saglamdır 3takla 8takla arası inerler damından baska yere inmezler damarları cok sertır 150 km cıvardan gelenlerı olmusturucup ınene kadar kanadını kanadın vurmazlar hatasız kuslardır su anda kayserı ılınde herkes tarfından bılınen en guzel soydur saygılar

yani sendeki kuşlar murtaza dayının soyu kendi kuşun deil

masallah kayserı oyun kusuyla ılgılı pekcok vıdeoda bu kusların adını duymusdum.alatdıgınız ozellıklere bakılırsada hakıkaten bahsedılecek kuslardanmıs.hayrını gorun ınsallah

SLM SA IT GORUSUNE KATILMIYORUM MURTAZAYADA BASKASINDAN GECTI BU KUSLAR O ZAMAN O ADAMI BULALIM KUSLAR ONUN DIYELIM KUS KIMIN KUMESINDEYSE KIM ALDIYSA ONUNDUR ALDIGIN YERIN SOYU DEGILDIR CUNKI ONADA BASKASINDAN GECMISTIR SADECE YABANI ISMI KALICIDIR KUSLAR BENIM ELIMDE SU ANDA BANA AITTIR BU SOY TAMAMEN SAF OLARAK KAYSERIDE BIR TEK BENIM KUMESIMDE BULUNMAKTADIR MURTAZADAKILER YABANI DEGIL KENDI ESKI KUSLARI SARAYLI BENEKLI DOKUMCU FARUKUN KUSLARI YANI SU ANDA MURTAZANIN BESLEDIGI KUSLAR DOKUMCU SOYU KUSLARDIR

tuyden cıksınlar o zaman sımdı tuydeler

burda vurgulanmak istenen nedir, bu kadar şeyi neden anlattınız?

:)) dogru söylüyorsun maksat muhabet olsun.....

cengiz bey hayrını gör kuş kimide ise sahibi odur zaten aldığın kişiyi ikar etmiyorsun

evet kuşlar sende olduğuna göre senin tabi cengiz bey hani ben damar oradan geliyor demek istedim

bende katılıyorum kus kımın kumesındeyse kus onundur umarım bahsettıgınız oyunları vıdeolarda ızlerız cengız bey.

hiçbir kuşun dip sahibi yoktur kuş kimin kümesinde ise sahibi odur. kaldı ki cengiz bey inkar etmiyor parayla satın aldım diyor burada takdir edilecek şey iyi bir damızlığa para verip ona sahip olmak ve kayıp olmasına engel olmak olmadık sebebler aramak yerine taktir etmek lazım teşekkür ederim cengiz bey bu güzelliği bizimle paylaştığınız için hekese saygılar.

hiçbir kuşun dip sahibi yoktur kuş kimin kümesinde ise sahibi odur. kaldı ki cengiz bey inkar etmiyor parayla satın aldım diyor burada takdir edilecek şey iyi bir damızlığa para verip ona sahip olmak ve kayıp olmasına engel olmak olmadık sebebler aramak yerine taktir etmek lazım teşekkür ederim cengiz bey bu güzelliği bizimle paylaştığınız için hekese saygılar.

TAKLACI GÜVECİNLER VİDEO BÖLÜMÜNDE,BİR KONUNUN BU ŞEKİLDE UZATILIP TARTIŞILMASI BİZİ SONUÇSUZ BİR TARTIŞMAYA GÖTÜRECEKTİR YİNE.ASLINDA OLAYA MÜDAHİL OLMAK BİZİM HADDİMİZ DEĞİL YANLIZ LAF KİRLİLİĞİ YSPILMASI GALİBA HERKESİ BANİM KADAR RAHATSIZ EDİYOR.
CENGİZ BEY;
ELİNİZDE İYİ KUŞ VARSA Kİ ÖYLE İDDAA EDİYORSUNUZ KIYMETİNİ BİLİN VE EĞER KUŞLARINIZA BU KADAR GÜVENİP İDDACI OLUYORSANIZ ARKADAŞLARA BUNU İSPATLAYIN.BUNUN ÇEŞİTLİ YOLLARI VAR.VİDEO ÇEKERSİNİZ AMA UÇUMUNU VE OYUNLARINI KOYARSINIZ YADA BU İŞİN ASIL İDDAA İSPAT YERLERİNDEN BİRİ OLAN KUPALARA KALDIRIRSINIZ.EĞER SÖYLEMLERİNİZDE HAKLI İSENİZ SİZİN KUŞLARINIZ GEREKLİ ÖNEM VE İLGİYİ GÖRÜR.
BİR BAŞKA KONU MURTAZA BEY İLE YADA ALİ BEY İLE ARANIZDA OLAN ÖZEL MEVZULAR.BENCE BUNLARI BURAYA TAŞIMANIZ NE SİZE ,NEDE ONLARA ARTI BİR ŞEY KATMAYACAKTIR.ONLARIN SAHTEKARLIK SİZİN İSE DÜRÜSTLÜKTEN YANA OLDUĞUNUZU SÖYLÜYORSUNUZ.BUNU BURADA BU YAZILARI OKUYAN ARKADAŞLAR HANGİ KISTASLA DEĞERLENDİRSİN YADA NASIL BİR KATKIDA BULUNSUN.HAKLI OLABİLİRSİNİZ.AMA SORUNUN BU ŞEKİLDE BURAYA TAŞINMASI ÇÖZÜM OLAMAZ.HELEKİ HİLECİ DİYE BAHSETTİĞİNİZ İNSANLARDAN PARA İLE EN İYİ KUŞLARINI SATIN ALMIŞSINIZ.YAZILARINIZIN HEMEN HEPSİNİ OKUDUM YAZDIKLARINIZIN HİÇ BİR KISMINDA MURTAZA BEY'İN USTALIĞINA DAİR BİR KÖTÜ YADA İYİ KELİME BUKLAMADIM.BURADA KİŞİLİK TAHLİLİ YAPMAK BENCE KİMSENİN HADDİ OLAMAZ.ÖZEL SORUNLAR ÖZEL ORTAMLARDA HALLEDİLİR.SİZİNDE BU İŞİN ÖZÜNDE ÖZEL SORUNLARINIZ VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR.

HER KUŞÇUNUN PROBLEMLİ VE SORUNLU OLDUĞU İNSANLAR VARDIR.HIRSIZLA,SAHTEKARLA,DOLANDIRICIYLA
EL ELE OLAN ONLARLA ORTAK İŞ YAPAN KAÇTANE ADAM GİBİ ADAM GÖRDÜNÜZ.BU TARZ İNSANLAR ZATEN TOPLUMUN ASALAKLARIDIR.BUNLARLA MÜCADELE ETMEK TAVIR KOYMAK HATTA ENGEL OLMAK BİR KUŞÇUNUN DEĞİL BİR İNSANIN VİCDANİ AMACI OLMALI.

AMMAAA BU İŞTEN PARA KAZANIYOR DİYE YADA ARACILIK YAPIYOR DİYE İNSANLARIN BURADA SAHTEKAR İLAN EDİLMESİ BENİ DAHİ ÜZDÜ.BİLMİYORUM SİZİN ORALARDA MEZAT VARMIDIR?BU ARALAR İSTANBULDA HER SEMTTE
3,5 TANE VAR.BEN ORALARA PEK GİRİP ÇIKAN BİRİ DEĞİLİM AMA GİTTİĞİMDE TEZGAHTA KUŞLARI 10 TAKLA 30 METRE DUYUNCA KUŞÇULUĞUMDAN,TECRÜBEMDEN,BİLGİMDEN TERETTÜD DUYUYORUM.

YANİ İŞİN KISASI CENGİZ BEY,ORTAM BU KADAR KİRLENMİŞ İKEN KİMSENİN TANIMADIĞI BU İNSANLARI BURADA ACIMASIZCA YERMENİZ HOŞ DEĞİL.ÇÜNKÜ SİZİN TAVSİR ETTİĞİNİZ TARZDA İNDANLAR HERYERDE ARAMIZDALAR ZATEN.

SUÇU LİSAN ETTİYSEK AFFOLA,
SAYGILAR.........

cok haklısınız bu konuda huseyın bey aynen sıze katılıyorum ben bu konuyu burda kapatıyorum sorulmadıkca cevap verıp acmayacagım temız toplumu korumak amaclı gorevımı tam yaptıgımıda ınanıyorum saygılar

kahvede masada ,internette kılavyeyle yazıp sıtede kus ucuran ne kadar cok adam var gelıp ızleyelım desen ya tuydeler ya hu sımdı hazır degıller 10 gun sonra gel derler 10 gun sonra gıdersın ya cok acıl bı ısım cıktı sehır dısındayım derler ya bırakın arkadaslar.... davet edın ızleyelım varsa ole kuslar yemın edıyorum benden kucukse bıle elını opecegım varsa ole anlattıgı gıbı kuslar vallahı elını opecegım saygılarımla ankara haymanadan kuscu_ahmet

slm arkadslar ahmet beyle telefon actı konustum insallah ramazanın ıcınde gelecegını soyledı mısafırım olacak bende her sey harbı olur dıgerlerıyle karıstırmasın kandıran kuscu kendını kandırır burda laf olsun dıye konusmuyorum gel bak cayımı ıcer tanısırız dedım o da memnun oldu meraklısına her zaman kapımız acık yeterkı kotu nıyetlı olmasın saygılar

slm hayrettın bey ıstemış oldugunuz erkegı en kısa zamanda yollayacagım gorusmek uzere saygılar

mubarek ramazan ayı tum ıslam alemıne ve turk mılletıne hayırlı olmasını dılerım

tskr

kuslar 99 yılından beri sendeler 10 seneyi geçmişler hiç mi videosu olmaz?

slm gokhan bey 1 senedır ınternete takılıyorum kamerayı yenı aldım tuyden sonra vıdeosunu cekıp yayınlayacagım daha oncekı yıllar canlı olarak cok kısıye ızletım saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri