yabanı soyunun özlerı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marketcı cengız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 190
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cengiz abi büyük bir sabırsızlık la videonu bekliyorum saygılar

insallah fatıh bey su anda kusları kanatları 3telek kalmıs vazıyette bende beklıyorum

cengiz abi ben kayseri merkezde ikamet ediyorum bahsettiğin kuşlarını canlı izlemek isterim.bu konuda size nasıl ulaşabilirim ??

slm ahmet bey benım cep no vereyım aradıgınızda ulasabılırsınız 05353876834

S.A YABANİ SOYU DEYİNCE MERAK ETTİM BAKDIM AMA YAZIŞMALARI OKUDUM SEN BİLE KUŞLARINI BENİMSEMİŞŞİN ÇUNKİ HALA DİYORSUNKIYABANİ KANI BENDE BUNLARI BIRAKALIM ZİZDE UCAN İYİ KUŞ VARSA İNSANLAR BAKAR DEGERİNİ VERİR AMA SENİN ANLATDIGIN BENCE HAYEL TAKLA ARASI BİRDİREK DEMİŞŞİN 100 METRE FİŞEK 10 KATLI BİNA 30 METRE SİZ ONCE BİR 10 KATLI BIR BİNANIN ALTINDAN BAKIN SİZİN KUŞUNUZ 33 KAT GIDECEK NERDE O CIYER MOTURMU TAKTINIZ MERAK ETDİM İNSANLARI NE ZANNEDİYORSUNUZ :ckmk: YANLIŞ ANLAMAYIN BUNA KATILA KATILA GULERLER ..

cengiz bey Allah (C.C.) emeklerinizi paranızı boşa çıkartmasın zaten damar olarak netten adını duyduk bu kuşlar özleri sizde olduğunu yazıyonuz eğer öyleyse sıradan kuşlar değildir zaten inş videolarını bekliyorum bide bu kuşlar yabani soy adını nerden almışlar bilginiz varmı.

slm pasa dayı once çoruma burdan kayserıden sevgı slmlar pasa dayı sen merak etme insanlar benım kusuma hem bakıyorlar hemde degerını verıyorlar o konuda bır sıkıntım yok yazdıklarımı ıyı okumamıssın bır kere ıcınden 100 metreyı gecenler cıkıyor dedeım hepsı 100metreyı gecıyor demedım lakın ınsan oglu acık arayacakya mutlaka işe ters taraftan ele alır bız bunları ucurduk gorduk gormeyen ınsanlara anlatıgımızda tabıkı hayal gıbı gelır ınsallah yolun kayserıye duserse omrunde gormedıgını bızde gormus olursun mısafırım olarak elımızden gelen hızmetı yaparız saygılar

slm tolga arkadsım evet dogru yabanı soyu kusların ozu bende 1999senesınde bu kuslar bana gectı tamamı vıdeolarını arkadsım tuy mevsımınden sonra tamamen orjınal olarak yayınlacagım yabanı ismını kusu seyredenler koymustur lakabıdır nasılkı kırıkkalede feleksızler dıye anılıyorsa kayserıdede yabani soyu dıye anılmakta kusun sahıbı yavruyken ucurmus kus baslamamıs donde takla oldugunu anlayalalım demiş boylece kusun adı yabanı dıye anıldı dahasonra kus baslar efsane olur saygılar

Güle güle besleyin. Gönlünüzce olsun...

cengiz abiye misafir oldum saolsun misafirperverliği iyi,baya kuscu arkadas vardı elinde cok eski güzel soylar var 3 tane kusunu alldık bi cifdi damızlık(berber kadirin kremli kusları)soyu 1968 senesine dayanır.cok namlı kuslar,birde yavru aldık ucurmaya arkadaslar kus oyuna baslasın ben söz veriyorum burda videolarını yayınlıycam,hepinize hayyırlı ramazanlar...Nevsehirden Sertan

marketcı cengız' Alıntı:
slm pasa dayı once çoruma burdan kayserıden sevgı slmlar pasa dayı sen merak etme insanlar benım kusuma hem bakıyorlar hemde degerını verıyorlar o konuda bır sıkıntım yok yazdıklarımı ıyı okumamıssın bır kere ıcınden 100 metreyı gecenler cıkıyor dedeım hepsı 100metreyı gecıyor demedım lakın ınsan oglu acık arayacakya mutlaka işe ters taraftan ele alır bız bunları ucurduk gorduk gormeyen ınsanlara anlatıgımızda tabıkı hayal gıbı gelır ınsallah yolun kayserıye duserse omrunde gormedıgını bızde gormus olursun mısafırım olarak elımızden gelen hızmetı yaparız saygılar
A.S cengiz bey ben öncelikle yazılarınızı okudum okumadan anlamadan yazmam konuşmam siz bana 20,,25,,metre 4..6.. takla inişi 2..3.. takla 20 sefer yapan kuş ucururmusunuz böyle bir kuşunuz varmı 10..15..tala .. 50..100.. mere istemiyorum yolummun düşmesine gerek yok ben iyi kuşu seyretmete giderim yeterkı iyi olsun bunun muhabbeti guzel seyri guzel iyiyi takdir edrim . selamlar.

slm pasa bey en ıyısı ben sıze cep nomu vereyım ordan ırtıbata gecelım bende 20 -- 25metre gıden de var 50-60 metregıdende var dedıklerınızı yapacak kus cok bende gelır gozlerınızle gorur oyle takdır edersınız boylece hem tanısmıs oluruz hemde muhabetını yaparız corumdan halıl ıbrahım abıyede burdan slmlar

Tüy bittimi aceba ? :)

hakan bey tuy bıttımı acaba derken acıklarmısın kuscu ınsan bu ayda kusun daha tuyden cıkmadıgını bılır anlar kus tuyden cıkmadan ucarmı sen dıyorsunkı ocak ayında agaclar cıcek actımı acarmı kardesım acsa bıle soguk alır meyvesı olmaz kusta bır canlı )))

slm arkadaslar guvercınlerımın kalıtesını tanıtmak amaclı olmak uzere degısık ıllere merakına ınandıgım kustan anlayan degerını ıyı bılen durust ınsanlara kuslarımdan numunesını tanıtmak ıcın 10adet kus hedıye edecem kayserı ılı harıc olmak uzere ılgılerınızı beklıyorum meraklısına duyrulur (her ıle bır adet ) yurt dısanada olabılır

slmlar öncelikle sayın abicigim keşke önce sen ucursanda bir video koysan sen bu kuslara anladıgım kadarıyla çok emek vermişşindir.en ii tanıyan sensin kuslarını kus ucurmak kus tanımak çok öemli bence verecegin kişiler bir nerden bilecek özelliklerini senin kadar tanımadıkları için birde bence tek kuşla yorum yapmak yanlış olur oynasa altından yavru düşermi oynamasa tek kuşla belli olurmu o yüzden bence en güzel tanıtmak senin kendin ucrumanla olur bence veya tanıdıgın bildigin birilerine tek degilde erkekli dişili verip uçurturman lazım.yavrulugunu ekeligini görsün altından yavru düşermi baksın bence bu kuş işi bu kadar basit degil bence tejk yavruyla karar verilecek kadar. saglılarımla iyi ucurmalar emek vermiş herkeze teşekkürlerimi sunarım.

gönderen omer06 » 24 Eylül 2011 08:56

slmlar öncelikle sayın abicigim keşke önce sen ucursanda bir video koysan sen bu kuslara anladıgım kadarıyla çok emek vermişşindir.en ii tanıyan sensin kuslarını kus ucurmak kus tanımak çok öemli bence verecegin kişiler bir nerden bilecek özelliklerini senin kadar tanımadıkları için birde bence tek kuşla yorum yapmak yanlış olur oynasa altından yavru düşermi oynamasa tek kuşla belli olurmu o yüzden bence en güzel tanıtmak senin kendin ucrumanla olur bence veya tanıdıgın bildigin birilerine tek degilde erkekli dişili verip uçurturman lazım.yavrulugunu ekeligini görsün altından yavru düşermi baksın bence bu kuş işi bu kadar basit degil bence tejk yavruyla karar verilecek kadar. saglılarımla iyi ucurmalar emek vermiş herkeze teşekkürlerimi sunarım. omer bey bu kuslar zaten kendını ıspatlamış altından yavrusu oynayan bellı bır soy tanıdıgım cevrem zaten bunları bılıyor burdakı amac bu kusları turkıyeye ve yurt dısına tanıtmak cıft ver demıssın ben damızlık olsun dıye hedıye etmıyorumkı sadece oyun takla stılını ozelıklerını gorsunler yeter kusu bılen anlayan ınsan zaten ucurunca gorur anlar severse devamı kumesımde var kusuma guvenmesem zaten muayer vermem bu soy bence herkesın aradıgı temız hatasız en saglam soy kısa zaman ıcınde de bu kusların meshur olacagına ınanıyorum slmlar

[No message]

Ekli dosyalar

• DSCF0899.webp
    DSCF0899.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,065
reklam tabiiki önemli bir iste :) ama hobide degil, iste :)

Arkadaş bir süre önce bu siteye hızlı bir giriş yaptın.O zamanki üslubunla alakalı sıkıntılar oldu.Bazı arkadaşlar haklı olarak seni eleştirdi.O zaman yazdık kuştur heyacandır hobidir çok büyütmeyin olur böyle şeyler dedik.Ancak sen de mecrayı boş bulup buraya dükan açtın .Şimdi yazmak şart oldu. Kuşun varsa uçuracaksın.Hava oyununda nasıl video kaydı yapıp buraya atıyorsan ,kuşun hazır olduğunda tekrar çekip atacaksın. Yoksa kuşun, bu sene kuş yok hazırlayamadık diyeceksin. Madem kuş satacan hazırlarsın izletirsin benim kuşum budur dersin.Tanıtım amacıyla kuş verecem demişsin.Hem de kuşun erbabı olacak adama verecen.Adam da uçuracak senin için.Benim anlamadığım, bu kuşun erbabı senin kuşunu niye uçursun.Hem de sen reklam yapacan diye ?

slm levent bey yanlış anlamadıysam bu sıteye dukan acmışsın dıye ıfade kulanmıssın arkadsım sen bu sıtedekı tum dukanları satınmı aldın veya kıraladınmı kı boyle kelımeler kulanıyorsun vıdeo koymaktan bahsedıyorsun ben bu sıtedekı tum vıdeoları takıp ettım mıllet ıyı kusada MASALLAH cekıyor kotu kusada MASALLAH cekıyor bence vıdeo kus tam garantılı sayılmaz cunkı ceken kısı kus eksık taraflarını gostermıyor bırkere taklalı ındıgın kayıta alıyor bos ındıgını gostermıyor ben bunun canlısına sahıt oldum vıdeoda ızledıgım kus taklalı ınıyor gıttım yerınde ızledım kus geldı gut dıye ındı o zaman vıdeokakı kuslara ne kadar guvene bılırımkı? en ıyısı canlısını gıdıp ızlemek yerınde gormek tecrubem boyle der sonra reklam fılan bahsetmısın benım reklam gıbı satıs gıbı problemım yok sadece kuslarımın saglamlıklarını takla stılını tanıtmak en ıyısı bende var dıye bır hobımde yok sende guvenıyorsan kusuna benım gıbı numune dagıt mıllet gorsun zaten ıyı olursa reklama ıhtıyac kalmaz kusların turkıye tanır

:hhh: söyledikeriniz benim kafam hiç yatmadı cengiz bey ii kuscu senin kusunu görmeden emin ol ucurtmaz insanlar yıllarını hatta
ömürlerini vermiş bu hobiye insanlar ii kuscular kusuna birsey demiyorum ama yadıkarın çoık mantık dısı geldi bana kendince haklı olabilirisn ama diyorsunki video aldatır sen bir koy video izleyelim aldatsın önce bunu görelim bir sonra gercegini izleriz lafla olmuyor hatta iddia ediyorum benim 2 yasında boz dumanlı videom var eger burda güvendigimi üstatllar çok var sitede emek vermiş hakemlik yapmış kişiler çok var zaten yorumlarından kuscu oldukalrı anlaşılıyor koy videonu benim kusumdan iyi desinler ben anakarayım gelirm izlerim kusunu paranın üsütü açık atmıyorum ankarada hastane sahibiyim bunuda söylemek istemezdim ama sallamıyorum anlamında kusun 15 tane yapsın adam gibi atmalı fişekli ve yorumda benim kusumdan ii desin 2 tane üstat belirleyelim kusun 10.000 lira vermeye hazırım haızrla koy videonu bende acık acık heleal olsun adam ucurmus deyim saygılar.

sayın satılmış bey benım her soyledıklerım herkese mantıklı gelmıye bılır saygı duyarım hastane sahıbı oldugunuzu 10.000 tlye seversen alabılecegınızı yazmıssın bunada saygı duyarım benım prensıplerımde ınsanlık bırıncı planda para ıkıncı planda gelır belkı bende senın ınsanlıgını seversem 10.000tl nı almam hedıye ederım ben bır emeklıyım olsun gonlum zengın para elıyın kırı gorusmek uzere allaha emanet olunuz slmlar

marketcı cengız' Alıntı:
slm levent bey yanlış anlamadıysam bu sıteye dukan acmışsın dıye ıfade kulanmıssın arkadsım sen bu sıtedekı tum dukanları satınmı aldın veya kıraladınmı kı boyle kelımeler kulanıyorsun vıdeo koymaktan bahsedıyorsun ben bu sıtedekı tum vıdeoları takıp ettım mıllet ıyı kusada MASALLAH cekıyor kotu kusada MASALLAH cekıyor bence vıdeo kus tam garantılı sayılmaz cunkı ceken kısı kus eksık taraflarını gostermıyor bırkere taklalı ındıgın kayıta alıyor bos ındıgını gostermıyor ben bunun canlısına sahıt oldum vıdeoda ızledıgım kus taklalı ınıyor gıttım yerınde ızledım kus geldı gut dıye ındı o zaman vıdeokakı kuslara ne kadar guvene bılırımkı? en ıyısı canlısını gıdıp ızlemek yerınde gormek tecrubem boyle der sonra reklam fılan bahsetmısın benım reklam gıbı satıs gıbı problemım yok sadece kuslarımın saglamlıklarını takla stılını tanıtmak en ıyısı bende var dıye bır hobımde yok sende guvenıyorsan kusuna benım gıbı numune dagıt mıllet gorsun zaten ıyı olursa reklama ıhtıyac kalmaz kusların turkıye tanır

iyi kuş öyle form açarak önüne gelene dagıtılarak gerçkekleştirilecek bir hobi olmadıgını düşünüyorum kendimce
örnegin bir arkadaş istedi kuşunuzu sizin gibi hakkını veremedi kuş un ve çıktı burdan yazdı sizin beklediginiz in tam tersini işte o zaman sizi tüm türkiye tanır reklamada ihtiyacınız o zaman kalmaz
satiş gibi bir probleminiz yoksa neden bu kadar insanlarla tartışma plemigine giriyorsunuz diye bir soru sormak istiyorum
ve çift göndermeyeceginizi söylemişsiniz kendinizce ben burdan 4 arkadaş ayarlarım illaki erkekli dişili yollayacaksınız kimine dişi kimine erkek ve kuşları bir şekilde bir araya getiririz sizden para ile almamızada gerek kalmaz KUŞÇU adam uyanık adamdır
çok üzülerek ifade edeyimki baştan sona reklam kokan bir form haline gelmiş açtıgınız formu

mrb lar ben sertan nevsehirden.kayseride gercekten süper kuslar var,bunu tüm türkiye bilir.Cengiz abinin elinde cok kalite kuslar var bu bi gercek,ama 300 adet kus var kümesinde okadar kusu ucurmak imkansız,bide kendini ifade edemedi bu yazılarında,ilk bende tartısmıstım önce sonra. cengiz abiyle misafir oldum sonra saolsun güzel misafir etti.
taklaci-guvercin-videolari/kayseriden-giris-kusu-t13655.html buda kayseri kusu,seyrettim aldım,o günden sonra kayseri kuslarına ayrı bi ilgim oldu anladımki kayseride süper kuslar var cengiz abidede cok eski damarlar var,Kimse yanlış anlamasın reklamı yapmıyorum kimsnein sadece gercekleri sölemek istedim,herkeze saygılar

kardeş ne diyim herkez seyrettigi kadar kustudur.demekki sen bu kadar seyretmişsin bunada saygım vardır fakat emin ol ne kuşlar var bu kusa birsey demiyorum ama çok ii dersen çok kusun hakkını yemiş olursun kusun tek seferi gözüküyor bir bu kusu izle birde 2 yasında bozdumanlı videom var onu izle daha ne video lara var veya gercek ucan kuşlar var ankarada istersen ankara yenimahalle kupasını izle bir kus kaça tanae ne metrede oynamış ama dediigm gibi herkez seyrettigi kadar kustudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri