fatih_27su
Üye
cengiz abi büyük bir sabırsızlık la videonu bekliyorum saygılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A.S cengiz bey ben öncelikle yazılarınızı okudum okumadan anlamadan yazmam konuşmam siz bana 20,,25,,metre 4..6.. takla inişi 2..3.. takla 20 sefer yapan kuş ucururmusunuz böyle bir kuşunuz varmı 10..15..tala .. 50..100.. mere istemiyorum yolummun düşmesine gerek yok ben iyi kuşu seyretmete giderim yeterkı iyi olsun bunun muhabbeti guzel seyri guzel iyiyi takdir edrim . selamlar.marketcı cengız' Alıntı:slm pasa dayı once çoruma burdan kayserıden sevgı slmlar pasa dayı sen merak etme insanlar benım kusuma hem bakıyorlar hemde degerını verıyorlar o konuda bır sıkıntım yok yazdıklarımı ıyı okumamıssın bır kere ıcınden 100 metreyı gecenler cıkıyor dedeım hepsı 100metreyı gecıyor demedım lakın ınsan oglu acık arayacakya mutlaka işe ters taraftan ele alır bız bunları ucurduk gorduk gormeyen ınsanlara anlatıgımızda tabıkı hayal gıbı gelır ınsallah yolun kayserıye duserse omrunde gormedıgını bızde gormus olursun mısafırım olarak elımızden gelen hızmetı yaparız saygılar
marketcı cengız' Alıntı:slm levent bey yanlış anlamadıysam bu sıteye dukan acmışsın dıye ıfade kulanmıssın arkadsım sen bu sıtedekı tum dukanları satınmı aldın veya kıraladınmı kı boyle kelımeler kulanıyorsun vıdeo koymaktan bahsedıyorsun ben bu sıtedekı tum vıdeoları takıp ettım mıllet ıyı kusada MASALLAH cekıyor kotu kusada MASALLAH cekıyor bence vıdeo kus tam garantılı sayılmaz cunkı ceken kısı kus eksık taraflarını gostermıyor bırkere taklalı ındıgın kayıta alıyor bos ındıgını gostermıyor ben bunun canlısına sahıt oldum vıdeoda ızledıgım kus taklalı ınıyor gıttım yerınde ızledım kus geldı gut dıye ındı o zaman vıdeokakı kuslara ne kadar guvene bılırımkı? en ıyısı canlısını gıdıp ızlemek yerınde gormek tecrubem boyle der sonra reklam fılan bahsetmısın benım reklam gıbı satıs gıbı problemım yok sadece kuslarımın saglamlıklarını takla stılını tanıtmak en ıyısı bende var dıye bır hobımde yok sende guvenıyorsan kusuna benım gıbı numune dagıt mıllet gorsun zaten ıyı olursa reklama ıhtıyac kalmaz kusların turkıye tanır