marketcı cengız' Alıntı:
ERCAN KARDESIM YORUMLARIN ICIN TESEKUR EDERIM BENIMDE SENIN GIBI IYI BIR INSANLA SORUNUM YOK OLMAZDA BAZI INSANLAR BENI ILK BASTA NASIL BIR INSAN OLDUGUMU ANLAYAMIYORLAR BEN KESINLIKLE KIMSE ILE DALGA GECTIGIM FILAN YOK KIMSEYE SATASTIGIMDA YOK HIC BIR ZAMAN KIBIRLI OLMADIM HER ZAMAN ALCAK GONULLUYUM BAK SENI SONRADAN TANIDIM VE MEMNUN OLDUM INSANLAR ICRATIN YOK DEYIP DURUYOR BU BENI COK UZMEKTE BEN KENDI MEMLEKETIMDE ICRATI OLDUKCA FAZLA OLAN BUNU ISPATLAMIS INSANIM FAKAT DISARIYA YENI ACILIYORUM KIMSEYI YAKINDAN TANIMIŞDA DEGILIM BELKI COK GUZEL INSANLARLA TARTISIYOR OLABILIRIM BUDA BIRBIRIMIZI TANIMADIGIMIZDAN KAYNAKLANIYOR BELKI TANISMIS GORUSMUS OLSAYDIK BOYLE OLMAZDI ANKARDAN SADECE ATEŞ AGAYI TANIYORUM MISAFIRI OLDUM COK ALCAK GONULLU KUSA OMRUNU VERMIŞ IYI BIR INSAN DOSTLUGUMUZ DEVAM EDIYOR BIRSA INEKCI MUHARREM AMCAYLA TANISIYORUM ODA ZAMANINDA IYI KUSLAR BESLEMIS INSAN ELEKTRIKCI ERDAGON ABI IY BIR INSAN EVINDE MISAFIRI OLDUM O DA BENIM ZIYARETIME GELIP MISAFIRIM OLAN DOSTLARIM DEDIM YA DAHA DISARDIKI INSANLARLA YENIYIM INANINKI BENI TANIDIKTAN SONRA YORUMLARINIZ FARKLI OLACAK BENIM DE BU SEVDAYA GONUL VERMIŞ ARKADAS VE DOSTLARIMA BUYUK KATKILARIMIN OLACAGINA EMINIM SAYGILAR
cengiz bey merhaba;
kişisel olarak kimse sizinle polemik yaşamak zaten istemez.lakin sizin yazdığınız tazılar ve iddaacı kişiliğiniz ister istemez karşılıklı sorunlar oluşturuyor.
kuşlarınız güzel hatta mükemmel olabilirler,ama bunu masa başı muhabbetler ile ispat etme imkanınız yok.her kuşçu en iyi kuşun kendisinde olduğunu ve hatta en iyi kuşçununda kendisi olduğunu iddaa edebilir.bu iddaada bulunan bir insanın ispatı önemlidir.
kuş bilginizin çok iyi olduğunu ve bu camiaya bir şeyler kazandıra bileceğinizden söz ediyorsunuz.buyrun,taklacı güverc,nler konusunda sizin hiç yorumlarınızı okuyamadık.açılmış konular hakkında biraz yorum yapında herkes sizin ne büyük kuşçu olduğunuzu görsün.
benim sizi yadırgadığım birinci konu kuşlarını aldığınız insan hakkında yorumlarınızdır.kuşları başkasından aldığınızı söylediniz ve o insana söylenmedik laf bırakmadınız.hiç bir kuşçu iyi kuşunu kolay kolay satmaz.eğer arkadaş kuşları sattı ise elinde daha iyilerini bıraktığına da eminim.
yaşınız benden büyük,saygım sonsuzdur lakin yazdığınız yazılar sadece beni değil,kuşçular org daki çoğu arkadaşı rahatsız eder nitelikte.taban taklasız kuşlar için söylediğiniz komik lafları,burgu meselesini o ankaraya misafir olduğunuz arkadaşlarınızada söyledinizmi acaba?ne düşündüklerini çok merak ediyorum o abilerimizin.
dedimya eğer camiaya birşeyler öğretmekse amacınız şu reklam işini bırakın ,konulara biraz yorum yapında bizde
(eğer varsa bilmediğimiz) sizinle tartışıp eksiklerimizi gözden geçirelim.(eğer fazlanız varsa).
reklam yapacaksanızda ,koyun kuşunuzun videosunu,bizde seyredelim.zamanı gelince bizde koyarız nasıl olsa bir video.
saygılar beyefendi..........