yabanı soyunun özlerı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marketcı cengız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 190
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:ckmk: KIPRIDE YAVRUSUNU PAMUGUM DIYE SEVERMİŞ SATILMIŞ BEYDE BOZ KUSUNU PAMUGUM DIYE SEVIYOR O ZAMAN KOYNUNA ALSIN YATSIN BEN YATAGIMA DEGIL KUMESIME BILE SOKMAM NAPACAM ALTI BOŞ TABAN TAKLASI OLMAYAN KUSLARI TABIKI ONUN KUS ANLAYISINDA BUNLARA YER VAR BIZDE YOK ARKADSLAR BENIM AMACIM KUS SATMAK DEGIL KUSLARIMI TANITMAK ZATEN KONU BURDAN ACILDI BEN UCRETSIZ MERAKLISINA KUS SINIRLI SAYIDA VERECEGIMI SOYLEDIM BUDA REKLAM GIBI YORUMLANDI HALBUKI BEN UCRET TALEP ETMEDIM SAYGILAR

haklısın tam yorumunu bulmuşşun kirpi de yavrusu pamugum diye seviyor haklısın abii ama kimin sevdigini baskaları yorumlasın onada saygı duyarım.

marketcı cengız' Alıntı:
:ckmk: KIPRIDE YAVRUSUNU PAMUGUM DIYE SEVERMİŞ SATILMIŞ BEYDE BOZ KUSUNU PAMUGUM DIYE SEVIYOR O ZAMAN KOYNUNA ALSIN YATSIN BEN YATAGIMA DEGIL KUMESIME BILE SOKMAM NAPACAM ALTI BOŞ TABAN TAKLASI OLMAYAN KUSLARI TABIKI ONUN KUS ANLAYISINDA BUNLARA YER VAR BIZDE YOK ARKADSLAR BENIM AMACIM KUS SATMAK DEGIL KUSLARIMI TANITMAK ZATEN KONU BURDAN ACILDI BEN UCRETSIZ MERAKLISINA KUS SINIRLI SAYIDA VERECEGIMI SOYLEDIM BUDA REKLAM GIBI YORUMLANDI HALBUKI BEN UCRET TALEP ETMEDIM SAYGILAR

cengiz bey dalga geçtiğiniz beğenmediniz taban taklasız videolar var burada en azından video koymuşlar sizin neyiniz var 3-5 resim ve birton gereksiz yazı... herkesin kuşu lafla 100 metre gider taban takla atar 20 ile kaçar.. önce videonuzu ekleyin sonra o beğenmediğiniz bizim gibi taban taklasız besleyen insanlarla dalga geçerseniz. icraat görelim cengiz bey lafla kuşlarınızı uçurdunuz. madem kuşlarınız okadar harikaydıda neden bir kupa alamadınız bırakın kupayı 13 Yıldır bir videoya almamışsınız kuşları...

[No message]

Ekli dosyalar

• 180882_141728049220661_100001503991422_240218_3854590_s[1].webp
    180882_141728049220661_100001503991422_240218_3854590_s[1].webp
    6.2 KB · Görüntüleme: 776

reklamcı olduğum için plaketin ne kadar sıradan basit herkesin kendine ne kadar kolayca yaptırabileceği bir ürün olduğunu bildiğim için maalesef plaketiniz benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. yani birde kupaya kuş kaldırmışsınız plaket almışsınız ama her ne hikmetse bir videonuz yok hayret ediyorum.

ercan bey sende basıt bır ınsan oldugundan benım ıçın hıc bır sey ıfade etmıyorsun benım sayfamda luzumsuz konusupta kendını kucuk dusurme reklamcıysan gıt reklamını baska yerde yap benım yorumlarımın altında kendıne reklam yapma varsa kusun sende katıl kupaya

Sevgili Cengizhan Ağbey
Gereksiz yere çok polemiğe giriyorsun ve çok hata yapıyorsun.Ercan Keskin isimli kardeşimiz doğru söylemiş. Sen konuşma Kuş konuşsun.
Vakti ile bir video eklemiştin,ben dahil birçok insan saygı duydu. ve olumlu olduğu kadar olumsuz da eleştiri oldu. Ama sen olumsuz eleştirileri kabullenmeyip videoyu kaldırdın.
Böyle yaparsan insanlar bu işi Reklam amaçlı yaptığını zannedenr.
Bu yüzden senden ricam; Video Kameran var, hazır olan kuşlarından bir tanesini uçur ve çek. insanlar söylediklerinin doğru olduğunu görsünler ve takdir etsinler.

aşağıda eklediğim videolar için;
"yabani" dediler
"benim tavuk daha iyi oynar" dediler
"fırça sapı kadar sefere çıkıyor" dediler
v.s. v.s. dediler
ama ben vdeoları kaldırmadım halen duruyor.
seninde kaldırmayacağın bir videonu bekliyorum.
Ankaradan sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Benim kargalar da Bunlar

Bu videolardan Siteye yaklaşık 20 adet ekledim. benim beslediğim ve beğendiğim kuş sitili bu şekilde.Ama sen beğenmeyebilirsin bunada saygı duyarım.
tekrar selamlar sevgiler

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zPhzaHQBpUM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ttCqwNIR4_w&feature=related[/youtube]

Re: Benim kargalar da Bunlar

dogan18' Alıntı:
Bu videolardan Siteye yaklaşık 20 adet ekledim. benim beslediğim ve beğendiğim kuş sitili bu şekilde.Ama sen beğenmeyebilirsin bunada saygı duyarım.
tekrar selamlar sevgiler

Doğan ağabey normalde bu başlık uzun zamandan beri var ben hiç yorum yapma gereği duymadım çünkü herkesin kuşu kendine güzel. lakin cengiz bey alaycı bir şekilde taban taklasız kuşu kümesime almam vs. gibi sözler sarf ederek burada bulunan birçok kuş besleyen insanı "aptal" yerine koyarak hakaret ettiğinin farkında bile değil.. özellikle benim için son yaptığı yorumda şahsıma hakaretleri kendisinin nasıl bir karakterde olduğunu zaten ortaya koymaktadır.

marketcı cengız' Alıntı:
ercan bey sende basıt bır ınsan oldugundan benım ıçın hıc bır sey ıfade etmıyorsun benım sayfamda luzumsuz konusupta kendını kucuk dusurme reklamcıysan gıt reklamını baska yerde yap benım yorumlarımın altında kendıne reklam yapma varsa kusun sende katıl kupaya

Cengiz bey kendinizi reklam eden sizsiniz ama farkında bile değilsiniz!. üstelik bende şu şekilde giden şunu yapan kuş var demedim bunu iddia eden sizsiniz.. madem kupalık kuşlarınız var madem insanların kuşları ile dalga geçiyorsunuz buyrun videonuzu ekleyin de görelim... Efendimiz (S.a.v) dediği gibi kişinin lafına değil icraatına bakın.. bu söz sizi zaten özetlemektedir. şahsıma yaptığınız hakaretler içinde sizi kınıyorum. size tekbir kötü söz bile etmedim. köşeye sıkıştırılmış kedi gibi saldırı pozisyonu almanızdaki hikmet elinizden bir şeyin gelmemesinden kaynaklandığından olsa gerek...

cengiz bey yanılıyorum o yanılıyor baskası yanılıyor herkezmi yanılıyor konustukça bence çıkmaza giriyorsunuz ben sizin yerinizde olsam video atmadan bir daha konusmam emin ol çok cıkmazdasınız sizin gibiş düşünmeyen herkezi eleştiryorunuz sizi övmeyen herkezi eleştiryornuz.kendiniz konustugunuz kelimelerle yorumlarınızla saygınlıgınızı yitirip baskasını sucluyorsunuz bence bir daha video koymadan konusmayınki daha fazla zor durumda kalmayın saygılar.herkezin önem verdigi seyleri siz yok sayamazsınız kupa kaldırmış kusada saygınız yok yetiştiricisinede emek var ortada kupa önemli degil ne önemli anlamıyrum kus oynasada inkar edersiniz demiyecegim zaten inkar ediyorsunuz
her seyi, siz biliyorsunuz en ii kuşlar sizde dogan 18 yazmış koymus videosunu kuş çıtır çıtır oynuyor işte tabiki sen begenmezsin ama koy böyle videoda izleyelimsenin meshurlardan taban taklalılardan hiç aklından gectimi bu kusu izleyim birde kendi kusumu tarafsın yorumlayım diye adam ucurmuş çekmiş videoyu sende havadapatlayan kusu yere göge sıgdıramıyorsun daha ne nedir buna birz elin vizdanına koy oynayan kusa kuscuya saygı duy bence saygılar.

arkadslar genelde konusacam yanlız ercan bey plaketım hakında basıt gıbı kelımeler kulanarak alay ettıgı acıkca bellı bırde benım ıcın onemı yok dıyor benım icratımın olmadıgını soyluyor acıklma yapıyorum ben kayserı ılı dısında pek ıddaya gırmedım kayserı ılııcınde 1975 sensınden 2011 senesıne kadar 60 adet en namlı kuscularla ıdaya kus ucurdum 60galıbıyet aldım sadece bır bereberlıgım var o da kusum galıpken havada atmaca saldırısına ugradı hıc yenılgı yuzu gormedım sımdı ıcratın varmı derse haksızlık olur kayserıde en cok ıcratı olan kuscu benım ıspatı ortada arkadsım devamlı vıdeonu koy ekle deyıp duruyorsun ben acıklamamı daha once yaptım kuslarım tuyde cıksın hazır olsun tabıkı vıdeomu koyacam sen demesende desende yıne koyacam hayalı ıhracat yapmıyorum bu sıtede kendıme guvenmesem kuslarıma guvenmesem boyle IDDALI KONUSMAM dogan beyın koymus oldugu 2 vıdeoda ızledım ben gordugumu gordum yorum yapmayacagım cunku ben yorum yaptıkca dostum azalıyor mıllet bana dusman kesılıyorhuyum kurusun bende acık sozlu oldugum ıcın kalbımde art nıyet yok oldugu gıbı konusuyorum bu yuzdende elestırılre maruz kalıyorum yoksa nıye burda durup dururken hepınızle kotu olayım arkadas hepımızde bu ışe gonul vermış ınsanlarız bak ercan bey peygamberımızın (s.a.s)adını anıyor sımdı ben bu ınsana bır sey dıyebılırmıyım dıyemem cunkı herkes kusunu kendı beslıyor kendı sevıyor ıyı olmasını ıstıyor bende sızlere basarılar dılıyorum kusurum varsa af ola kalbınızı bılmıyerek kırdımsa yıne af ola suna ınankı kesınlıkle kotu nıyetlı bırı degılım sadece bıraz fanatıgım slmlar

selam lar cengiz bey hiç lafı daha fazla uzatma kuşunu kaldır çek videosu yayınla daha fazla yazı yazıpda yerin dibine girme siz daha önce de başka bir sayfa adı altında bu yabani soylarını aldgınız kişinin videosunda yani murtaza işgüzar bey ede yalan söylüyor diye konuşmuştunuz evet madem bu yabani soyunu hepsini satın aldınız uçurun da video sunu koyun herkez izlesin bende takdir edeyim diger arkadaşlarda takdir etsin ama siz ortada hiç bir icraat yokken burda milleti esir alıyorsunuzzz ........ video bekliyoruzz . taban taklalı olması şart degil varsın taban taklasın olsun ama sizin videonuz olsun saygılarrr.....

slm arkadas ısmın fatıh herhalde SEN BENI LAFI UZATMA DIYEREK TERBIYEMI EDIYORSUN BUNU ACIKLA SENIN TURKCEN YOKMU VIDEO HAKINDA YAZDIKLARIMI TAM OKUMADINMI YOKSA ANLAYISINMI KISA BIRDE SEN NEYIN YORUMUNU YAPACAN VIDEO KOYSAM SEN DAHA TABAN TAKLASINI BILMIYEN KUSCUSUN ONCE KUSCULUGU OGREN SONRA YORUM YAPMAYA CALIŞ COK MERAK EDIYORSAN TUYDEDE UCACAK KUSUM VAR GEL SEYRET YARISI KADAR UCACAK KUSUN VARSA KARSISINA BIRAK SEN BENI ESIR AL

cengiz bey ben sizi terbiye fala ettigim yok sadece sizin lafdan başak bir icraatınız yok dedim yani artık lafı bırakında icraata bakın dedim yani bakın hala polemik yapıyorsunuz ben sizin yrinizde olsa video yayınların ve herkezsi susturum ama siz hala yorum yapıyorsunuzz ...

marketcı cengız' Alıntı:
arkadslar genelde konusacam yanlız ercan bey plaketım hakında basıt gıbı kelımeler kulanarak alay ettıgı acıkca bellı bırde benım ıcın onemı yok dıyor benım icratımın olmadıgını soyluyor acıklma yapıyorum ben kayserı ılı dısında pek ıddaya gırmedım kayserı ılııcınde 1975 sensınden 2011 senesıne kadar 60 adet en namlı kuscularla ıdaya kus ucurdum 60galıbıyet aldım sadece bır bereberlıgım var o da kusum galıpken havada atmaca saldırısına ugradı hıc yenılgı yuzu gormedım sımdı ıcratın varmı derse haksızlık olur kayserıde en cok ıcratı olan kuscu benım ıspatı ortada arkadsım devamlı vıdeonu koy ekle deyıp duruyorsun ben acıklamamı daha once yaptım kuslarım tuyde cıksın hazır olsun tabıkı vıdeomu koyacam sen demesende desende yıne koyacam hayalı ıhracat yapmıyorum bu sıtede kendıme guvenmesem kuslarıma guvenmesem boyle IDDALI KONUSMAM dogan beyın koymus oldugu 2 vıdeoda ızledım ben gordugumu gordum yorum yapmayacagım cunku ben yorum yaptıkca dostum azalıyor mıllet bana dusman kesılıyorhuyum kurusun bende acık sozlu oldugum ıcın kalbımde art nıyet yok oldugu gıbı konusuyorum bu yuzdende elestırılre maruz kalıyorum yoksa nıye burda durup dururken hepınızle kotu olayım arkadas hepımızde bu ışe gonul vermış ınsanlarız bak ercan bey peygamberımızın (s.a.s)adını anıyor sımdı ben bu ınsana bır sey dıyebılırmıyım dıyemem cunkı herkes kusunu kendı beslıyor kendı sevıyor ıyı olmasını ıstıyor bende sızlere basarılar dılıyorum kusurum varsa af ola kalbınızı bılmıyerek kırdımsa yıne af ola suna ınankı kesınlıkle kotu nıyetlı bırı degılım sadece bıraz fanatıgım slmlar

Cengiz ağabeycim sizinle en ufak bir sorunum yok. benim alındığım nokta şu nihayetinde yaşınız itibarı ile bize örnek olup insanların elindeki ile dalga geçmemeyi sizin tavsiye etmeniz gerekirken tersi bir eylemde bulunmanız aslında bizleri üzüyor. çünkü genç insanın kaleminden veya dilinden ne döküleceğini tam olarak kestirmek mümkün değildir. o yüzden sizin gibi yaşınız almış ağabeylerimizin yorumları yapıcı olmalıdır ki genç arkadaşlarımızda bu davranışlardan örnek alsın. şunuda belirtmek isterim Cengiz ağabeycim ben sizin kuşlarınızada asla kötü demedim sadece sizin değil kimsenin kuşunu kötülemem. yorum yapmayalım demiyorum yapacağız tabiki ama karşınızdakinin emek veren bir insan olduğunu unutmamak lazım gördüğünüz eksikler varsa söylersiniz yol gösterirsiniz tavsiyelerde bulunursunuz. kuşun kötü iğrenç berbat demek yerine canım kardeşim bak şu kuşun şöyle eksikleri var bu eksiklerini gidermen için şu yolu izle demek çok daha faydalı olacaktır. Saygılar dilerim. Selamet ile..

ERCAN KARDESIM YORUMLARIN ICIN TESEKUR EDERIM BENIMDE SENIN GIBI IYI BIR INSANLA SORUNUM YOK OLMAZDA BAZI INSANLAR BENI ILK BASTA NASIL BIR INSAN OLDUGUMU ANLAYAMIYORLAR BEN KESINLIKLE KIMSE ILE DALGA GECTIGIM FILAN YOK KIMSEYE SATASTIGIMDA YOK HIC BIR ZAMAN KIBIRLI OLMADIM HER ZAMAN ALCAK GONULLUYUM BAK SENI SONRADAN TANIDIM VE MEMNUN OLDUM INSANLAR ICRATIN YOK DEYIP DURUYOR BU BENI COK UZMEKTE BEN KENDI MEMLEKETIMDE ICRATI OLDUKCA FAZLA OLAN BUNU ISPATLAMIS INSANIM FAKAT DISARIYA YENI ACILIYORUM KIMSEYI YAKINDAN TANIMIŞDA DEGILIM BELKI COK GUZEL INSANLARLA TARTISIYOR OLABILIRIM BUDA BIRBIRIMIZI TANIMADIGIMIZDAN KAYNAKLANIYOR BELKI TANISMIS GORUSMUS OLSAYDIK BOYLE OLMAZDI ANKARDAN SADECE ATEŞ AGAYI TANIYORUM MISAFIRI OLDUM COK ALCAK GONULLU KUSA OMRUNU VERMIŞ IYI BIR INSAN DOSTLUGUMUZ DEVAM EDIYOR BIRSA INEKCI MUHARREM AMCAYLA TANISIYORUM ODA ZAMANINDA IYI KUSLAR BESLEMIS INSAN ELEKTRIKCI ERDAGON ABI IY BIR INSAN EVINDE MISAFIRI OLDUM O DA BENIM ZIYARETIME GELIP MISAFIRIM OLAN DOSTLARIM DEDIM YA DAHA DISARDIKI INSANLARLA YENIYIM INANINKI BENI TANIDIKTAN SONRA YORUMLARINIZ FARKLI OLACAK BENIM DE BU SEVDAYA GONUL VERMIŞ ARKADAS VE DOSTLARIMA BUYUK KATKILARIMIN OLACAGINA EMINIM SAYGILAR

Cengiz ağabey zaten obje ve materyaller amacımız olmamalı yani lafın kısası kuşlar hiçbir zaman bizler için amaç değil araç olmalı. güzel dostluklar kurulmalı Allah'ın izni ile.. ama biz hırs yapıp kuşun veya dünya malının peşinde dolanıp karşımızdaki insanı rahatlıkla kıra biliyoruz oysa çok gereksiz en bariz örneği Allah muhafaza kümese bir hastalık gelir tek bir kuşumuz kalmaz. ki başımıza gelmeyen şeyler değil o yüzden bir birimizi kıracağımıza laf söyleyeceğimize bir birimizi daha iyi tanıyıp dostluklar kurmamızın her şeyden daha önemli olacağına inanıyorum. sözlerimden kimse şunu çıkarmasın kuş nihayetinde canlı bir varlık Allah'ın izni ile bize emanet olan hayvanlara elimizden geldiğince iyi bakmaya çalışıyoruz. benim anlatmak istediğim herhangi bir obje kuş olur kafes olur bardak olur. vs.vs. hiç biri bir insanın kalbini kırmaya değmez. O yüzden Cengiz ağabeyim bize bir şeyi ispatlamak zorunda değilsin eminim ki kuşların güzeldir. ben iyi bir insan olduğunuzdan eminim ağabeycim önemli olan bu. sende kusurumuza bakma ağabey aslında bizde biraz fazla geldik üstüne. Allah herkese hayırlı bir şekilde kuş beslemeyi nasip etsin.

arkadaslar ben cengiz abinin bi kusunu ucuruyorum 10 gün içinde kısmetse videoya cekip eklerim,tüm kuscu dostlarıma saygılar

marketcı cengız' Alıntı:
ERCAN KARDESIM YORUMLARIN ICIN TESEKUR EDERIM BENIMDE SENIN GIBI IYI BIR INSANLA SORUNUM YOK OLMAZDA BAZI INSANLAR BENI ILK BASTA NASIL BIR INSAN OLDUGUMU ANLAYAMIYORLAR BEN KESINLIKLE KIMSE ILE DALGA GECTIGIM FILAN YOK KIMSEYE SATASTIGIMDA YOK HIC BIR ZAMAN KIBIRLI OLMADIM HER ZAMAN ALCAK GONULLUYUM BAK SENI SONRADAN TANIDIM VE MEMNUN OLDUM INSANLAR ICRATIN YOK DEYIP DURUYOR BU BENI COK UZMEKTE BEN KENDI MEMLEKETIMDE ICRATI OLDUKCA FAZLA OLAN BUNU ISPATLAMIS INSANIM FAKAT DISARIYA YENI ACILIYORUM KIMSEYI YAKINDAN TANIMIŞDA DEGILIM BELKI COK GUZEL INSANLARLA TARTISIYOR OLABILIRIM BUDA BIRBIRIMIZI TANIMADIGIMIZDAN KAYNAKLANIYOR BELKI TANISMIS GORUSMUS OLSAYDIK BOYLE OLMAZDI ANKARDAN SADECE ATEŞ AGAYI TANIYORUM MISAFIRI OLDUM COK ALCAK GONULLU KUSA OMRUNU VERMIŞ IYI BIR INSAN DOSTLUGUMUZ DEVAM EDIYOR BIRSA INEKCI MUHARREM AMCAYLA TANISIYORUM ODA ZAMANINDA IYI KUSLAR BESLEMIS INSAN ELEKTRIKCI ERDAGON ABI IY BIR INSAN EVINDE MISAFIRI OLDUM O DA BENIM ZIYARETIME GELIP MISAFIRIM OLAN DOSTLARIM DEDIM YA DAHA DISARDIKI INSANLARLA YENIYIM INANINKI BENI TANIDIKTAN SONRA YORUMLARINIZ FARKLI OLACAK BENIM DE BU SEVDAYA GONUL VERMIŞ ARKADAS VE DOSTLARIMA BUYUK KATKILARIMIN OLACAGINA EMINIM SAYGILAR

cengiz bey merhaba;
kişisel olarak kimse sizinle polemik yaşamak zaten istemez.lakin sizin yazdığınız tazılar ve iddaacı kişiliğiniz ister istemez karşılıklı sorunlar oluşturuyor.

kuşlarınız güzel hatta mükemmel olabilirler,ama bunu masa başı muhabbetler ile ispat etme imkanınız yok.her kuşçu en iyi kuşun kendisinde olduğunu ve hatta en iyi kuşçununda kendisi olduğunu iddaa edebilir.bu iddaada bulunan bir insanın ispatı önemlidir.

kuş bilginizin çok iyi olduğunu ve bu camiaya bir şeyler kazandıra bileceğinizden söz ediyorsunuz.buyrun,taklacı güverc,nler konusunda sizin hiç yorumlarınızı okuyamadık.açılmış konular hakkında biraz yorum yapında herkes sizin ne büyük kuşçu olduğunuzu görsün.

benim sizi yadırgadığım birinci konu kuşlarını aldığınız insan hakkında yorumlarınızdır.kuşları başkasından aldığınızı söylediniz ve o insana söylenmedik laf bırakmadınız.hiç bir kuşçu iyi kuşunu kolay kolay satmaz.eğer arkadaş kuşları sattı ise elinde daha iyilerini bıraktığına da eminim.

yaşınız benden büyük,saygım sonsuzdur lakin yazdığınız yazılar sadece beni değil,kuşçular org daki çoğu arkadaşı rahatsız eder nitelikte.taban taklasız kuşlar için söylediğiniz komik lafları,burgu meselesini o ankaraya misafir olduğunuz arkadaşlarınızada söyledinizmi acaba?ne düşündüklerini çok merak ediyorum o abilerimizin.

dedimya eğer camiaya birşeyler öğretmekse amacınız şu reklam işini bırakın ,konulara biraz yorum yapında bizde
(eğer varsa bilmediğimiz) sizinle tartışıp eksiklerimizi gözden geçirelim.(eğer fazlanız varsa).

reklam yapacaksanızda ,koyun kuşunuzun videosunu,bizde seyredelim.zamanı gelince bizde koyarız nasıl olsa bir video.

saygılar beyefendi..........

HUSEYIN BEY BILMEDIGINIZ KONULARDA YORUM YAPIYORSUNUZ YOK IYSINI SATMIS YOK SATMAMIŞ SEN NERDEN BILECEN NE ALIP NE SATIGIMIZI O KONULAR SENI ASAR BOSVER SEN KUS HAKKINDA NEYI OGRENMEK ISTIYORSAN ONU SOR BILDIGIM KADARIYLA YARDIMCI OLAYIM SAYGILAR

marketcı cengız' Alıntı:
HUSEYIN BEY BILMEDIGINIZ KONULARDA YORUM YAPIYORSUNUZ YOK IYSINI SATMIS YOK SATMAMIŞ SEN NERDEN BILECEN NE ALIP NE SATIGIMIZI O KONULAR SENI ASAR BOSVER SEN KUS HAKKINDA NEYI OGRENMEK ISTIYORSAN ONU SOR BILDIGIM KADARIYLA YARDIMCI OLAYIM SAYGILAR

s.a CENGİZ üsdat bir sorum olacak bir OYUN kuşunda iki tane omassa olmaz özelligini söylemisiniz?

murat bey bunu bılmıyen kuscu olurmu arkadas cocuklar bıle bılr bastan soruyu eksık sormussun kusta olmazsa olmazlar 2 den fazladır ben yınede 2sıne cevap vereyım = 1 mecburıyet olacak 2= ses olacak 3= inım taklalı olacak uçüncuyu yazmak zorunda kaldım cunkı kusun sonu cok onemlıdır aslında cok fazla olmzları var

marketcı cengız' Alıntı:

cengiz bey madem ustasınız ya;buyurun size bir soru:yumurtadan çıkmış 5 günlük yavruda akkuyruk olup olmadığını anlayabilirmiyiz?(tüylenmemiş bir yavru için soruyorum.)

şunuda söyleyeyim istanbulda 30 tane mezat var.her mezatte sizin gibi en az 10 tane masa kuşçusu var.siz yanlız değilsiniz yani bu camiada.

tek degildir ama eminim cengiz bey ilk bese girer diye umuyorum masada ucurtmakta kesinlikle id
diada cen gi bey iddialıyır masada taban taklası süperdir.

vay anasını arkadaş ya hiç takip etmemek mi iyi yoksa okuyup gülmek eğlenmek mi. 2 yıldır bu sitedeyim kavgaların atışmaların restleşmelerin ardı arkası kesilmiyo . dikkatlice okuyorum diyorum ki bu adam haklı sonra haklı dediğim adamın başka bi yazısını okuyorum hayda o yazıyı yazan bu adammıydı . bu kuşçu milletini anlamak hakkatten zor değilmiş malesef eğer söz konusu kendi kuşuysa o mütevazi yardımsever paylaşımcı yüreklendirici arkadaş gidiyo yerine özgüvenden yoksun kendini ispatlamak için debelenen insanlara tutarsız vaatlerle meydan okuyan ya da kendini işin içinden sıyırmak iççin karşısındakinin belaltına hücum eden bir insan olup çıkıyo. benimde zaman zaman fevri çıkışlarım olmuştur fakat bunu toyluğuma veriyorum ha haklarını yemeyim bazı saygıdeğer abilerimiz biz gençleri nazik bir dille uyararak bu işin raconunuu öğretmeye çalıştılar . sayın abime burdan teşekkür ederim . alçakgönüllü olan abilerimize burdan teşekkür ediyorum . lafı fazla uzatmayım uunutmayalım ki bizm hatalarımız olduğu kadar kuşlarımızın da hataları olacaktır. burada ki asıl amaç benim babam senin babanı döver misali çocukluğumuzdan kurtulup arkadaş buyrun bu da benim kuşum sizlerle paylaşıyorum sizler de bizle paylasın ttanışalım arkadaşlıklar kuralım diyebilmektir . ya da ne bileyim abiler siz bizlerden daha iyi bilirsiniz (ne haliniz varsa görün :)))) )

cengiz bey kuş ucurmadan çok bilmişlik yaptıkça bu muhabebteler devam edecektir. kus ucurmadan atıp tutmak olmaz herkezde iiy kuş vardır ama ucurup göstermeden yok sen bilmiyorsun yok taban taklayı bimiyorsun dersen insanlarda haklı olarak eleştirir seni çok güzel kuş tarifi yapacaksın hatasız kuş arayacaksın sonrada havadaki kuşu öve öve bitiremeyeceksin bu kadar basit degil kardeşim bu işler saygılarımla. tüm emek vemi,ş arkadaslara..

marketcı cengız' Alıntı:
murat bey bunu bılmıyen kuscu olurmu arkadas cocuklar bıle bılr bastan soruyu eksık sormussun kusta olmazsa olmazlar 2 den fazladır ben yınede 2sıne cevap vereyım = 1 mecburıyet olacak 2= ses olacak 3= inım taklalı olacak uçüncuyu yazmak zorunda kaldım cunkı kusun sonu cok onemlıdır aslında cok fazla olmzları var

OYUN KUŞUNDA iki tane olmassa olmazı vardır geri kalanları diger degerleridir (kendi ustamdan duymuştum)
bu soruyu ben sormuştum o cevaplamıştı
örnegin bir OYUN KUŞUNDA aranan bir çok özellik vardır ama size sordugum iki soru olmadan kuş bence OYUN KUŞU olamaz
sizden ricam tekrar düşünün bu hobiye gönül vermiş gençlerden birisi olarak sizin yorumunuzu almak istedim

huseyın bey kendınızce zor bır soru gıbı ama kolay bır soru kardesım bırde oyun kusunda oynaması ıcın pek onemlı bır soruda degıl 5gunlukde olsa kusun renk ne oldugunu ibıgıne bakınca bırde tırnaklarına bakınca az cok bellı olur tuylenmemısde olsa orasından anlasılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri