yabanı soyunun özlerı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marketcı cengız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 190
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FATIH BEY SEN NEYI DESELEMEK ISTIYORSUN PEK ANLAMIŞ DEGILIM MURTAZA KIM KUSCUMU ONUN KUSCULUGUNU BEN BITIRDIM HAYATTA BIR KERE KARSIMA CIKTI ONDADA MAGLUP OLDU BUNUMU DEDIRTECEN BANA O GUNDEN BERI KARSIMDA KUS KELIMESI ETMEZ YANI ONDADA YABANININ OZU OLSAYDI MAGLUP OLMAZDI DEMEKKI YOKMUSKI YENILDI

MURAT BEY HELAL OLSUN BU SAATE KUMES TEMIZLIYORSUN DEMEK MERAK VAR O ZAMAN SORUYUN 2 BOLMUNU CEVAPLAYIM PERDAH OLACAK

iyi kopya çekmişsiniz :)))

ben alacagımı aldım bunu gerçekten bilseydiniz siz ilk sordugumda bana şak diye cevaplar ver bi kaçda alaycı kelimeyle devam ederdinmiz reklamlara videonuzdanda anlaşılaca gibi bence sizle benim gibi meraklılar arasında dağlaar kadar fark var

allah çarşınıza pazar eylesin

vallahı komedı bıllahı komedı arkadaslar sevıye cok onemlı ben bu sayfada yazanların sevıyesının dusuk olduguna ınanmıyorum ama cengız bey resmen dalga gecıyor ıyı kuscuymus ıyı kusları varmıs :ckmk: ıyı kuscu kus yerıne yaklasınca alttan pırıltı vermez dıkkat edın vıdeoya kus yaklastıgında gumburtu kopuyor ıyı kuscu degıl bebe kuscu bunu yapar ıyı kusmus ılgınc ıyı kus zaten pırıltıyı vermeden gorevını yapar ve alanını terkeder sızı yormadan ( pırıltı vermeden ) ısını yapar yanı adam 30 metre dedı yaw cok ılgınc kus gıttıgı en fazla 10 metre okadar gıtmedı bıle 30 yaptı kus gıttı 5 metre yaptı 25 metre cok ılgınc sonra burda kalkmıs yok taban taklası yok burgu bırak bu ıslerı cengız bey bence sız kuscu degılsınız bu gıdıslede ısınız zor kuscu olamazsınız herkesın kusculugu farklıdır kus zevkı farklıdır ama sızın dedıgınızle besledıgınız aynı kesınlıkle degıl bırakın burguyu taban taklasını bıtane 20 metre tabansız burgusuz gıden bı kusunuzu koyunda ızlıyelım ama tabı ısınıze gelmıyor yeterınce rezıl oldunuz omer beyı cagırıyorsun hemen gel ızleteyım dıye adam gelıcek hacada patlayan kusu ızletecen zaten oturmus kusunuz olsa mıllete kapak olsun dıye anında ceker koyarsınız yokkı ne cekıp koyacaksınız uzuluyorum neyemı kendı yalanlarınıza kendınız okadar cok ınanmıssınızkı ınsanlar ınanmayınca kızıyorsunuz omer beyın ucurdugu gıbı bır kus ucurun allah askına bakalım yabikler nasılmıs su sayfayı gunlerdır okuyorum artık dayanamadım yazdım sacma sapan tartısma yaratıyorsunuz tutturmussunuz yabanı kanı dıye ortada yabanı yokkı kan olsun bıde mıllete kusunuzu verıp ucurmalarını ıstıyorsunuz ya sızde seyıslık yok yada gonderecegınız kuslar baskasının kusu :hhh: bu sayfa kılıtlensede herkes kurtulsa saygılar.

YILDIRIM BEY KAFANA GORE YORUM YAPMA SENDE GEL PZAR GUNU 10METREMI GIDIYOR 30METRMI GIDIYOR GORELIM TANKURTU TUNGURTU DEDIGIN SESDE BENIM EV YOL KENARI O SES ARABALARIN GURULTUSU YINE BILMEDEN ATMİŞSIN BEKLIYORUM CIK GEL SEYRET OYLE KONUS

MURAT ARKADAŞ SEN NE BICIM ADAMSIN BILINCIDE BOYLE LAFLAR EDIYORSUN KOPYAYI NERDEN CEKECEM GERIYE BIR PERDAH KALDI ONU YAZDIM DAHA ONCEKI YAZDIKLARIM GECERLI ASLINDA TAKLA ATAN KUS ZATEN PERDAH YAPAR PERDAH YAZMAYA GEREK YOKTU SEN ISRARLA CEVAP CEVAP DEDIGIN ICIN YAZDIM BIR DAHA SORU FILAN SORMA SANA CEVAP VERMEM

bu videodan sonra ne denirki artık yorumu izleyenlere bırakıyorum.ben diyecegimi dedim yine kaçamak cvp verdi herkeze saygılarımla.

marketcı cengız' Alıntı:
YILDIRIM BEY KAFANA GORE YORUM YAPMA SENDE GEL PZAR GUNU 10METREMI GIDIYOR 30METRMI GIDIYOR GORELIM TANKURTU TUNGURTU DEDIGIN SESDE BENIM EV YOL KENARI O SES ARABALARIN GURULTUSU YINE BILMEDEN ATMİŞSIN BEKLIYORUM CIK GEL SEYRET OYLE KONUS

ıyı kus olduguna ınansam gelırım ama degmeyecek bıseyın pesınden nıye gıdeyım sen buyuksun ya abılık yap bızı yormada madem ızletecegın kus var al vıdeoya koy buraya ondan sonra zaten kapına gelecek gelır araba sesıyle kusların kanat seslerını ayıramayacak kadar yaslanmadım daha sen hala kendı yalanına mılletı ınandırmayı calısıyorsun vallahı komedı bı adamsın ne dıyeyım allah gonlune gore versın herkesın kusu kendısının gonlunde kıral olur ama dısardakı daha buyuk kıralları gordummu benım kıralım bunun yanında kucuk kalır demesınıde bıleceksın sahsen ben oyleyım benım kusumdan daha ıyı oynayan varsa tebrık ederım beslemek ısterım ama bunu kabullenmeyıp en ıyısı bende degıp senelerı korelten cok ınsanlar onlarada zaten dısardan guluyorlar saygılar bır daha cevap vermek ıstemıyorum ınsallah cevap verme sansı bırakmazsınız bana say-gı-lar.....

yıldırım bey degmeyecek bır seyın arkasından nıye gıdeyım demışsın bende senı adam bıldım davet etmiştım degmeyecek ınsanlara nıye kus ızleteyımkı onun ıcın sen gelme arkadas

SATILMIŞ BEY BEN KACAMAK CEVAP VERMIYORUM NET CEVAP VER PAZAR GUNU GELECEKMISIN GELMIYECEKMISIN KIM KACIYORMUŞ GORELIM SELAMLAR

marketcı cengız' Alıntı:
yıldırım bey degmeyecek bır seyın arkasından nıye gıdeyım demışsın bende senı adam bıldım davet etmiştım degmeyecek ınsanlara nıye kus ızleteyımkı onun ıcın sen gelme arkadas
:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:

S.A ARKADAŞLAR DAHA NE UGRAŞIYORSUNUZ ANLAMADIM CENGİZ BEY SİZLERİN SAYESİNDE EKOSUNU TATMİN EDİYOR MAŞALLAH GİNE SİZLERİN SAYESİNDE GUNDEMDEN DÜŞMÜYOR BİRGİSAYARIMI ACIYORUM YENİ KUŞ UCURAN VARMI DİYE BAKIYORUM GİNE YABANİ SOYU ARTIKYETER BIRAKIN ADAMIDA KANDİ KENDİNE CATLASIN CUNKÜ YASISMASSA SATEN CATLAR BENCE SELAMLAR.

PASA BEY BAYAGI SACMALAMIŞSIN ARKADAS SEN NE UCURDUNKI SIMDIYE KADAR KIMI TATMIN ETTIN SOYLE BIR ANLAT BAKALIM SEN KENDINI KUSCUMU SANIYON VIDEOLARINI İZLEDIM SEN ONLARI KUSMU SANIYORSUN SENIN UCURDUGUN KUSLARI BEN BEBELERIN ELINE VERIYOM KI TATMIN OLSUNLAR DIYE YABANI SOYAGI DEMEKKI SENI CATLATMIŞ KI BOYLE KONUSUYORSUN

konuyu egitici ve bilgilendirici olmadıgından gecici olarak müsadenizle kilitliyorum

marketci cengiz tav ettin kendını mıllete...gercek hayatta konusamıyacağın,yapamıyacağın seylerı burda pc nın basında bi cesaretle konusuyorsun ama sunu bil yarın bir gün burda böle konustugun adam karsına çıkar, konus bakalım simdi,ne anlatıyordun derse,verecek cevapın olur ınsallah....böle kalabalıkta artsılık yapanın tenhada özrü kabul olmaz...

AV BAYISI EMRE KENDINLE BENI KARISTIRMA ASIL AVCILAR BOL KESEDEN ATAR BEN AVCI DEGILIM NE ZAMAN NE YERDE DIYORSAN KONUSALIM KIMIN OZURU KABUL OLMAZSA GORELIM KAYSERIDEN ARTIST CIKMAZ CIKSA CIKSA ISTANBULDAN CIKAR BANA NE ANLITORDUN DIYEN KARSIMA CIKARSA O ZAMAN DERSI IYI ALIR KUSCULUGU OGERENIR GIDER KUMESINDE KACTANE KUSU VARSA HEPSINI YA KESER YADA PAZARA YOLLAR BU SENDE OLABILIRSIN

forumda guzel bı ortamın,paylasımın,hos sohbetın muhabetın peşindeyız.

kac yasına gelmışin cocugun yasında kısılerden burda laf yıyorsun utan be artık...benım bısey attıgım yok,atıp tutan sensın,başımıza profösor oldun,sen ne dersi verebılırsın bana,neyı ogretecen kusculukta,sen kım oluyorsunda benım kusları kesıp pazara goturcegımı sölüyorsun.

tekrar sölüyorum gercek hayatta konusamıyacagın kelimelerı burda sarfetme,zamanı gelır utanırsın,rezıl olursun.ama sende utancak yüzde yok.

ayrıca butür muhebetler admınlerınde hosuna gıdıyor heralde...saımusta kosnusu vardı mılletın kavga ettıgı tartıstıgı,buda onun gıbı bısey oldu.neden mudahale edılmıyor?

Cengiz ağabey kusura bakmazsan bir şey diyeceğim yanlış anlamada abi videoda bile okadar iddalı konuşuyorsun bu kuşların üstene varsa görelim falan diyorsun ya abi çok merak ediyorum 2-3 video ekleyeceğim niyetim seni üzmek kırmak değil sakın yanlış anlama ekleyeceğim kuşlar benim değil benlede ilgisiyok reklamda yapmıyorum bu kuşlar hakkındaki yorumu almak istiyorum Allahrızası için beni yanlış anlama merak ettiğimden dolayı soruyorum video dedin ya bunlarda iyisi varsa uçsun görelim sence bunlarmı iyi senin videodaki kuşun mu iyi? Saygılarımla..

Video 1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r9PEaHXvlOE[/youtube]
Video 2
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wtmTLGCiPGQ[/youtube]
Video 3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BJmElgwo9aM[/youtube]

Cengiz Ağabey buda senin videon
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d3besP5TJ8Q[/youtube]

ADMİNLER NEYAPSIN EMRE KARDESİM KOCA KOCA ADAMLARA NE DİYELİM ÖNEMLİ OLAN BİZLERİN MÜDAHALESİNE GEREK DUYULMADAN TARTISMAYI TARTISABİLMEYİ YAPABİLMEK CEVAPLAR YAZILDIKCA HALİYLE MEVZU UZUYOR BU SEKİL TARTISMALARDAN KİM NE KAZANMIŞ
SAİM USTA KONUSU FARKLI HİÇ DEGİLSE KUSLAR KALİTE YETİŞTİRENİ USTAYMIS YANİ BİR İSMİ VARMISKI O DENLİ KONUSULMUS HALADA KONUSULUYOR KONUSULMALIDIRDA AMA BEN SAHSIM OLARAK BURADAKİ TARTISMALARDAN NE EGİTİCİ NE DE BİLGİLENDİRİCİ VE PAYLASIM İÇEREN BİR SEY GÖREMEDİM GÖRDÜGÜM SADECE GENÇLERE YENİ YETİŞENLERE ÖRNEK OLUNUS SEKİLLERİDİR

YAZIK YENİ YETİSECEKLERE VE GENÇLERE

madem formda guzel bır payasımın guzel bır sohbetın pesındesın bırde yasıyın kucuk oldugunu soyluyorsun ozaman bırazefendı ol buyuklerıne saygı gosterkı buyklerınde sana saygı gostersın ılk formda yazına ukalaca baslayınca bende haklı olarak tepkı gosterdım desenkı madem kusların guzelmiş gorme ızle ımkanımız olabılır deseydın o zaman bende sana yasımıza yakısacak sekılde cevap verırdım gercek ortamda bu laflar konusulma benı tanımak gormek kuslarımı ızlemek ıstıyorsan her zaman kapımız mısafıre acıktır rahmetlı saım ustaya gelınce saım ustanın kuslarını bılırım gordum ızledım kımde dıye soracak olursan ankaralı rahmetlı hacı murat(delı murat) benım arkadsım olurdu onda ızledım gordum o kusların aslı odacı ahmet emmı rahmetlı(motorcu ahmet) kusları odacıda saım ustaya gıden kuslardan daha ıylerı vardı o kuslarda kayserıden konyaya gıttı(odacı ahmet emmıye) sız onları bılmezsınız nerden bıleceksınızkı benım su andakı elımdekı damar odacıya gıden kuslardan gelır yabanılerın kanıdada o kusların kanı vardır yanı burda bos kuslardan bahsetmıyorum meraklısı anlar takdır eder meraklısı olmayanda elestırır durur

ERCAN KARDESIM SIMDI BEN YORUM YAPARSAM YINE SITE KARISIR ELESTIRILER COGALIR GEREKSIZ YERE COGU INSANLA ARAMIZ ACILIR ONUN ICIN YYORUM YAPMASAM DAHA IYI OLUR DIYE DUSUNUYORUM KUSURUMA KALMSSAN EGER 2AYLIK ENIKLE 2YASINDA TECRUBELI KOPEGIN DOVUSMESINE BENZER NOT:( KARSILASTIR DEMISSIN BENIM UCURDUGUM KUCUK YAVRU KANATLARINI BILE DEGISMEMİŞ 1HAFTA BIE OLMADI OYUNA BASLADIGINDA SENIN RAKIP DIYE GOSTERDIGIN KUSLAR OTURMUS KUS IKSINI OSEKILDE KIYASLAMAK ADALETLI OLMAZ DIYE DUSUNUYORUM) BU UCAN KUS 2012 TURKIYE KUPASINA HAZIRLIYORUM TUYDEN SONRA UCMAYA BASLAYACAK NE KADAR HAKLI OLDUGUMU KUPADA ISPAT EDECEGINE INANIYORUM İZLEDIGIM KUSLARDA İNSALLAH KUPADA UCAR O ZAMAN TAKDIR EDERIZ

marketcı cengız' Alıntı:
PASA BEY BAYAGI SACMALAMIŞSIN ARKADAS SEN NE UCURDUNKI SIMDIYE KADAR KIMI TATMIN ETTIN SOYLE BIR ANLAT BAKALIM SEN KENDINI KUSCUMU SANIYON VIDEOLARINI İZLEDIM SEN ONLARI KUSMU SANIYORSUN SENIN UCURDUGUN KUSLARI BEN BEBELERIN ELINE VERIYOM KI TATMIN OLSUNLAR DIYE YABANI SOYAGI DEMEKKI SENI CATLATMIŞ KI BOYLE KONUSUYORSUN
.... :ckmk: cengiz bey ben sizle ugraşamam ama bence siz cevizin içinde kalmışınız cevizin kabugunu kırında bir bakın dünyada neler var neler yok ama sizin saten anlamak gibi bir niyetiniz yok olsa atış mazsınız suclu saten bagırır hakim bey ben yabmadım ben sucsuzum diye ben inanıyorumki burdaki yazışanlar hebsi yabani soyunu cekemiyo geceleri uykusu cacıyo sen oglemi sanıyorsun artık kabullen nıye halen idda ediyon kabullenmekde bir erdemlikdir. kimde ne oldugunu sende bende bilemeyiz ama ben sende birşey olmadıgını anladım olsa bukadar yorum yazmazsın .ben kendimi birşey sanmıyom ama siz birşey sanıyorsunuz belli size bir teklifim var boş konuşmayalım .kuşunuzu tanıtmak istiyorsunuz siz saten taban 5000. ustu acık sizinle kuş ucuralım kuş varmı yokmu bakalım pazarteside kapora düşelim .tuzuge göre ucuralım . kuşunuz iyiyse herkez takdir eder.selamlar

pasa bey teklıfınızı kabul edıyorum yanlız bızde para olmaz zıyafet yeme ıcme kabul edıyorsan ucuralım tuzugude acıkla bızım tuzuk sartlarımız sıze agır gelır tuzugu sen acıkla anlasırsak ucurmaya hazırım bu pazarda ucuralım

marketcı cengız' Alıntı:
ERCAN KARDESIM SIMDI BEN YORUM YAPARSAM YINE SITE KARISIR ELESTIRILER COGALIR GEREKSIZ YERE COGU INSANLA ARAMIZ ACILIR ONUN ICIN YYORUM YAPMASAM DAHA IYI OLUR DIYE DUSUNUYORUM KUSURUMA KALMSSAN EGER 2AYLIK ENIKLE 2YASINDA TECRUBELI KOPEGIN DOVUSMESINE BENZER NOT:( KARSILASTIR DEMISSIN BENIM UCURDUGUM KUCUK YAVRU KANATLARINI BILE DEGISMEMİŞ 1HAFTA BIE OLMADI OYUNA BASLADIGINDA SENIN RAKIP DIYE GOSTERDIGIN KUSLAR OTURMUS KUS IKSINI OSEKILDE KIYASLAMAK ADALETLI OLMAZ DIYE DUSUNUYORUM) BU UCAN KUS 2012 TURKIYE KUPASINA HAZIRLIYORUM TUYDEN SONRA UCMAYA BASLAYACAK NE KADAR HAKLI OLDUGUMU KUPADA ISPAT EDECEGINE INANIYORUM İZLEDIGIM KUSLARDA İNSALLAH KUPADA UCAR O ZAMAN TAKDIR EDERIZ

hangi kupa???

marketcı cengız' Alıntı:

Anladım Cengiz abi inşallah kuş ekeleştiğinde hazır kıvama geldiğinde izleme fırsatı buluruz hayırlı kazasız belasız uçurmalar dilerim ağabey.

slm kenan bey ankara sıtelerden adıl beyın hazırlamıs oldugu turkıye kupası 2012

marketcı cengız' Alıntı:
slm kenan bey ankara sıtelerden adıl beyın hazırlamıs oldugu turkıye kupası 2012

bu sene ki tüzüğü varmı sizde ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri