yabanı soyunun özlerı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marketcı cengız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 190
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
((elde neler var)) cengiz bey dayı daha öncede yazdım siz bu yabani soyunun murtaza işgüzardan aldgını söylemiştiniz kedisinin sattıgına pişman oldgunu sizden erkek gi geri istedigini siiznde satmayıp sadece 1 aylıgına emanet veririm deyip murtaza işgüzarın emanet kabul etmedigi söylemiştiniz dogru mu dogru amma gel gelelim o günden beri video yayınlayacam dedidiginiz hala ortada bir şey yok ama şu var (( elde neler var)) (( ben de yok)) yani diyorum ki artık ya iddalaşmayı bırakın ortaya somut bir şey koyun ...... sizin video yayınlmanızı en çok ben kendim şahsım olarak istiyenlerdenım.............

CENGİZ BEY ŞARTLAR BELLİ BEN SİZEDEDİM BOŞ KONUŞMAYALIM İŞİN CİDDİYETİ OLSUN YEMEGİ HERZAMAN YERİZ VEDE İKRAM EDERİZ ONDA SORUN OLMAZ AMA BİRAZ İZ KALSIN PAZARTESİ DEDİGİM GİBİ 5000, DÜŞELİM USTUNU SEN BELİRLE BEN BOŞ KONUŞMAYI SEVMEM AMA SEN MASALLAH HİÇ BIKMADAN HERKEZE YETİŞİYORSUN . KUŞUN HAZIRSA SEN UCURA BİLİRSİN ANKARADAKİ CENGİZ BEYİ TANIYORUM 15 GUN ONCE SUNGURLUDA KUŞ PUANLADILAR ONLAR OLUR.DUZGUN İNSANLAR.KAPORA ORTAK TANIDIGIMIZ BİRİNDE KALIR.ZAMAN KORUZ UCURAMAYAN KAYBEDER.KUŞ EKE EN AZ 2. YAŞIDA OLSUNKİ YAVRU HERKEZDE OYNAR .SİSİNDE KUŞUNUZU HERKEZ GÖRUR YABANİ SOYUNU .SENDE GÖRURSUN PAŞA SOYUNU CEGİZ BEY SELAMLAR.

pasa bey kusum hazır yarın gel beklıyorum hakemınıde getır benım sartımda su bızde para gecmez ben yenersem o parayı hayır kurumuna bagısta bulun ben keseme koymam yarın sabah kusum ızler ordanda senı kusunu ızlerız kımde iz bıraktıgı bellı olur sartlarıda burda konusuruz yarın gelmeyende ucuramayanda kaybeder selamlar

haydi hayırlısı çekimde yapılabilirse burada yapılan elestirilerede bir nebze cevap verilmiş insanlar aydınlanmıs olurlar

basarılar allah utandırmasın

SAYGILAR

muharem bey rakıpım havlu attı sahaya cıkmadı hukmen maglup oldu tanıdıgın bıldıgın bır hayır kurumu varsa 5000tl ye oraya yatırsın makbuzunu gorelım saygılar

cengiz bey beni bu çekişmenin içne sokmayınız o sizin meseleniz karsılıklı saygı sevgi içerisinde yapabilirsiniz sizlerin rekabeti bana karısmak düşmez

SAYGILAR

cengiz bey sizin acacınız berli siz saten ciddibiri degilsiniz ben size cumartesi aşşam saat 8 de forma yazıyorum pazartesi kaporayı duşelim işin ciddiyeti olsun diye ama siz ertesigun saat 2 de rakibim havlu atdı demişşin bizde laf agazdan cıkar daha pazartesiye 1.gun var ama adam kusunu ucurdu sanki biler herkez gördu yarışmayı kazandı formda yaşınız 49 yazmıssın ama hıber aktif bebekmisin anlamadım .siz once yarın şü kaporayı düsün ondan sonra havlumu atıyon kuşmu ucuruyon bakalım siz beni başkaları ilemi karışdırdınız.kuşum hazır sabah ucar onlar boşlaf once kaporayı yatıralım ondan sonra ayrıntıyı konuşuruz .

pasa bey kusum hazır yarın gel beklıyorum hakemınıde getır benım sartımda su bızde para gecmez ben yenersem o parayı hayır kurumuna bagısta bulun ben keseme koymam yarın sabah kusum ızler ordanda senı kusunu ızlerız kımde iz bıraktıgı bellı olur sartlarıda burda konusuruz yarın gelmeyende ucuramayanda kaybeder selamlar

pasa bey mesajımı okuduysan en yakın hayır kurumuna 5000tl yı yatırın makbuzunuda gosterın ondan sonra konusuruz daha soyleydı boyleydı demeye gerek yok madem gelemıyecektın bızı aksama kadar bekletmeye hakkında yoktu yazsaydın oraya mazaretım var arkadasım erteleyelım fılan dıye o zaman bızde ertelerdık aksam olmus sen oraya daha hala kapora cıkalım dıye yazıyorsun pazar gunu bız paranın tamamınıda cıkardım kaporayada gerek kalmazdı asıl bebek gıbı hareket eden sensın bız kendımıze guvenmesek paramız hazır olmasa pazar gunu buyur gel ucaralım dermıyız GECECEN O YOLLARI BU İŞ BURDA BITTI GIT MAKBUZUNU YATIR TEMIZE CIK BU MAGLUBIYETIYIN IZ BIRAKSIN DEMISTIN SENDE IZ BIRAKMISTIR 3SENE BU IZI TASI BAKALIM

Sayın Cengizhan Eken ağabeyin bunca mesajlarından sonra;
kendi kuşlarından bir video ekleyene kadar Bu başlığı kilitliyorum.
Bu kadar boş muhabbet yeter..
selamlar sevgiler

Not:Bildiğim kadarı ile (telefonda 2 kez görüşmüştük) Cengizhan ağbeyin Video Kamerası var.
İnsanlara gereksiz meydan okumaktansa,kolay olanı yapıp Video eklerse,saygınlığını yitirmemiş olur.(en azından benim gözümde)
tekrar sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri