yabanı soyunun özlerı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marketcı cengız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 190
  • Görüntüleme Görüntüleme 29K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omer06' Alıntı:
kardeş ne diyim herkez seyrettigi kadar kustudur.demekki sen bu kadar seyretmişsin bunada saygım vardır fakat emin ol ne kuşlar var bu kusa birsey demiyorum ama çok ii dersen çok kusun hakkını yemiş olursun kusun tek seferi gözüküyor bir bu kusu izle birde 2 yasında bozdumanlı videom var onu izle daha ne video lara var veya gercek ucan kuşlar var ankarada istersen ankara yenimahalle kupasını izle bir kus kaça tanae ne metrede oynamış ama dediigm gibi herkez seyrettigi kadar kustudur.

videoda hedefe nasıl geldiği pek belli olmuyo,25 seferi var kuşun bu şekilde,hedefe gelirken rüzgar sesi geliyo kanatlarından,tabikide herkezin anlayısı farklıdır,şimdi bi bu işin ticaretini yapan var bide meraklısı var biz meraklısı olanlardanız,emin olun ankarayı değil,türkiye standrtlarını cok üstünde kuslar var bu kusu(kendi kusumu)4 de katlıycak kus var elimde.kırıkkale pek uzak değil ankaraya,keko ugurun ucurdugu dumanlı erkek bende su anda,orhan cesurun kuslarından,neyse anlatmakla olacak iş değil bu işler,ben tüccar değilim meraklısıyım bu işin slm lar satılmıs bey

ben cümlelerinizden pek bir sey net anlamadım hem kayseriden cengiz beyin kuslarını övüyorsun hem video izlettirmişşin kayseride benim yorumum bu kuslar için bende türkiyede kus yok demedimki kırıkkale kuslarınıda bir sey demedim adam lar ucurmuşlar oynatmışlar ben kırıkkale kuşlarını bende çok izledim güzel kuşlar maasalah bu arada satıcı olan satar hakkkıdır bende sana satıcısında demedim. bende bu işin meraklısyım ve cengiz beyede söyledim sitede dedim 15 tane adam gibi anlattıgın gibi atmalı fişekli kusun varsa benim kusmuda izle bunun gibi gider dersen 10.000 lira dedim kusuna satarsa tabiki yoksa ben kuş yok en iysi bende demedim.saygılar

birde ankara degil türkiye standartlarınnın üsütünde kus var demişşin kus sadece ankarada var demedim ben ankaradayım en çok kusu ankarada seyterttim fakat ama bu yenimahalle kupasını incele kuş 25.metreyle 40 metre arası oynadı 27 tane kupada gecerli seferi var kusun ama bunuda gecen varsa türkiyede olabilir varsa ben bilmiyorsam eger seyredersen kusu ben talibim bu kus gb kusada satarlarsa almaya hazırım benim gözümle en az 10.000 tl de o kuş eder.bende bu şin hastası derecesnde meraklısıyım türkiyenin her yerine giderim. emegi verne herkeze ucan oayan her kusa saygım vardır. saygılarımla.

videoyu koymamın sebebi bu tarz kuslar benim tarzım anlamında koydum.bak staılmış abi dumanlı erkeğim var,33 sefer
30 ila 70 metre arası 9 ila 17 takla,ilk 4 taklası 1 direk sonra her taklası 1 direk arayla acarak oynuyo stili (eke kus).Bu kusu kırıkkalede profosyonel kusculardan bilmeyen yok.ugur abi türkiyenin her yanından ksucuları davt etti,yatılı gelin kus kaldırcam diye kayseriden istanbuldan v.s heryerden gelip bu ksuu seyrettiler.seyredenler böle bi ksu yok kuyruklu yıldız bu kus dediler,o kuş su anda bende,kırıkkaleden samimi oldugun ksucu abilerimiz.varsa sor onlara.satma konusuna gelince paran olabilir Allah daha cok versin.sabancının parasıda yetmez bu kusu satın almak için benden.yavruları cıktı ksımetse ucurup ekelrim videsonuu burayaherkeze saygılar

insallah kardeş bekkerim ucan oynayan kusa saygımız vardır.insalah kazasız belasız ucur izleriz emekerini zayi etmesin allahallaha emnet ol

tşk ederim bende beklerim nevsehire gelince.grsmke üzere snede Allaha emanet ol

satılmıs bey yenımahalle kupasına ucan kusun okudum kusun alt taban taklası olmadıgı sadece duz kafa kaldırdıgı stılı boyle senın vıdeodandakı boz kusunda ızledım o kusda tabansız duz oynuyor anladımkı ankara kuslarında taban takla eksıklıgı var kayserımızde tabansız donen kusa ılede gut dıye ıner yada bıter derler onun ıcın ankaraya acılen yabanı soyundan taban taklalı uzun omurlu kana ıhtıyac var aradıgınız bu kanda sadece kayserıde bende mevcuttur sızı ancak ben kurtarırım yınede tercıh hakkı sızındır almaya bılırsınde benım ıcın promlem degıl ben unumu eledım elegımı astım turkıyenın degıl dunya sampıyonu kus olsa kadromda yerı yok zaten aranan tum guzel ozelıkler elımdekı kanda mevcuttur slmlar

ankaraya yolun düşerse beklerimbr iki aya tüyden çıksınlar kaldırım insallah çok izleyen oldu sende istersen izlersin taban varmı yokmu herkezin kusuna saygım vardır.herkez sevdiki bir seyler gördüki o yüzden bunları besliyor ben bunlardan iyisini görmedim seyretmedim. tüm türkiyeki isim yapmış iyi kusculardan ya haberim olur. yada tanırım ama bir çogundan haber gelir tanımam kuşcularla çok haşir nesir degilim ancak emek vermiş yaslı ustatlarımıdan haber alırım ii derlerse neresi olursa olsun gider seyrederim ben bunlardan iyisini seyretmedim ama yoktur demiyorum altını çizerek söylüyorum herkezde ne cevherler vardır ama ben 3 senedir oynayan tüm kusları seyrettim bunlardan iyisi seyertemedim insallah sende ucuru kabul edersen gelir senin kusunuda izlerim alalah herkezin emegini zayi etmesin her zaman derim iyi kusa iyi kuscuya saygım sonsuzdur ama diyebilmem için ispat isterim kustada kuscudada masada olursa beni tatmin etme benimi için kusun olmazsa olması ucusu düzgün olacak harekketli olacak kustan ucarken bile zevk alacagım ikinci olmazım perdah kabul etmem fişek önemli benim için arkasından taka taka diye mermi gibi gidecek kafa yerde olmayacak bu internete koydugum kusta benim kusum bile tam istedgim fişekli hali degildi hastasıydı gagasında çiçek vardı ısrara ragmen çektim kendi kusumda olsa bile eleştirim eleştirecek yeri varsa kuş hasta halinde istedgim fişegi yapmadı.bu özellikli olan kuslar benim için iyi kustur.bende soyu bir bir abdullaah dayı diye bir daymızdan aldım 1970 yılın damarları ona gecen tarih saygılarımla....

marketcı cengız' Alıntı:
satılmıs bey yenımahalle kupasına ucan kusun okudum kusun alt taban taklası olmadıgı sadece duz kafa kaldırdıgı stılı boyle senın vıdeodandakı boz kusunda ızledım o kusda tabansız duz oynuyor anladımkı ankara kuslarında taban takla eksıklıgı var kayserımızde tabansız donen kusa ılede gut dıye ıner yada bıter derler onun ıcın ankaraya acılen yabanı soyundan taban taklalı uzun omurlu kana ıhtıyac var aradıgınız bu kanda sadece kayserıde bende mevcuttur sızı ancak ben kurtarırım yınede tercıh hakkı sızındır almaya bılırsınde benım ıcın promlem degıl ben unumu eledım elegımı astım turkıyenın degıl dunya sampıyonu kus olsa kadromda yerı yok zaten aranan tum guzel ozelıkler elımdekı kanda mevcuttur slmlar
1. Tabanlı oynayıp eninde sonunda düzden konan kuşlarda mevcuttur,tabansız oynayıp düzden konan da.
2. Zaten bitmeyen kuş da yoktur.Kendi sınırlarının azamisini tutturduğu oyunu neyse ,o oyunu 3 gün de yapanı olur 3 ay da.Eninde sonunda o muhteşem günlerini aratır.Kimi vasatın altında oynar,artık yetiştiricinin ona ayıracak zamanı yoktur.Makas yer kalan hayatını yerde geçirir.Kimi gut olur kümesten şutlanır.
3. Kayserinin kuşu diye bir kuş varmı?
4.Yenimahalle kupasında uçan kuştan daha üstün kuşunuz varsa ve müsadeniz de varsa atlar geliriz.
5.Kuşunuz da bahsettiğiniz kadar varsa takdir etmesini de biliriz.Yetiştirene,uçurana ,muhafaza edene helal olsun.

S A MÜMKÜN MERTEBE BİRDE KUSU KUSCUYU ANLAYIS SEKLİM VEDE KUSA KUSCUYA BAKISIM FARKLI OLUGUNDAN BU SEKİL KONULARA PEK GİRME TARAFTARI DEGİLİM AMA BAZEN İNSAN BİR SEYLERDE YAZMAK İHTİYACI DUYUYORBU KONUYU EZELDEN BERİ TAKİP EDİYORUM TARTISMA VEDE İDDİADAN BASKA BİR İLERLEME GÖREMEDİM KUSDA HER SEY KONUŞULUR ELESTİRİLİR TARTISILIR ÖYLEDE OLMALIDIR

LAKİN HİÇBİR ZAMAN ANLAYAMADIGIM ORTAYA KONULAMAYANIN TARTISMASI YAPILMASIDIR HER İLDE HER YERDE İYİ İNSAN İYİ KUSCU İYİ KUS VARDIR NORMALDİR AMA NORMAL BULMADIGIM OLMAYAN İSPAT EDİLEMEYENİN OLMUS GİBİ VAR GİBİ GÖSTERİLMESİDİR ÇATIMIZ ALTINDA KENDİSİNİ YETİŞTİRMİŞ BU UGRASA YILLARINI VERMİŞ BİRBİRİNDEN KIYMETLİ DEGERLER BÜYÜKLERİMİZ VAR BU KİŞİLER OLANI GÖRSEL OLARAK İZLERLER HAKKINIDA VERİRLER DAHA ÖNCEDE BU VE BENZERİ NAMLI KUSLARIN TARIŞMALARI YAPILDI YİNE ORTAYA BİR SEY KONULAMADI ONUN İÇİNDİRKİ YETİŞTİRİCİLERİN TECRÜBELİLERİN İDDİADA BULUNANLARIN HANGİMİZ OLURSAK OLALIM KİMİN KUSUNU BESLERSEK BESLEYELİM KOYALIM İZLETELİM ÖYLE KONUSALIM İYİYİ TAKDİR EDİP GURURLANALIM BİZLEREDE ZATEN YAKISAN BUDUR

EN BÜYÜK EKSİKLİGİMİZ İSE KİMDE NASIL NE VARSA İYİ VE EN İYİ İSE TAKDİR EDEMEDİGİMİZDEN KUSUN VE YETİŞTİRENİN HAKKINI VEREMEDİGİMİZDENDİR ANCAK BU SEKİL TARISMALARLA DEJARZ OLMAYALIM VARSA VAR OLANINDA ISPATLAMA AMACINIDA GÜDELİM YOKSA
ORTAYA KONULAMAYANIN İDDİA EDİLMESİNİN BİR ÖNEMİ YOKTUR SÖYLEMLERİM KENDİ DÜŞÜNCE VE GÖRÜŞLERİMDİR KİŞİ YADA KİŞİLERLE ALAKALI DEGİLDİR KUSU KUSCUYU VE KUSCULUGU ANLAYIS SEKLİMDİR

YAPISMA İSE

TABAN TAKLA OLMASI YADA OLMAMASIYLA ALAKALI DEGİLDİR HER İKİSİNDENDE YAPISAN OLABİLİR YAPISMADA KANAT AÇMA GİBİ İRSİ GENLERİYLE ALAKALIDIR

YAPISANA YAPIŞMAMAYI

KANAT AÇANA AÇMAMAYI DA VEREMEZSİNİZ

KANAT AÇANDAN AÇMAYAN

YAPISANDAN YAPISMAYAN ÇIKAR AMA TAMAMEN YOK EDİLEMEZ
KUSCULUGUN GEREGİ MAKBUL DEGİLDİR

YAPISMAYIDA TABAN TAKLA OLUSU YADA OLMAYISI İLE DE ENDEKSLEMEKDE DOGRU DEGİLDİR BU KENDİ DÜŞÜNCELERİM KENDİ DOGRULARIMDIR KATILIRLAR KATILMAZLAR KİŞİLERİN TERCİHİDİR

BU SEKİL KONULARI KONUSURKENDE GENÇLER YENİ YETİŞENLERİ BİLGİLENDİRMEK ADINA BİLİNÇLİ YAPILIRSA FAYDALI OLUR KANATİNDEYİM DİYOR

SAYGILAR SUNUYORUM

muharem bey ben satılmış beyle tartısmıyorum sadece kus hakkında fıkır tartısması yapıyoruz faydasıda yokmu var kusta aranan ozelıklerı konusuyoruz satılmıs bey ucmaktan fısekten bahsederken ayrıntılarını soylemeden anlatıyor kus havadan gelırken pıkelı gelecek duzune gelmeyecek bunlar onemlı taklaya gırdıgınde yakınlık mesafesı bence onemlı havadan bas kaldıran kusu sevmem bırde fısegı mutlaka burgulu olacak burgusuz gıden kusuda sevmem zaten beklerdımkı satılmıs bey acıklama yaparken perdah olmayacak demıs duz gıden kusların eksırısınde perdah olur fakat burgulu hızlı gıden kus zaten perdah yapamaz o yuzden kusun burgulu su makbuldur inerkende en az 3takla ıle ınenı makbuldur satılmıs bey kusunun ınışinı vıdeoda koymamıs ıniş onemlı ben yenımahalle kupasına kalkan kusun vıdeosunu bulamadım eklersenız ızlemek ısterım sadece yazıdan okudum saygılar

marketcı cengız' Alıntı:

:)......ÇOK KOMİK BİR YAZI OLMUŞ.....

marco' Alıntı:
burda vurgulanmak istenen nedir, bu kadar şeyi neden anlattınız?

Selamlar arkadaşa katılıyorum bende anlattığınız gibi kuş olsa önce siteyi videoya boğarım sonrada cebimi paraya yanlış anlaşılmasın yalan diyorsunuz demiyorum dediğiniz kırıterlerde bir kuş sürüsüne sahip olmak milyoner olmak demektir. sadece bir soyun altında hep kaliteli ve dahada kalitelisi gelmesi imkansız. buyrun gelin izleyinderseni ben sezonunda yazın iyi ucum günlerinde davetinizle gelip izlemek isterim.

CENGİZZ BEY ÇOK GÜZEL ANLATIYORSUN BENİM KUSU BEGENMİYORSUN ANKARA KUSUNU BEGENMİYORSUN BİR TANEDE SEN UCUR KOYDA BENİMKİ GİBİ KÖTÜ OLSUN AMA KOYDA BİZDE SEİN MESHURLARINI İZLEYELİM GEL DERSEN HAZIR KUS OLDUGUNDA GELİRİM AL SATAIRIM DERSEN ÜSTÜ ACIK DEDİM SATMAM İZLE DERSEN ONUDA YAPARIM DAHA NEDİİYMKİ YETERKİ SEN BİR TANE UCUR BİDE DİYELİMKİ ADAM HAKLIYMIŞ DİYİP SUSMASINI TEBRİK ETMESİNİ HELEL OLSUN DEMESİNŞİDE BİLİRİM. GIBTAYLA SAYGIDA DUYARIM BEN UCAN KUSA HAKKININNI VERİRİM AMA DEDİDİGM GİBİ MASDA OLMUYOR BE Y ABİMM ONA KALIRSAN AMSADA TÜRK HAVA YOLALRINI GECEN UCURANLARDA VAR JETLE YARISIR JETTEN HILI ATAR JETLE BİR KALKTILAR JETİ GECTİİ AMA DİYE ANLATANLARDA VAR SAYIN ABİM MASADA OLMUYOR BU İŞLER KUSLKLARINIAN BİR SEY DEMİYORUMAMA SEN HERKEZİN KUSNU ELEŞTİRİP KENDİN UCURMAYIN CA OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR NE KADAR KONUSSANDA SAYGILARIMLA.....

tamam satılmıs bey sıze kus ızletecem cep no yu verın kus hazır oldugunda sızı arayacam sız bunu anlatmak ıstedınız bende anladım dogrusuda bu meydana cıkmayan pehlıvanım dıyemez masa basında herkes kuscu olabılır fakat havada gostermesı gecerlı zaten kus butun hunerlerını yerde anlatamaz sadece havada anlatır buyrun gelırsenız ızletırım ıstersenız ben cep nomu vereyım sız arayın 05353876834 orda yanlış ansılma olmus ben ankara kusunu sızın kusunuzu begenmedım demedım sadece kuslarınızda olan eksıklıklerı soyledım bırde yenımahalle kupasına kalkan kusun vıdeosunu varsa ızletmenızı ıstedım kusum tuyden cıkıp hazır olunca beklıyorum saygılar

marketcı cengız' Alıntı:
tamam satılmıs bey sıze kus ızletecem cep no yu verın kus hazır oldugunda sızı arayacam sız bunu anlatmak ıstedınız bende anladım dogrusuda bu meydana cıkmayan pehlıvanım dıyemez masa basında herkes kuscu olabılır fakat havada gostermesı gecerlı zaten kus butun hunerlerını yerde anlatamaz sadece havada anlatır buyrun gelırsenız ızletırım ıstersenız ben cep nomu vereyım sız arayın 05353876834 orda yanlış ansılma olmus ben ankara kusunu sızın kusunuzu begenmedım demedım sadece kuslarınızda olan eksıklıklerı soyledım bırde yenımahalle kupasına kalkan kusun vıdeosunu varsa ızletmenızı ıstedım kusum tuyden cıkıp hazır olunca beklıyorum saygılar

CENGİZ BEY,
HER KES KENDİ BİLGİSİ VE BECERİSİ KADAR ANLAR BU İŞTEN.SİZİN KUŞLARINIZ BELKİ GERÇEKTEN ÜSTÜN PERFORMANS GÖSTERİYOR OLABİLİR.AMA BAŞKASINI UÇMUŞ YADA OYNAMIŞ KUŞUNU KÖTÜLEYEREK YADA EKSİKLERİNİ SÖYLEYEREK BİR ŞEY KAZANAMAZSINIZ.KAYSERİDE KUPAYA KALKAN KUŞLARI AZ ÇOK HERKES TAKİP EDİYOR.BU SİTEDE DE BİRAZ KONUŞULDU.MADEM BU KADAR İYİ KUŞUNUZ BUYRUN ER MEYDANI KUPALAR,SİZDE UÇURUN.KADİR USTA YI(KAYSERİLİ PASTIRMACI KADİR) TANIMA FIRSATIM OLDU.O BİZ KUŞÇULUĞU ANKARADA ÖĞRENDİK,ORADAN KUŞ TOPLADIK DEMİŞTİ BANA.SİZ İSE MAAŞALLAH ANKARAYA KUŞÇULUĞU VE KUŞU ÖĞRETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ.HELAL OLSUN SİZE......

PEKİ CENGİZ BEY CEP NUMARAM 0555 802 83 87 BENİM VİDEOMDAN İİ DEDİGİN KUSUN HAZIR OLDUGUNDA ARA ABİCİM HEMEN GELİRİM. YETERKİ KUS İZLENECEK KUŞ OLSUN

slm huseyın bey herkes kendı bılgısı kadar anlar lafınız dogru fakat kusun eksıklerını soylemekle bır sey kazanılmaz demıssın kardesım gel benım kusumu ızle eksıklerını soyledıgın zaman ben kazanmıs olurum cunkı anlayan kısı kusun eksıklerını soylebılır bana bır kelıme ogretırsen ben kazanmış sayarım kendımı gelelım pastırmacı kadır amcaya banada akraba sayılır kadır amca ankarada kusculugu bellemıs olabılır madalyonunun gerceklerı soyle kadır amcada kendı bılgısı dahılınde kus topladı kayserıye getırdı bu kusların en ıyılerını benım amcam besledı gercekler şunlarkı bu kusların oyunları guzedı fakat gut dıye ınmeyı baska yerlere atmayıda kadır amca bu kuslarla kayserıye bulastırdı bu kuslar saglam damar olsaydı ben nıye baska soy kus beslerdımkı soruyorum bu kuslar elımızde oldugu halde kımın kumesınede gıtıyse ordada gut dıye ınmeler basladı hep bu kandan bulastı onun ıcın kayserıde bu kan kuslar adı gectıgı zaman bunlar hep konusulmustur masalesf gercekler bunlar huseyın bey herkes bıldıgı kadar anlatır karsındakıde anlıya bılıyorsa anlar saygılar

marketcı cengız' Alıntı:
slm huseyın bey herkes kendı bılgısı kadar anlar lafınız dogru fakat kusun eksıklerını soylemekle bır sey kazanılmaz demıssın kardesım gel benım kusumu ızle eksıklerını soyledıgın zaman ben kazanmıs olurum cunkı anlayan kısı kusun eksıklerını soylebılır bana bır kelıme ogretırsen ben kazanmış sayarım kendımı gelelım pastırmacı kadır amcaya banada akraba sayılır kadır amca ankarada kusculugu bellemıs olabılır madalyonunun gerceklerı soyle kadır amcada kendı bılgısı dahılınde kus topladı kayserıye getırdı bu kusların en ıyılerını benım amcam besledı gercekler şunlarkı bu kusların oyunları guzedı fakat gut dıye ınmeyı baska yerlere atmayıda kadır amca bu kuslarla kayserıye bulastırdı bu kuslar saglam damar olsaydı ben nıye baska soy kus beslerdımkı soruyorum bu kuslar elımızde oldugu halde kımın kumesınede gıtıyse ordada gut dıye ınmeler basladı hep bu kandan bulastı onun ıcın kayserıde bu kan kuslar adı gectıgı zaman bunlar hep konusulmustur masalesf gercekler bunlar huseyın bey herkes bıldıgı kadar anlatır karsındakıde anlıya bılıyorsa anlar saygılar

CENGİZ KARDEŞ;
KADİR BEYİN ,ANKARADAN KUŞ TAŞIMA TARİHLERİ 74 LERE KADAR GİDİYOR.BEN 80 LER VE SONRASINI BİLİRİM.O DÖNEM ANKARA OYUN KUŞUNDA ALTIN ÇAĞINI YAŞAMIŞ.ÖYLE HİÇDE GUT GİBİ İNEN KUŞ YOKTU BİZİM ZAMANIMIZDA.NE ZAMAN Kİ URFA MARDİN DÜŞMEYE BAŞLADI ANKARAYA O ZAMAN BOZULDU KUŞLAR AMA İYİ KUŞÇULAR ZATEN URFA ,MARDİN KUŞU İLE UĞRAŞMADILAR Kİ HİÇ.SİZİN ORADA DA ANKARADA DA OYNAYAN KUŞLARIN ÇOĞUNUN ÖZÜ ZATEN SİVASTIR.AMA KADİR BEY ŞU KELİMEYİ BANA KULLANMIŞTI.BİZ KUŞÇULUĞU ANKARA DA ÖĞRENDİK.TEK KUŞ UÇURMAYI,SEYİSLİĞİ VE OYUN KUŞU BİLGİ VE TECRÜBESİNİ ANKARADAN TAŞIDIK.

EVET DOĞRU,HERKES BİLGİ,BİRİKİM VE TECRÜBESİ KADAR KUŞÇUDUR.BANA GÖRE TABAN TAKINTISI TAKINTISI OLAN BİR KUŞÇUNUN BİLGİSİ YADA DÖNEREK FİŞEK YAPACAK DİYEN BİRİNİN KUŞÇU BİLGİSİ,BUNLAR YOKSA KUŞ EKSİKTİR DİYEN BİRİSİ KUŞÇULUK BİLGİSİNDE ZAYIFTIR.

SAYGILAR CENGİZ BEY....

bendede kadir amcanın kremlilerden vardı.cengiz abi öle deidiğne göre yarın ilk işim kremlileri hediye etmek olacak

huseyın bey 1970ıle 1985senelerınde kayserıde en ıyı kus ALİ BABANIN MEHMET abıde uctu bu kuslar harıka kuslardı babaları sıverekten gelme anaları NEBİ ÇAVUŞ MEHMET EMMI allah rahmet eylesın kayserının gelmış gecmiş en buyuk efsane kuscusunun arap dişisi bu kuslar yıllarca kayserıde hıc bır kusun bılegını bukemedıgı kuslardı sımdı neslınden kalmadı sayılır o donemlerde kadır amcanın kuslarıda ucmaktaydı onlarda guzel kuslardı fakat alı babanın mehmet abının kuslarıyla saglamlık bakımından kıyaslanamaz kadır amcanın bende yaslı boz akuyruk 15yasında erkegı vardı o kusu ankaradan ŞABAN SAMI AMCAYA allah rahmet eylesın(plastık boru fabrıkası olan) hedıye ettım sene 1987 de yavrusu ıle bırlıkte sımdıkı elımde olan yabanı soyu ozelık olarak alı babanın eskı besledıgı kusların ozelıgınde kuslardır TABAN TAKLASI OLMAYAN KUS TEMELI OLMAYAN BINAYA BENZER UFAK BIR SARSINTIDA ÇOKER BURGULU KUS YIVLI SETLI SILAHA BENZER MERMISI DONEREK DAHA HIZLI GIDER umarım anlata bıldım

nerden geçti kardes sana bu kuşlar pastırmacı kadirin kuşlarını bunlar cengi beyin kötüledii kuşlarmı dedigin kuşlar

omer06' Alıntı:
nerden geçti kardes sana bu kuşlar pastırmacı kadirin kuşlarını bunlar cengi beyin kötüledii kuşlarmı dedigin kuşlar

evet cengiz abinin bahsettiği pastırmacı kadir amca yani..namı deger berber kadir Bana kuslar cengiz abiden gecti

cengiz bey ne oldu madem kötü kuşlar baskasına niye satıyorsun cengiz bey begenmedgin kuşları veyea kötü kuş diye neden söylemiyorsun birde iyi diye satmışşsın kusu bumu senin kuşculugun veya anlayısın abi

satılmıs bey husyın bey 1975 senesındekı berber kadır amcanın ankaradan getırdıgı kuslardan bahsedıyor bende 2011_1975=36 sene oncekı kadır amcanın kuslarını anlatıyorum serkanın yası bunamusaıt degıl o sımdıkı kuslardan anlatıgı sanarak boyle konusuyor kendıne telefonda ızah ettım sımdıkı kuslar o kuslarla bır olurmu 36 sene gecmış ardan ben orjınalerınden bahsedıyorum araya kan gırdı kusların boslukları dolduruldu hataları nısbeten gıderıldı ıkınızde bılmedıgınız mevzularda yorum yapıp bırde benı elestırmeye kalkıyorsunuz senın kusculugun boylemı dıyerek suc bende kardesım napacan mıllet ne beslerse beslesın kaygısı banamı dustu fazla ıyılık ettikmı mukafatı kotuluk oluyor BIR INSANA DEGERINDEN FAZLA DEGER VERMEYECEN

ben sana söyledim ucur lafla olmuyor diye ucur göster herkez sussun bende dahil olmak üzere konusurken mangalda kül bırakmıyorsun yok tabanı eksik yok yok ben kus girse iyi olur kendinde havayı çökmemiş kusa araba parasına vermem diyorusun bu ne tursu bu ne lahana ben çökmemiş kusa yorum yapan hatta bu kadar övüyorsan demekki kusculuk anlayısın bu senin çöktür izlett kendi kusun iyiyse....biriyle kus hakkına tarısırken su olacak bu olacak diye önce ucuracaksın birdebenim anladıgım kadarıyla sitede çok dertli sana yalvaran yok su kusumun eksigi var gideriyim senin kusunla verde diye kimse senden iyilik istemiyor.ama masada anlatırsankanan kişiler olursa belkide onun kusları seninkinden ii zehirelyeceksin adamın kuslarını kan sokup ii akaıllık kuscu kolay kolay görmende ii tutturmus damarına lafala kus sokmaz saygılar..

satılmış bey basından berı benım acıgımı arayıp duruyorsun maksadın ne anlamadım bır hastane sahıbıne yakısmayacak uslup ıcındesın ben senın gıbı ınsanlarla kus tartısması yapmacagım cunku karsımdakı ınsan daha kusun ana ozelıklerı olan taban taklasının ne demek oldugunu bılmıyor onun ıcın burda son noktayı koyuyorum bır daha benımle bu konulara gırme sana satılacak kusumda yok ızletecek kusumda yok sıtede sadece sana aıt degıl burda herkes kusunuda yorumunuda yapar cep numaranı kayıtımdan sıldım bır daha kendı kusculugunu kendı sayfanda yap senınle benım işim olmaz senın kusculugun anlayısın ayrı benımkısı ayrı senın vıdeoda yayınladıgın boz gıbı kuslarından daha ıylerını ben 5sene once istanbul pazarına dagıttım onları kus dıye agzına alman bıle senın kusculugunu anlatıyor neyse herkes kusunun hayrınu gorsun gule gule beslesın

:evet: haklısın evet ömrün yetmez senin bu kus gibi ucurmaya bırak pazarda satmayı bulsan yatagından cıkartmassın böyle kusu havada patlayan kusa yorum yapan adama ne diyim bendekiler garga türkiyenin en ii kusları senin kusların sende güle güle ucur.

S A CENGİZ VE SATILMIŞ KARDESİM ARTIK HER İKİNİZDE BU KONUYU UZATMAYINIZ BU BÖYLE KARSILIKLI RESTLESME İNATLAŞMA DEVAM EDECEK GİBİ HER KESİN KUSU KENDİNE GÖRE İYİDİR ZATEN BURADA BU SEKİL SONUÇSUZ TARTISMALAR ORTADA OLMAYANLAR OLMUS VARMIS GİBİ NAKARAT EDİLDİ VAR İSE VAR OLAN TECRÜBE VE DENEYİMLERİNİZİ KUSCU OLCAKLARA GENÇ KUSAKLARA AKTARABİLMENİZ DAHA VERİMLİ OLUR BU SEKİL TARISMALAR KİMSEYE FAYDA SAGLAMAZ UZATILMASI HALİNDE KONUYU KİLİTLEYECEGİMİ BİLMENİZİ İSTERİM DUYARLILIK GÖSTERMENİZ SİTEMİZ ALTINDA BULUNAN HER KESİN YARARINADIR

SAYGILAR

İyi akşamlar , Satılmış bey ve Cengizhan bey ,bu rekabetin tadı kaçmış durumda lütfen konuyu ileriye götürüp birbirinizi kıracak ve rencide edecek sözler sarfetmeyin! Aman dikkat! buradan kötü örnek olmakta var.
Cengizhan bey çok iddalı yazılar yazıp insanları tahrik ediyorsunuz, bildiğiniz üzere sanal alem den önce millet masa başında kuş uçurur Türkiye'ye kafa tutardı , maaşallah siz burada mangalda kül bırakmıyorsunuz. (Bura dan şunu özellikle belirtiyim iyi performans kuşunda olması gereken özellikleri bu sitedeki üyelerin %99,9999999999 biliyordur biliyordur onun için iyi kuş tarifi değil iyi kuşun kendisini havada gösterin.)
Bu durum karşısında,İnsanın aklına iki şey geliyor;
1- Asıl amacınız kuş satmak bununda yolu reklamdan geçer deyip, çok bilinen REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ mantığı ile tanıtım ve reklam yapmak,
2- Gerçekten güzel kuşlarınız var ve bunları bu camiayla paylaşma arzusu.

CENGİZHAN BEY GERÇEKTEN SAMİMİ İSENİZ,SİZ DEN İSTENEN BU İDDALI AÇIKLAMALARINIZI GÖRSEL OLARAK İSBATLAMANIZ.

Lütfen cevabınızı şahsıma değil site üyelerine hitaben yaparsanız memnun olurum. İyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri