BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 506
  • Görüntüleme Görüntüleme 216K
Re: SADECE BİR İLAÇ KARIŞIMI YETERLİ

3 LİTRE DİNLENMİŞ KLORSUZ SUYA
1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı
2) sanasol vitamin şurup (3 lira ) 1 kapak ( 4ml (cc) ) mümkünse supervit toz 1 çay kaşığı
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 15 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
4) ercefuryl kapsul ( 2.90 lira ) 1 kapsulün iç tozu
5)zolax 50 mg lık 7 kapsul (12 lira ) 1 kapsul
6)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul( 3.6 lira ) - 1 kapsul
Toplam : 28 - 39 lira^
BU İLAÇLAR 3 LİTRE AYNI SUDA KARIŞIM OLARAK VERİLİR.
5 GÜN * HER GÜN TAZE HAZIRLANIR...
.
.............................................................
TÜM KANATLI HAYVAN VE TÜM HASTALIKLARI TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜMLÜDÜR...
...................................................................

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. ( 1995-2014 ARASI ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR.) *
ilaçlarımızı IŞIK GÖRMEYEN ,SERİN YERDE MUHAFAZA EDELİM ..
NE HASTALIĞI OLUR İSE OLSUN ..BU KARIŞIM ...YETERLİDİR..
TÜRKER ÖDEN / BURSA Kasım 2014

YAŞI KÜÇÜK ve 12 LİRASI OLANLAR İÇİN REÇETE
1) largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı
2) sanasol vitamin şurup (3 lira ) 1 kapak ( 4ml (cc) ) mümkünse supervit toz 1 çay kaşığı
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 15 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...

Toplam : 12 lira^

6 GÜN * HER GÜN TAZE HAZIRLANIR...
.
TÜM KANATLI HAYVAN HASTALIKLARI İÇİN ÇÖZÜMLÜDÜR... % 90 ^

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. *

TÜRKER ÖDEN / BURSA Aralık 2014

[email protected]' Alıntı:
YAŞI KÜÇÜK ve 12 LİRASI OLANLAR İÇİN REÇETE
3 LİTRE DİNLENMİŞ KLORSUZ SUYUN İÇİNE 4 İLAÇ KONUR.KARIŞIMDIR.
1) largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı

Toplam : 12 lira^

6 GÜN * HER GÜN TAZE HAZIRLANIR...
.
TÜM KANATLI HAYVAN HASTALIKLARI İÇİN ÇÖZÜMLÜDÜR... % 90 ^

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. *
ilaçlarımızı IŞIK GÖRMEYEN ,SERİN YERDE MUHAFAZA EDELİM ..4 İLAÇ AYNI SU İÇİNE KONUR.

TÜRKER ÖDEN / BURSA Aralık 2014

Re: BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN

ÖZEL MSJ ALDIM ..ŞÖYLE ;
Serhat Kosay '' Bu ilaç etkili 70 tane hasta kuşa verdik 60 tanesi kurtuldu ..''
herkese tavsiye ediyoruz abi.

SÜPER ..

Türker abiden aldığım bilgi ile tedaviye başlıyorum hastalık şikayeti aksırma hık hık balgam güvercinin burnunda akıntı yok şuan başlayacağım ilaçlar : LARGOPEN 250 ,SANASOL ,FLAGYL serum. 7 gün kullanıcam daha sonra gelişmeleri buradan bildiriyor olucam.

hasta güvercinin videosu

Moderatör tarafında düzenlendi:

temiz bir güvercin *kuyruk tüyünü * sıvı yağlayıp ....boğazdan içeri döndürerek sokup ..çıkarırken de - ters yöne döndürerek çıkardığımız zaman - bazen balgamı tüy ile birlikte çıkarabilmekteyiz.. bir kişi tutarak ..diğeri bu işlemi yaparsa risk azalacaktır.boğazını tahriş etmemeğe gayret gösterelim .!
terramycne merheminden ağız içine mercimek tanesi kadar sıkmak da faidelidir...

LARGOPEN 250 ,SANASOL ,FLAGYL serum karışımında bir güvericinimin burnunda akıntı olması sebebiyle LARGOPENİ karışımdan çıkartıyoruz ZİMAX la yola devam ediyoruz. Tedavi süresinde gelişmeleri buradan bildirmeye devam edicem. İyi forumlar.

1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı
.

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. ( 1995-2014 ARASI ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR.) *

Yakınlarımada tavsiye ettiğim bu karışım hakkında bu sevdiğim abilerimdendr olumlu cevaplar aldığım belirtmekten mutlulul duyuyorum Türker abime binlerce kez teşekkürler... sevdiğim bir abim bugün önceden iki yavru büyütemeyen kuşlardan muzdaripti ve bu karışımdan sonra ikinci ufak kalan yavrular diğer büyük yavrulara yetişmek üzere diye bana söyledi aynı durum bendede söz konusu...ufak kalan yavrular ölmüyor ufak kalsalarda yaşıyorlar ve sonradan diğer iri kardeşe yetişiyorlar... vallahi 10 numara...herkese tavsiye ederim... hatta e-coli olan ve denge kaybı yaşayan bir erkek ölmedi ve şuanda az bir denge kaybı olsada titrebaşa çevirmeden öyle kaldı yem yiyor kütür kütür yuvasını koruyor hatta diğer erkeklerle it dalaşı yapıyor eşiyle bir birlerini kaşıyorlar...muhteşem tam anlamıyla...maşallah!!!!

haltbar' Alıntı:
Yakınlarımada tavsiye ettiğim bu karışım hakkında bu sevdiğim abilerimdendr olumlu cevaplar aldığım belirtmekten mutlulul duyuyorum Türker abime binlerce kez teşekkürler... sevdiğim bir abim bugün önceden iki yavru büyütemeyen kuşlardan muzdaripti ve bu karışımdan sonra ikinci ufak kalan yavrular diğer büyük yavrulara yetişmek üzere diye bana söyledi aynı durum bendede söz konusu...ufak kalan yavrular ölmüyor ufak kalsalarda yaşıyorlar ve sonradan diğer iri kardeşe yetişiyorlar... vallahi 10 numara...herkese tavsiye ederim... hatta e-coli olan ve denge kaybı yaşayan bir erkek ölmedi ve şuanda az bir denge kaybı olsada titrebaşa çevirmeden öyle kaldı yem yiyor kütür kütür yuvasını koruyor hatta diğer erkeklerle it dalaşı yapıyor eşiyle bir birlerini kaşıyorlar...muhteşem tam anlamıyla...maşallah!!!!
SEN: * 15 GÜNDE 1 OLMAK ÜZERE ....5 GÜN BU KARIŞIMA - MART AYINA KADAR DEVAMIN İYİ OLACAKTIR.
YAZA TERTEMİZ GİRELİM..İNŞLH..

.

boz34' Alıntı:
Türker abiden aldığım bilgi ile tedaviye başlıyorum hastalık şikayeti aksırma hık hık balgam güvercinin burnunda akıntı yok şuan başlayacağım ilaçlar : LARGOPEN 250 ,SANASOL ,FLAGYL serum. 7 gün kullanıcam daha sonra gelişmeleri buradan bildiriyor olucam.

hasta güvercinin videosu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KS6jMIA0kOg[/youtube]

İlaçları kullanımı bitti ancak yazma fırsatım oldu bir kez değişiklik yaptık largopen 250 yerine zimax ile devam ettik ve % 90 ölçüde başarılı geçti hastalığı olan güvercinlerde gözle görülür düzelmeler oldu şuanda MAŞALLAHLARI var bu çok sevindirici :) umarım tekrarını yaşamayız beklentimiz bu yönde herkese iyi forumlar.

turkerbey slmlar bu karisim yapmak icin turkiyeden ilaclari getirtdim kendim yurt disinda yasiyorum bana gelen ilaclar soyle
zimax toz
sanasol
flagyl serum
ercefuryl kapsul
pyeloseptyl
burda eksik olan ilac zolax 50mg
bunu tedarik edemedim yanliz eczaneden
iki ilac daha verilmis karisim listesinde yok isimleri hipraminchok 100g ve alfoxil forte bu ilaclar ayriyeten gelmis
simdi ben nasil bi karisim yapmaliyim zolax olmadan slmlar emege saygilar

HIPRAM.. VE ALFOKSİL KAPSUL DE KARIŞIMDA YER ALMASI UYGUNDUR...
HIPRAM.. TOZ : 1/2 ÇAY KAŞIĞI
ALFOKSİL ; 1 KAPSUL İLAVESİ YAPILABİLİR..GZL DE OLACAKTIR..

YEKTA İÇİN
5)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul( 3.6 lira ) - 1 kapsul
6)ALFOKSİL KAPSUL ; 1 KAPSUL
7)HIPRAM...TOZ : 1/2 ÇAY KAŞIĞI
.

cok tesekur ederim turker bey

ONUR BAYRAM AYT. MSJ' I

Verdiği ilaç tarifiyle hasta olan tüm kuşların iyiye gittiğini gördüm buradan Türker abimize teşekkür ederim sağolasın abi.

SEN DE * SAĞOL * ONUR ' UM..MŞLH.

Herkese Merhaba

Türker Öden abi senle yapmış oldugum konusmadan sonra resimdeki kusa dedigin şekilde tedavi uygulamaya basladım ve ilerleyen sürecte burdan resimlerle bilgilendirme yapmaya devam edeceğim. destegin için teşekkürler.
Bu kuşun tedaviden önceki hali.

Ekli dosyalar

• 10470246_753088711453431_6265897545566964410_n.webp
    10470246_753088711453431_6265897545566964410_n.webp
    50.9 KB · Görüntüleme: 2,190
Merhaba Değerli Dostlar,
Bu hastalıkla bu yıl çok karşılaştık. o yüzden burada sizlerle de paylaşmak istedim. ani hava değişimi, tüye girememe, cereyanda kalma, iç parazitler vs. sebep olabilmektedir. hastalık şu şekilde görülmektedir; kabarma/pusma köşede durma/durgunluk, halsizlik, yeşilli sarılı beyazlı karışık ishal, az yeme veya iştahsızlık, ayaklar soğuk/ayakları tutmaz olanlar, kusma, kursakta su toplama, kötü koku veya hazımsızlık, donuk gözler, kuruma kilo kaybı/göğüs kemiğinde incelme, kuruma ve veya göğüsten ikiye ayrılma vs gibi. buradaki güncellenebilen dökümana bakabilirsiniz https://goo.gl/TVOLqb ecoli yetişkinlerde ani ölüm ve yavru/genç kuş hastalığı başlıklı konuyu bulunuz. dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. sağlıklı günler dilerim. sevgilerimle..

tedaviye başladıktan sonraki hali.

Ekli dosyalar

• 10929915_404205689750520_3939727577104301611_n.webp
    10929915_404205689750520_3939727577104301611_n.webp
    62.6 KB · Görüntüleme: 1,300

Ekli dosyalar

• SERTAN GENİŞ  1.webp
    SERTAN GENİŞ 1.webp
    50.9 KB · Görüntüleme: 1,448

bu resim ilk senle konustugumuz zamankı hali abi. şişlik kalmadı çok az bir şey gagaının dibinde kaldı oda bir iki gune gecer galiba. ayrıca kuslarda ciddi derecede canlanma ve hareketlilik var abi. desteklerin için teşekkürler.

TEDAVİ ÖNCESİ FOTO

TEDAVİYİ ANLATIRMISIN SERTAN GENİŞ

Ekli dosyalar

• SERTAN GENİŞ 3.webp
    SERTAN GENİŞ 3.webp
    38.2 KB · Görüntüleme: 1,422

abi dedign gibi göz taşını prinç tanesi kadar dinlenmiş suda erittim ve kulak çöpü ile sürdüm. burdada paylaşmış oldugun ilaç karışımını eczaneden temin ederek hergün üc litre dinlenmiş suya verdigin ölçülerde hazırlayarak uyguladım.

bu süreçte dikkatimi çeken hususlar.

göz taşı yarayı dezenfekte etmekle beraber var olan mikropları kuruttu. gagasının içinde siyah noktalar bir iki gun içinde yumusadı ve kulak çöpü ile temizledim.

ilaç tedavisinde bazı kuslarımda agız içlerinde beyaz lekeler mevcuttu ve özellikle dişi beyazım nefes almakta zorlanıyordu hırıltı vardı. suan yuzde 80 civarında dişi beyazım duzeldi ve beyaz leke olanlarda çok az miktarda kalmış olanlarda artık eminim ki bir iki gune kaybolacak.

bu kusa gelirsek son paylastıgın resimdende anlasılacagı gıbı şişlikten dolayı yem yiyemiyordu ve bir kösede kabarıyordu. tedaviye başladıktan sonra hem şişlik kalmadı hem yem yemesi düzene girdi hemde havalandırmaya cıkardıgımda hiç çıkmazdı suan cok rahat şekilde yayılmaya başladı.

İYİLEŞMEKTE YOLUNDA MŞLH

Ekli dosyalar

• SERTAN  GENİŞ  (  SON HALÎ )  İYİLEŞİYOR ! MŞLH.webp
    SERTAN GENİŞ ( SON HALÎ ) İYİLEŞİYOR ! MŞLH.webp
    62.6 KB · Görüntüleme: 1,413

.

işin ilginç tarafı yorumlardada okumussundur abi. ayakkabı boyası sür diyende oldu bu kuş ölür diye peşin hükümlü olanlarda. ama görüldügü üzere bu ilaç tedavisi ve doğru teşhisle kuş sağlığına kavuşmaya başladı.

Güzel iyleşme haberleri var. Göztaşı uygulamaları ile ilgili bir not düşmekte fayda var; çok hızlı bir mikrop öldürücü olmakla birlike, dikkatli kullanılmalıdır. müsait oluşumlarda gagayı, dili, vs. düşürdüğünü gözlemledim/veya bana öyle denk geldi! batticon vs. de aynı şekilde dikkatli kullanılmalıdır (sulandırarak ve/veya fazla suyunu sıkarak). siz yinede iyleşen hayvanın gagasına mutlaka vazelin sürünüz sertleşsin, istenmeyen bir durumla karşılaşmayınız! ayrıca hayvana vitamin d3 calsiyum eksik etmeyiniz. göztaşı diğer ilaçlarla etkileşime girebilir karıştırmayınız. geçmiş olsun... :slm:

BATİCON , TENTÜRDİOT ... türevleri

gaga , dil de kopmalara neden olabilmektedir..

su bardağı kadar suya kırık pirinç kadar * GÖZTAŞI * ile PANSUMANDA zarar vermeyecektir..

Geri