BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 506
  • Görüntüleme Görüntüleme 216K
Re: SADECE BİR İLAÇ KARIŞIMI YETERLİ

[email protected]' Alıntı:
3 LİTRE DİNLENMİŞ KLORSUZ SUYA
1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı
2) sanasol vitamin şurup (3 lira ) 1 kapak ( 4ml (cc) ) mümkünse supervit toz 1 çay kaşığı
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 15 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
4) ercefuryl kapsul ( 2.90 lira ) 1 kapsulün iç tozu
5)zolax 50 mg lık 7 kapsul (12 lira ) 1 kapsul
6)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul - 1 kapsul

5 GÜN * HER GÜN TAZE HAZIRLANIR...
.
.............................................................
TÜM KANATLI HAYVAN VE TÜM HASTALIKLARI TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜMLÜDÜR...
...................................................................

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. ( 1995-2014 ARASI ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR.) *

NE HASTALIĞI OLUR İSE OLSUN ..BU KARIŞIM ...BUYURUN

Re: BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN

Teşekkürler Türker abim...saygılar

1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı
2) sanasol vitamin şurup (3 lira ) 1 kapak ( 4ml (cc) ) mümkünse supervit toz 1 çay kaşığı
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 15 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
5)zolax kapsul (12 lira ) 1 kapsul

.

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. ( 1995-2014 ARASI ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR.) *

Türker bey benim yumurtalardan çıkan kuşlar iki gün geçmeden ölüyorlar.yavrular yumurtadan yeni çıktığında buna yakın bi karışım kullanmıştım yanlış yaptım sanırım. bu konuyla ilgili kümesimde devam etmekte olan bi virüsmü var acaba kafam karışık. eğer öyle ise bu karışımı kullanmam bana fayda sağlarmı.

buna yakın karışım * demeyelim *her ilacı - öyle aynı sulukta karışık koyamıyoruz !
YILLARCA - DEFALARCA TECRÜBE EDİP SİZLERE SUNUYORUZ.. MACERALARA GEREK YOKTUR..
özelikle S U L F A grubu ilaçları ...hiçbir ilaçla karışım yoluna lütfen yönelmeyin..
...bunun yanı sıra ; T E T R A S İ K L İ N ..grupları da karışıma uygun değildir...

.

NE HASTALIĞI OLUR İSE OLSUN ..BU KARIŞIM ...[/quote][/quote]

İlaçlar alındı ve suluk kuşların önünden an itibariylr alındı...karışım yarın uygulanacak ve gelişmeler burada sizlerle paylaşılacak....artık illallah ettim birini iyileştir biri hastalanıyor...kendimi veteriner sanmaya başladim valla... inşallah Türker ustamızın bu reçetesi olumlu sonuçlar verir saygılar sevgiler

boz34' Alıntı:
5)zolax kapsul (12 lira ) 1 kapsul

.

Türker bey benim yumurtalardan çıkan kuşlar iki gün geçmeden ölüyorlar.yavrular yumurtadan yeni çıktığında buna yakın bi karışım kullanmıştım yanlış yaptım sanırım. bu konuyla ilgili kümesimde devam etmekte olan bi virüsmü var acaba kafam karışık. eğer öyle ise bu karışımı kullanmam bana fayda sağlarmı.
sanasol surup. Largopen 250. Flagy serum ve ercefuly 2 litre suya uygulayip damizlarim için kullandim. DÜZELTMEKTE FAYDA VAR :tamam:

Neyi düzeltmekte fayda var Emre kardeşim?? Ben anlayamadım?

İlk gün! Türker abimizin dediği şekilde 3 litre klorsuz dinlenmiş suya ilaçlar uygulandı...sabırsızlıkla sonuç almak istiyorum çünkü bugün bulutları delen ve kendi yavrum olan yeni eş almıs bir erkek çakalımda kabarmış...ve ayrıca iki tane ayrı kuştada keyifsizlik başlamış... inşallah olumlu sonuçları burada paylaşırım...

Saygılar sevgiler

OSMAN ' IM ; Sonuçlar benim için çok çok önemlidir. SIFIR HATAYI SEVERİM ..

HER GÜN ; FOTOLU ...BOL ANLATIMLI SONUCA lütfen GİDELİM...!

BU REÇETE İLE 10.000 LERCE KUŞ KURTULACAK ..ÇÜNKÜ..

Tamam abi herşeyi paylaşıcam saygılar...bu hayır işine ufacık bir katkım dahi olması tek temennimdir

6)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul( 3.6 lira ) - 1 kapsul
Toplam : 28 - 39 lira^

.

ilaçlarımızı IŞIK GÖRMEYEN ,SERİN YERDE MUHAFAZA EDELİM ..
NE HASTALIĞI OLUR İSE OLSUN ..BU KARIŞIM ...YETERLİDİR..
TÜRKER ÖDEN / BURSA Kasım 2014

2. Gün ve bugün tedaviye geç kaldığım için karışımın su ilavesini 2.5 litre koydum ilaçlar biraz daha bastırsın diye kendimce böyle yaptım bilmem Türker ustam ne der?? Yanlız 3 litre su ortalama 40 kuşa günlük olarak fazlada geldi dün iki kere gün içi yemleme yaptım kuşlar suyu iyice içsinler diye ama yinede 1 litre arttı bu sabah dediğim gibi 2.5 litreye ilaçları uyguladim çünkü bazı kuşlarda tedaviye geç kalmıştım...keyifsiz kuşlar biraz düzelmiş gibi yanlız yinede yeme fazla koşmuyorlar kursak kontrolü yaptım kursaklar su dolu ve az bişey yem...bakalım Allah tan hayırlısı iyi olacağına inanıyorum...şuanda gözlemlerim bu şekilde...ben tek üzen olay çakal beslemem çünkü kimse beslemiyor bu türü...ölenler oldumu yerine koymak zaman alıyor şuanda 5 tane dişi kanat kuyruk erkeksiz ve ben son bir haftada 2 tane erkek çöpe attım... bu beni çok sıkıntıya soktu yani çakal güvercini besleyen yokki abi erkek lazım versene yani ne bileyim bi dolapçı gibi değil bulasın bi oynar gibi değil...bide yeni çakala başladık diye yoğunluk eliflileri sazlıları topladık buda bu yavru sezonu beni çok geriletti hep bozuk yavrular valla çocuklar bayram etti hediye ettim hep....bakalım Allahtan hayırlısı

Osman kaç kuş var kumeste, içtikleri su diğer günlere göre fazlamı ? fazla su tüketimi hayvanda ateş olduğuna işarettir.Sirkeli su+largopen toz ile bu durumu düzeltebilirsin.Çakal kuşu sezgilerime göre hastalık yapısı farklıdır, bu ırk bazen taşıyıcı olabiliyor kolay kolay hastalanmıyor ,hastalandımıda tam hastalanıyor.

Valla Nizam abi şuanda 30 küsür tane var bugün yine biraz verdim çocuklara...benim gözlemim bu kuş bilinçsiz besleyicilerin elinde gen bozukluğuna uğramış...nezaman ne olacağı belli olmuyor dediğinize katılıyorum..çünkü benim bildiğim eski çakallar sizin dediğiniz gibiydi..palamut gibiydiler ve çok hastalanmazlardı ama hastalandımıda tam hastalanırlardı....ama şimdikiler traş abi...bakalım son şanslarını kullanıyotlar bende, bu kuşlardan soğuyabilirim her an... çünkü dediğim gibi yok olmuş bir ırk toplu alamıyorsun pazara düşenleride tek tek toplamak çok riskli ve hastalığa davet...şuanda Türker abimizin bu ilaç kürünü uyguluyorum Allahtan hayırlısı inşallah benide bu kuşlarla birlikte tedavi eder bu karışım....saygılar Nizam abi

Saygı bizden, Gecen sene kasım ayında 3 kuş hastalıktan öldü, yine kasım ayındayız 2 kuş 1 haftadır yem yemiyor takfiye mamayla yaşatıyorum bu kuşlar tuye girememişlerdi, biraz yolduk tuyleri ,kurtarabilirsek kurtulcak.Bu sıkıntılı aylarda genç ve yaşlı kuşlar hastalıkları atlatamıyor.

gökay' Alıntı:
Saygı bizden, Gecen sene kasım ayında 3 kuş hastalıktan öldü, yine kasım ayındayız 2 kuş 1 haftadır yem yemiyor takfiye mamayla yaşatıyorum bu kuşlar tuye girememişlerdi, biraz yolduk tuyleri ,kurtarabilirsek kurtulcak.Bu sıkıntılı aylarda genç ve yaşlı kuşlar hastalıkları atlatamıyor.
Valla abi bende tam olarak anlayamadım...ama muhtemelen hava değişimi diyr düşünüyorum...değişim önce kuşların soğuk almasına sebep oluyor buda kuşların direncini kırıyor haliyle diğer hastalıklarıda soğuk algınlığının stresi tetikliyor...yani benim gòzlemlediğim bu...bilmem ne kadar doğru???

Hani gidenlerin yerine koyabilsem ne ala ama çakal bu abi herzaman istediğin gibi bulamıyorsun, pazardada elifini sazıni yolup satıyorlar...yada hastalık getiriyor...napıcam bilmiyorum abi...en son basıcam gidicem trakyadan toplu alıcam 20 tane 30 tane olayı bitiricem

Saygılar abi

3. Gün bazı hafif keyifsiz kuşların yeme koşturduğunu gözlemledim ama ikitane keyifsiz olan hala aynı durumda yemle hemen hemen hiç ilgilenmiyorlar...bakalım ne olacak...Allahtan hayırlısı

GAYET NEŞ'ELİ BİR AV KÖPEĞİ VARDI .. BU HAFTA ORAYA UĞRADIĞIMDA * MAALESEF AYAKTA DURAMIYOR, YİYECEKLERİNİ YEMİYOR, İLGİSİZ , GÜÇSÜZDÜ .SAHİBİNİN OĞLU VE EŞ' İ VETERİNERE GÖTÜRELİM DEDİLER ..
* PARAM YOK - ÖLÜRSE ÖLSÜN DEDİ EVİN ERKEĞİ - İŞ BAŞA DÜŞTÜ . *
BİZİM BU 6 LI İLAÇ KARIŞIMINI VERDİM . * 3. GÜN BUGÜN VE YAVRU KÖPEK HOPLAYIP -ZIPLIYOR NEŞ'ESİ YERİNDE .
SEVİNDİRİCİ BİR HABER OLDU .
.......................................
OSMAN KARDEŞİM : ÇOK RAHATSIZ DURUMDA OLANLARI DİĞERLERİNDEN AYRI * ÇİFTHANELERE ALMALIDIR * ÇÜNKÜ O NLAR MİKROPLARI AKTİF YAYANLARDIR. DİĞERLERİ İÇİN TEHDİTTİR.
BU DÖNEMDE BOL DEZENFEKTE , TEMİZLİK GEREKLİ .
4 AY BOYUNCA , *HER AY 5 GÜN BU KARIŞIMI .. ONDAN SONRA 3 AYDA 1 KEZ 5 GÜN BU KARIŞIMI KULLANMASINI ÖNERİRİM.
YENİ TEMİN ETTİĞİ PAL ( ÇAKAL) KUŞLARINI DA ÖNCE ÇİFTHANEDE 6 LI KARIŞIMI 5 GÜN VERİP ONDAN SONRA SÜRÜYE KATMASINI DOĞRU BULDUĞUMU SÖYLEMEK İSTERİM

6)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul( 3.6 lira ) - 1 kapsul
Toplam : 28 - 39 lira^

.

NE HASTALIĞI OLUR İSE OLSUN ..BU KARIŞIM ...YETERLİDİR..
TÜRKER ÖDEN / BURSA Kasım 2014

YAŞI KÜÇÜK ve 12 LİRASI OLANLAR İÇİN REÇETE DE BÖYLE OLSUN
1) largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı

Toplam : 12 lira^

.
TÜM KANATLI HAYVAN HASTALIKLARI İÇİN ÇÖZÜMLÜDÜR... % 90 ÖLÇÜDE

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. *

TÜRKER ÖDEN / BURSA Kasım 2014[/quote]

Abi saolasın bugün 4. Gün 2. Gün keyifsiz olan kuşlar bugün iyi durumda yeme saldırıyorlar direncli duruyorlar hatta eşleriyle oynaşıyorlar...dediğin gibi yaptım 4 tane kuşu senin dediğin gibi kullan at revire aldım yanlız onlarda ne hikmetse bu karışımı aldıkları içinmidir ölmüyorlar ve yeme saldırmasalar bile sanki daha diriler... valla işin aslı birşeyler oluyor...Allahtan hayırlısı...sana tekrar tekrar teşekkür ediyorum....saygılarımla

5. Günüde geri bırakarak keyifsiz olan 5 kuşun keyfinin yerine geldiğini sonucun KESİNLİKLE BAŞARILI olduğunu tarafımca gördüm ve TASDİK EDİYORUM

TÜRKER ABİMDEN ALLAH RAZI OLSUN!

Yanlız bu başlıkta Devir hanımın ve Türker abinin özellikle üstünde durduğu bir konu dikkatimi çekti (SU) ve su konusunu derinlemesine araştırdım ve hatta inandırıcı gelmeyebilir ama bir su arıtma firmasında manager olan bir abimin dün yani Pazar günü yapılan suyla su arıtmayla ilgili bir seminere katıldım... Özellikle İstanbul suyu tam anlamıyla hastalık yuvası! Damacana sular bile berbat zaten o mavi damacanaların hammaddesi benim kablo imalatı bilgilerimden biliyorum polikarbonat tamamen kanserojen madde içeren bir hammadde...diğer pet şişeler bir nebze iyi ama yinede test sonuçlarında üzücü sonuçlar veriyor...

Hiçbirşey yapamıyorsak en azından suyumuzu filtre etmeliyiz.... filtre konusunu sizler için araştırmaya başladım bile....en uygun su filtresini kendim yaptıktan sonra sizlerle paylaşıcam ve yaparken aşamaları ve en uygun ve enkaliteli ürünü minimum maliyetle yapmaya çalışıcam....arkadaşlar abiler ablalar...sularımızda ağır metaller var...insana bile zarar veren ve hastalıklara davet çıkaran bu sular membran filtreden geçirilerek içilmeli!!! Bu ağır metaller el kadar kuşa nasıl zarar vermesin??? Bu konuyuda çözücez inşallah....

Saygılarımla

İstanbulun suyu konusuna katılıyorum, akvaryum balığı beslediğim için barajlarda su seviyesi düştüğü için balık besleyenlerin coğu sudan şikayet etmekte.Hatta bende son altı aydır
kuşların içme sularına ,balıkcıların suyu dezenfekte etmek için kullandıkları mavi mürekkepten damlatıyorum.bu mürekkebin bileşiminde bakır sülfat var.Bu bakır sülfat göztaşında da var
hatta guvercin banyo sularına bile damlatıyorum.Yavrularda oluşan pamukcuk bu dönemde yok ,bu sevindirici.

gökay' Alıntı:
İstanbulun suyu konusuna katılıyorum, akvaryum balığı beslediğim için barajlarda su seviyesi düştüğü için balık besleyenlerin coğu sudan şikayet etmekte.Hatta bende son altı aydır
kuşların içme sularına ,balıkcıların suyu dezenfekte etmek için kullandıkları mavi mürekkepten damlatıyorum.bu mürekkebin bileşiminde bakır sülfat var.Bu bakır sülfat göztaşında da var
hatta guvercin banyo sularına bile damlatıyorum.Yavrularda oluşan pamukcuk bu dönemde yok ,bu sevindirici.
Nizam abi bende profesyonel akvaristimdir..özellikle akvaryum bitkileri yetiştirme konusunda çok ileri düzeyde bilgiye sahibim... dediğin mavi mürekkep metilen mavisidir valla ben metilen mavisini çocukluğumdan beri bildigim halde düşünememişken senin bunu düşünmeni tebrik ediyorum valla bravo!!!

Nizam abi çok önemli birşeye değindi!!! Sulara METİLEN MAVİSİ kloru yok eder ve içinde bakır sülfat ihtiva eder...! Akvaryumcularda kolaylıkla küçük şişelerde uygun fiyata temin edebilirsiniz...çok kalite istiyorsanız Merck marka metilen mavisi en iyisidir İstanbul Eminönündeki kimyasal malzeme dükkanlarından temin edebilirsiniz..... saygılar

İÇME SULARINDA ; * AĞIR METALLER OLMAMALIDIR.*
ŞEBEKE SULARININ HEMEN TAMAMINDA - AĞIR METAL YOĞUNDUR ! - İÇİLMEMELİDİR ....
PİL ,AKÜ , GİBİ MALZEMELER GELİŞİ GZL ATILMAĞA DEVAM EDERSE GEZEGENDE İÇİLEBİLİR SU OLMAYACAKTIR..
..............
BAKIR II SÜLFAT BAKTERİLERİ ÖLDÜRÜR.. ( 2 ÇEŞİT BAKTERİ VAR ...)
YARARLI VE ZARARLI HER 2 Sİ DE ÖLÜR..VÜCUT DİRENÇLERİ KALMAZ KUŞLARIN..., BU DENGEYİ KORUYALIM .
..............
SULARINA BİR ŞEYLER KOYACAKSAK ..ŞUNLAR SIKLIKLA OLMALIDIR.
1-KARBONAT
2-LİMON
3-SOĞAN
4-NOHUT
5-DOMATES...
6-...
KONMALIDIR. !...
GÖZTAŞI ( BAKIR 2 SÜLFAT ) DOZAJI : KUŞLAR İÇİN 3 LİTEREYE 1 PİRİNÇ TANESİ KADARDIR
post197859.html?hilit=GÖZTAŞI#p197859

su arıtma konusu ile bilgiliyim bir miktar .!
ÖN GİRİŞ
...........
1-TOZ TUTUCU FİLTRE
2-KARBON ( KLOR ) FİLTRE
3-MEMBRAN ( AĞIR METAL KESİCİ ) FİLTRE GEREKLİDİR..
...........
ŞEBEKE SUYU BU FİLTRELERİ ÇALIŞTIRMASI İÇİN BASINÇLI DA OLMALI.YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM 4 bar min. gibi
...........
artezyen suyu yakınında olanlar ...çamaşır suyu damlatıp 24 saat havalandırıp SERVİS EDEBİLİR * kanaatim ..

...........
http://evsuaritma.com/standart-tezgahal ... -seti.html

gökay' Alıntı:

Abi birde metilen mavisini kaç litre suya ne kadar uyguluyorsun belirtirsen herkes için faydalı olur

Saygılar

Ben evdeki damacana suyuna döndüm, kuş sayısı çok fazla olmadığı için masraflı da olmuyor.

Geri