BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 506
  • Görüntüleme Görüntüleme 216K
karışımlar için + 1 çay kaşığı Bira Mayası eklenebilir “vitamin, mineral, aminoasit ve protein içerir" sürekli kullanım için doğrudan multivitamin tozun içine uygun oranda karıştırmaktayım. özellikle çinko içermesi antikor/immunoglobulins üretimine katkı sağlar. Sindirim ve metabolizmayı düzenler, ishallere iyi gelir. Bu bağlamda genç kuş hastaları ve viral hastalıklar için kullanımı faydalı olacaktır” bkz: http://goo.gl/sz8SPM dökümanı güncellenebileceğinden sadece linkiyle paylaşınız ve bilgisayar üzerinden açınız. Not: Gümüş suyunu diğer ilaçlarla karma etmeyiniz etkileşime girebilir! geçmiş olsun.

VMD-Oligovit+Plus.jpg

Yavru ve Yetişkin kuşlar kanatlılar için aradığım karışıma en yakın multivitamin toz:
VMD-OLIGOVIT PLUS Composition:
Per gram powder
20 000 IU vitamin A
25 μg vitamin B12
50 mg sodium sulphate
5 000 IU vitamin D3
10 μg biotin
30 mg potassium chloride
10 mg vitamin E
25 mg nicotinamide
15 mg manganese sulph.4 H2O
25 mg vitamin C
0.5 mg folic acid
15 mg zinc sulph. 1 H2O
2 mg vitamin B1
3.5 mg vitamin K3
2 mg copper sulph. 5 H2O
4.8 mg vitamin B2
10 mg methionine
15 mg ferrous sulph. 7 H2O
2.5 mg vitamin B6
5 mg lysine HCl
7.5 mg calcium pantothenate
Presentation & Packing:
100 g sachet; 75 sachets per carton ( 9.0 kg – 0.03 m³)
1 kg jar; 10 jars per carton (12.5 kg – 0.04 m³)
bu veya benzer içerikteki bir ürün araştırılıp kullanılabilir.

Re: BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN

Ustalar kuşumun gözü kapanacak hale geldi göz kenarı beyaz et gibi birşey oldu sanırım ornithosis. Genta ve Tetra kullanın diyolar iyi gelir mi bende şuan hayvanlar gözü için Gentavet var onu kullansam fayda edermi acil yardım

Damla sadece göze dıştan fayda eder, içerde sünüslerdeki iltihabı sökmek için agızdan '''Doksisiklin''' etken maddeli ilaçlar fayda edecektir.Balgam ve gözde sulanma ,kapanmaya karşı birebir.Eğer bunlar yoksa sadece göz etindeyse cicek dediğimiz hastalıkta olabilir, bir bilene danışın derim.Resim atabilirsen at foruma.

göz kenarında *BEZE * , Hakkında
Tetrasiklin + vitamin 14 gün ( sabah -akşam ) tetra 250 KAPSUL -litreye 1 kapsul
siprofloksasin + vitamin 10 gün (sabah -akşam ) cipro 250 TABLET -yarım tablet
amoksisilin + vitamin 6 gün (sabah -akşam ) Largopen 250 -2 litreye 1 çay kaşığı
sefiksim + vitamin 3 gün ( 24 saatte bir kez ) ZİMAX TOZ 2 litreye 1 çay kaşığı gibi ..kullanılması bu bakterisit sıkıntıyı çözecektir.!

bu 4 SEÇENEK İYİ NETİCE VERİR.Bilgilerinize sunarım .

[email protected]' Alıntı:
ENOFİLİN % 10

COCCIGEL TOZ

NEOPRIM-FORT TOZ KARIŞIMININ VERİLMESİ 3 GÜN OLDU..

SIKINTI GÖZLENMEDİ. PROBLEM YOK.KUŞLAR DİNÇ. DURGUNLUK YOK.KAKALARDA BOZULMA YOK.

EN ÖNEMLİSİ SABAH-AKŞAM YAZ GÜNÜ SICAKTA HAZIRLANAN BU KARIŞIM BOZULMUYOR.EN İYİ HABER BUDUR. :heyo:
Bugün iş dönüşü kuşlarımla ilgilenirken içlerinde 3 tanesinin ishal olduğunu gözlemledim kendini şişiriyorlar halsiz ve yeme karşı ilgileri az geç olmadan tedaviye başlamak istiyorum ve bu önerilen ilaclar tedaviye başlamak için uygun görünüyor. Veya sizin önerebileceğiniz uygun ilac varmıdır. İlacları Nereden temin edebilirim internetten araştırdım pek yaygın değil sanırım. Tecrübe ve bilgilerizi bekliyorum.

EMRE ; eczaneden !
1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 2 litreye - 1 çay kaşığı
2) sanasol vitamin şurup (3 lira ) 1 kapak ( 4ml (cc) )
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 10 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
4) ercefuryl kapsul ( 2.90 lira ) 1 kapsulün iç tozu
................................................
bu 4 KARIŞIM 3 gün her gün yeni hazırlanarak kuşlara içirilmesi faide sağlayacaktır..kanaatındayım ..
ilaçlarınızı serin yerde muhafaza ediniz !

[email protected]' Alıntı:
EMRE ; eczaneden !
1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 2 litreye - 1 çay kaşığı
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 10 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
................................................
bu 4 KARIŞIM 3 gün her gün yeni hazırlanarak kuşlara içirilmesi faide sağlayacaktır..kanaatındayım ..
ilaçlarınızı serin yerde muhafaza ediniz !

bugün itibariyle ilaçları temin edip akşamdan önlerine koymak istiyorum. Gelişmeleri buradan bildireceğim. Ayrıca iletişim bilgisini vermeniz çok iyi oldu danışmak istediğim konularda tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Kullandığım bu karışım etkisini göstermiştir güvercinler şimdi daha iyi görünüyor. Fakat bugün elime geçen bir güvercin hasta olduğu için tereddütle kümesime aldım değerli bir ırk tek başına ayırdım. Suyunu yemini verdim. Hastalık belirtileri zaman zaman sol kanadında titreme normalin üzerinde göğüs kemeğinin belirginliği ve sarımsı köpüklü bir dışkı bu güvercini iyileştirmek için neler yapmalıyım dışkının resmini birazdan yüklicem

http://hizliresim.com/2QoJd0

Kusura bakmayın mobil olduğum için yükleyemiyordum. Önerilerinizi bekliyorum.

kaka(dışkı ) fotosuna göre gerekli ilaçlar şöyledir..kanaatındayım ! ECZANEDEN
MİKOSTATİN SUSPANSİYON : GÜNDE 5 DAMLA AĞIZDAN , 4 GÜN

1 LİTRE KLORSUZ SUYA , LARGOPEN 250 YARIM ÇAY KAŞIĞI , SANASOL ŞURUP YARIM KAPAK , ...
1 KAPSUL ERCEFURYL , 1 KAPSUL ZOLAX BU KARIŞIM 6 GÜN HAZIRLANIP KUŞUN İÇMESİ SAĞLANIRSA FAİDE SAĞLAYACAKTIR.. İNŞLH..

O KUŞA YEM YERİNE ...
UN LU GIDALAR VERİLMESİ UYGUNDUR !
MÜMKÜNSE .BUĞDAY -MISIR BÜYÜKLÜĞÜNDE ...NEMLİ EKMEK HAMURLARINI YUVARLAYIP AĞZINDAN YUTTURMANIZ O NU AYAKTA TUTACAKTIR..AKSİ TAKTİRDE YEM YİYECEK , KURSAĞI ŞİŞ OLACAK . ÖĞÜTEMEDİĞİ İÇİN ************ AÇLIKTAN ÖLECEKTİR ******* önemlidir..

Türker abi ve Devir hanım sizleri çalışmalarınızdan ötürü tebrik ediyorum...bu faydalı başlık için sizlerden Allah razı olsun...sizden ricam bu faydalı başlığın sonuna birçok hastalığa tek bir çözümün son halini dozajlarla ilaç isimleriyle birlikte tekrardan yazmanız..saygılar sevgiler

Türker abi küsmüyüz??? :)

1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 15 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
5)zolax kapsul (12 lira ) 1 kapsul
6)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul - 1 kapsul

5 GÜN * HER GÜN TAZE HAZIRLANIR...
.
.............................................................
TÜM KANATLI HAYVAN VE TÜM HASTALIKLARI TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜMLÜDÜR...
...................................................................

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. ( 1995-2014 ARASI ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR.) *

NE HASTALIĞI OLUR İSE OLSUN ..BU KARIŞIM ...BUYURUN

gelen bir msj; yine sevindirici .

Abdullah Yalın ; yukarıdaki karışımı uyguladık,faydasını gördük...teşekkürler türker usta..

Kuşumun birinde hırıltı var Eritrom kullanıyorum 1 haftadır azalmıştı bugün biraz artırmış sizin öneriniz varmıdır ustalar

ELİNDEKİ İLAÇLARI DEĞERLENDİRELİM ..MEVCUT NE VAR ÖRNEĞİN ...
AMOKSİSİLİN , FLOKSASİN ...İÇERİKLİ (LARGOPEN 250 , BAYTRIL , VİLFLOKS ....GİBİ
SALMO ..TAB/ MIX
VİTAMİN

YAZARMISIN LÜTFEN ..BİRLİKTE SEÇELİM ..
BURNU ISLAK MI ? BİLMELİYİZ

Yok abi sadece hırıltı heryerine bakıyorum özellikle gözlerine gaga iç burnu normal sadece bir hırıltı.

Abi şuan sadece Eritorom var Tetra tablet 250 var Vitaform var ama sorun değil senin dediklerini hemen ne olursa alabilirim

Türker Abi saolasın

E.S.T.-MIX%2BWSP.JPG

rica ederiz.
eritromisin, sulfadiazine ve trimethoprim içerikli toz ilaç E.S.T.-MIX WSP "nihayet Kıbrıs'ta Adahan eczanesinde bulabildik - orijinal ürün, doğrudan üretici resmi firmadan temin ediliyor" kanatlılar için ürün kullanım, karma tedavi detayları ve deneyim ilk paylaşımı burada https://goo.gl/1psbk5 (güncellenebileceğinden yazıyı sadece linkiyle paylaşınız) saygılar..
Not: işler yoğun olduğundan mesajları takip edemiyorum, kusura bakmayınız.

Bu çalışma gibi beşer ilaçlardan oluşan bir aşı çalışması bekliyorum senden Türker abi... oral yolla bu ilaçlarla tedavi sağlanabiliyorsa direk kandan olaya girilse daha iyi sonuçlar alınabilir diye düşünüyorum...saygılar abi

Tabi aşı konusunda engin tecrübe ve bilgileriyle Devir hanımdanda katkı bekliyorum.saygılar sevgiler

OSMAN' IM ÖZELİKLE ; YILLARDIR , TÜRKİYEMİN HER YERİNDE ECZANE OLDUĞU İÇİN BU İLAÇLARI SEÇTİĞİMİ HERKES BİLİR.
HERKESİN EŞİT ORANDA FAİDELENMESİ SAĞLANMIŞTIR.

ENJEKTÖR SOLÜSYONU HAZIRLARKEN İSE * HER ARKADAŞIMIZIN BECERİSİ OLAMAYACAKTIR.RİSK OLABİLECEKTİR.
BUNU ARZU ETMEM ..

ÖLÇEKLERİMİ ÖZELİKLE ÇAY KAŞIĞI , KOLA KAPAĞI ..GİBİ SEÇERİM .AYNI DİLİ HEPİMİZİN KONUŞMASI ADINA

KUŞLARINIZA DİNLENMİŞ SU SERVİS EDİNİZ.SULUKLARINA 1 ÇAY KAŞIĞI * KARBONAT * KOYUNUZ ! ..
HAVALANDIRMALARINDA * CEREYAN OLMASIN * ( İNSANI GAM , KUŞLARI YEL BİTİRİR .! )

SEVGİLERİMLE TÜRKER ÖDEN / BURSA

SADECE BİR İLAÇ KARIŞIMI YETERLİ

3 LİTRE DİNLENMİŞ KLORSUZ SUYA
1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı
2) sanasol vitamin şurup (3 lira ) 1 kapak ( 4ml (cc) ) mümkünse supervit toz 1 çay kaşığı
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 15 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
5)zolax kapsul (12 lira ) 1 kapsul
6)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul - 1 kapsul

5 GÜN * HER GÜN TAZE HAZIRLANIR...
.
.............................................................
TÜM KANATLI HAYVAN VE TÜM HASTALIKLARI TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜMLÜDÜR...
...................................................................

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. ( 1995-2014 ARASI ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR.) *

NE HASTALIĞI OLUR İSE OLSUN ..BU KARIŞIM ...BUYURUN

Abi valla tebrik ediyorum bu başarından ötürü seni... aşı dediğin gibi biraz daha profesyonellerin işi... ama bi yapmaya çalışsak onuda başka bir başlıkta sunarız... sadece bi fikir benimkisi... mazur gör lütfen...Bursaya saygılar selamlar

Türker abi sana iki sorum var;

1. Zolax kapsül kaç miligramlık olmalı?

2. Ve en önemli soru ; Bu kürü kuşlar hastaykenmi uygulamalıyız yoksa koruma amaçlıda kullanabilirmiyiz ve ne kadar zamanda bir koruma amaçlı kullanmalıyız?

Saygılar abi

XOLAX 50 MG 7 KAPSUL 12 LİRA KULLANILMASI UYGUN OLANDIR..

E-COLİ,SALMONELLA , MEGABACTER ,TRİCOMANIASIS ...ORTAMDA ÇOK FAZLA SERBEST HALDE VE YOĞUN ..
sinek , böcek ,yaban ile hava ve yemlerle ...kıyafetlerimizle ..kümeslerimize taşınabilmekte
O NEDENLE ;
3 AY ARA İLE VERİLMESİ EN DOĞRU OLAN KORUMA AMAÇLI

Geri