ERDEK OYUN KUSLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEKLİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 153
  • Görüntüleme Görüntüleme 31K
Maşallah Kuşlar Çok Güzel.Allah Nazarlasrdan Saklasın

EFKASRLI_ÇOCUK

teşekkürler arkadaşlar yorumlar için hepimizde iyileri olur hep inşallah

ben her sene erdek büyükovaya tatile gidiorum msn adresinizi falan warsa görüşelim geldiğimde kuşlarınızı görmek isterim bnm msn [email protected] saygılar

:heyo: kuşlarınıs güsel bol yawrular

..........

..........

..........

..........

ww

Aras bey şu göğüsleri kınalı (sarı) olan miskiye benzer çakmaklı kuşlarınızın cinsi ne nelerden çıkma bunlar?
Bu kuşlar hakkında bilgi verirmisiniz bana ilginç geldiler o koyulukta bir kuşun göğsünde kına olması.

araplara bayıldım ya süper allahan nazardan saklasın

..........

Erdek'li arkadaşim,

Madem bu takkalı kuvvetler sizin kümesinizdeki diğer taklacılar kadar iyi değil ve sizin kümesinizde yerleri yok, müsade edin ben bakıyım bu kuşlara ... :utangac:

Görüşmek dileği ile :slm:

takkalı olanlar degil arkadaşım yanlış anlamışsınız takkalı olanlar oyun kuşu kuvvet kırmaları degil orda tek bi kuş var kaplama gibi sarı gögüs olan digerlerinin resmini çekmedim tek o çıkmış resimlerde

guzel hayvanlar ama anlamadıgım olay neden hepsının kanatları makaslı?

biz burda uçurmadıgımız damızlık kuşları makaslarız arkadaşım olay bundan ibaret

..........

sagol şeref arkadaşım amin hepimiz güzel ve saglıklı sezonlar geçiririz inşallah

..........

..........

1

2

Ekli dosyalar

• PIC_0043.webp
    PIC_0043.webp
    50.6 KB · Görüntüleme: 1,030
3

Ekli dosyalar

• PIC_0021.webp
    PIC_0021.webp
    46.5 KB · Görüntüleme: 1,016
4

Ekli dosyalar

• PIC_0035.webp
    PIC_0035.webp
    47.9 KB · Görüntüleme: 1,063
5

Ekli dosyalar

• PIC_0044.webp
    PIC_0044.webp
    48.6 KB · Görüntüleme: 1,053
6

Ekli dosyalar

• PIC_0031.webp
    PIC_0031.webp
    45.2 KB · Görüntüleme: 1,011
7

Ekli dosyalar

• PIC_0029.webp
    PIC_0029.webp
    34.3 KB · Görüntüleme: 970
admin resimleri alt alta koyma şansımız varsa yardımcı olursan sevinirim arkadaşım

güle güle besle kardeşim sormuşsun kimin kuşu diye ben seni yanıltnıyım ama bunlardan keçi örende tepede ptt de çalışan ali abi vardı onda gördüm.hatta inanmazsın bende tam 18 yaşınta var öyle bi erkek hala 5 yaşında gibi duruyor.ama kalemleri beyaz değil onuda bir arkadaşa verdim yavru alıp denicek.koyu kuşların güzel hoşuma gitti.bende yarın yüklicem.

Geri