ERDEK OYUN KUSLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEKLİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 153
  • Görüntüleme Görüntüleme 31K
tek kelimeyle mükemmeller :tamam: 41 kere maaşallah,tertemiz ve harika kuşlar, sizler gibi olmak için daha çok çalışma azmi lazım,sizde, kuşlarınızda sağlıcakla kalın özellikle beyaz takka perçemleriniz :oley: :slm:

göksal balcı' Alıntı:
tek kelimeyle mükemmeller :tamam: 41 kere maaşallah,tertemiz ve harika kuşlar, sizler gibi olmak için daha çok çalışma azmi lazım,sizde, kuşlarınızda sağlıcakla kalın özellikle beyaz takka perçemleriniz :oley: :slm:

Güzel yorumların için çok teşekkür ederim Göksal arkadaşım bildigim kadarıyla sizde merak derecesi yüksek bir arkadaşsınız inşallah hepimiz dahada iyilerini besler saglıkla huzurla güzel vakitler geçiririz

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Emegine saglik kurbanim,RABBIM zayaat vermesin görünür görünmez kazalardan muhafaza eylesin insaallah.Iyi günlerde beslemen dileklerimle.

Saygilar..

İyi dileklerin ve güzel yorumun için çok teşekkür ederim Tahir arkadaşım hepimiz inşallah saglıkla huzurla yaşar kuşlarımızı besleriz

MAŞALLAH MAŞALLAH Kuşlarınız güzel temiz tüyleri kadar hayrını görürsün sağlıklı yavrular almanız dileğiyle saygılarımla :tamam:

kaya38kaya' Alıntı:
MAŞALLAH MAŞALLAH Kuşlarınız güzel temiz tüyleri kadar hayrını görürsün sağlıklı yavrular almanız dileğiyle saygılarımla :tamam:

Teşekkür ederim Kaya akadaşım senin kuşlarında güzel iyi dileklerinin aynısı senin içinde geçerli Erdekten selamlar

Selamın aleyküm aras abi ALLAH seni inandırsın bir duman kuştan beklediğim fiziki özelliklerin hepsine sahip senin gibi mütevazi birisinede böyle güzellikler yakışır saygılarımla

Abi MAŞALLAH deyip yazmayı unutmuşsum kusura bakma işte böyle sine kuşlara ben kılıç derim kuyruk kanat mesafesi eşit .bacaklı. bel ince. döş geniş vede heybetli. bol paca değil. daha birkuşun fizik yapısında ne olur bunlara illaveten tekrardan MAŞALLAH

40TİLKİ' Alıntı:
Selamın aleyküm aras abi ALLAH seni inandırsın bir duman kuştan beklediğim fiziki özelliklerin hepsine sahip senin gibi mütevazi birisinede böyle güzellikler yakışır saygılarımla

A.Selam Abdullah kardeşim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim Edekten sevgi saygılar birde eger yozgatta oturuyorsan İtfaiyeci Şükrünün torunu var Alperen o burdan iyi kuşlar getirdi Yozgata bu dumanlıların kardeşlerindende vardı tanıyorsan bir görüş derim

A.Selam Abdullah kardeşim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim Edekten sevgi saygılar birde eger yozgatta oturuyorsan İtfaiyeci Şükrünün torunu var Alperen o burdan iyi kuşlar getirdi Yozgata bu dumanlıların kardeşlerindende vardı tanıyorsan bir görüş derim[/quote]
selamın aleyküm abi yozgatın sorgun ilçesinde ikamet etmekteyim özelinede mesajlar atmıştım herhalde ulaşmadı benim msn [email protected] arkadaş ilede görüşmek isterim saygılar

selamün aleyküm ben balıkesır susurluktan emre usta eger araplarında fazla erkek varsa ben alabılırım jyavru kızmasıda olabılır msn adresım [email protected] SAYGILAR

İlgin için teşekkür ederim Emre kardeşim kuş satmıyorum sadece hobi amaçlı besliyorum

selamun aleyküm aras kardeşim eline ermeğine sağlık .saim usta kuşlarından beslediğini biliyorum güle güle besle tüyleri kadar hayrını gör .saygılar m.saim akyol

saimusta' Alıntı:
selamun aleyküm aras kardeşim eline ermeğine sağlık .saim usta kuşlarından beslediğini biliyorum güle güle besle tüyleri kadar hayrını gör .saygılar m.saim akyol
A.Selam Saim abi iyi düşüncelerin için ALLAH razı olsun abi hepimiz kuşlarımızın tügünce hayrını görürüz inşallah krallar sende abi bizdekiler daha prens büyüyüp kral olacaklar inşallah

selamunaleykum aras
masallah d kirli cok ama cok guzel aras insallah guzel gunlerde ucurursun bilader
saygilarimla ferhat

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum aras
masallah d kirli cok ama cok guzel aras insallah guzel gunlerde ucurursun bilader
saygilarimla ferhat
A.Selam Ferhat abi ALLAH razı olsun abi iyi dileklerin için hepimiz iyi günlerde uçururuz inşallah bizde olan dostlarımız yeterki ALLAH bize saglık verisin abi

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM kuşların kuş gerçektenyapıları çok güzel YÜCE RABBİM daha iyilerini nasip etsin herkese BÜTÜN KUŞÇULAR ORG CAMİASINA SELAMLAR ALLAHA EMANET OLUN BOL TAKLALAR ESES CENGİZ

esescengiz' Alıntı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM kuşların kuş gerçektenyapıları çok güzel YÜCE RABBİM daha iyilerini nasip etsin herkese BÜTÜN KUŞÇULAR ORG CAMİASINA SELAMLAR ALLAHA EMANET OLUN BOL TAKLALAR ESES CENGİZ

A.Selam iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin inşallah

selamlar.güzel kuşlar.içlerinde muayyer olanları belli oluyor.üst düzey kuşlar.teşekkürler

KEMALO' Alıntı:
selamlar.güzel kuşlar.içlerinde muayyer olanları belli oluyor.üst düzey kuşlar.teşekkürler

Selamlar Kemalettin abi güzel yorumun için teşekkür ederim hepimiz daha iyilerini besleriz inşallah

SELAMIN ALEYKUM MAŞALLAH ALLAH NAZARDANSAKLASIN GUZEL KUŞLAR TUYUKADAR HAYIRINIGÖR GURDUYUM KADARIYLA KUŞLAR OYNARIM DIYO ALLAH GULE GULE UCURMAYI NASIP ETSIN <<<<<SAYGILARIMLA>>>>>HAYRETTİN ÇINAR,

hayrettin cinar' Alıntı:
SELAMIN ALEYKUM MAŞALLAH ALLAH NAZARDANSAKLASIN GUZEL KUŞLAR TUYUKADAR HAYIRINIGÖR GURDUYUM KADARIYLA KUŞLAR OYNARIM DIYO ALLAH GULE GULE UCURMAYI NASIP ETSIN <<<<<SAYGILARIMLA>>>>>HAYRETTİN ÇINAR,[/quote

Aleyküm Selam Hayrettin arkadaşım iyi dileklerin ve güzel yorumun için teşekkür ederim ALLAH hepimize kuşlarımızı saglıkla huzurla beslemeyi uçurmayı nasip eder inşallah Erdekten selamlar

selamunaleykum
aras masallah cok guzeller emegine saglik bu guzel kuslarin resimlerini bizimle paylastigin icin tesekkurler
saygilarimla ferhat

A.Selam Ferhat abi Teşekkür ederim iyi dileklerin için

2.sayfada sanırım 6.resimdeki kuş bi kuş bu kadar mı sevimli olur? paçaları beyaz olan kanatlarının uçlarındada beyazlık olan kuş...

MAŞALLAH SÜPER FİZİKLERİ VAR.PERFORMANS DA BÖYLE GÜZELSE TADINA DOYUM OLMAZ BU KUŞLARI SEYRETMENİN.

Geri