- Konuyu Başlatan
ERDEKLİ
Üye
- Ad Soyad
- E..Aras
- Meslek
- Kuşçu
- İlgi Alanı
- Kediler
eyvallah arkadaşım yorumun için sagol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler hasan arkadaşım seçimler nedeni ile fazla ilgilenemiyoruz 30 marttan sonra kısmetse videoda koyarız yeni resimlerdehasandemir' Alıntı:kuşlar güzel duruyor video bekleriz
Arkadaşım söylediklerinde haklısın bu kadar kuşa zaman yetmez fakat ben sevdigim 3_4 abimle beraber bakıyorum genel kuşlarım güvendigim yerlerdedir benim kümesimde kuş sayısı 10 nu geçmez ve en fazla 4 tane kuş uçururum ve içinden en istikrarlı olan 2 tanesini uçurmak için kendimde bırakırımyunus81' Alıntı:S.A.
Kuşlarınız güzel görünüyor.
Yalnız aklıma bir soru takıldı. Bilirsiniz oyun kuşu besleyenlerin en çok keyif aldığı zaman, kuşun havada olduğu ve güzel işler yaptığı zamandır.
Gördüğüm kadarıyla çok fazla kuşunuz var. Bu kadar çok kuşla, uçurma anlamında ne kadar uğraşabiliyorsunuz?
Elbette vazgeçemediğimiz kuşlarımız vardır. Ama sizin çok fazla vazgeçemediğiniz kuşunuz var gibi.
Çok kaliteli kuşları olan biriyle konuştuğumda, onun yılda 3-4 yavru aldığını ve bunun yeterli olduğunu söylediğini hatırlıyorum.
Bilmem siz ne düşünüyorsunuz?
Şenol
Ufuk kardeşim yerde uçurmanın zevki tabiki daha başka zevk veriyor ama iyi kuş oldumu terastada yerdede zevk verir diye düşünüyorum yeterki görev yapsınkuşcu_41' Alıntı:s.a bende oyun kuşu besliyorum izmitte ve bende yerde besliyorum kuşlarımı, sizce nasıl yerde mi, yoksa çatıda mı uçurmak daha güzel gerçi kuş kendine yer yapana kadar beklemek gerekiyo ama kimi kuş yere basamıyoo ve çatıya atıyo artık 3-4 gün çatıda kalıyo artık cansız yere iniyo oyun kuşunun bu yanı kötü oluyo..
SAYGILAR...
UFUK NEŞE....