ERDEK OYUN KUSLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERDEKLİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 153
  • Görüntüleme Görüntüleme 31K
eyvallah arkadaşım yorumun için sagol

soyla bi alakası yok arkadaşım ona beyaz girmişler sende bilirsin oyunlu ne varsa ankarada rengini gözetmeden birbirine girerler.onlar için renk değil oyun önemlidir.doğrusuda o ama kuş birazda yerde de güzel olsun değil mi.ama yavru güzel burda nuhudi diyorlar orda yanar döner.ama sana samimi 1 itirafta buluniyim o bendeki dededen 1 yavru çıktı arap yani arkadaşta abartmıyorum şu anda ben diyim 300 sen 400 metreden tam sıkıp geliyor 1,2 vurup kaçıyor 5, 6 metre yeni yavru tek arkadaşta kesecem kanadını diyo tek yavru dişi sonu ne olur merak ediyorum.o uraşıyor bende bi şey demiyorum.uçurmaya devam ederse görecez.

.

.

.

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    29.3 KB · Görüntüleme: 1,037
.

Ekli dosyalar

• 4.webp
    4.webp
    48 KB · Görüntüleme: 991
.

Ekli dosyalar

• 5.webp
    5.webp
    30.6 KB · Görüntüleme: 1,022
.

Ekli dosyalar

• 6.webp
    6.webp
    27.3 KB · Görüntüleme: 1,062
.

Ekli dosyalar

• 7.webp
    7.webp
    51.7 KB · Görüntüleme: 1,018
.

Ekli dosyalar

• 8.webp
    8.webp
    43.1 KB · Görüntüleme: 1,055
.

Ekli dosyalar

• 9.webp
    9.webp
    35.8 KB · Görüntüleme: 1,082
.

.

.

hasandemir' Alıntı:
kuşlar güzel duruyor video bekleriz
Teşekkürler hasan arkadaşım seçimler nedeni ile fazla ilgilenemiyoruz 30 marttan sonra kısmetse videoda koyarız yeni resimlerde

S.A.
Kuşlarınız güzel görünüyor.
Yalnız aklıma bir soru takıldı. Bilirsiniz oyun kuşu besleyenlerin en çok keyif aldığı zaman, kuşun havada olduğu ve güzel işler yaptığı zamandır.
Gördüğüm kadarıyla çok fazla kuşunuz var. Bu kadar çok kuşla, uçurma anlamında ne kadar uğraşabiliyorsunuz?
Elbette vazgeçemediğimiz kuşlarımız vardır. Ama sizin çok fazla vazgeçemediğiniz kuşunuz var gibi.
Çok kaliteli kuşları olan biriyle konuştuğumda, onun yılda 3-4 yavru aldığını ve bunun yeterli olduğunu söylediğini hatırlıyorum.
Bilmem siz ne düşünüyorsunuz?

Şenol

yunus81' Alıntı:
S.A.
Kuşlarınız güzel görünüyor.
Yalnız aklıma bir soru takıldı. Bilirsiniz oyun kuşu besleyenlerin en çok keyif aldığı zaman, kuşun havada olduğu ve güzel işler yaptığı zamandır.
Gördüğüm kadarıyla çok fazla kuşunuz var. Bu kadar çok kuşla, uçurma anlamında ne kadar uğraşabiliyorsunuz?
Elbette vazgeçemediğimiz kuşlarımız vardır. Ama sizin çok fazla vazgeçemediğiniz kuşunuz var gibi.
Çok kaliteli kuşları olan biriyle konuştuğumda, onun yılda 3-4 yavru aldığını ve bunun yeterli olduğunu söylediğini hatırlıyorum.
Bilmem siz ne düşünüyorsunuz?

Şenol
Arkadaşım söylediklerinde haklısın bu kadar kuşa zaman yetmez fakat ben sevdigim 3_4 abimle beraber bakıyorum genel kuşlarım güvendigim yerlerdedir benim kümesimde kuş sayısı 10 nu geçmez ve en fazla 4 tane kuş uçururum ve içinden en istikrarlı olan 2 tanesini uçurmak için kendimde bırakırım

Ne güzel.
Benim yapmak istediğim de bu. İyi bir soy belirleyip sadece o soyu beslemek. Yılda bir kaç yavru ile uğraşmak.
Elimden geldiğince bir yerlere gittim ve kuş izledim geçen sezon.
Sivas'a, Antalya'ya (Serik'e), Tokat'a, İzmit'e v.s. Bir kaç soy aldım.
Bu yaz sanırım onlarla uğraşacağız.
İnşallah iyi bir yıl olur hepimiz adına.
Selamlar.

Şenol

s.a kuşlarınız çok güzel özellikle ankara sarıkırı takım ve birde gök takım ii uçurup bol yavru almanız dilegiyle....

SAYGILAR....

UFUK NEŞE.

s.a bende oyun kuşu besliyorum izmitte ve bende yerde besliyorum kuşlarımı, sizce nasıl yerde mi, yoksa çatıda mı uçurmak daha güzel gerçi kuş kendine yer yapana kadar beklemek gerekiyo ama kimi kuş yere basamıyoo ve çatıya atıyo artık 3-4 gün çatıda kalıyo artık cansız yere iniyo oyun kuşunun bu yanı kötü oluyo..

SAYGILAR...

UFUK NEŞE....

kuşcu_41' Alıntı:
s.a bende oyun kuşu besliyorum izmitte ve bende yerde besliyorum kuşlarımı, sizce nasıl yerde mi, yoksa çatıda mı uçurmak daha güzel gerçi kuş kendine yer yapana kadar beklemek gerekiyo ama kimi kuş yere basamıyoo ve çatıya atıyo artık 3-4 gün çatıda kalıyo artık cansız yere iniyo oyun kuşunun bu yanı kötü oluyo..

SAYGILAR...

UFUK NEŞE....
Ufuk kardeşim yerde uçurmanın zevki tabiki daha başka zevk veriyor ama iyi kuş oldumu terastada yerdede zevk verir diye düşünüyorum yeterki görev yapsın

selamlar zeytinburnunda ben bir abimizin (esat zeytinburnundan ) altı katlı binanın 2 katının balkonuna oynayan arap uçuruyordu hayvan balkona bu kadar mı iyi oynar.bütün zeytinburnunu gezer görevini gelir balkona yapar inmesi gereken zamandada inerdi. bende aras arkadaşımıza katılıyorum kuş iyi olduğunda ,istersen bina boşlugundan istersen bodrumdan istersen catıdan uçur zevk verir. illaki tarla olacak arazi geniş olacak diye bir şey yok.

Söylediklerine katılıyorum kenan arkadaşım burdada mobilyacı adnan diye bi abimiz var eskiden kuş beslerdi kuşlar marangozhanenin içindeydiler ve öyle alıştırmışki binanın hava boşlugundan çıkıp uçuyorlar ve yine aynı yerden marangozhaneye iniyorlardı kuşun içinde oldumu yer mekan dinlemiyor yeterki ben oynucam desin

1

Ekli dosyalar

• Resim 059.webp
    Resim 059.webp
    127.2 KB · Görüntüleme: 1,092
2

Ekli dosyalar

• Resim 052.webp
    Resim 052.webp
    119.1 KB · Görüntüleme: 1,134
3

Ekli dosyalar