adrenailin
Üye
- Ad Soyad
- emre sefa
- Meslek
- teknik asistan
- İlgi Alanı
- Kediler
merhaba,dumanlı ve boz yavrular güzelmiş .Tüyleri kadar ömürleri olsun atmacasız bol günler .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adrenalin' Alıntı:merhaba,dumanlı ve boz yavrular güzelmiş .Tüyleri kadar ömürleri olsun atmacasız bol günler .
ferro18' Alıntı:selamunaleykum aras
masallah cok guzeller huzurla besle insallah yazin canlisini gorurum
saygilarla ferhat
40TİLKİ' Alıntı:selamın aleyküm ALLAH nazarlardan saklasın MAAŞALLAH güzel kuşlar bayağı kıvrak tiplerivar ALLAH emeğinizi ziyanetmesin baktıkca insanın içini acıyorlar
40TİLKİ' Alıntı:selamın aleyküm güzelkuşlarınız var beni yanlış anlamayın birkacı hariç geneli güzel vede izlenim olarak söylemek istersem kuşlardan güzel sallılarınız ve kıvrak tip yavrularınızvar bikacıda mankenlere meydan okurcasına durmuş ALLAH emeğinizi zahi etmesin oyunları hakkında bilgi verebilir misiniz ALLAHa emanet olun yanlışım olduise kusuruma bakmayın
A.Selam Abdullah arkadaşım yanlış anlamak ne demek tabiki burda merak ettiklerimizi sorucaz birbirimize resimlerde olan kuşlaın çogu deneme kuşları eşimizin dostumuzun iyi diye yolladıklaını gerek kendi kuşlarımızla kırarak gerekte kırmadan uçurup deniyoruz benim kendi kuşlarımın bir çogunun resmi yok bu sayfada bana ait kuşların hepsi beyaz ve bozdumanlı iki erkekten çıkma 2 erkek kuşu degişik dişilere vurup çogalttım oyunları ortala 30_35 metre taban taklalı 5 _10 takla ile oynayan kuşlar ve ekeligindede hata yapmayan oyun bozmayan kuşlar geneli kızılgözlü ,takkalı ,çifttepeli yada kabak olan kuşlar kanat açma yapışma oyun bırakma saga sola atma daha hiç görmedim ama hayvan bu belki içinden çıkar böyleside kesin konuşmamak lazım ve çogu kuşumuzun resmide yok kısmetse bir boşlukta resimde videoda çekip koyucaz soyu bana ait olan oyununa güvendigim bir kaç kuşun resminide koyuyum size konuya görsellikte katmış oluruz umarım sorunuza cevap verebilmişimdir Erdekten Saygı Sevgiler
Fenerbahcem' Alıntı:Maasallah Aras abi , ALLAh gonlune gore versin kuslar cok guzel.Saglikli huzurlu bol yavrulu gunler dilerim.
kaan kerem büker' Alıntı:kuslarının masallahı var tuylerı kadar omurlerı olsun mavıler ayrıca cok guzel havada gormeyı cok ısterdım saygılarımla...
kakili' Alıntı:kuşların maşallah güzel nazar değmesin fotoğraftaki gibi performanslarıda iyimi tban takla varmı bol taklalımı kaç sefer yapıyo nekadar çekiyo atma sıkma varmı iyi bir oyun kuşunda aradığımız özellikler bunlar sizde bilirsiniz ben oyun kuşunda bunlara dikkat ederim bigadiçe yolunuz düşerse buyrun gelin inşallah bir gün tanışmak dileğiyle atmacasız uçurmalar bol yavrulu iyi günler dilerim.([email protected])0530 880 8680
erdekli_krallar' Alıntı:Evet şenol arkadaşım resimdeki kuşlardan bahsediyorum onlardan daha iyi oynayan kuşlarımda var ama saman alevi gibi 1 ay sonra o oyundan eser kalmıyor bu yaz bir arap uçurdum ankarada çok meşhur olan beyazların kırıgı gözün görebildigi yerden kapanıp taş gibi geliyordu ortalama 6_8 direk arası 14_16 taklayla oynuyordu gören şokluyordu 1 ay sonra köşe kapmaca oynamaya başladık o kuşla ben sagdan kovalarım o soldan geri gelir tek iyi yanı vardı beni zayıflattı saglam spor yaptırdı bana ama beyazla çukulatanın altından gelen 2 yaşında bir dişi bir erkegim erkegim var hala hatalaı yok o yüzden benim için önemli kuşlar Erdekten sevgi saygılar
saimusta' Alıntı:selamun aleyküm araskardeşim seni tekrar aramızda gördüğümüze sevindik umarım yaz sezonu iyi geçmiştir saygılar .m. saim akyol.
bülentvatansever' Alıntı:Hepsi birbirinden güzel,bol seyirler.