alidemirsmm
Üye
- Ad Soyad
- Ali DEMİR
- Meslek
- MUHTELİF
- İlgi Alanı
- Kediler
M.TURAN' Alıntı:Selamün Aleykümalidemirsmm' Alıntı:ya arkadaşım beğenmeyebilirisn, kimse kimsenin kusunu beğenmek zorunda degil, kusda taban takla opsiyoneldir, yani sevene hoş gelir bazıları içinde hiç önemli degildir, ama sen öyle bir kusu begenmedınkı, su sitedeki en iyi bikaç kustan birini ! senın kuslarında taban olabilir ama bu kus bu oyununu 15 sefer yapsın hıcbıyerde kupa bırakmaz ! bardağın dolu tarafını görmeni tavsiye ederim saygılarımla...
Ali bey hiç tanışmadığımız halde uçurduğum bu kuşa yapmış olduğunuz samimi objektif yorumlarınızdan dolayı size de çok teşekkür ederim yorumlardan anladığım kadarı ile oyun kuşuna bir hayli merakınız var inşaallah güzel kuşlar uçurursunuz insan merak ve heyecanını yitirdimi yaptığı hiç bir şeyden keyif almaz bizler bu oynatmaya çalıştığımız kuşların videolarını çektirip buraya insanlarla tartışıp birbirimizi kırmak için değil birşeyleri paylaşmak için,zaten bir kuş oynatıp insanlara seyrettirmek çok zor bir şey kuş oynattırmaya çalışanların emeğini bardağın hep boş tarafını görüp,dolu tarafını görmemeye çalışanlar ile gasp ettirmemek lazım yorumlarında devamlı olumsuz davranışlarda bulunanlara karşı göstermiş olduğunuz tavırdan dolayı size çok teşekkür ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum.
saygı bizden abi, ya bendemi bir problem var bilmiyorum ama sitede dahi olsa haksız davranan insanlarla anlaşamıyorum abi, hep de kendimi sorumlu hissediyorum , gerçek hayatta da bu böyle olduğundan kolay kolay insanlara sevdiremem kendimi, belki insanlar hayallerindeki kuşu görmek istediklerinden bir türlü şükredemiyorlar gördüklerine, yani Allah rızası için herkes söylesin bu sitedeki kaç kuscuda suan böyle oynayan kus var ya ? tamam kusu beğenmemek için illa o kustan daha iyisine sahip olmak gerekmez böyle bi şart yok beğenmezsen beğenmezsin o ayrı birşey de yani bu kuştan herkeste yoksa demekkşi bu kus biraz kıymetli bi kus bunu neden anlamak istemiyoruz, sıradan bi kus olsa herkeste olurdu, olmadıgına göre 10 numara bi kuş olmasada önünde eğilmeye değecek bi kus bence, ya herşeyi boşverseler bile bunun sadece kanat sesine Maşallah der geçer adam ya, saygılar...