SAKARYA OYUNKUŞU MUSTAFA TURAN 2011 BOZKİRLİ ERKEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 127
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
M.TURAN' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:
ya arkadaşım beğenmeyebilirisn, kimse kimsenin kusunu beğenmek zorunda degil, kusda taban takla opsiyoneldir, yani sevene hoş gelir bazıları içinde hiç önemli degildir, ama sen öyle bir kusu begenmedınkı, su sitedeki en iyi bikaç kustan birini ! senın kuslarında taban olabilir ama bu kus bu oyununu 15 sefer yapsın hıcbıyerde kupa bırakmaz ! bardağın dolu tarafını görmeni tavsiye ederim saygılarımla...
Selamün Aleyküm
Ali bey hiç tanışmadığımız halde uçurduğum bu kuşa yapmış olduğunuz samimi objektif yorumlarınızdan dolayı size de çok teşekkür ederim yorumlardan anladığım kadarı ile oyun kuşuna bir hayli merakınız var inşaallah güzel kuşlar uçurursunuz insan merak ve heyecanını yitirdimi yaptığı hiç bir şeyden keyif almaz bizler bu oynatmaya çalıştığımız kuşların videolarını çektirip buraya insanlarla tartışıp birbirimizi kırmak için değil birşeyleri paylaşmak için,zaten bir kuş oynatıp insanlara seyrettirmek çok zor bir şey kuş oynattırmaya çalışanların emeğini bardağın hep boş tarafını görüp,dolu tarafını görmemeye çalışanlar ile gasp ettirmemek lazım yorumlarında devamlı olumsuz davranışlarda bulunanlara karşı göstermiş olduğunuz tavırdan dolayı size çok teşekkür ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum.

saygı bizden abi, ya bendemi bir problem var bilmiyorum ama sitede dahi olsa haksız davranan insanlarla anlaşamıyorum abi, hep de kendimi sorumlu hissediyorum , gerçek hayatta da bu böyle olduğundan kolay kolay insanlara sevdiremem kendimi, belki insanlar hayallerindeki kuşu görmek istediklerinden bir türlü şükredemiyorlar gördüklerine, yani Allah rızası için herkes söylesin bu sitedeki kaç kuscuda suan böyle oynayan kus var ya ? tamam kusu beğenmemek için illa o kustan daha iyisine sahip olmak gerekmez böyle bi şart yok beğenmezsen beğenmezsin o ayrı birşey de yani bu kuştan herkeste yoksa demekkşi bu kus biraz kıymetli bi kus bunu neden anlamak istemiyoruz, sıradan bi kus olsa herkeste olurdu, olmadıgına göre 10 numara bi kuş olmasada önünde eğilmeye değecek bi kus bence, ya herşeyi boşverseler bile bunun sadece kanat sesine Maşallah der geçer adam ya, saygılar...

ben şu anlamda dedim çok iyi yetiştiriciler var ve kupalara kaldırmıyorlar. 1 saniyede 50 metre fışkıraan kuş düşünün ben gördüm ama bana al damızlık yap deseler yapmam. bunun gibi kuşun oyunu kişilere göre görecelidir. onun için pek kimseye kızmaya gerek yok bende de yok o kuş kadar oynayan bırak oynayanı zaman yüzünden adam gibi ucan bile yok.

kimse kimseye kızmıyor kenan bey, güvercin oyunu görecelidir kimi çok şey ister kimi ortalamanın kıymetini bilir, önemli olan kuş yetiştiricisini ve emeğini düşünerek onu incitmeden yorum yapabilmektir, kimse kimseye kuş beğendirmeye çalışmıyor zaten, sadece hoş samimi paylaşımlarda bulunuluyor, insanlar eksiği olan kuşunu da cesaretle koyabiliyor buraya ve eksiği olduğunu kuşun daha kendini tamamlamadığını vs de yazıyor,amaç sadece buradaki insanların ortak paydası olan güvercin savgisinin ifşa edilmesidir, bize de düşen saygı sevgi çerçevesinde emeğide göz önünde bulundurarak yorum yapmaktır, benim tüm anlatmak istediğim budur, yoksa kimi 50 metreyi beğenmez beslemez kimi 15 metreyle küçük dağlar benim der, saygılarımla...

S A MUSTAFA ARKADASIM EMEKLERİNE SAGLIK GAYAT GÜZEL KUS TÜMYORUMLARI OKUDUM BAZI ARKADASLARIMIZ YORUMLARINDA DABANI YOK DEMIS OLMASIN SORUN DEYİL BAZI ARKADASLARIMIZ YATIRIYO DEMİS BEN SUKANIDAYIM BANAGÖRE KUS İPGİBİ CIKMAZ İP GİBİ CIKANKUS BUKADAR UZUN FİSEKLİYEMEZ BELLİBİR MESAFEDE SESTEN DÜSER YAVASLAR BU BENİM DÜSÜNCEM BENİM KUS ANLAYISIM SİTEDE İZLEDİM KUSLAR İÇİNDE SİZİN VE SİVASLİ ARKADASIN VE OFLU ARKADASIN KUSLARI BANAGÖRE İLK 5 İN İCİNDE TEKRAR EMENİZE SAGLIK SELAMETLE VE SUKONUYADA DEGİNMEK İSTERİM OYUN KUSU ARAZİDE KENDİNİ GÖSTERİR ÇATIDA TERASTA DEYİL

arkadaşlar şunu anlamıyorum taban size göre bana göre sorun olmaya bilir ( ama büyük bir artı ) ama o arkadaş için sorun buna kimse bir şey diyemez. begenmek zorundada değil tarzı değilse ne yapsın. kuş güzel tamam bunu kabullenmelimi ona göre değil. şimdi ortada bir tablo var tabloya birmilyon tl veriyorlar bizde olsa cöpe atarız. malının emeğini değerini veren bildiği gibi kuş sahibide yetiştirdiğinin değerini kendi bilicek emeğe saygı o ayrı saygı duyulmalı her emekveren arkadaşın emeğine ama beğenilicek diye bir şey yok. ben beğenirim o beğenmez bu büyük bir sorun değil.

Konuşmalara teşekkür edecezde teşekkürler nerde silinmişmi ?

filo' Alıntı:
muharrem abi, videodaki kuş şahsi kanaatimce gayet seri ve güzel bir hayvan.. bu kuşun eksikliklerini gören arkadaşlar usulüne uygun olarak tabiki eleştiri yapabilirler, saygı duyarız.. Lakin kuşun taban taklasına bakarak kuşa iyi yada kötü kuş yaftası yapıştırmak doğru değil..Karşısındakini düşünmeden sadece yorum olsun diyerek yorum yapan arkadaşlar bu kuşun daha iyisinin videolarını paylaşmak zorunda olduklarını düşünüyorum..

unutmayalım burada ileti sayısı artınca ödül falan vermiyorlar,sadece ileti sayımız artsın,sadece yorum olsun diye yorum yapmayalım..verilen emeğe saygı duyup usulünce yorum yapalım.. Saygı ve selamlar..
Selamün Aleyküm
Ahmet bey siz de benim gibi oyun kuşunu havada görmeye meraklı olduğunuz için yorumlarınızı da çok bilinçli bir şekilde yaptığınızdan dolayı size de çok teşekkür ediyorum gerçi son yorumuzda "teşekkür ettinizde bu sayfadan silindi mi?"şeklinde bulunmuşsunuz özür dilerim haklısınız tam hazır olmayan kuşa bu kadar güzel yorum yapan arkadaşların tümüne teşekkür mahiyetin de tek tek cevap yazmak isterdim ama kendim Adapazarı Belediyesinde görev yapıyorum mesayi bitiminde doğru bahçeye kuş uçurmaya gidiyorum akşam olunca eve gidıyorum damızlık kuşların bakımını yapıyorum yani anlayacağınız
gibi vaktim çok kısıtlı ama yine de zaman buldukça diğer yorum yapan arkadaşların kendilerine teşekkür
mahiyetinde yazmaya çalışacağım.Selam ve saygılrımı sunarım.

tengelli' Alıntı:
arkadaşlar şunu anlamıyorum taban size göre bana göre sorun olmaya bilir ( ama büyük bir artı ) ama o arkadaş için sorun buna kimse bir şey diyemez. begenmek zorundada değil tarzı değilse ne yapsın. kuş güzel tamam bunu kabullenmelimi ona göre değil. şimdi ortada bir tablo var tabloya birmilyon tl veriyorlar bizde olsa cöpe atarız. malının emeğini değerini veren bildiği gibi kuş sahibide yetiştirdiğinin değerini kendi bilicek emeğe saygı o ayrı saygı duyulmalı her emekveren arkadaşın emeğine ama beğenilicek diye bir şey yok. ben beğenirim o beğenmez bu büyük bir sorun değil.

ben size şahsi kanaatimi söyliyeyim : bu tablo 1 milyon etmese bu adam neden versin o parayı, hata bence çöpe atanda !

ben adamın beğenmemesine değil zaten tavrına kızıyorum, bende taban taklaya haddinden fazla değer veren biriyim lakin yok kuşta napıcaz ? ben olarak niye beğenmiyim arkadaş kuş 4*4 lük olmaz ki ! ama başkaları beğenmeyedebilir , ancak olumsuzda olsa her yorumun bir uygun lisanı var,herkes haddini bilecek,kuşu uçuran 14 yaşında değil ! taban yok ben beğenmedim diyor ! şimdi bi insanın bu kusu begenmemesı ıcın bu kusdan daha iyi bi kusu beslemese de en azından izlemesi gerek kanaatimce ! siz izlemişsiniz begenmeyebilirsiniz cünkü insan fıtratı hep daha iyi ister, sizi anlarım eger izlediyseniz, ama bu adam tabanlı ve buna yakın giden bi kusu ömrü hayatında görmüşse ben eşşek gibi anırıp videomu koyacam buraya...

İletiyi rapor etAlıntı ile cevaplaRe: Bunlarda benim kuslarım çok eski bir ırk KIRSEHİRLİ
pegasus » 25 Mayıs 2011 11:20

cinar03 yazdı:
20 -30 takla ile bir fisege gider 70-80 metre ayni sekilde 40-50 defa gelir

Kardeş heyecanını, hevesini anlıyorum.İnşallah kalan ömründe böyle bir kuş uçurmak sana nasip olsun.Benim diyeceğim sana bu kuşlar kimden geçtiyse. Onlara bir sor bakalım ; atası dedesi yedi ceddi kuş baktı varsayıyorum.Hiç sülalesinde böyle bir kuşu canlı izleyen varmıymış ?

şu yoruma baksana ya şaka gibi :)))

ben kırşehire gittim en klas kuşçuların olduğu ringe gittim 10 larca kuscu yüzlerce kus vardı paramla alcam dedim bi tanesi kus kaldıramadı bıraksın bu ayakları da adamın ucurdugu kusa pislik atmasın, cekmiş bilmem kimin kuslarının resimlerini caka satıyo burda...

pegasus ( yani levent bey) , abi seninde ağzına sağlık bencede kimse görememiştir o anlattığı kuşları :))

M.TURAN' Alıntı:
filo' Alıntı:
muharrem abi, videodaki kuş şahsi kanaatimce gayet seri ve güzel bir hayvan.. bu kuşun eksikliklerini gören arkadaşlar usulüne uygun olarak tabiki eleştiri yapabilirler, saygı duyarız.. Lakin kuşun taban taklasına bakarak kuşa iyi yada kötü kuş yaftası yapıştırmak doğru değil..Karşısındakini düşünmeden sadece yorum olsun diyerek yorum yapan arkadaşlar bu kuşun daha iyisinin videolarını paylaşmak zorunda olduklarını düşünüyorum..

unutmayalım burada ileti sayısı artınca ödül falan vermiyorlar,sadece ileti sayımız artsın,sadece yorum olsun diye yorum yapmayalım..verilen emeğe saygı duyup usulünce yorum yapalım.. Saygı ve selamlar..
Selamün Aleyküm
Ahmet bey siz de benim gibi oyun kuşunu havada görmeye meraklı olduğunuz için yorumlarınızı da çok bilinçli bir şekilde yaptığınızdan dolayı size de çok teşekkür ediyorum gerçi son yorumuzda "teşekkür ettinizde bu sayfadan silindi mi?"şeklinde bulunmuşsunuz özür dilerim haklısınız tam hazır olmayan kuşa bu kadar güzel yorum yapan arkadaşların tümüne teşekkür mahiyetin de tek tek cevap yazmak isterdim ama kendim Adapazarı Belediyesinde görev yapıyorum mesayi bitiminde doğru bahçeye kuş uçurmaya gidiyorum akşam olunca eve gidıyorum damızlık kuşların bakımını yapıyorum yani anlayacağınız
gibi vaktim çok kısıtlı ama yine de zaman buldukça diğer yorum yapan arkadaşların kendilerine teşekkür
mahiyetinde yazmaya çalışacağım.Selam ve saygılrımı sunarım.

TURAN BEY YANLIŞ ANLADINIZ.. YAZI YAZAN ARKADAŞLARA ÖNCEDEN, TEŞEKKÜR ET BUTONU VARDI O ÖZELLİK SANIRIM KALDIRILMIŞ.. TEŞEKKÜRDE EDEMİYORUZ.. ONU İFADE ETMEYE ÇALIŞTIM.

EVET BUNU KASDETMİŞTİM.. HÜSEYİN KARDEŞE AÇIKLAMA İÇİN TEŞK EDERİM..

abi yorumun icin saolasın benim kusum bana göre güzelkus uzun mesafe kacıyo fakat senın kusdakı kadar ses yok herkes kendi kusuna güzelder dursun abıya katılıtorum senınkus sitemizdeki en güzelkus arkadaslar nederse desin herkusun bir eksigi vardır benoramam okadar taban taklasını benım ıstedımkus dümdüz yukarı doru cıkmayacak hafıften meyıl verecekkı hızınıda kesmesın mesafesınıde azaltmasın bence 1 numara senın kusun ben sivasta dodum buyudum kendimi bıldım bılelı evımızdw kusvardı ve suda gercek sıvasta ıstenılen ozellık ler sizin kusunuzda mevcut helal olsun emeklerınıze saglı

alikarakus' Alıntı:
abi yorumun icin saolasın benim kusum bana göre güzelkus uzun mesafe kacıyo fakat senın kusdakı kadar ses yok herkes kendi kusuna güzelder dursun abıya katılıtorum senınkus sitemizdeki en güzelkus arkadaslar nederse desin herkusun bir eksigi vardır benoramam okadar taban taklasını benım ıstedımkus dümdüz yukarı doru cıkmayacak hafıften meyıl verecekkı hızınıda kesmesın mesafesınıde azaltmasın bence 1 numara senın kusun ben sivasta dodum buyudum kendimi bıldım bılelı evımızdw kusvardı ve suda gercek sıvasta ıstenılen ozellık ler sizin kusunuzda mevcut helal olsun emeklerınıze saglı
Selamun Aleyküm
Seni bir kez daha tebrik ediyorum kardeş her kuşçu böyle özverili yorumda bulunamaz neticede insanız hepimiz nefis sahibiyiz kuş konusunda önemli olan sabit fikirli olmamak mutlaka iyinin daha iyisi vardır ben uçurduğum bu kuştan daha iyilerini başkalarında seyrettim kendilerine teşekkür ettim şu anda bende oynayan birkaç kuştan biri bu kuştu daha eksiği olmasına rahmen kuşu şahin almadan veya geceye kalıp kaybetmeden videosunu çektirip sizlere izlettireyim dedim bakmayın yerimin bahçe gibi görünmesine şehrin merkezi bir yer kuşun uçtuğu yerde rahmetli babamın evi vardı 17 Ağustos 1999 depreminde çevresindeki bir kaç ev ile beraber yıkıldı da böyle kuş uçurmaya müsayit bir meydan oluştu fakat 1 km civarlarıma kadar hep etrafımda 50 ye yakın kuşçu var bu şartlarda bu kuşları uçurmaya çalışıyorum çevremde sevilen biri olduğumu düşünüyorum ama uçan kuşum geceye kalınca veya sıkıntılı bir devrede yerine indiremeyince malesef bir kaç istisna hariç kimse getirip vermiyor bu yüzden uçurduğumuz kuşların çoğunun sonunu göremiyoruz.Selam ve saygılarımı sunarım.

Selamün Aleyküm
Tüm arkadaşların Miraç kandilini kutlar İslam ve insanlık alemine hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan dilerim.Selamlar

As amin abi,

a.s. sizlerinde kandili mübarek olsun..

SAGOLUN TESEKKÜRLER SİZİNDE KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN MUSTAFA KARDESİM

SAYGILAR

şahin 40' Alıntı:
s.a mustafa abi ben kuş işinin meraklısıyım bu kuşun 1 ay düzenli performansı nedir.kardeşleride aynı şekildemi oynuyor bu kuşlar kaç senelik damızlığınız ve soy ağacı nedir affınıza sığınarak soruyorum kuşu çok beğendiğim için. ankara çok kuşçu arkadaşlar var soy ağacını sayıyor kuşunun elinde bi tane uçan kuşu yok çoğu sabit fikirli iyi kuş uçuranda var tabi elektrikçi erdoğan abi gibi saygılar güle güle besleyin
Selamün Aleyküm
Ersin bey kardeşim yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.Bu kuşlara gelince son 11 yıldır bazı yerlerden aldığım kuşları eşleyip yavrularını alıp uçurup eleye eleye bu duruma getirdim yeri gelmişken bu kuşların oluşmasına vesile olan Sakarya'dan Ali Yıldız,Ankara Sincan Saraycık'tan Pehlivan Ali dayı(Ali Özmen), Ankara'dan Muzaffer bey ve Saadet Bilgin abimize ve yine Sakarya'dan Birol Pınar arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.Bu kuşlar bir aylık perfonmansından ziyade telek ve tüyünü düzdükten yaşını alıp eş görüp yavru büyüttükten sonra çok istikrarlı tam perfonmanslarını segiliyorlar o da şahine kaptırmazsak isim yapan kuş uçurmak ta güzeldir ama ben kendi ürettiğim kuşu uçurup, oynatıp,izlettirmekten daha çok keyif alıyorum.Selam ve saygılarımı sunuyorum.

Haftasonu Mustafa abimin misafiriydik, miskiyi ve daha biçok canavarı canlı canlı izleme fırsatımız oldu,hatta şahin saldırısına da canlı şahit olduk Allah korudu da sebep olmadık, bize uçurduğu miski erekek havadayken geldi...

Son zamanlarda gerek istanbulda gerekse şehir dışında birçok yetiştiriciyi ziyaret etme ve kuşlarını izleme imkanım oldu, ancak ne kuşların oyunu ve diğer özellikleri ne de yetiştiricilerin misafir ağırlama bilinçleri beni bir türlü tatmin etmedi, (çünkü ben bir Erzurumlu olarak böyle yavan ortamlara alışkın değilim, misafir demek organizasyon ve cömertlik demektir bizde ) ta ki Çayırovadan Şenol hocanın hazır olmamasına rağmen kalitesini ortaya koyan ve tertibatı enfes olan dişi sabunisini izlemeye gittiğim güne kadar, Şenol hocadan ve dayısı Bayram abiden Allah razı olsun, nasıl ağırlanmamız gerekiyorsa öyle ağırlandık....

Bu ziyaretimden sonra nereye gittiysem hem kuş hem yetiştiricisi yönünden hep hüsrana uğradım, tabi Mustafa Turan abimize ziyarete gidene kadar...

Bu kadar güzel birkaç soyu elinde bulundurmakla beraber insana , misafire ve güvercin yetiştiriciliğine verdiğin değerden ötürü ve hasret kaldığımız misafir ağırlama samimiyetinden ötürü size ,birol kardeşime ve diğer arkadaşlara kendim ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum Mustafa abi, saygılar...

Mustafa kardeşim tüyü kadar ömrü olsun,verdiğin emeklerin karşılığını fazlasıyla almışsın.
Allah nazardan ve şahin saldırısından saklasın.
Buralarda bir kuşu bu şekle getirip uçurmanın şahinden dolayı ne kadar zor olduğunu biz biliyoruz.
Allah işini rast getirsin.
Selamlar,sağlıcakla kal.

alidemirsmm' Alıntı:
Haftasonu Mustafa abimin misafiriydik, miskiyi ve daha biçok canavarı canlı canlı izleme fırsatımız oldu,hatta şahin saldırısına da canlı şahit olduk Allah korudu da sebep olmadık, bize uçurduğu miski erekek havadayken geldi...

Son zamanlarda gerek istanbulda gerekse şehir dışında birçok yetiştiriciyi ziyaret etme ve kuşlarını izleme imkanım oldu, ancak ne kuşların oyunu ve diğer özellikleri ne de yetiştiricilerin misafir ağırlama bilinçleri beni bir türlü tatmin etmedi, (çünkü ben bir Erzurumlu olarak böyle yavan ortamlara alışkın değilim, misafir demek organizasyon ve cömertlik demektir bizde ) ta ki Çayırovadan Şenol hocanın hazır olmamasına rağmen kalitesini ortaya koyan ve tertibatı enfes olan dişi sabunisini izlemeye gittiğim güne kadar, Şenol hocadan ve dayısı Bayram abiden Allah razı olsun, nasıl ağırlanmamız gerekiyorsa öyle ağırlandık....

Bu ziyaretimden sonra nereye gittiysem hem kuş hem yetiştiricisi yönünden hep hüsrana uğradım, tabi Mustafa Turan abimize ziyarete gidene kadar...

Bu kadar güzel birkaç soyu elinde bulundurmakla beraber insana , misafire ve güvercin yetiştiriciliğine verdiğin değerden ötürü ve hasret kaldığımız misafir ağırlama samimiyetinden ötürü size ,birol kardeşime ve diğer arkadaşlara kendim ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum Mustafa abi, saygılar...

Ali üstad taşın kafamızı yardı vala:) ama bana biraz ani oldu gelişin layıkıyla ağırlayamadık kusura kalma.. Ayrıca TURAN bey e giderken bişey unuttun sanırım :) selamlar..

alidemirsmm' Alıntı:

Selamün Aleyküm
Ali kardeşim geçtiğimiz pazar günü o sıcağa rahmen zahmet edip arkadaşlarınızla beraber beni ziyaret edip hem tanışmamıza,hem de hoş sohbet etmemize vesile olduğunuz için asıl ben sizlere çok teşekkür ederim sürçü lisan olduysa af ola.Kuşlara gelince daha hazır olmayan bir kaç takla atmaya çalışan kuşlardan izlemeye çalıştık boz kirli erkeğe (miski)gelince pazar günü şahin dalışının üçüncüsü oldu hayvanı şamar oğlanına çevirdi bu kuşlarda şansızlık mı,talihliksiz mi desem bilemiyorum geçtiğimiz yıl bu kuşun abisini izlemesi için İstanbul'dan Dr.Şenol Hocamı davet etmiştim kuşu havaya kaldırdım kuş iki üç tur attı ona da şahin dalıp arka sokaklara düşürmüştü Şenol Hocam da çok şaşırmıştı.Neyse Allah sağlık sıhhat verirse önümüzdeki günlerde daha güzel kuşlar izleme imkanı buluruz inşaallah.Selam ve saygılarımı sunarım

şenol tunç' Alıntı:
Mustafa kardeşim tüyü kadar ömrü olsun,verdiğin emeklerin karşılığını fazlasıyla almışsın.
Allah nazardan ve şahin saldırısından saklasın.
Buralarda bir kuşu bu şekle getirip uçurmanın şahinden dolayı ne kadar zor olduğunu biz biliyoruz.
Allah işini rast getirsin.
Selamlar,sağlıcakla kal.
Selamün Aleyküm
Şenol abi bu yorumundan dolayı çok teşekkür ediyorum.Biliyorsun Adapazarı şartlarında oyun kuşu uçurmanın zorluğunu bir taraftan şahinler aman vermiyor diğer taraftan da adım başı kuşçu var bu yüzden değil kuşu hazırlamak hazır kuşa bile üç,dört gün antraman vermek te zor.Biliyorum senin kuşların da çok güzel inşallah şansları yaver gitsede bir kaç video çekimi yaptırıp bu sitede arkadaşlara seyrettirebilsek.Selam ve saygılarımı sunarım.

filo' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

Ali üstad taşın kafamızı yardı vala:) ama bana biraz ani oldu gelişin layıkıyla ağırlayamadık kusura kalma.. Ayrıca TURAN bey e giderken bişey unuttun sanırım :) selamlar..

Ahmet kardeş samimiyetimle söylüyorum ki seni bu bahsettiğim gruba dahil etmedim, bizim için güleryüz de kafidir,ya aslında unutmadım da birkaç sebebim vardı anlatırım daha sonra sana , saygılarımla

Selamün Aleyküm
Günahlarımızdan arınarak bağışlanmamıza vesile olan ve bolluk,bereketi ile gelen Ramazan ayımız tüm İslam alemine ve kuşçular org ailesine hayırlı olmasını Cenabı Allah'tan dilerim.Selamlar

amin...

taban taklası olmasa ne olur sankı oda onun nazarlıgı olsun ınene kadar kaç takla attı hele o cekmeden once gelısı mest ettı nettekı sayılı kuslar arasındadır bu kus dıger vıdeolarınıda ızledım hepsının masallahı var tuyu kadar hayrını gormesı dılegıyle

Geri