hasanalbayrak
Üye
- Ad Soyad
- Hasan Albayrak
- Meslek
- nvt
- İlgi Alanı
- Kediler
:ckmk:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuscu_marik' Alıntı:masallah hasan kardesim tebrik ederim güzel kuş inisi de çok güzel buralardan yorum yapmak kolay seyler eksiksiz kuş yoktur ama gercekten ben begendim emeklerinize saglık artısıda erkek olmasıdır erkek kuşun oynayanı daha da makbuldur tekrar tebrik ederim paylasım için tesekkürler güle güle besleyiniz
SAYGILAR
Teşekkürler Yüksel kardeş.yukselelkt' Alıntı:Güle güle besleyin.
Güzel kuş
kuscu_marik' Alıntı:masallah hasan kardesim tebrik ederim güzel kuş inisi de çok güzel buralardan yorum yapmak kolay seyler eksiksiz kuş yoktur ama gercekten ben begendim emeklerinize saglık artısıda erkek olmasıdır erkek kuşun oynayanı daha da makbuldur tekrar tebrik ederim paylasım için tesekkürler güle güle besleyiniz
SAYGILAR
kuscu_marik' Alıntı:kuscu_marik' Alıntı:masallah hasan kardesim tebrik ederim güzel kuş inisi de çok güzel buralardan yorum yapmak kolay seyler eksiksiz kuş yoktur ama gercekten ben begendim emeklerinize saglık artısıda erkek olmasıdır erkek kuşun oynayanı daha da makbuldur tekrar tebrik ederim paylasım için tesekkürler güle güle besleyiniz
SAYGILAR