Bazen Bazi Konularda Esprilerde Olacaktir, Buda isin Guzelligi, Dostlugu, Arkadasligi, Ama Espiri Kaldiramicak Dostlarimiz var ise, bu esprileri kendi uzerine alinmasinlar, sohbetimiz sicak kanli insanlarin sohbeti, espri amaci samimiyet, bizler burada sicak bir sohbet kuramicak ve samimiyetimizi birbirimize gosteremicekse varsin Kelebekte tepe olsun , olmasın ne farkeder.
Sayın Mehmet Fenerci bey'in soylediklerine bire bir katiliyorum, sevgili dostlarim, ben bir kirmizi yada sari baskaya tepe yakistiramam zaten hayatimdada hic bir zaman gormedim, Yada mavi, kara cakallarda, veyahut Karakuyruklarda, Şeşlerde, Kaplanlarda,Karanfillerde vs vs.. Bu Boyle gider Tepenin Oldugu tek tur genelde Telli tabir ettigimiz kuslarda bulunuyor, Yukarida kelebegin ana renkleri ve ana kan hatti olan kuslari saydim, fakat bunlarin arasindan tel kuyruklari cikardim cunku tel kuyruklarda tepenin goruldugunu bende kabul ediyorum, ama size anlatmak istedigim bu kuslarin soylari 4/4 kelebek degildir, elbette zaman icerisinde baska kuslarla kirilmislardir tepe olmustur ama oyunlarindanda birsey kaybetmemislerdir, buna benim hic bir itirazim yok, Ama mezatta yada pazarda gorsem asla o kusa kelebek gozuyle bakamam. Kelebek Dedigimde Kalem gibi uzun Kus olucak, fakat bu Tepeli Kuslarda Ben Bu Kelebek Durusunu goremiyorum, Bu Yuzden, Tekrar Saygi duydugumu soyleyip, yinede kabullenmedigimi bildirmek isterim..
TESEKKURLER.