tolgahan' Alıntı:
HEKIMIM BU SONUCA NASIL VARDIN HAYRET EDIYORUM NASIL CIKARDIN BUNU NEYE DAYANARAK TEPE NORMAL DENDIGINDE HER RENGINDE GORULMESI GEREKTIGINI NERDEYSE GUVERCINLERMI BUYUTTU SENI DIYECEM :hhh: NASIL OLUYOR ANLAMADIM BEN SIMDI KELEBEKTE TEPE NORMAL DEGIL AMA BAZILARINDA NORMAL OH OH OH KAC CESIT KELEBEK VAR ONLARIDA ANLATINDA BILELIM TABII YAPILARINIDA ANLATIN VE BU YASIMA KADAR KELEBEK BESLEDIM DEMEYELIM BU YASIMA KADAR BURSA KELEBEGI BESLEDIM DE TEPE GORMEDIM DIYELIM DAHA MANTIKLI OLUR ... RESIM KOYUN BILGILENELIM YANI TEORI OLMASIN BIRDE MUMKUNSE KOSTUM OLAYINA GIRMEDEN ANLATALIM CUNKU KOSTUM OLAYI BIR ZEVKTIR KUSUN TEMEL YAPISI BIR ZEVK DEGILDIR BURDA KONU TEMEL YAPIDIR... SIZ BUNLARI ANLATINKI DAHA ONCE YAZDIKLARINIZINDA BIR DAYANAGI OLSUN...AMA BEN SUNU ANLADIMKI GUVERCIN DILE GELIP KONUSSA BILE SIZ ONADA BIR KULP TAKIP INANMAZSINIZ... :haha:
tolgahan beyfendi, yorum ve eleştirilerde haddi aşmasak diyorum, ben kimseye olumsuz şahsi yorum yapmadım yapmam, gırgır şamata da olsa lütfen biraz daha ciddi, ne o güvercinler mi büyüttü seni, beni değil ama sende var bi tuhaflık, dostum bak üzerine basabasa soruyorum sana
1 niye mardin olarak bilinin taklacı kuşlarda her renginde tepe oması mümkün ve normal ken,kelebekte niye belilrli renklerinde vardır, bana buna cevap ver yeter,
2 niye hünkari,bango,mısırcın olarak bilinen kısa gagalı kuşlarda tepe olayı olsun/olmasın normal kabul görmüşte kelbekte niye böyle değilx
3 niye filibe ırkında niye her renginde tepe var, olmayanlarda kusur ya da olanlarda sorun yaratmıyor
diyebilirmisin ki bu saydığım ırklardan şunda sadece şu renklerinde mahsustur bu tepe olayı,
TEPE kelebekte bir özellik değildir, kusur olup olmadığına varın siz karar verin,
ama kimsede KELEBEK ırkının özelliklerini sıralarken TEPE lidir demez diyemez, siz yıllardır kelebek besleyebilirsiniz, bende yıllardır kelbek besliyorum ama bu güne kadar beslediğim hiçbir kelebek tepeli yavru vermedi, bu mantıkla giderseniz yarın öbürgün tepeli posta gördüğünüzde de ,,,, olabilir tepe postanın soyunda da vardır dersiniz, lütfen, araştırın internette bir yerde bana kelebeklerin tepe özelliği bulunur diyen bir kaynak gösterin,
LÜTFEN özellikle belirtiyorum burda kimse, kimseye şaka da olsa dalga geçmeye hakkı yok.bende o sözünüze karşılık şöyle bi yorum getireyim
"BİLİYORSAN ANLAT ÖRNEK ALSINLAR,
BİLMİYORSAN SUS ADAM SANSINLAR"