Selamlar .Bu sene kışın bende atmacaya çok kuş verdim, ama şimdi yoklar şükür. Sonbahara dek kısmen rahatım bu konuda .
Uçan yavrulara gelince, henüz işte bu oldu denecek bir kuş yok .
Taklayı söküp çabuk sıkıya düşen bir soy var , bunlar yakındaki bir fabikaya basıyor, sonra da oraya alışıp bir süre sonra kayıp oluyorlar. Bu soyu çizdim anne babayı ayırdım artık .
Beyazlarım var çok heves ettiğim, tek bir dişi yavru az buçuk bişeyler yapıyor ama daha yavru olmasına rağmen taklası çok az üç dört taklayı geçmiyor .
Oysa iyi bir babası var , sanırım anne sorunlu . Bu anne de yolcu yani.
Bir çıkolata kızma var taklası bol ama uzaktan sıkma olayı yok başa gelirken mesafeyi ayarlı açıyor aralıkları hep aynı veriyor seferleri düzen li yanlız kanat tüyleri çok zayıf bakalım tüyünü tam bir değiştirsin .
Bir şekeri var ( ispirto şekeri arası ) Kısa kaçıyor ve malesef kanat patlattı .
Diğer birkaç deneme yavrum var onlarda hikaye olacak durumlarına bakınca ..
Eski yaşlı bir takımımdan sa malesef bu yıl yavru büyümüyor çıkan yavrular , hep maraz yada ölüyor ..
Bir iki takımda daha yavrusunu alamadığım yeni eş tuttur duğum kuş var, merakla yavrularını bekliyorum..
Yani durum hiçte parlak değil benim için .. Hiç bukadar kötü olmamıştı uzun zamandır, çok emek veriyorum ancak göz dolduracak bişey yok şuan .. selamlar ..ŞEREF