taklacı güvercinler taklacı oyun kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 136
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: taklacı resimleri

Muharrem abi yeni resim eklemek için yeni konu açmana gerek yok.Aynı konunun altında CEVAPYAZ butonu var ona tıklayarak eklersen daha iyi olur....

arkadas butun forumu ısgal etmıssın neredeyse...yenı konu acınca acılan sayfanın altındakı cevap butonundan devam edebılırsın...

arkadaşlar net ten pek anlamıyorum kusura bakmayın daha dikkatli olmaya çalışacagım öneriniz için teşekkürler EN GÜZEL KUŞLAR EN HAKİKİ DOSTLAR SİZİNLE OLSUN SAYGILAR

Re: taklacı güvercin resimler

Performans mı? oyun mu?

Güzel kuşlar.. Maşallah..

[No message]

fazla koydugum resimleri nasıl silerim şimdiden teşekkürler

s. a kuşcu mustafa kardeşim mesajını yeni gördüm dikatini begendim kuşculuk kadar gözlemci olmakta çok önemli bütün taklacılar takla atar performans ise yani devamlılıgı olan oyunve takla sayısını eksiltmeyen kuşçuyu ve izleyeni tatmin eden göze hoş gelen demek sevgiyle kal bütün güzellikler seninle olsun allaha emanet ol kardeşim

eke kuşun musul kuşu musul kuşları güzel seri baş alanlarını gördüm ama kuşların yapısı güzel güle güle besle kardeş.

OYUN KUŞU HEM YERDE HEM HAVADA GÖZE HİTAP ETMELİ,YERDE DERKEN BASMA TEPE KINALI UZUN PAÇALI SÜS KUŞLARINDAN BAHSETMİYORUM,YERDE DE BİR ALBENİSİ OLMALI OYUN KUŞUNUN,BİRÇOK OYUN KUŞU YETİŞTİRİCİSİ BENİM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞTIR.. VE DİKKAT EDİN İYİ OYUN YAPAN İSTİKRARLI OYNAYAN BİR ÇOK OYUN KUŞU SÜSLÜ, YAPILI VE ALBENİSİ OLAN KUŞLARDAN ÇIKMAKTADIR..

s a ahmet kardeş bunlar benim 13 yıldır hizmet ettiigim tek kan bildigim kuşlar taklacı oyun kuşu yetiştiricisi olarak ben kendi adıma söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın benim kuşum kanat ellemesin yapışmasın yer yapmasın ve birde bol paça olmasın yeterben şekilmiş gözü sarıymış alaymş aramam kuş işini yapsın istikrarlı olsun evini bilsin benim için yeterlidirbu benim kendi görüşüm ha başkası şekilli besler hem şekil hem muhteşem olsun der saygı duyarım sanada görüşlerinede saygı duyuyor teşekkür ediyorum ben bu kuşlar için gercekten çok emek sarfettim büyük bir aşkla bu kuşları besliyorum en güzeli ve iyileri sizlerin olması dilegiyle allaha a emanet ol hani yunus demiş ya GÜZELLİGİN PARA ETMEZ BENDEKİ BU AŞK OLMASA Bildigin kuşa hizmet ettikten sonra şeklin güzelligin bir önemi olmamalı gerçekten renk ve şekilin beni yıllar öncesi pek çok yanılttıgını samimiyetle söyleyebilirim saygılarımla

[No message]

boz dumanlı yazıp kara kirli yüklemişim kusuram bakmayın özür diliyorum

[No message]

performans taklacıları

performans taklacıları resimler eski cep tlf çekimleridir

eski kan kuslar.cok begendım.Allah zeval vermesin.saygılar.

s .a sagol davut kardeşim daha güzelleri dostların olsun

selamunaleykum
ben de kendimi iyi bir form takipcisi saniyordum bu kuslari bunca zaman nasil gormedim inanamiyorum masallah cok guzeller huzurla beslemenizi gonlunuzce ucurup hazini almanizi dilerim hepside bir birinden guzeller kuslar tanidik kuslara benziyor
saygilarla ferhat

S A. sagol ferhat kardeş daha iyileri dostların olsun kendimi avutuyorum işte elin iyisi bitmiyor kendi yetiştirdigimiz kötülerle ugraşıyorum gelişi güzel çekilmiş cep fotoları uçuramıyorum müstakil bahçeli evimi kentsel dönüşüme verdim yani evimiz yıkıldı bu güzide kuşcular org sayesinde bildigimiz kadarıyla gençlere yeni yetişen arkadaşlara kardeşlere bildigimiz kadarıyla bilgilerimizi kuşculuk ilkelerini anlatmaya bilgilendirmeye hep beraber çalışıyoruz gelecegin kuşcuları bu gençlerimiz çünkü bu bir bayrak yarışı ilkeli seviyeli saygı sevgi içerisinde yapacaklarına inanıyor ve güveniyorum bizlerde kuşçu olarak dogmadık şimdiki genç arkadaşlar daha bilinçli daha gözlemci ve en önemlisi daha şanslı şanslı olmalarının sebebi ise böylesine etkileyici tanıtıcı bilgilendirici anlayışlı ustaları yetiştiricileri tanıtıcı bir KUŞCULAR ORG SİTESİNE SAHİHPLER kıymetini bilmeyenlerde yok degil ilerde onlarda anlar yanlış anlaşılmasın hayatta yapamayacagım tek şey yagcılık ve yalandır ama bu dediklerim ise her kes tarafından bilinmesi gereken bir gerçektir pek çok kişi bilirmiydi saim ustayı polis dursun u kel turanı saadet beyi bankacı faruku sıvacı ömeri daha niceleri para ödeseler bu bilgi ve bilge kişileri pek çok insan ögrenebilirmiydi hayır onun için bu veli nimetinden faydalanırken yapılan emege sagı gösterip şükremeliyiz ne güzel bir hizmet allah uzun ömürler versin sagolsun var olsunlar allah razı olsun saygılarımla BİR ŞEY İSTEDİGİMİZ ZAMAN HEP ONUN ÇEKİCİ YANLARINI GÖRÜRÜZ //// ELDE ETTİKTEN SONRADA HEP KÖTÜ YANLARINI BULURUZ

[quote="kuscu_marik

selamunaleykum muharem abi
yazdiklarinin her kelimesine katiliyorum biz bu sitede olan bilgilere aylarca yillarca ugrasarak sorarak dinleyerek ulastik ogrendik ama kiymetini bildik halende bilmediklerimizi ogrenmeyede devam ediyoruz evet bu ise yeni basliyanlar eksik olan arkadaslar cok sansli cunku bu sitede gercekten bu isi bilen ve bildiklerini paylasan insan cok umarim herkez faydalanir gelecekte bu ugras daha guzele gider
saygilarimla ferhat

S ,A Ferhat kardeş sagolasın burada bizlerin amacı sadece bu hobiyiarkadaş dostluk kardeşlik ve saygı sevgi içerisinde daha ileriye nasıl götürebiliriz bütün kuş sevenler olarak amacımız el ele vererek bu olmalıdır diyebiliyorsak ki demeliyiz başarılı olabiliriz hepimizin amacı bu olmalıdır

kuscu_marik' Alıntı:
S ,A Ferhat kardeş sagolasın burada bizlerin amacı sadece bu hobiyiarkadaş dostluk kardeşlik ve saygı sevgi içerisinde daha ileriye nasıl götürebiliriz bütün kuş sevenler olarak amacımız el ele vererek bu olmalıdır diyebiliyorsak ki demeliyiz başarılı olabiliriz hepimizin amacı bu olmalıdır

Çok degil siz gibi 50 kişi burda bu amaca hizmet verse çok başarılı işlere imza atarız güvercin camiası için.
Degerli düşünceleriniz için size teşekkür ediyorum.

S ,A ÖMER KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM İTİMAT EDİNİZKİ SAMİMİYETLE SÖYLÜYORUM tanıyım veya tanımayayım hiçbir kimseyi yanlış ve kötü yola teşfik etmedim netten pek anlamam devlet memuruyum evimin yıkılıpta kuşculuga ara vermem sebebiyle sitenize üye oldum kendimce en iyi yapabildigim güvercin yetiştiriciligi ama şuan sadece bildigimiz kadarı ile ailece bilgi paylaşımında bulunabiliyoruz içimdeki güvercin sevgisini artık bir müddet sanal dan tatmin edecegim buda bana yetiyor degerli ustalar yetiştiriciler abiler kardeşler dostluk arkadaşlık sevgi saygı hepsi var birazcık ta gençlerimiz kardeşlerimiz daha dikkatli olsalar çok daha güzel olacak inşallah ufak tefek aksaklıklar olabiliyor bunlarıda ailece aşabilecegimize yürekten inanıyorum saygılarımla iltifat etmişsiniz bu bizim kuşçular org ailesi olarak görevimiz sizler her yerde heran olamayabilirsiniz ATIN DA DÖRT AYAG I VARDIR /// AMA YİNEDE TÖKEZLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri