taklacı güvercinler taklacı oyun kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 136
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
filo' Alıntı:
BU ARADA ÜMİT ARKADAŞA ALLAH SABIRLAR VERSİN BAŞI SAĞOLSUN..

SAGOLUN ALLAH HER KESE UZUN SAGLIKLI ÖMÜR LER VERSİN

SAYGILAR

Hey Maaşallah Muharrem abi almışın herlade kuşlarını..Araplar çok güzel maaşallah..Allah hepsinide nazardan saklasın güle güle besle abi

polllat' Alıntı:
Hey Maaşallah Muharrem abi almışın herlade kuşlarını..Araplar çok güzel maaşallah..Allah hepsinide nazardan saklasın güle güle besle abi

TESEKKÜRLER SİNAN KARDESİM BU KUŞLARIN RESİMLERİNİ AGABEYİMİN KÜMESİNDE ÇEKMİŞTİM BEYAZ VE BOZDUMANLILAR KENDİ KUŞLARIMDAN DİGERLERİ AGABEYİME AİT KUŞLARIMIN BİR KISMIDA BİR DOSTUM DA EMANET ONLARIDA EYLÜL DE ALACAGIM KISMET OLURSA İYİ DİLEKLERİN İÇİN TESEKKÜR EDERİM KUŞ VESİLE GÜZEL OLAN ARKADAS DOSTLUK VE PAYLASMAKTIR

SAYGILAR

Re: taklacı resimleri

''arkadas butun forumu ısgal etmıssın neredeyse...yenı konu acınca acılan sayfanın altındakı cevap butonundan devam edebılırsın... ''

kuscu_marik' Alıntı:
arkadaşlar net ten pek anlamıyorum kusura bakmayın daha dikkatli olmaya çalışacagım öneriniz için teşekkürler EN GÜZEL KUŞLAR EN HAKİKİ DOSTLAR SİZİNLE OLSUN SAYGILAR

ben de diyordum ki bu muharrem abi de iyi adam has adam da her olayda tutumu aynı, acaba kendine birileri kızacağı bişeyler yazsa buna ne der ! üstteki arkadaş muharrem abiye ne yazmış muharrem abi karşılığında ne yazmış !

abi saygı ve hayranlıkla önünde eğiliyorum , bu nasıl bir olgunluktur...

maşallah Muharrem abi çok güzeller özellikle alayı çok beğendim güle güle besleyin abi.

ayrıca ekelerinde 10 numara gözüküyor abi, Allah kazasız belasız beslemeyi nasip etsin, saygılar...

Muharrem abi çoh eyi adam sadece bi kanadı eksik:) şaka bi yana gerçekten olgunluk abidesi gibi.. selamlar..

Selamün Aleyküm
Sayfayı yeni farkettim Muharrem Allah nazardan sakındırsın damızlık kuşların çok güzel herhalde çok eski bir soydan geliyorlar oyun kuşu için yer olmazsa olmazlardan biri inşaallah ileride iyi bir yer bulursun bu güzel hayvanları asıl yeri olan gök yüzü ile buluşturursun yer de kuştan pek anlamam ama senin boz benekli dumanlıların ve dumanlı beneklilerin gözüme hoş gözüktü emeğine sağlık güle güle besle tüyünce hayrını görürsün inşaallah.Selam ve saygılarımı sunarım.

İletiyi rapor etAlıntı ile cevaplaRe: taklacı güvercinler taklacı oyun kuşları
kuscu_marik » 30 Ağustos 2010 22:00

S A. sagol ferhat kardeş daha iyileri dostların olsun kendimi avutuyorum işte elin iyisi bitmiyor kendi yetiştirdigimiz kötülerle ugraşıyorum gelişi güzel çekilmiş cep fotoları uçuramıyorum müstakil bahçeli evimi kentsel dönüşüme verdim yani evimiz yıkıldı bu güzide kuşcular org sayesinde bildigimiz kadarıyla gençlere yeni yetişen arkadaşlara kardeşlere bildigimiz kadarıyla bilgilerimizi kuşculuk ilkelerini anlatmaya bilgilendirmeye hep beraber çalışıyoruz gelecegin kuşcuları bu gençlerimiz çünkü bu bir bayrak yarışı ilkeli seviyeli saygı sevgi içerisinde yapacaklarına inanıyor ve güveniyorum bizlerde kuşçu olarak dogmadık şimdiki genç arkadaşlar daha bilinçli daha gözlemci ve en önemlisi daha şanslı şanslı olmalarının sebebi ise böylesine etkileyici tanıtıcı bilgilendirici anlayışlı ustaları yetiştiricileri tanıtıcı bir KUŞCULAR ORG SİTESİNE SAHİHPLER kıymetini bilmeyenlerde yok degil ilerde onlarda anlar yanlış anlaşılmasın hayatta yapamayacagım tek şey yagcılık ve yalandır ama bu dediklerim ise her kes tarafından bilinmesi gereken bir gerçektir pek çok kişi bilirmiydi saim ustayı polis dursun u kel turanı saadet beyi bankacı faruku sıvacı ömeri daha niceleri para ödeseler bu bilgi ve bilge kişileri pek çok insan ögrenebilirmiydi hayır onun için bu veli nimetinden faydalanırken yapılan emege sagı gösterip şükremeliyiz ne güzel bir hizmet allah uzun ömürler versin sagolsun var olsunlar allah razı olsun saygılarımla BİR ŞEY İSTEDİGİMİZ ZAMAN HEP ONUN ÇEKİCİ YANLARINI GÖRÜRÜZ //// ELDE ETTİKTEN SONRADA HEP KÖTÜ YANLARINI BULURUZ

:heyo: :heyo: :heyo:
Bu yazıda okuduklarım, Muharrem abinin nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor,
İnşallah her birimizde bu doğrultuda oluruz.
saygılar.

Re: taklacı resimleri

alidemirsmm' Alıntı:
''arkadas butun forumu ısgal etmıssın neredeyse...yenı konu acınca acılan sayfanın altındakı cevap butonundan devam edebılırsın... ''

kuscu_marik' Alıntı:
arkadaşlar net ten pek anlamıyorum kusura bakmayın daha dikkatli olmaya çalışacagım öneriniz için teşekkürler EN GÜZEL KUŞLAR EN HAKİKİ DOSTLAR SİZİNLE OLSUN SAYGILAR

ben de diyordum ki bu muharrem abi de iyi adam has adam da her olayda tutumu aynı, acaba kendine birileri kızacağı bişeyler yazsa buna ne der ! üstteki arkadaş muharrem abiye ne yazmış muharrem abi karşılığında ne yazmış !

abi saygı ve hayranlıkla önünde eğiliyorum , bu nasıl bir olgunluktur...

ESTAGFURULLAH ALİ KARDEŞİM SİZLERDE ÖYLESİNİZ BENDE ETTEN KEMİKTEN YARATILMISIM BENİMDE SİNİRLENDİGİM ZAMANLAR OLUYOR BENİM DE SABRIMIN BİR ÖLÇÜSÜ VAR AMA BAKIYORUM KARSIMDAKİ KİŞİ HAKLI OLDUGUMUZ HALDE KENDİ DOGRU SANDIKLARINDA ISRARCI SENİN DOGRULARIN ONUN İÇİN BİR SEY İFADE ETMİYOR BENDE UZATMAMAYA ÇALIŞIYORUM //YANİ FRENE BASIYORUM// BENDE SİZ GİBİ HAKSIZLIGA TAHAMMÜLÜ OLMAYAN HEP DOGRUDAN YANA VEDE DOGRULARI SÖYLEMEK İSTEYEN YAPIYA SAHİBİM LAKİN KARSINDAKİ BUNU ANLAMIYORSA SABIR GÖSTERİP FRENİME BASIYORUM DİLİMİZDİR BİZLERİ SEVDİREN YADA ÜZEN HANİ DERLER YA DİLİN KEMİGİ YOK AMA BİR VURUSTA İNSANIN SIRTINI YERE GETİRİR NE ÇEKERSE İNSAN DİLİNDEN ÇEKER BENDE MÜMKÜN OLDUGUNCA SABRIM ELVERDİGİNCE KIRICI OLMAMAYA İNSANLARI KAZANMAYA ARKADASLIK DOSLUKLARI PEKİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUM DÜŞÜNCE VE İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TESEKKÜR EDERİM

SAYGIKAR

emreert' Alıntı:
maşallah Muharrem abi çok güzeller özellikle alayı çok beğendim güle güle besleyin abi.

TESEKKÜRLER EMRE KARDESİM SİZİN KUŞLARINIZ KADAR DEGİL SEDE İDARE EDİYORUZ SAGOLUN

SAYGILAR

filo' Alıntı:
Muharrem abi çoh eyi adam sadece bi kanadı eksik:) şaka bi yana gerçekten olgunluk abidesi gibi.. selamlar..
SAGOLASIN AHMET KARDESİM YERSİZLİKDEN KUŞLARIMIZI UÇURAMIYORUM AMA DEDİGİN GİBİ NETTE MASA BASINDA KANATLANACAGIM GÜN DE YAKINDIR TESEKKÜRLER İYİ DİLEKLERİN İÇİN

SAYGILAR

M.TURAN' Alıntı:
Selamün Aleyküm
Sayfayı yeni farkettim Muharrem Allah nazardan sakındırsın damızlık kuşların çok güzel herhalde çok eski bir soydan geliyorlar oyun kuşu için yer olmazsa olmazlardan biri inşaallah ileride iyi bir yer bulursun bu güzel hayvanları asıl yeri olan gök yüzü ile buluşturursun yer de kuştan pek anlamam ama senin boz benekli dumanlıların ve dumanlı beneklilerin gözüme hoş gözüktü emeğine sağlık güle güle besle tüyünce hayrını görürsün inşaallah.Selam ve saygılarımı sunarım.

A S
TESEKKÜRLER MUSTAFA KARDESİM SİZİN KUŞLARINIZINDA MASALLAH I VAR ZEVKLE İZLİYOR GURUR DUYUYORUZ ALAH EMEKLERİNİZİN KARSILIGINI BOL BOL VERSİN ALLAH UTANDIRMASIN

SAYGILAR

Yaşar ARGÜÇ' Alıntı:
İletiyi rapor etAlıntı ile cevaplaRe: taklacı güvercinler taklacı oyun kuşları
kuscu_marik » 30 Ağustos 2010 22:00

S A. sagol ferhat kardeş daha iyileri dostların olsun kendimi avutuyorum işte elin iyisi bitmiyor kendi yetiştirdigimiz kötülerle ugraşıyorum gelişi güzel çekilmiş cep fotoları uçuramıyorum müstakil bahçeli evimi kentsel dönüşüme verdim yani evimiz yıkıldı bu güzide kuşcular org sayesinde bildigimiz kadarıyla gençlere yeni yetişen arkadaşlara kardeşlere bildigimiz kadarıyla bilgilerimizi kuşculuk ilkelerini anlatmaya bilgilendirmeye hep beraber çalışıyoruz gelecegin kuşcuları bu gençlerimiz çünkü bu bir bayrak yarışı ilkeli seviyeli saygı sevgi içerisinde yapacaklarına inanıyor ve güveniyorum bizlerde kuşçu olarak dogmadık şimdiki genç arkadaşlar daha bilinçli daha gözlemci ve en önemlisi daha şanslı şanslı olmalarının sebebi ise böylesine etkileyici tanıtıcı bilgilendirici anlayışlı ustaları yetiştiricileri tanıtıcı bir KUŞCULAR ORG SİTESİNE SAHİHPLER kıymetini bilmeyenlerde yok degil ilerde onlarda anlar yanlış anlaşılmasın hayatta yapamayacagım tek şey yagcılık ve yalandır ama bu dediklerim ise her kes tarafından bilinmesi gereken bir gerçektir pek çok kişi bilirmiydi saim ustayı polis dursun u kel turanı saadet beyi bankacı faruku sıvacı ömeri daha niceleri para ödeseler bu bilgi ve bilge kişileri pek çok insan ögrenebilirmiydi hayır onun için bu veli nimetinden faydalanırken yapılan emege sagı gösterip şükremeliyiz ne güzel bir hizmet allah uzun ömürler versin sagolsun var olsunlar allah razı olsun saygılarımla BİR ŞEY İSTEDİGİMİZ ZAMAN HEP ONUN ÇEKİCİ YANLARINI GÖRÜRÜZ //// ELDE ETTİKTEN SONRADA HEP KÖTÜ YANLARINI BULURUZ

:heyo: :heyo: :heyo:
Bu yazıda okuduklarım, Muharrem abinin nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor,
İnşallah her birimizde bu doğrultuda oluruz.
saygılar.
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TESEKKÜR EDERİM YASAR KARDESİM SİZLERDE KIYMETLİ GÜZEL ARKADASLARSINIZ BİZLERİN AMACI DOSTLUK ARKADASLIK PAYLASMAK İNSAN ARKADAŞ VE DOSTLARINI KAYBEDERSE ONLARDAN DAHA KIYMETLİ NE BULABİLİRLER HAYATTA EN KÖTÜ YALNIZLIK ARKADAS VE DOSTSUZ KALMAKDIR KUŞ VESİLE TEKRAR TESEKKÜRLER

SAYGILAR

(BİZLERİN AMACI DOSTLUK ARKADASLIK PAYLASMAK İNSAN ARKADAŞ VE DOSTLARINI KAYBEDERSE ONLARDAN DAHA KIYMETLİ NE BULABİLİRLER HAYATTA EN KÖTÜ YALNIZLIK ARKADAS VE DOSTSUZ KALMAKDIR KUŞ VESİLE
Gerisi teferruattır, saygılar.

emreert' Alıntı:

emre alaları sevdiginin farkındayım resimdeki ala bir arkadasa hediye vermişti agabeyim sincanda uçuyordu havai basda iken sinek de kaybolmus atmaca almıs olmalı çünkü yerine hakim kuşların neslinden di ama yakışıklı vede sana yakısacak bir ala çıkarsa sende kabul edersen sana hediye etmek isterim

saygılar

mesajını yeni gördüm muharrem abi,nazik teklifiniz ve hediyeniz için teşekkür ederim,fırsat olursa hediyenizi geri çevirmek istemem tekrar teşekürler.

Muharrem Kardeşim merhaba,
Kuşların gayet güzel görünüyor ve iyi bir performans kuşu oldukları belli. güle güle besle, yalınız uçuracak mekanın olmamasına üzüldüm, bu güzel kuşları seyredememek insanı hakketen üzer. En kısa zaman da istediğin mekana kavuşman dileğiyle sevgi ve selamlar..

htamer5' Alıntı:
Muharrem Kardeşim merhaba,
Kuşların gayet güzel görünüyor ve iyi bir performans kuşu oldukları belli. güle güle besle, yalınız uçuracak mekanın olmamasına üzüldüm, bu güzel kuşları seyredememek insanı hakketen üzer. En kısa zaman da istediğin mekana kavuşman dileğiyle sevgi ve selamlar..

A S HASAN AGBİ İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TESEKKÜR EDERİM EVET BU KUŞLARLA AVUTUYORDUM KENDİMİ İYİ KÖTÜ UGRASIYORDUM YERSİZLİK VEDE BETONLASMANIN HIZLA ÇOGALMASI BEN VE PEK ÇOK KİŞLERİ BU UGRASDAN ALIKOYABİLİYOR ELİMİZDE OLAN BİR SEY DEGİL İSTESEYDİM DEVAM EDEBİLİRDİM AMA KÜMES KİRALAYARAK VEYA ARKADAŞ KÜMESLERİNDE LAKİN İLKEM VE PRENSİBİM GEREGİ YAPMADIM KENDİM OLARAK BU UGRAS SAGDA SOLDA ARKADAŞ KÜMESLERİNDE YADA TERASLARDA OLACAK SEY DEGİL KUŞUN AYAGI TOPRAGA DEGMELİ KUŞLA DA KİŞİ BİZZAT KENDİ İLGİLENMELİ VE KUŞ VE KÜMESİ BAGIMSIZ DAİMA KİŞİNİN ELİNİN ALTINDA OLMALI DİYE DÜŞÜNDÜM

AMA SEVİNDİGİM TARAFLARIDA ÇOK OLDU NEDİR SİZLER GİBİ KIYMETLİ PEK ÇOK BÜYÜKLÜ KÜÇÜKLÜ ARKADAŞLAR DOSTLAR KAZANDIM TANISTIM KARSILIKLI BİLGİ PAYLASIMLARINDA BULUNARAK İSTİFADELER EDİNDİK GÜZEL TARAFLARIDA ÇOK OLDU AMA BU UGRAS HEMEN BIRAKILACAK UNUTULACAK YERİNİ BİR BASKA HOBİNİN ALACIGI BİR SEY OLAMADIGINDAN ZAMANA BIRAKTIM KISMET HAYIRLISI DİYELİM
İLGİ VE DÜŞÜNCELERİNİZ İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEKRAR TESEKKÜR EDER

SAYGILAR SUNUYORUM

Kuşlarınızın maşşallah'ı var.DumanMevlam kazasız-belasız,yerdeki ve gökdeki tüm düşmanlarından özellikle hastalıklardan muhafaza eylesin.Size ve tüm KUŞÇULAR ORG. üyesi arkadaşlara hayırlı Ramazanlar dilerim...

Apotiger' Alıntı:
Gerçekten çok güzeller tüyü kadar yavru versin inşallah...

TESEKKÜR EDERİM DAHA İYİLERİ SİZDEDEOLUR İNSALLAH
SAYGILAR

ormancii' Alıntı:
Kuşlarınızın maşşallah'ı var.DumanMevlam kazasız-belasız,yerdeki ve gökdeki tüm düşmanlarından özellikle hastalıklardan muhafaza eylesin.Size ve tüm KUŞÇULAR ORG. üyesi arkadaşlara hayırlı Ramazanlar dilerim...

TESEKKÜRLER METİN KARDESİM HER KEZDE SAGLIKLI GÜZEL KUSLAR OLSUN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN SAGOLUN

SAYGILAR

Amin.Hepsinin ayrı bir asaleti vardır illaki ama özellikle dumanlı kirli büyük erkek ayrı bir asalet var bende diyor.Saygı benden.Allah'a emanet...

DESTİ DE NE VAR İSE

BARDAGA O BOSALIR

DESTİ DE NE VAR İSE
BARDAGA O BOSALIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri