taklacı güvercinler taklacı oyun kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 136
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam muharrem bey maşallah renga renk kuş resimlerini bizimle paylaşıyorsunuz çok teşekür ler bu kuşların uçum videolarını sabırsızlıkla bekliyorum

S A Sag olasın orhan kardeş şu an uçuramıyorum önceki iletilerimdede yazmıştım müstakil bahceli evimi kentsel dönüşüm projesi tarafından yasal olarak yıkıldı bende uçuramadıgım için bir boşluk tayım ilerde zaman ne gösterir allah bilir ömrüm olurda kuş uçurabilecegim yerim olursa ancak ozaman videolarını çeker gönderirim şimdilik bu güzide sitede arkadaş lara yeni yetişen kardeşlerimize bilgimiz dahilinde bildigimiz kadarıyla egitici yol gösterici bilgilendirici saygı sevgi kuralları içinde onlarda kaale alırlar ise azda olsa katkıda bulunmaya çalışıyoruz hem kendim usta lardan bilmediklerimi ögreniyorum hemde içimdeki kuş sevgisini tatmin etmeye çalışıyorum benim için çok daha önemli olanı ise bu güzel nadide paylaşım sitesi sayesinde yeni dost luklar yeni arkadaşlar kıymetli hazineler olarak gördügüm degerli ustalarla tanışma imkanlarından faydalanarak derin yaşayarak biriktirdikleri bilgileri ni önerilerini kuşculugu arkadaşlıgı dostlugu paylaşmayı ve bu hazzı yaşıyorum ilgine çok yeşekkür ediyor şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum ALLAH a EMANET OL

değerli abim yaşca benden büyük olduğun için abi diye hitab ediyorum müsait yerinin olmadığını bilmiyordum kusura bakma rabim sağlıklı ömürler versin inşalla rabim birgün uçuracağın yerde nasip eder misafir olarak gelir canlı izleriz seninde mübarek ramazan bayramını kutluyorum

S A Biz hepimiz agbi kardeşiz KISMET ZAMAN NE GÖSTERİR ALLAH BİLİR bende senin ve bütün islam aleminin ramazan bayramını kutluyorum ilgin için teşekkür ederim allah a emanet öl

s.a

muharrem abi güle güle besleyin kuşlarınızı çok begendim eski kuşlardan temiz kan kuşlar.
saygılar

k.murat' Alıntı:
s.a

muharrem abi güle güle besleyin kuşlarınızı çok begendim eski kuşlardan temiz kan kuşlar.
saygılar
S A Sag ol murat kardeş daha iyileri dostların olsun herkeste olsun teşekkürler

]

Güzel hayvanlar sağlıkla uçurun .. Maşallah .. . selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Güzel hayvanlar sağlıkla uçurun .. Maşallah .. . selamlarŞEREF
S A SAGOL ŞEREF KARDEŞİM UÇURAMIYORUM YERSİZLİK DEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER
SAYGILAR

s. a. muharrem abi
abi kuşların çok güzel görünüyo gerçekten insan bakmaya kıyamaz bunlara
saygılar...

maskeler' Alıntı:
s. a. muharrem abi
abi kuşların çok güzel görünüyo gerçekten insan bakmaya kıyamaz bunlara
saygılar...
A S Sinan kardeşim sagolasın daha iyileri sana ve herkese olsun saygılar

s.a. muharrem amca kuşların maşallahı var. allah gönlünce beslemeyi nasip etsin
özellikle bozdumanlı kirlilerle kara kirli akkuyruklar çok müthiş duruyor.saygılar.....

Saklı kalmış güzellikler bunlar olsa gerek tüyleri kadar ömürleri olsun selamlar

SİVRİHİSARLI' Alıntı:
s.a. muharrem amca kuşların maşallahı var. allah gönlünce beslemeyi nasip etsin
özellikle bozdumanlı kirlilerle kara kirli akkuyruklar çok müthiş duruyor.saygılar.....

A S OSMAN Kardeşim daha güzelleri sendede olsun teşekkürler
SAYGILAR

biber06' Alıntı:
Saklı kalmış güzellikler bunlar olsa gerek tüyleri kadar ömürleri olsun selamlar

TEŞEKKÜRLER LEVENT KARDEŞİM PAYLAŞMAK DOSTLUKLAR ARKADAŞLIKLAR DAHADA GÜZEL BÜTÜN GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN
TEŞEKKÜRLER SAYGILAR

başkent kanat lı ahyvan dernegi

başkent kanatlı hayvanlar dernegi başkanı
ÜMİT AKBULUT kardeşimizin babası vefaat etmiştir ümit kardeşimize ailesine yakınları ve tüm sevenlerinin başları sagolsun allah sabırlar versin yatagı cennet olsun

[No message]

S A YENİ YÜKLEDİGİM BOZ DUMANLI KİRLİLER VE BEYAZ KENDİ KUŞLARIMDIR

DİGER KUŞLAR AGABEYİME AİTTİR

SAYGILAR

muharrem abi maşallah çok güzeller . ama özellikle araplarn dumanlı ve bozdumanlı kırlılerin çok güzeller . yani anladığım için söylemiyorum hoşuma gittikleri için .
muharrem abi saygılar ...

maskeler' Alıntı:
muharrem abi maşallah çok güzeller . ama özellikle araplarn dumanlı ve bozdumanlı kırlılerin çok güzeller . yani anladığım için söylemiyorum hoşuma gittikleri için .
muharrem abi saygılar ...
tesekkürler sinan kardesim daha iyileri sende olsun

MUHARREM ABİ MAŞALLAH ÇOK GÜZEL KUŞLAR...

BU ARADA ÜMİT ARKADAŞA ALLAH SABIRLAR VERSİN BAŞI SAĞOLSUN..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri