taklacı güvercinler taklacı oyun kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 136
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S A AYNI KUSLAR GİBİ GÖRÜNEBİLİR AMA HEP KARDES OLDUKLARINDAN BENDE BAZEN AYIRT ETMEKTE ZORLANIYORUM ARTIK RESİMLERİYLE GÖZ ZEVKİMİ GİDERİYORUM BEGENİNİZE SUNUYORUM

SAYGILAR

bu gücü ,bu güzellikleri dört duvara hapsetmek bence zulümdür ya, ne yapıp edip bunları uçurmak lazım muharrem bi :)
benim kuşta en sevdiğim renktir aynı zamanda çakmaklı, seninkilerde maşallah renkte de oldukça iyiler, Allah en kısa zamanda hayırlısıyla bu uçum işini çözmeni nasip etsin abi, sana edebileceğim en iyi dua bu sanırım, ızdırabını anlıyorum ama her gecenin sonu vardır ,inşallah hayırlısıyla çözülür bu yer işi , selamlar abi

tesekkürler ali kardesim kısmet hayırlısı diyelim

SAYGILAR

Maşallah Abi hepsi Harikalar .. Sağlıkla besle , keyifle uçur.. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Maşallah Abi hepsi Harikalar .. Sağlıkla besle , keyifle uçur.. selamlarŞEREF

BU ÜÇ KUS EMANETTE İKEN ÖLMÜŞ ARKADAŞLAR SEREF İYİ DİLEKLERİN İÇİN TESEKKÜRLER SAGLIK OLSUN NEYAPALIM

SAYGILAR

Muharrem abi öncelikle S.a elerinden öperim konuyu ılk sayfasından sonuna kadar zevkler okudum ılk mesajını atalı nerdeyse 1 seneyi geçmiş bu kadar güzel kuşlarının olupta uçuramamana cok üzüldüm Her işte bi hayır vardır senın için hayırlısı buymuş ama umarım bigün cok güzel bi yerın olur ve kuşlarını doya doya ucurursun..Allaha emanet ol
Kütahyadan Yakup AYDIN

a s iyi dilek ve düsüncelerin için tesekkür ederim yakup kardesim hayırlısı gün dogmadan neler dogarmıs

esde dostta arkadaşlarda uçanlar onların seviç ve mutluluklarıda beni mutlu ediyor tabiki yerimiz olsada bizlerde paylasabilsek daha da güzel olur ama yapacak bir sey yok nasip kısmet diyelim

SAYGILAR

Abi üzüldüm yazık olmuş kuşlara .. Umarım birgün herşey dilediğinizce olur .. selamlarŞEREF

muharrem abim kuşların maşallahı var bu güzellikleri inşallah havadada görürüz herşey gönlünce olur inşallah

saygılarımla

s a hava güneşliydi cep telefonu ile anca bu kadar çekebildim böyle kenimi avutuyorum arkadaslar

maşallah abi, kirliler çok asil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri