Türker Öden'in Bursa Oynar akkanat Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 918
  • Görüntüleme Görüntüleme 150K
maşallah türker abinin kuşları iraz daha büyüsün asya avrupayı ilmik ilmik dokurlar ileride.ALLAH kazadan beladan korusun

[email protected]' Alıntı:
TÜRKER ÖDEN' İN BURSA OYNARLARI İSTANBUL'DA DENİZ ÜZERİNDE İLK UÇUŞLARI

https://www.facebook.com/#!/photo.php?v ... nt_mention

GÜLE GÜLE BESLE AYKANT .MAŞALLAH..GURUR DUYDUM..

Videodaki izledigim kuşlar Grup (filo) uçuyorlar bu yanlış uçum stilidir siz daha yenisiniz zamanla herşey rayına oturur fakat oynar filo ucuyorsa emeğize yazık olur.Kuşlar sadece uçar yabanilerde uçuyor.

Türker öden bizede oynar verdi bizdekilerde grup ucuyor ve kanat alışı cokta iyi degildi bunun bir kusur olduğunu kendisi söylemişti fakat ilerleme kaydedememiş o konuda sanırım.ama bursa oynar sevgisini aşılaması ve ırkın özelliklerini öğrenmek açısından bunlarla bir süre oyalanılabilir fakat uzun vadede bu kuşlar BERBAT (yem israfı o kuşlar aykant kardeş hayırlı uğurlu olsun:))) :haha: :haha: :heyo: :heyo: :ckmk: :ckmk: :slm: :slm:

Ekli dosyalar

• Sazan-bal-796.webp
    Sazan-bal-796.webp
    18.3 KB · Görüntüleme: 971
[No message]

Ekli dosyalar

• 21-12-13_153341.webp
    21-12-13_153341.webp
    35.3 KB · Görüntüleme: 755
  • 21-12-13_153105.webp
    21-12-13_153105.webp
    13.7 KB · Görüntüleme: 765

BU KUŞLARIN ; SONUNA KADAR ARKASINDAYIM .ÜREYECEK TÜM YAVRULARINA DA KEFİLİM..YAZILI OLARAK BEYAN EDERİM.HEDİYEMDİR.AYKANT'A DAHA GÜZELLERİ YAKIŞIR..
DİŞİ 2 YAŞINDA KAPALI KÜMESTEN ,
YAVRUDA HİÇ UÇURULMAMIŞ KARŞI DAMA KADAR İNİP - ÇIKMIŞTIR BENDE İKEN..VİDEODA YAN YANA GÖRENLER .OLUMSUZ YORUM YAPMAMALI .BU UÇUŞLARI O NLARIN İLK UÇUŞ VİDEOLARI ..
BU GÜN ÖĞRENDİM ARADAN SADECE 1 HAFTA GEÇTİ ..UÇUŞ SÜRELERİ 1.5 SAATTİR.GÖKYÜZÜNDE GÖZDEN KAYBOLDUKLARINI AYKANT'TAN ÖĞRENDİM..

Videodaki izledigim kuşlar Grup (filo) uçuyorlar bu yanlış uçum stilidir siz daha yenisiniz zamanla herşey rayına oturur fakat oynar filo ucuyorsa emeğize yazık olur.Kuşlar sadece uçar yabanilerde uçuyor.

Türker öden bizede oynar verdi bizdekilerde grup ucuyor ve kanat alışı cokta iyi degildi bunun bir kusur olduğunu kendisi söylemişti fakat ilerleme kaydedememiş o konuda sanırım.ama bursa oynar sevgisini aşılaması ve ırkın özelliklerini öğrenmek açısından bunlarla bir süre oyalanılabilir fakat uzun vadede bu kuşlar BERBAT (yem israfı o kuşlar aykant kardeş hayırlı uğurlu olsun:))) :haha: :haha: :heyo: :heyo: :ckmk: :ckmk: :slm: :slm:

Ekli dosyalar

oguzhan_kasap' Alıntı:

Oğuzhan kardeş görüşün tabiki olabilir saygı duyarım ama bu şekilde ifade etmen sende Aşağılıkkompleksi olduğuna işaret neyi ispat etmeye çalışıyorsun daha iyisini koy sende izliyelim görelim. benim için sıkıntı değil , ifade tarzın çok ucuz ve saygısız. karekterindeki zayıflığı gösteriyor , yazık sana acıdım böyle kuşçu veya eniyi kuşçu olsan ne olur olmasan ne olur.

Kapse' Alıntı:
oguzhan_kasap' Alıntı:

Oğuzhan kardeş görüşün tabiki olabilir saygı duyarım ama bu şekilde ifade etmen sende Aşağılıkkompleksi olduğuna işaret neyi ispat etmeye çalışıyorsun daha iyisini koy sende izliyelim görelim. benim için sıkıntı değil , ifade tarzın çok ucuz ve saygısız. karekterindeki zayıflığı gösteriyor , yazık sana acıdım böyle kuşçu veya eniyi kuşçu olsan ne olur olmasan ne olur.

Kardeş ben görüşlerimi insanların arkasından deil direk yüzüne söylerim söyleyemiyosamda susar yutarım arkasından o.karı gibi konuşmam.ispat etmeye gerek yok herkes biliyor zaten bazı şeyleri ifade tarzım bu şekilde ucuz mu pahalımı diye sormadım işine geliyorsa okursun gelmiyorsa okumazsın olur biter.Bende sizi böyle ufak şeylerle sevinirken görünce acıyorum ama yapıcak bişey yok hayat maalesef. :slm: haşa büyük usta t.öden varken benim kuşçuluk ne haddime :haha: :slm:

oğuz yeğenimiz son çümleyi çok doğru söylemiş aykant kardeşim.

türker abiyi herkez tanır.. kuşa değer vermez..

USTA ; ÖĞRENCİSİNE ÖNCE BASİT GÖREVLER VERİR. ÖĞRENCİSİ , ÜSTESİNDEN GELİNCE, .
BİRAZ DAHA ZORUNU GÖREV VERİR.
YAVAŞ YAVAŞ EĞİTEREK ,TÜM BİLGİLERİNİ ...AKTARIR. BU ZAMAN ALIR.BİR SÜRE.AZİMLİ ,SABIRLI ,SAYGILI ... OLANLAR ...BAŞARILI OLMA ŞANSLARI YÜKSEK OLANLARDIR.
USTA 'DA YETERLİ BİLGİYE VE ÖĞRETME NİYETİNE SAHİP İSE ÖĞRENCİ DE EĞİTİMİNİ ...TAMAMLAR.

ÖRNEK ; BİR ÇOK YÜKSEK OKUL MEZUNU GENÇLERİMİZ MEVCUT..FAKAT İŞSİZ YA DA ..KALİFİYE OLAMAMIŞ DURUMDALAR.NİTELİKSİZ YANİ..BOŞ , AMELE..

USTA' NIN SUÇU YOK ..İÇİ BOŞ USTA NE YAPSIN..!BOŞA KOYDUM DOLMADI ,DOLU İSE OLMADI.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA..

mazidenbiri' Alıntı:

DURSUN TŞKR.
20-30 YIL ÖNCE GERÇEKTEN DAHA GÜZEL BURSA OYNARLARI VARDI.HER ZAMAN SÖYLERİM.BENİM BESLEDİĞİM ., KUŞLAR HARİKULADE DEĞİLDİR. EKSİKLERİ VARDIR. AMA HATALARI YOKTUR.! HATAYI AF ETMEM.BAKICI YAPARIM BESLERİM .3 KADEME BURSA OYNARIM MEVCUTTUR.BEĞENMEYEN , DAHA GÜZELLERİNİ GÖSTERİR.

KUŞ BANA 1 ÇİFT YETERLİDİR.YAVRULARINI ÜREDİKÇE SEVDİKLERİME VERİRİM. BİR SÜRÜ KUŞLA UĞRAŞMAK DA *TARZIM DEĞİLDİR.! *

AYRICA KUŞBAZ DA DEĞİLİM.

BURSA OYNARINI ;GENÇLERE TANITMAK ,SEVDİRMEK ...BİR NEBZE DE OLSA BU IRK'A HİZMET ETMEK HOŞ OLDUĞU KANAATINDAYIM..

HASTALIKLAR KONUSUNDA DA , ELİMDEN GELDİĞİNCE FAYDALI OLABİLMEK İÇİN ÇABA SARF ETMEKTEYİM..

GÜVERCİN BESLEMEK ,*ÖZELİKLE BURSA OYNARI * BENİM İÇİN SON DERECE MUTLULUK VERİCİDİR.HUZUR VERİR BANA..O NLARLA KONUŞURUM ZAMAN ZAMAN ...METİN ,AYŞE,KEMAL ..GİBİ İSİMLERİ BİLE OLUR..

AŞK İLE BESLERİM.

[No message]

Ekli dosyalar

• 23-12-13_155019.webp
    23-12-13_155019.webp
    22.2 KB · Görüntüleme: 691
  • 23-12-13_181435.webp
    23-12-13_181435.webp
    10.8 KB · Görüntüleme: 697
  • 23-12-13_181549.webp
    23-12-13_181549.webp
    22.3 KB · Görüntüleme: 666
  • 23-12-13_143513.webp
    23-12-13_143513.webp
    17.5 KB · Görüntüleme: 681
  • 23-12-13_143747.webp
    23-12-13_143747.webp
    16.9 KB · Görüntüleme: 659
Abi helalliksin..

Ne tarz müzük seviyorlar

mazidenbiri' Alıntı:

Çok güldüm size arkadaşlar. cidden sizi kayle alıp cevap yazdığım için kendime kızıyorum bile ama dayanamadım.
adam kuşlarını çocukları gibi bakıyor şaka yapıyorsunuz herhalde. Sen hayatında kaç kişi gördün kuşlarına müzik dinleten ?
Şu konuyu baştan aşağı bir okusaydın böyle bir şey yazmadın herhalde ve komik duruma düşmezdin.

Türker abi örnek bir kuşçu ve allah razı olsun bütün bilgilerini paylaşıyor burda. bu sitede en ufak sorunu olan insanlara bıkmadan usanmadan cvp veriyor. Sizin yaptığınız bariz çamur atmak. kedi ulaşamadığı ete mındar der gibi geldiniz bana.

Değer vermez diyo adam bütün gün formda sizin kuşlarınıza bile değer verip yardım ediyor

Çok komiksiniz gerçekten.

mazidenbiri' Alıntı:

DURSUN ; BURADA TÜRKER AĞABEY' İM ; * KUŞ'A DEĞİL ,İNSANA DEĞER VERİR DEMEK İSTİYOR ! *

TANIRIM DURSUN'U GAYET İYİ ..

çok uyardım cümle kurar iken , dikkat etmesi gerektiğini ağabeyi olarak ...fakat *KALBİ GÜZEL * FEVK İN FEVKİNDE ...YAZIM HATASI ANLAMDA *DEĞİŞME YARATIYOR ! * haklısın öyle anlamakta İSMAİL..

[No message]

Ekli dosyalar

• MUNDAR.webp
    MUNDAR.webp
    12.2 KB · Görüntüleme: 743
Kapse' Alıntı:
mazidenbiri' Alıntı:

Çok güldüm size arkadaşlar. cidden sizi kayle alıp cevap yazdığım için kendime kızıyorum bile ama dayanamadım.
adam kuşlarını çocukları gibi bakıyor şaka yapıyorsunuz herhalde. Sen hayatında kaç kişi gördün kuşlarına müzik dinleten ?
Şu konuyu baştan aşağı bir okusaydın böyle bir şey yazmadın herhalde ve komik duruma düşmezdin.

Türker abi örnek bir kuşçu ve allah razı olsun bütün bilgilerini paylaşıyor burda. bu sitede en ufak sorunu olan insanlara bıkmadan usanmadan cvp veriyor. Sizin yaptığınız bariz çamur atmak. kedi ulaşamadığı ete mındar der gibi geldiniz bana.
aykant sen bu yazdıklarımı böyle mi anladın :)

kardeş bende bursadayım türker abiyle arada bir bir araya geliriz. onu cok iyi tanırım derken kuşa değer vermez insana daha çok değer verir demek istedim.

İsmail34' Alıntı:
Değer vermez diyo adam bütün gün formda sizin kuşlarınıza bile değer verip yardım ediyor

Çok komiksiniz gerçekten.

arkadaş bak yanlış anlamışsın türker abiyle sürekli, yüzyüze görüşen bi insanım. o insana daha çok değer verir demek istedim.

mazidenbiri' Alıntı:

DURSUN ; BURADA TÜRKER AĞABEY' İM ; * KUŞ'A DEĞİL ,İNSANA DEĞER VERİR DEMEK İSTİYOR ! *

TANIRIM DURSUN'U GAYET İYİ ..

çok uyardım cümle kurar iken , dikkat etmesi gerektiğini ağabeyi olarak ...fakat *KALBİ GÜZEL * FEVK İN FEVKİNDE ...YAZIM HATASI ANLAMDA *DEĞİŞME YARATIYOR ! * haklısın öyle anlamakta İSMAİL..

hay yaşa türker abim.
burda yazım hatası değilde anlama hatası var :)

KUŞLAR KONUŞSUN

bu ciğerlere yetişen kedi var ise ; görelim.!

Ekli dosyalar

• 09-12-13_141250.webp
    09-12-13_141250.webp
    85.6 KB · Görüntüleme: 667
  • 09-12-13_141221.webp
    09-12-13_141221.webp
    36.5 KB · Görüntüleme: 662
  • 09-12-13_141158.webp
    09-12-13_141158.webp
    32.7 KB · Görüntüleme: 632
  • 09-12-13_141144.webp
    09-12-13_141144.webp
    30.4 KB · Görüntüleme: 637
10 - 15 KUŞ RESMİ DAHA YÜKLERİM .AKLIN GİDER * KEDİ *

Kuşların gagalarındai siyahlık neden oluyor genetik mi ?

İsmail34' Alıntı:
Kuşların gagalarındai siyahlık neden oluyor genetik mi ?
BURSA OYNARINDA
KARABAŞ GRUBUNDA * ÜST GAGA SİYAH * ZEKİRLİ * OLMASI STANDARTTIR.! :slm: sevgilerimle.

[No message]

Ekli dosyalar

• kırmızı boncuklular-ARALIK 2013.webp
    kırmızı boncuklular-ARALIK 2013.webp
    255.7 KB · Görüntüleme: 867
  • kırmızı boncuk genç erkek -2013  TÜRKER ÖDEN.webp
    kırmızı boncuk genç erkek -2013 TÜRKER ÖDEN.webp
    201 KB · Görüntüleme: 852
Türker abi...

Benim bir arkadaşım var kuşları alıştırmak için kanatlarını kesiyor fakat 1-2 m yüklelebiliyorlar. Bu doğru bi yolmu kanadını kesmek kuşun canını acıtmazmı ?
Saygılar

İsmail34' Alıntı:
Türker abi...

Benim bir arkadaşım var kuşları alıştırmak için kanatlarını kesiyor fakat 1-2 m yüklelebiliyorlar. Bu doğru bi yolmu kanadını kesmek kuşun canını acıtmazmı ?
Saygılar
kaybetmek istemedğimiz , başına bir hal gelmesin diye * tüyleri kesiyoruz. * kuş u rahatsız edici bir durum .fakat , yavru almak elimizden kaçmaması adına tüy kesimini yapıyoruz.bu durum genellikle kıymetli ve alışması güç kuşlar için geçerli olmaktadır.. :slm:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 93d97f8819

Geri