Türker Öden'in Bursa Oynar akkanat Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 918
  • Görüntüleme Görüntüleme 150K
OĞUZ.. TERBİYESİZLİĞİN HAD SAFHADA DEFOL GİT..

ANA -KIZ BENİM YAVRULARIM OLUP ANA 6 YAŞINDA KIZI 2 YAŞINDADIR..
KIZI DA SİZE VERDİĞİM 2 DİŞİNİN ANASIDIR..ABUK SUBUK YAZILAR YAZIP CANIMI SIKMA..
ÇARŞAMBADAKİ KÜMESİMDEN , YEŞİLYAYLA ALDIĞIM KUŞLAR OLUP KIZI DA FELİX 'E VERİLMİŞTİR.ŞİMDİLİK DE BENDE DURMAKTA..
BENİM KUŞLARIM İLE İLGİLİ SABOTELERDEN VAZGEÇ ...YOLUNA BAK !

SENDEN SAYGISIZLIK İSTEMİYORUM ARTIK..CANIMI SIKIYORSUN .KUŞLARINI GÜLE GÜLE BESLE..

SEN BANA YAZINDA * ÖNÜNE KUŞ ATARIM DEDİN *BU DAHA DA SAYGISIZLIK
SAPLANTILARINDAN KURTUL VE YOLUNA DEVAM ..SANA ÖNERİM BU OLABİLİR..
BENİM KUŞLARIMLA İLGİLİ YORUM YAPABİLECEK DÜZEYDE OLDUĞUN ZAMAN , SENDEN YORUM İSTERSEM SUNARSIN ..

Re: ANA - KIZ MUSKALI

oguzhan_kasap' Alıntı:
Kümesinde böyle kuş görmedim böyle kuşları görünce mutlu oldum çubuk gagalı kuşun haricinde kuş yoktu bi zamanlar kümesinde :haha: :slm: :slm:
BU ANA- KIZ BENİM YAVRUMDUR.! mavi boncuklu kuşlarımdır.
annaneleri ŞOPAR ENVER' DEN 2005-2006 DA 100 TL YE ALINDI .babaları ŞAHİN USTADAN , MEYDANCIK ÇAY OCAĞI SAHİBİ İSMAİL USTA'YA GEÇMİŞTİR..yavruyken (4-5 AYLIK KADAR ) İSMAİL USTADAN 100 TL YE ALINDI .ayağında cam boncukludur.DEDE DE BAĞLARBAŞINDA ARDA ATALAY 'IN KAPALI KÜMESİNDE DİŞİ TORUNU İLE EŞ OLUP ÜRETİLMEKTEDİR..O NU DA GÖRMEK İSTEYEN VARSA * GÖSTERİRİM .KUŞLARI GEÇMİŞTE ALDIĞIM KİŞİLERDE TANIRLAR İSPAT EDERİM..SENİN AMACIN NE O NU BİLELİM..OĞUZHAN -KASAP

BENİM KÜMESİMDE GÖRMEK ZORUNDA DEĞİL KİMSE .KUŞLARIMI GÖRMEYENLER DE BURALARDA YORUMLAR YAPAMAZ.

yaklaşık bir yıldır da mülakatlarım ve araplarım vardır..var mı gören varsa söylesin ..

yok diyen varsa ben buradayım * madara ederim ..
oğuzhan-kasap bu ana-kız soyunu beslediğimde sen * 14 YAŞLARINDAYDIN *

sarı boncuk KOCAERKEK ;
kırmızı boncuk ile çarprazlı bir erkek yavrusu ÇARŞAMBADAKİ KÜMESİMDE ,
2 adette yine kendi gibi sarı boncuklu yavrusu YEŞİLYAYLADADIR.
BU KUŞLAR DAMIZLIĞIMDIR. BU KUŞLARA ÇUBUK GAGALI DİYENLERE ,ÇUBUK SOKARIM .
BU ERKEK 8 YAŞINDADIR. EVVEL EZEL BENDEDİR .AHMET AVCI'DAN ALINMIŞTIR.
ÇARŞAMBADA DA DEĞİL ŞU AN ...GETİRİRİM -GÖTÜRÜRÜM KİME NE ?
kart olmasına rağmen yavrularına kendi bakmaktadır.
ÇUBUK GAGA BÖYLE Mİ OLUYOR oğuzhan-kasap BU FOTODAKİ KUŞU GÖRMÜŞMÜYDÜN SEN .
GELDİM -GÖRMEDİM -YOKTU ile olmaz bu işler .önüme kuş atacakmışsın SEN ÖNÜME KUŞ AT * BAK BEN NELER ÇIKARIRIM ...
ARKADAŞLAR İLGİLENDİĞİM KÜMESTE ; 3 ERİŞKİN , 2 YEME DÜŞMÜŞ ,2 ADETTE YUMRUK BÜYÜKLÜĞÜNDE YAVRU VARDIR. BUNLAR kırmızı boncukludur.bunlarla çalışırım . çalışmam biter ..sarı boncukluları getitirim koyarım..geçen sene de mavi boncuklar vardı...çarşambadaki kümes böyledir.buraya herkes gelir..
her gelen başka kuş görmüş dahi olabilir..fakat hepsi de alışkın kuşlarımdır..kapalıya gider gelir..yine salarım ..herkes haddini bilsin

Ekli dosyalar

• sarı boncuk KOCAERKEK.webp
    sarı boncuk KOCAERKEK.webp
    25.2 KB · Görüntüleme: 831
uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin :slm: kızınca dahada güzel oluyosun TÜRKER ÖDEN :evet: :evet: :heyo: :heyo: :haha: :haha: :slm: :slm:

oguzhan_kasap' Alıntı:
uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin :slm: kızınca dahada güzel oluyosun TÜRKER ÖDEN :evet: :evet: :heyo: :heyo: :haha: :haha: :slm: :slm:
oğuz nankörlük mü ediyosun bana mı öyle geliyo
daha düne kadar kümesinde türker abinin sana verdiği hediye kuşlar vardı. ne oldu 3 günde kendi soyunu mu oluşturdun.
bu arada da oynarı öğrenmişsin biraz cubuk gaga falan.
bi 40 sene sonra türker abinin seviyesine gelirsin bu gidişle daha 39 senen var acele etme.

objektif bakayım dedim olaya ama sen haddini aşıyosun...

mazidenbiri' Alıntı:
oguzhan_kasap' Alıntı:
oğuz nankörlük mü ediyosun bana mı öyle geliyo
daha düne kadar kümesinde türker abinin sana verdiği hediye kuşlar vardı. ne oldu 3 günde kendi soyunu mu oluşturdun.
bu arada da oynarı öğrenmişsin biraz cubuk gaga falan.
bi 40 sene sonra türker abinin seviyesine gelirsin bu gidişle daha 39 senen var acele etme.

objektif bakayım dedim olaya ama sen haddini aşıyosun...
Dursun kardes olaylari bilmeden yorum yapma Türker un bana hediye kus verdiği doğru sonrasinda damizlik kuşu kalmadi ggerekçesiyle geri aldigindan haberdar değilsinsanirim turkerb sadece oynar kkuşunusevdirdi bize onun haricindepoynar aşina bisey vermedi veremez de git Türker i oynarcilara sor söylesinlernnazilbiri ooldugunu bende ona hediye kus verdim mesut abide verdi o ne yaptı kuscuya saatti ben onun kuslarindan aldigim yyavrularıdahi ona verdim bilip bilmeden yorum yapiyosun

arkadaşım bilmeme gerek yok mesut abiden aldığını biliyorum.kuşlardan yavru alıp tekrar geri verecek. ben muhabbeti bilmem sadece baban yaşındaki adamla dalga geçiyosun bu benim zoruma gitti. sanada yakışmıyo. ben burda kuşu kuşçuluğu konuşmam zaten kuş önemsizdir. ben lafa bakarım. türker abi iyi bi insandır bana göre.
sana yanlış bile yapsa ki yapmamıştır eminim. bu kadar milletin içinde bunları söyleme gereği ne.
bi daha konuşmazssın olur biter. bizide kendi karakterin hakkında analiz yapma durumuna düşürmezssin.
bu yazdıkların yaşına uymuyo çoçuk bile yazmaz bu yazıları.
bide bana kardeş demesen aramızda 5 yaş var yeğen

Bursa oynarı dedinmi akla gelen ilk kişi türker ödenin bursalarıdır çok güzel abi kuşların maşşallahı var güle güle uçur

mazidenbiri (DURSUN BEKAR) IN TÜRKER ÖDEN' İ ZİYARETİ GÜVERCİN SOHBETİfelix(MESUT)
SERKAN BONCUK
SAMET ATEŞ
AYTAÇ
SEMİH
FATİH GÜLER
ANIL ATALAY
MEHMET CAN IŞINTAN
.
.
.
BURSA DA OLUP SİTEMİZDEN ARKADAŞLARIMIZ LA BÖYLE BULUŞMALARIMIZA DEVAM ETMEKTEYİZ..

Ekli dosyalar

• 01-12-13_114017.webp
    01-12-13_114017.webp
    32.2 KB · Görüntüleme: 1,394
maaşallah abi allah nazardan saklasın

hani bende sohbeti videoya çekip röportaj yaptınız sandım kara kanat röportajı :haha: sadece resim atmışlar

yakında videonuzu beliyoruz saygılar

ankara kuşcusu' Alıntı:
hani bende sohbeti videoya çekip röportaj yaptınız sandım kara kanat röportajı :haha: sadece resim atmışlar

yakında videonuzu beliyoruz saygılar
biz daha çırağız serkan abi röpörtaj videosunu senden bekleriz.

ORTADAN TELLİ (kırmızı boncuklular)

Ekli dosyalar

• 05-12-13_131135.webp
    05-12-13_131135.webp
    32 KB · Görüntüleme: 1,274
  • 05-12-13_131214.webp
    05-12-13_131214.webp
    28.7 KB · Görüntüleme: 1,235
maşallah
tüyü kadar hayrını görün türker bey

[No message]

Ekli dosyalar

• 09-12-13_141144.webp
    09-12-13_141144.webp
    30.4 KB · Görüntüleme: 1,091
  • 09-12-13_141158.webp
    09-12-13_141158.webp
    32.7 KB · Görüntüleme: 1,142
  • 09-12-13_141221.webp
    09-12-13_141221.webp
    36.5 KB · Görüntüleme: 1,065
  • 09-12-13_141250.webp
    09-12-13_141250.webp
    85.6 KB · Görüntüleme: 1,105
SERT VE ÜRKÜNÇ ..BAKMALI ( mülaim ve yumuşak bakışlı ,sempatik görünümlüler ...mülakat melezleridir..)
The-fıx (AYTAÇ ) gördün sen bu kuşu :evet:

Ekli dosyalar

[No message]

Ekli dosyalar

• 09-12-13_141144.webp
    09-12-13_141144.webp
    30.4 KB · Görüntüleme: 853
[No message]

Ekli dosyalar

• 12-12-13_143900.webp
    12-12-13_143900.webp
    23.1 KB · Görüntüleme: 836
  • 12-12-13_143715.webp
    12-12-13_143715.webp
    25.2 KB · Görüntüleme: 803
  • 12-12-13_144103.webp
    12-12-13_144103.webp
    11.8 KB · Görüntüleme: 842
  • 12-12-13_143632.webp
    12-12-13_143632.webp
    25.4 KB · Görüntüleme: 791
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAHH.

TŞKR MEHMET .

ARDA ; ŞÜKRÜ USTA'MA GÖSTERİRMİSİN ,BU KARALAMA * ÇİZİMİ * yaklaşık maliyet üzerine ( :hhh: BAHÇEYE )

Ekli dosyalar

• BAHÇE KÜMESİ (Türker Öden ).webp
    BAHÇE KÜMESİ (Türker Öden ).webp
    132.7 KB · Görüntüleme: 878
Türker abimizin bursadan gönderidiği kuşları bugun istanbul silivri marmara denizi üzerindeki ilk uçuşları. :)

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    155.5 KB · Görüntüleme: 729
  • 2.webp
    2.webp
    311.9 KB · Görüntüleme: 702
  • 3.webp
    3.webp
    333.3 KB · Görüntüleme: 785
  • 4.webp
    4.webp
    289.5 KB · Görüntüleme: 788
Türker hocam maşallah sizin de kuşlarınız çok güzel. Bursa oynar güvercini, hakkında bilgi sahibi fazla olmadığım ırklardan biri, siz de buna gönül vermişsiniz tebrik ederim.

scutaro' Alıntı:
Türker hocam maşallah sizin de kuşlarınız çok güzel. Bursa oynar güvercini, hakkında bilgi sahibi fazla olmadığım ırklardan biri, siz de buna gönül vermişsiniz tebrik ederim.

VİDEO DA KATKILARI OLAN TÜM ARKADAŞ VE DOSTLARIMA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM ..BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPERİM !
SAYGILARIMLA..
İŞTE * BURSA OYNARI *

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maşallahları var hayrını görün sevgilerimle :slm:

Geri