- Konuyu Başlatan
turkeroden
Moderatör
- Ad Soyad
- TÜRKER ÖDEN
- Meslek
- GÜVENLİK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:haha: OYNAMAYANA ''YEM YOK. '' makaracı sonuçta bizim kuşlar takla atar..düz uçar dalar -çıkar pike yapar ama takla da atar..koray_a' Alıntı:Maşallah aile ortamı güzel kuşlar güzel daha ne olsun. Geriye sadece şükretmek kalıyor. Bu kuşlar iyi oyunda yapıyormu geçenlerde iyi bursa kuşu düz uçar takla atmaz dediler hadi ordan adı oynar kendi oynamaz öyle kuşmu olur dedim aslı varmıdır düz uçan Bursa kuşu dahamı değerli oluyor bana çok saçma geldi.
100 LERCE ''BURSA OYNARI '' BESLİYOR..FAKAT , GERÇEK UÇUŞLARININ NASIL OLDUĞUNU BİLMEYENLER ÇOK FAZLA.KOCAMAN YAZIYORUM Kİ HER ZAMAN DİKKATİNİ ÇEKER DE BİRİLERİ ÖĞRENİR BELKİ DİYE.koray_a' Alıntı:Valla abi Bursa kuşundan hiç anlamam ilgili olduğum ırk taklacılar ama diğer ırklarada yabancı kalmadım hepsini okudum besleyenlerine denk geldiğimde sohbetini açtım anlatmasını istedim niye beslenir özelliği nedir nesi iyi nesi kötü tarihi nedir keyif alarak merakla dinledim ve elimden geldiği kadar öğrendim. Özellikle yerli ırkları yabancı ırkları hiç merak etmedim bizdekiler bizede dünyayada yeter evelallah dedim .Tam bu adam benle makara yapıyor diyecektim ki bana fikrini kabullendirmek için ses tonunu değiştirmeye başladı adama diyorum dünya çapında Bursa oynarı olarak biliniyor makara yapıyor hala diyor tamam yapar ama yapmayanı daha makbul pek bulunmaz bende ne diyeyim kuş için kalp kırmaya değmez hee dedim senin bursanda varsın düz kuş olsun ,fikrini kabullendim sandığında güldü bi neşelendiya gerisini boşver abi Bursa kuşu değer kaybetmedi demesiyle :ckmk: Ama azıma sakız oldu gördüğümde naber oynar ırkının oynamayan besleyicisi diye makaraya alıyorum :ckmk:
AYTAÇ ; BU HAFTA BEKLERİM .sabahtan gel ,bol bol sohbet etme fırsatımız olsun.. :slm:the_fix' Alıntı:03.08.13 tarihinde Türker abiyi ziyarete gittim. Türker abinin nasıl bir hayvansever olduğunu ve kuşlarına (oynarlar ve yabaniler :heyo: ) nasıl baktığını bir kez daha gördüm. Kümes,yemlik,suluk tertemiz, kuşların rahatı iyi. Maşallahları var. :tamam: Daha önce oynar uçuşunu canlı olarak izlememiştim. 3 tane oynarı alıp, motorla tophaneye gittik ve kuşları saldık. Hava gösterileri gerçekten güzel. Evlerine olan sadakatleri çok gelişmiş bir ırk.
Türker abiye teşekkür ediyorum. Beni çok güzel ağırladı. Motorlada gezdik :heyo:
[email protected]' Alıntı:AYTAÇ ; BU HAFTA BEKLERİM .sabahtan gel ,bol bol sohbet etme fırsatımız olsun.. :slm:the_fix' Alıntı:03.08.13 tarihinde Türker abiyi ziyarete gittim. Türker abinin nasıl bir hayvansever olduğunu ve kuşlarına (oynarlar ve yabaniler :heyo: ) nasıl baktığını bir kez daha gördüm. Kümes,yemlik,suluk tertemiz, kuşların rahatı iyi. Maşallahları var. :tamam: Daha önce oynar uçuşunu canlı olarak izlememiştim. 3 tane oynarı alıp, motorla tophaneye gittik ve kuşları saldık. Hava gösterileri gerçekten güzel. Evlerine olan sadakatleri çok gelişmiş bir ırk.
Türker abiye teşekkür ediyorum. Beni çok güzel ağırladı. Motorlada gezdik :heyo:
FeLix_' Alıntı:Aytaç sen bir de türker abinin kuşlarını çok uzak mesafeden (üniversiteden, inegöl tarafından) salınınca gör, nasıl dönüyorlar eve Tophaneden ev zaten gözüküyor, eve dönmeleri 3 dk, uzaktan salınınca beklemenin zevki daha bir başka
the_fix' Alıntı:FeLix_' Alıntı:Aytaç sen bir de türker abinin kuşlarını çok uzak mesafeden (üniversiteden, inegöl tarafından) salınınca gör, nasıl dönüyorlar eve Tophaneden ev zaten gözüküyor, eve dönmeleri 3 dk, uzaktan salınınca beklemenin zevki daha bir başka
Dogrudur mesut abi, :heyo: kismet olursa bi gun uzaktan salindiklarinida gorurum. sevgilerimle. :slm: