oguzhan_kasap
Üye
- Ad Soyad
- Oğuzhan KASAP
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ARAŞTIRALIM .İsmail34' Alıntı:Türker abi yardımların için çok sağol bi konuda daha yardımını isteyeceğim Bayrampaşada oturuyorum buralara yakın güzel bi mezat varmı. Senin kuşlar gibi kuşların satıldığı. Bursa yada kara kafa kelebek beslemeği düşünüyorum.
Tek damardan Seninkiler gibi sağlam kuşlar üreticem Allah izin verirse.
İsmail34' Alıntı:Abi helalliksin..
Ne tarz müzük seviyorlar
Samet Ataş' Alıntı:Eyvallah Turke abicim bu selzelesin beni fazlasi ilee memnun elimizden geldigince herkeze yardimci olmak isteriz..
YARIN GİDERSEN ; BURSA OYNARI GİBİ GÖRÜNEN KUŞLARIN BOL BOL NET FOTOLARINI ÇEKİP BURAYA ÇEKERSEN .BU SAYFADA YORUMLARIZ NE DERSİN İSMAİL..İsmail34' Alıntı:Yarın hava güzel olursa Edirnekapıdayım
Düzgün bi bursa Oynarının faiyatı nekadardır ?
Serkan BONCUK' Alıntı:Herkese yardım ederiz yeter ki konu güvercin olsun
PAÇALI , KIRIK KISA GAGALI EŞ BİR ÇİFT DE OLSUN .İLK ETAPTA ,BU KUŞLAR EŞLERİNE ÇOK DÜŞKÜN OLUR.ERKEK OLANI ALIŞTIR.YAVRU POSTALARI DA O ERKEK KISA GAGALI İLE YANINDA ALIŞTIR..YAVRUDAN ALIŞTIR POSTALARI.İsmail34' Alıntı:Türker abi Beim evimin üstünde de boş bi oda var odanın 1 penceresi var orayı da kümes yapmayı düşüyorum penceren kuş alıştırma konusunda ne yapabilirim.
Şöyle düşündüm..
1-)Posta güvercini alıyorım [Yavru]
2-)Yuva yapmaya başladıkları zaman çalı çırpı arıycaklar.
3-)Bende pencereyi açıcam.Dışarı çıkıp içeri giricekler
4-)Eşkeştikleri için kaçmıcaklar
Bana bide pencereye tel örgü koyabilirim yavru iken dışarıyı görsünler
SAĞLIKLI VE DENGELİ BESLENMKTE İSE KISA ZAMAN İÇİNDE YUMURTLAYACAKTIR..İsmail34' Alıntı:Türker abi.
Bugün ava gittik geldiğimde.
Dişi kuşumun kanatları inmişti.
Beli üçgen gibi duruyodu.
Yuvaya yatıyodu.
Ötmeye başlayıp gittikçe hızlanıyolardı.
Ne zaman yumurtlarlar ?
İSMAİL' İN DİŞİ GÜVERCİNİ YUMURTLADI .HABERİNİ ALDIM..MŞLH ..BOL YAVRULARI OLSUN.İNŞLH.. :slm:İsmail34' Alıntı:Türker abi.
Bugün ava gittik geldiğimde.
Dişi kuşumun kanatları inmişti.
Beli üçgen gibi duruyodu.
Yuvaya yatıyodu.
Ötmeye başlayıp gittikçe hızlanıyolardı.
Ne zaman yumurtlarlar ?
:haha: SENİ GİDİ SENİ :haha: :asla:İsmail34' Alıntı:Kırklareline gittik ya Domuz var ya Tilki meraları kurutmuşlar 1 tavşan çıktı oda hızlı geçti.
Bursada avlancak güzel yerler varmı sen bilirsin.