poyrazz
Üye
- Ad Soyad
- ersun poyrazlı
- Meslek
- inşaat emlak
- İlgi Alanı
- Balıklar
s.a umut biladeer nasılsın umarım iyisindir kuşlarına gelincede maşallahları var tüyleri kadar ömür ve yavruları olsun inşallah herkezin kuşu kendine güzeldir bence bende antalyada belkide yamalı dolapcı besleyen tek kişi ola bilirim şu var kardeşim yogurdum ekşi diyen olmaz. ticaretini yapan kişi kuşum iyi diye bilmesi için digerinin orjinal olmadıgını söyleyecek tabikide bende saolsun bi arkadaşımın hediyesi bir çiftde arap var bir çiftde çil var ama benim sütbeyaz ve yangaplara daha çok ilgim var bana daha önce saolsun muhammed ocakoglu abim sayesinde başladım dolapcı beslemeye yangapların nasıl bir ırk oldugunu da çok iyi biliyorum önemli olan kalıcı dostluklar ve paylaşımlardır 13 yaşında olum erende giriyor siteye eminem ki giren daha nice küçük kardeşlerimizde vardır onlarada örnek davranışlar sergilenmesi sitede çok iyi olacaktır çil arap süt beyaz yada yangap ne fark ederki kişi besledigi ırkı iyi biliyor ve iyi tanıyorsa severekde besliyorsa gerisi de hikayedir bence dolapcıda has mı has DENİZLİ kuşudur zamanla insanlar denizlidende almış ola bilir ısparta burdurdanda ala bilir denizlinin orjinal kuşu olmadıgını kabul etmeyenler neden ısrarla kendilerininkini orjinal olarak görüyorlar neyse kardeşim kuşların on numara antalyadan herkeze saygılar.