tengelli' Alıntı:
selamalr ben bunu hep şöyle savunurum iyi bir futbolcu kaleye kadar 10 kişiyi calımladı ama gol atamadı futbolcuyu herkes yuhlar yada kalitesinden şüpe eder fakat o calımladıkları kişiden sonra kaleye gösterişli bir gol attıgında o hazın zevki doruklarda değilmidir. yada süper bir gösteri yapan jimlatikçi inişte düştü o yaptıgı güzel hareketlermi yoksa akşam haberlerde nasıl düştüğünümü gösterir. bence kuş güzel bir kuş havada ucarken geliş gidişlerinde yaptıgı şovu kesinlikle inerkende yapmalı (kesinlikle kalkarkende yapmalı) bu 1 taklalı olur yada farklı şekillerde olur ama kesinlikle gelip düz konma şeklinde olamaz ben kabul etmem ama şöylede bir gerçek var SADECE KENDİ HAZI VE ZEVKİ İÇİN BESLEYEN BİR ARKADAŞ BÖYLE BİR KUŞTAN HAZ VE ZEVK ALIYORSA MAKBULU BU DEĞİL DENİR AMA SEN BUNDAN ZEVK ALIYORSAN GÜLE GÜLE BESLE DENİR.BİR KAÇ TAVSİYEDE BULUNUR.
SEN BUNU CÖPE AT İYİ DEĞİL DİYEN VARSA İÇİNİZDE BU DEDİĞİNİZDEN SONRA BENCE O KİŞİNİN UCURDUGUNDAN İYİSİNİ UCURUP AL BU KUŞ SENİN DEMELİSİNİZ Kİ ONUN KUŞUNU KÖTÜLEMEK İÇİN DEĞİL DOĞRUSUNU BESLEMESİ İÇİN SÖYLEDİĞİNİZİ BİLSİN.
merhaba arkadaşım yorumuna kısmen katılıyorum ama doğru birtanedir iki olmaz ; oyun kuşu inişi taklasız olmaz. kendi zevkine kuş besliyo diye bişey yok hepimiz kendi zevkimize besliyoruz ama bi kuşun ırk standartı vardır . nasılki kınalı miskiler basık tepe olacak ; edirne taklası arkatepe olacak,bango kısa gaga olacaksa OYUN KUŞU da isterse 100 sefer yapsın ama taklasız inmicek
ben tek başıma dahi kuş uçurduğumda eğer kuş gelip taklasız indiğinde yani yapıştığında tek olduğum halde utanıyorum sıkılıyorum , internet sitelerinde de yapışan kuşları videoya çekip yayınlayan arkadaşlarıda kınıyorum.
ama dediğim gibi hepimiz kendi merağımız için kuş besliyoruz ;
BEN YAPIŞAN KUŞU KABUL ETMİYORUM ; EDENLERDE GÜLE GÜLE BESLESİNLER ...