- Konuyu Başlatan
turkeroden
Moderatör
- Ad Soyad
- TÜRKER ÖDEN
- Meslek
- GÜVENLİK
:hayir: GEREK YOK..
REÇETE YETERLİ.
REÇETE YETERLİ.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SİZLERE ; EN DOĞRU REÇETEYİ SUNMAK İÇİN , ARAŞTIRMACI RUHUM İLE DEVAM ETMEKTEYİM. malzeme olarak[email protected]' Alıntı:ÇALIŞMALARIMIN SONUCU İYİ NETİCE ALINAN REÇETE AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.!
BU BAŞLIKTA SON NOKTA
..................................
NEOPRIM FORTE ( sulfa ,trimp,neomisin etkenli) ishal ve solunum güçlüğü
RONIDOZOL ( dimetridazol etkenli )pamucuk
ZOLAX 50 MG 7 ADET KAPSUL (flucanazole etkenli (megabacter,kurgan) )
LARGOPEN 250 MG TOZ ( amoksisilin etkenli ( e-coli , salmonella , nezle , üst solunum yolları ,balgam,hırıltı.. ) )
VETİMİSİN TOZ ( penisilin g potasyum,prokain penisilin g,streptomisin sulfat )ateş ile seyreden bakteriyel tedavi,iltihap,ur,yumuşak doku enfeksiyonları, çiçek ,,
..................................
UYGUN KARIŞIMI İLK ÜÇ AY 6 GÜN ,DAHA SONRA AYDA 3 - 4 GÜN ,...TÜM HASTALIKLAR İÇİN KULLANIMA HAZIRDIR.
kışın kullanın , yazın yavru dönemi gerekli olmadıkça kullanmayın.antibiyotik ve penisilin içeriklidir.hayat kurtarmak adına kullanılmalıdır.
Bu 5 adet ilaç uygun dozaj ile karıştırılır ve aynı sulukta yer alır..
12 saatte 1 kez mutlak tazelenmesi , mümkünse içirilip önlerinden alınması ve gün boyu vitamin li destekler yapılması çok iyi neticeler verir.
önlerinden taş.kum ,çakıl ..alınmayı gerektirmez.
detaylı dozaj ölçüsü verilecektir.!
TÜRKER ÖDEN /BURSA 2013
2 LİTREYE SİLME '' ÇAY KAŞIĞI '' tedavi amaçlı !yavas.osman' Alıntı:Türker Bey paylaşımınız ve çalışmalarınız gerçekten takdire değer. Sizleri tebrik ediyorum. Tecrübelerinizi bu şekilde herkesle paylaşmanız çok güzel. Keşke bu camiadaki her insanoğlu tecrübelerini bizlerle paylaşabilse. Son olarak sizden paylaşımınıza bir ilave daha yapmanızı istiyorum karışımdan ne kadar ölçü kaç litre suya koyulmalı bunu da eklerseniz herşey tamamlanmış olacak. Çalışmalarınız ve paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler...
VİTAMİN GEREKLİDİR.[email protected]' Alıntı:NEOPRIM FORTE ( sulfa ,trimp,neomisin etkenli) ishal ve solunum güçlüğü 2 ŞİŞE
RONIDOZOL ( dimetridazol etkenli )pamucuk 10 ÇAY KAŞIĞI
ZOLAX 50 MG 7 ADET KAPSUL (flucanazole etkenli (megabacter,kurgan) ) 2 KUTU
LARGOPEN 250 MG TOZ ( amoksisilin etkenli ( e-coli , salmonella , nezle , üst solunum yolları ,balgam,hırıltı.. ) ) 1 ŞİŞE
VETİMİSİN TOZ ( penisilin g potasyum,prokain penisilin g,streptomisin sulfat )ateş ile seyreden bakteriyel tedavi,iltihap,ur,yumuşak doku enfeksiyonları, çiçek ,, 1 ŞİŞE
UYGUN KARIŞIMI İLK ÜÇ AY 6 GÜN ,DAHA SONRA AYDA 3 - 4 GÜN ,...TÜM HASTALIKLAR İÇİN KULLANIMA HAZIRDIR.
kışın kullanın , yazın yavru dönemi gerekli olmadıkça kullanmayın.antibiyotik ve penisilin içeriklidir.hayat kurtarmak adına kullanılmalıdır.
Bu 5 adet ilaç uygun dozaj ile karıştırılır ve aynı sulukta yer alır..
12 saatte 1 kez mutlak tazelenmesi , mümkünse içirilip önlerinden alınması ve gün boyu vitamin li destekler yapılması çok iyi neticeler verir.
önlerinden taş.kum ,çakıl ..alınmayı gerektirmez.!
ÇOK FAZLA DETAYLI ÖLÇÜM GEREKSİZ . BU ÖLÇÜM UYGUNDUR.
ahmetcan123' Alıntı:dönek güvercinimvar pusup gözerini 10sn aralıgıyla kapatıp açıyo.tüylerini kabartıyor .ve gün geçtikçe zayıflıyyor ne yapmalıyım
BAKTIM .GÖKHAN ; ETKEN MADDELERİ YETERLİ OLMADIĞI KANAATINDAYIM..paramedic' Alıntı:http://www.pigeonsproducts.com/fmt-allround-mix-by-dac-464
bence bu ilaç denenmeli ben direkt olarak DAC firmasıyla iletişim kurarak temin ettim ilaç çok güzel sonuç veriyor bir çok hastalığa tek çözüm aranıyorsa bu olmalı fiyatı 15 euro shipping masrafıda var birde 50 euroya kadar gümrük vergisi yok
:haha:ahmetcan123' Alıntı:enro curo neo terammycin + vitamin naıl kullanılır
HER KUŞ HASTALANINCA ZAYIFLAR VE TÜY KABARTIR..ahmetcan123' Alıntı:KUSUM ZAYIF VE TÜY KABARTIYOR HALSİZ. ENRO CURE VE NEO TERAMYCİN ALDIM . HANGİSİNİ KULLANAYIM
TAKSİCİ AHMET ; SİTEMİZDE YETERLİ BİLGİ MEVCUTTUR.ahmetcan123' Alıntı:dönek güvercinimvar pusup gözerini 10sn aralıgıyla kapatıp açıyo.tüylerini kabartıyor .ve gün geçtikçe zayıflıyyor ne yapmalıyım
türker bey bir ilaç önerinde alıcam. birusta enro cura ve neo termesin + vitamin kullan dedi. siz bir ilaç önerin lütfen
Evet eczaneden LARGOPEN alın sularına litre başı 1 çay kaşığı konulacak, yanına da Türker hocamın dediği vitamin şurup veya Avi-Vit, Supervit hangisi olursa 1 çay kaşığı da ondan katıp 2 gün üst üste bu karşımdan verin. Daha sonraki gün sularına kefir, bira mayası veya yoğurt suyu katıp verin, burası önemli çünkü antibiyotik zararlı bakteriler yanında yararlı bakterileri de öldürür. Kuşlarda 1 hafta içinde düzelme olmazsa tedaviye devam.AsaLet' Alıntı:Gökhan bey bana alfolix alın demiştiniz bendemi LARGOPEN alsam acaba ?? şimdiden tşk.