BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 506
  • Görüntüleme Görüntüleme 216K
:hayir: GEREK YOK..

REÇETE YETERLİ.

:evet:
Kolistin Sülfat diye aranabilir veya onun yerine yeterli gelebilirse ercefuryl kullanılabilir
ok :tamam:

Re: BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN

ÇALIŞMALARIMIN SONUCU İYİ NETİCE ALINAN REÇETE AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.!

BU BAŞLIKTA SON NOKTA
..................................
NEOPRIM FORTE ( sulfa ,trimp,neomisin etkenli) ishal ve solunum güçlüğü
RONIDOZOL ( dimetridazol etkenli )pamucuk
ZOLAX 50 MG 7 ADET KAPSUL (flucanazole etkenli (megabacter,kurgan) )
LARGOPEN 250 MG TOZ ( amoksisilin etkenli ( e-coli , salmonella , nezle , üst solunum yolları ,balgam,hırıltı.. ) )
VETİMİSİN TOZ ( penisilin g potasyum,prokain penisilin g,streptomisin sulfat )ateş ile seyreden bakteriyel tedavi,iltihap,ur,yumuşak doku enfeksiyonları, çiçek ,,

UYGUN KARIŞIMI İLK ÜÇ AY 6 GÜN ,DAHA SONRA AYDA 3 - 4 GÜN ,...TÜM HASTALIKLAR İÇİN KULLANIMA HAZIRDIR.

kışın kullanın , yazın yavru dönemi gerekli olmadıkça kullanmayın.antibiyotik ve penisilin içeriklidir.hayat kurtarmak adına kullanılmalıdır.
Bu 5 adet ilaç uygun dozaj ile karıştırılır ve aynı sulukta yer alır..
12 saatte 1 kez mutlak tazelenmesi , mümkünse içirilip önlerinden alınması ve gün boyu vitamin li destekler yapılması çok iyi neticeler verir.
önlerinden taş.kum ,çakıl ..alınmayı gerektirmez.

detaylı dozaj ölçüsü verilecektir.!

TÜRKER ÖDEN /BURSA 2013

[email protected]' Alıntı:
ÇALIŞMALARIMIN SONUCU İYİ NETİCE ALINAN REÇETE AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.!

BU BAŞLIKTA SON NOKTA
NEOPRIM FORTE ( sulfa ,trimp,neomisin etkenli) ishal ve solunum güçlüğü
RONIDOZOL ( dimetridazol etkenli )pamucuk
ZOLAX 50 MG 7 ADET KAPSUL (flucanazole etkenli (megabacter,kurgan) )
LARGOPEN 250 MG TOZ ( amoksisilin etkenli ( e-coli , salmonella , nezle , üst solunum yolları ,balgam,hırıltı.. ) )
VETİMİSİN TOZ ( penisilin g potasyum,prokain penisilin g,streptomisin sulfat )ateş ile seyreden bakteriyel tedavi,iltihap,ur,yumuşak doku enfeksiyonları, çiçek ,,

UYGUN KARIŞIMI İLK ÜÇ AY 6 GÜN ,DAHA SONRA AYDA 3 - 4 GÜN ,...TÜM HASTALIKLAR İÇİN KULLANIMA HAZIRDIR.

kışın kullanın , yazın yavru dönemi gerekli olmadıkça kullanmayın.antibiyotik ve penisilin içeriklidir.hayat kurtarmak adına kullanılmalıdır.
12 saatte 1 kez mutlak tazelenmesi , mümkünse içirilip önlerinden alınması ve gün boyu vitamin li destekler yapılması çok iyi neticeler verir.
önlerinden taş.kum ,çakıl ..alınmayı gerektirmez.

detaylı dozaj ölçüsü verilecektir.!

TÜRKER ÖDEN /BURSA 2013
SİZLERE ; EN DOĞRU REÇETEYİ SUNMAK İÇİN , ARAŞTIRMACI RUHUM İLE DEVAM ETMEKTEYİM. malzeme olarak
eksiklerimin bilincindeyim . öyle etkenli ürünler var ki muhadilleri de mevcut olmadığından yazamamaktayım..reçetemde herkesin ulaşabileceği ilaçları tercih etmekteyim..ISRARLA .

TÜRKİYE' M İN HER KÖŞESİNDE KULLANILABİLMELİ İSTERİM. YOKSA ; DAC,PANTEX , ...GİBİ ÜRÜNLER İLE YOL ALIRDIM..VE DOĞRU YOLDAYIM..

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYEBİLENE !

NEOPRIM FORTE ( sulfa ,trimp,neomisin etkenli) ishal ve solunum güçlüğü 2 ŞİŞE
RONIDOZOL ( dimetridazol etkenli )pamucuk 10 ÇAY KAŞIĞI
ZOLAX 50 MG 7 ADET KAPSUL (flucanazole etkenli (megabacter,kurgan) ) 2 KUTU
LARGOPEN 250 MG TOZ ( amoksisilin etkenli ( e-coli , salmonella , nezle , üst solunum yolları ,balgam,hırıltı.. ) ) 1 ŞİŞE
VETİMİSİN TOZ ( penisilin g potasyum,prokain penisilin g,streptomisin sulfat )ateş ile seyreden bakteriyel tedavi,iltihap,ur,yumuşak doku enfeksiyonları, çiçek ,, 1 ŞİŞE

önlerinden taş.kum ,çakıl ..alınmayı gerektirmez.!

ÇOK FAZLA DETAYLI ÖLÇÜM GEREKSİZ . BU ÖLÇÜM UYGUNDUR.

Türker Bey paylaşımınız ve çalışmalarınız gerçekten takdire değer. Sizleri tebrik ediyorum. Tecrübelerinizi bu şekilde herkesle paylaşmanız çok güzel. Keşke bu camiadaki her insanoğlu tecrübelerini bizlerle paylaşabilse. Son olarak sizden paylaşımınıza bir ilave daha yapmanızı istiyorum karışımdan ne kadar ölçü kaç litre suya koyulmalı bunu da eklerseniz herşey tamamlanmış olacak. Çalışmalarınız ve paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler...

yavas.osman' Alıntı:
Türker Bey paylaşımınız ve çalışmalarınız gerçekten takdire değer. Sizleri tebrik ediyorum. Tecrübelerinizi bu şekilde herkesle paylaşmanız çok güzel. Keşke bu camiadaki her insanoğlu tecrübelerini bizlerle paylaşabilse. Son olarak sizden paylaşımınıza bir ilave daha yapmanızı istiyorum karışımdan ne kadar ölçü kaç litre suya koyulmalı bunu da eklerseniz herşey tamamlanmış olacak. Çalışmalarınız ve paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler...
2 LİTREYE SİLME '' ÇAY KAŞIĞI '' tedavi amaçlı !
koruyucu amaçlı ise ; 2 litreye çay kaşığı ucu ile yeterlidir.

bu reçete ile bir çok güvercin ; ölmekten kurtulacak '' bunun mutluluğu '' bana DÜNYAYA BEDEL.!

GELECEĞE IŞIK OLACAK , BEN ÖLSEM DE GERİDE '' ESER BIRAKMIŞ OLACAĞIM .İNŞAALLLAH .

KURSAK ŞİŞMESİ VE MANTAR YAŞAMAYACAKSINIZ !

3 LİTRE içme SUYUNA ; PİRİNÇ TANESİ KADAR *GÖZTAŞI (bakır sulfat) HER AY 6 GÜN (hergün taze )

[email protected]' Alıntı:
LARGOPEN 250 MG TOZ ( amoksisilin etkenli ( e-coli , salmonella , nezle , üst solunum yolları ,balgam,hırıltı.. ) ) 1 ŞİŞE
VETİMİSİN TOZ ( penisilin g potasyum,prokain penisilin g,streptomisin sulfat )ateş ile seyreden bakteriyel tedavi,iltihap,ur,yumuşak doku enfeksiyonları, çiçek ,, 1 ŞİŞE

ÇOK FAZLA DETAYLI ÖLÇÜM GEREKSİZ . BU ÖLÇÜM UYGUNDUR.
VİTAMİN GEREKLİDİR.
KARIŞIM VİTAMİN İLE BİRLİKTE SIKINTI YARATMIYOR..İÇERİSİNE İLAVE DE UYGUNDUR.!

dönek güvercinimvar pusup gözerini 10sn aralıgıyla kapatıp açıyo.tüylerini kabartıyor .ve gün geçtikçe zayıflıyyor ne yapmalıyım

http://www.pigeonsproducts.com/fmt-allr ... by-dac-464

bence bu ilaç denenmeli ben direkt olarak DAC firmasıyla iletişim kurarak temin ettim ilaç çok güzel sonuç veriyor bir çok hastalığa tek çözüm aranıyorsa bu olmalı fiyatı 15 euro shipping masrafıda var birde 50 euroya kadar gümrük vergisi yok

ahmetcan123' Alıntı:
dönek güvercinimvar pusup gözerini 10sn aralıgıyla kapatıp açıyo.tüylerini kabartıyor .ve gün geçtikçe zayıflıyyor ne yapmalıyım

ileti192135.html#p192135 BKNZ.GEÇMİŞ OLSUN !

paramedic' Alıntı:
http://www.pigeonsproducts.com/fmt-allround-mix-by-dac-464

bence bu ilaç denenmeli ben direkt olarak DAC firmasıyla iletişim kurarak temin ettim ilaç çok güzel sonuç veriyor bir çok hastalığa tek çözüm aranıyorsa bu olmalı fiyatı 15 euro shipping masrafıda var birde 50 euroya kadar gümrük vergisi yok
BAKTIM .GÖKHAN ; ETKEN MADDELERİ YETERLİ OLMADIĞI KANAATINDAYIM..
TRICO VE SOLUNUM YOLLARINDAN ÖTE TEDAVİDE HIZLI NETİCE VEREBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM !

FAKAT O ÜRÜN ÜZERİNE ; İLAVELER YAPILARAK GİDİLEBİLİR.. + MASRAFA NEDEN OLACAKTIR..MALİYET AÇISINDAN ..MALİYET ÖNEMLİ OLMADIĞI DURUMDA * GÜZEL İLAÇ *OLDUĞU SABİTTİR..!fakat yetersizdir..takviye ister..
tek poşette toplanabilmekte bu da
yaklaşık 100 gr ı 150 tl gibi maliyet oluşturmakta satışı güçleştirmektedir..tamamen ticari bir durum.

DAC YAKLAŞIK 30 ÜZERİNDE AMBALAJ PİYASAYA SÜRMÜŞ , TÜRKİYEYE GİRMİŞTİR..BU YATIRIMI SATICILAR ARZU DA ETMEZ..!HASTALIK OLACAK Kİ İLAÇ SATILSIN. İLAÇ SATANLAR DA KUSURUMA BAKMASIN .

BENİM ARZUM HASTALIKLAR BİTSİN .

KASAP ' IN ; İŞİ , ET Mİ SATMAK ,KEDİ Mİ KOVALAMAK ! KUŞ MU BESLEYECEĞİZ , HASTALIKLAR İLE Mİ MÜCADELE EDECEĞİZ..!

BENİM SİZLERE BİR FAYDAM OLABİLİYOR İSE ; '' NE MUTLU BANA.. ''

selamlar TÜRKER BEY : ben kullandım ve fayda gördüm aynı zamnda içerik olarak çoğunu temin edebiliyoruz beşeri ilaçlardan sadece furaldatone dışında aslında yazmak için erken ancak kısmetse kısa zaman içerisinde bunuda çözmüş ve biz hobicilerin faydasına sunmuş olacağız eczacı arkadaşımla furaldatone için beşeri ilaçlar üzerinde araştırma yapıyoruz

Evet size katılıyorum DAC firması bu içerikleri değiştirmeden farklı isimlerle piyasaya sürüyor ve hollanda içerisine toz ilaç satmıyor bilginize toz ilaçlar export yani ihracat için yapılıyormuş kobay olabiliriz??????

içerik benzerliği yada isim farklılığı konusunda salmonella 4 in 1.furadoxine ve çoğu ilaçta aynı olduğu dikkatimizde ticari yönü... yani kısaca bu kadar para harcayacağımıza beseri ilaçtan dozaj ayarlaması yapılabileceği ve herkezin kullanımına sunulabileceği kanaatindeyim ve siz değerli bilgilerini esirgemeyen tüm büyüklerime sonsuz teşekkür ederim

diğer bir konu tetrasiklin gurubu ilaçları biz hobici arkadaşlar olarak solunum ve göz problemlerinde(ornithosis) çoğu kez kullanıyoruz doğru ancak atlanan başka bir etkisi daha var yada benim gözümden kaçmış olabilir tekrar tetrasiklinin kullanım yerlerini yazmakta fayda görüyorum
TETRASİKLİN GURUBU ANTİBİYOTİKLER
Kimyevî olarak, sarı renkli bir sodyum tuzudur. Alkol, aseton ve propilen glikolde çözünür. pH seviyesi 2-5 arasında değişir. 185 °C sıcaklıkta bozulur. Gram (+) bakteriler, gram (-) bakteriler, Riketsialar, Clamidialar, mikroplazmalar ve amipler gibi büyük bir mikrobik saha içinde etkilidir. Çok geniş bir spekturumaları olsa da en az selektif antibiyotiklerdendir.
Vücutta, karaciğer tarafından kan dolaşımından alınır, konsantre edilip safra yoluyla bağırsağa gönderilir. Buradan tekrar emilip kana geçer ve daha sonra böbrekler tarafından vücuttan atılırlar

kusura bakmayın linke tıkladım formu okumaya yetkiniz yok dedi

enro curo neo terammycin + vitamin naıl kullanılır

ahmetcan123' Alıntı:
enro curo neo terammycin + vitamin naıl kullanılır
:haha:

o dediğin olmayacak iş AHMET ...BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ ..? KİMYADA BAZI ETKENLER BİR ARADA BULUNAMAZ ..

ÇÖZELTİLERİ KRİSTALİZE OLURLAR..DİBE ÇÖKERLER..ANLAYACAĞIN..KAFANA GÖRE * OLMUYOR. *

Türker Abi Ben pazara bir kuş vermiştim miro geçenlerde pazarda gördüm kuşu sallabaş olmuş dayanamadım yarın gidip alıcam kuşu .. Bu soylediğin ilaçları alsam bi faydası olurmu sallabaş'a ? + Fiyat ne kadar tutar Abi ? Saygılar ..

KUSUM ZAYIF VE TÜY KABARTIYOR HALSİZ. ENRO CURE VE NEO TERAMYCİN ALDIM . HANGİSİNİ KULLANAYIM

ahmetcan123' Alıntı:
KUSUM ZAYIF VE TÜY KABARTIYOR HALSİZ. ENRO CURE VE NEO TERAMYCİN ALDIM . HANGİSİNİ KULLANAYIM
HER KUŞ HASTALANINCA ZAYIFLAR VE TÜY KABARTIR..
BU DURUMDA ENROCURE VEYA NEO-TERAMYCN KULLANMIYORUZ..
BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM DEDİK ..! KARIŞTIR..6 GÜN İÇSİNLER..BİTSİN ..TAXICİ

türker bey bir ilaç önerinde alıcam. birusta enro cura ve neo termesin + vitamin kullan dedi. siz bir ilaç önerin lütfen

ahmetcan123' Alıntı:
türker bey bir ilaç önerinde alıcam. birusta enro cura ve neo termesin + vitamin kullan dedi. siz bir ilaç önerin lütfen
TAKSİCİ AHMET ; SİTEMİZDE YETERLİ BİLGİ MEVCUTTUR.

FAKAT SİZİN VERDİĞİNİZ BİLGİLER YETERSİZDİR..DAHA ÖNCE YAZDIM .HASTALIKLARI HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ VERMELİSİNİZ..HER HASTA KUŞ TÜYLERİNİ KABARTIR VE ZAYIFLAR ..

KAKALARININ RENGİ
AĞIZ İÇİ BEYAZ BENEK KONTROLU
KUSMA VAR MI
KURSAK ŞİŞKİNLİĞİ
DENGE KAYBI
GÖZLERDE BUĞULU BAKIŞLAR
ALGILAMADA ,TEPKİDE AZALMA
İŞTAHLARINDA
UÇMADA GÜÇLÜK
AYAK YA DA KANATTA ŞİŞME
KÜMESTE SALLABAŞ KUŞ OLUP OLMADIĞI
DAHA ÖNCE HANGİ HASTALIKLAR KÜMESTE GÖRÜLDÜĞÜ.....
DÜZENLİ TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN KULLANILIP ,KULLANILMADIĞI..
KÜMESTE IZGARA VAR MI
KÜMES CEREYAN YAPIYOR MU..
HAVALANDIRMA UYGUN MU ?
TABANDA NEM VAR MI ?
.
.
.
..

SÜPERVİT TOZ VİTAMİN ; 10 ÇAY KAŞIĞI

UYGUN KARIŞIMI İLK ÜÇ AY 6 GÜN ,DAHA SONRA AYDA 3 GÜN ,...TÜM HASTALIKLAR İÇİN KULLANIMA HAZIRDIR.

ÇOK FAZLA DETAYLI ÖLÇÜM GEREKSİZ . BU ÖLÇÜM UYGUNDUR BU KARIŞIM İÇİNE MUTLAK VİTAMİN GEREKLİDİR.
KARIŞIM VİTAMİN İLE BİRLİKTE SIKINTI YARATMIYOR..İÇERİSİNE İLAVE DE UYGUNDUR .
TÜRKER ÖDEN /BURSA

EN ÖNEMLİLERİ ;
LARGOPEN 250 (ECZANEDEN 3 TL ) 1 ÇAY KAŞIĞI
RONİDOZOL (YOKSA NİDAZOL ŞURUP 3-5 TL 2 KAPAK ) VE SANASOL ŞURUP VİTAMİN 3 TL (1 KAPAK ) KARIŞIMININ DİNLENMİŞ 2 LİTRE SUYLA HER GÜN TAZE HAZIRLANIP * 6 GÜN * VERİLMESİDİR.

Hocam ellerinize sağlık, bu konu birçok kişiye yardımcı olacaktır. LARGOPEN'i ben daha önce almıştım, ama başka ilaçlar kullandığımdan bunu kullanma fırsatım olmadı, içinde Amoksisilin olduğunun da yeni farkına vardım. Bu ilaç toz olduğundan suya daha iyi karışıyor, Alfoxil yerine bunu kullanmak daha mantıklı aslında, ayrıca çok ucuz bir ilaç.

Gökhan bey bana alfolix alın demiştiniz bendemi LARGOPEN alsam acaba ?? şimdiden tşk.

AsaLet' Alıntı:
Gökhan bey bana alfolix alın demiştiniz bendemi LARGOPEN alsam acaba ?? şimdiden tşk.
Evet eczaneden LARGOPEN alın sularına litre başı 1 çay kaşığı konulacak, yanına da Türker hocamın dediği vitamin şurup veya Avi-Vit, Supervit hangisi olursa 1 çay kaşığı da ondan katıp 2 gün üst üste bu karşımdan verin. Daha sonraki gün sularına kefir, bira mayası veya yoğurt suyu katıp verin, burası önemli çünkü antibiyotik zararlı bakteriler yanında yararlı bakterileri de öldürür. Kuşlarda 1 hafta içinde düzelme olmazsa tedaviye devam.

Çokk teşekkür ederim son bi sorum oalcak kefir ve bira mayasını nerden temin edebilirim ne oldukları hakkında bi bilgim yok doğrusu ?

Teşekkürler fakat kefir, bira mayası, ve yoğurt suyu ne kadar kullanacağımı yazmamıssınız onuda eklerseniz çok sevinirim..

Geri