BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 506
  • Görüntüleme Görüntüleme 216K
Re: BİR ÇOK HASTALIK VE TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜM ( TÜRKER ÖDEN

Agustos ayına yaklaşıyoruz evet mevsim tüy mevsimi, fakat senenin hastalıklar yönünden en tehlikeli zamanı, özellikle dönbaş hastalığı gecen sene haricinde önceki senelerde cok kayıp verdim.Gecen hafta 2 yaşındaki bir damızlık kuşumda, cok su içme, yem yememe,gözlerde büyüme ,soluk bakışlar ve beyaz renge giden sulu dışkı vardı çok korktum yeni bir dönbaş salğınımı geliyor diye, hayvanı ayırdım 4 in 1 mix toz ile sabah-öğle-akşam bezelye tanesi kadar tozu enjektördeki suyla karıştırıp 2 gün verdim ,kuş şu anda zıpkın gibi.Bu ilaçtada bir çok etken madde var, doğru kullanılırsa çok etkili.

hatırlatma için teşekkürler. eski araştırma dozyalarımdan aşağıda paylaşayım. linkler artık çalışmıyor iyi ki saklamışım;
4 IN 1 MIX (De Weerd firmasının)
ürünün içeriği:
Treats Adeno-Coli viruses and watery droppings from former PMV infections.
The superb combination remedy with spectacular results in case of Adenocoli-syndrome and watery droppings due to former PMV-infections.
Treatment: 2 measured spoonfuls per 2 liters of water or 1 kg of grains (*).
Can also be used in combination with Belgasol: Add 2 tablespoons Belgasol per 2 litres of water for faster results.
* Grain can be moistened with diluted Belgasol, vegetable oil, garlic oil or water down lemon juice.
SKU: DW021,DW022 80GR

5 in 1 (Vita King firmasının)
ürünün içeriği:
Treatment for coccidiosis, canker, respiratory, worms
Return plus Vita-Pro Combo added. A powerful combination of
amprolium for coccidiosis, Ridzol S for canker, tylosine
(tylan) for respiratory infections, Levamisol for worms
and Vita-Pro Combo - a combination of Probiotics
helpful bacteria builder), electrolytes, amino acids s.
and vitamins. ANT0050
Dosage: 2 level teaspoons or (15 grams) per gallon of
water. 200 grams . . . .

TONYS TREASURE TABLETS (Vetafarm firmasının)
ürünün içeriği:
5 in 1 treatment tab with Doxycycline, Ronidazole, Norfloxacin, and Diclazuril. Tonys Treasure tablets are a 5 in 1 broad spectrum treatment for bacterial infections including Salmonella and E.coli, also Coccidiosis, Canker and other Protozoal diseases, and Ornithosis/ Psittacosis caused by Chlamydia. These tablets will treat most diseases in pigeons that are of non viral origin. Contains Antibiotics, Antiprotozoals and Anticoccidials.
Combination medicine for the oral treatment of poor performance diseases such as respiratory disease, canker, sinusitis, air sacculitis, enteritis, diarrhoea and weight loss.
Composition:
+ Norfloxacin - a broad spectrum antibiotic that treats bacterial diseases, including Salmonella, E.coli etc.
+ Ronidazole - same as Ronivet, for the antiprotozoal to treat trichomonas, hexamiter, giardia.
+ Diclazuril - the coccidiostat
+ Doxycycline - as a Chlamydia treatment

Administration and dosage:
ï¾» Give one tablet daily for 3-5 days or until bird recovers. Maximum treatment 10 days.
ï¾» Tonys Treasure Tabs will NOT treat viral diseases.
-- Notes:
For the treatment of such symptoms as poor performance, respiratory distress, canker, sinusitis, air sacculitis, enteritis, diarrhoea and weight loss in pigeons
Storage & Availability:
Store in a cool dark place. Best to refrigerate.. Not for sale in Australia. For export only
-- Sizes available 100 tablets and 1000 tablets.
SKU: N/A
MPN: Vetafarm
UPC: Misc

Powder 18 (Ornithose Tricho mix)
ürünün içeriği:
This medicine is for export only
Composition: Doxycycline hyclate, Tylosin tartrate, Brome hexidin, Ronidazole and Multivitamins.
Indications: This mix is used to fight upper respiratory infections caused by Chlamidiae spp., Mycoplasmata spp., Escherichia Coli and Haemophilus spp. It also eliminates cankerinfections and Hexamitiasis.
Utilization: Preferably on the food. The dosage is 10 g per kg food during 6 days. Or the days right after the flights. When administrating on the food, it can be adhered to the food with Barleans, Bony Omega 3 oil, Garlic oil etc.
When administrated in the drinking water, the dosage is 5 g per litre drinking water during 6 days.
The grit has to be removed from the loft during the cure.
During the use of antibacterial medicines that are quite heavy on the intestinal flora, we advise the use of Probiotics (for example the Bony Probiotics) during the whole cure and a few weeks after the end of the cure.
This stimulates the recovery of the intestinal flora. Probiotics can be combined with Bony SGR.
Warnings:
Do not use for pigeons who will be consumed.
Do not use with other antibacterial or anti parasitic medicines.
Ronidazole has been described as being mutagenic.
Ronidazole is toxic when used a long time.
There are possibly negative effects on the fertility of the pigeons and the young pigeons treated with this medicament.
Available in quantitie of 100 g. Also available as capsules for individual treatment.
Remarque: read the general remarks about magistral medicines.
Conservation:
Keep dry and at room temperature.
The medicinated food and drinking water should be used right away.
Keep away from children.

devir FARK ETTİN Mİ..?

TONYS ..T.. TABLETTE FLOKSASİN

RONIDOZOL

SİKLİN

SULFA VAR . YANİ BU KONUMUZLA TAM BAĞDAŞAN BİRÇOK HASTALIĞA İYİ GELEN TEK İLAÇLA ACİL TEDAVİ

BENCE ARANAN KAN TONYST..TABLET..GİBİ..HAYAT KURTARMADA KULLANMAK AMAÇLI SONRA TEDAVİ.. :hhh:

Kategori : Hazine tabletler 5 1 geniş spektrumlu tedavi bakteriyel enfeksiyonlara da dahil olmak üzere Salmonella ve E.coli, ayrıca Coccidiosis, Pamukçuk ve diğer Protozoal hastalıklar ve Ornithosis/ Psittakoz neden Olabilir. Bu tabletler tedavi edecek en hastalıkları, güvercin, sigara, viral kökenli. İçeren Antibiyotikler, Antiprotozoals ve Anticoccidials.

Arada tıp sözlü tedavisi, düşük performans gibi hastalıklar, solunum yolu hastalıkları, pamukçuk, sinüzit, air sacculitis, enterit, ishal ve kilo kaybıdır.

Bileşimi:
+ Siprofloksasin - geniş spektrumlu bir antibiyotik davranır ve bakteriyel hastalıkları da dahil olmak üzere Salmonella, E.coli vb.
+ Ronidazole - aynı Ronivet, antiprotozoal tedavisinde trichomonas, hexamiter, giardia.
+ Diclazuril - coccidiostat
+ Doksisiklin gibi bir Klamidya tedavi

Yönetim ve dozaj:
ï¾ Vermek» bir günde bir tablet için 3-5 gün kadar kuş kurtarır. Maksimum tedavi süresi 10 gün.
ï¾» Tonys Hazine Sekmeler, tedavi viral hastalıklar.

-- Notlar:
Tedavi gibi belirtiler kötü performans, solunum sıkıntısı, pamukçuk, sinüzit, air sacculitis, enterit, ishal ve kilo kaybına güvercin

ilgimi çeken bir üründü o "önemli bir ilaç" katılıyorum. bilgiler eski, linkler artık açılmıyor ve araştırmalarımdan dosyaların arasında kalmış öyle, iyi ki kaydetmişim. fırsattan istifade içlerinden seçtiklerimin bazılarını burada paylaşayım dedim. işlerden fırsat bulursam elimden geldiğince Türkçe'ye de çevirecektim, Nizam bey saolsun "translate" ile biraz çevirerek paylaşmış :tamam:
akşam bende floksasinli guruplardan Norfloxacin içeren eczane ilacı araştırmıştım:
hitap ettiği bakteri listesi oldukça uzun.

bugün temin edebildiğim resmi veteriner ilaçlarından orijinal pantex ürünleri:
Floxatril 10% Oral Solution "enrofloxacin içerir" 1000 ml. plastik şişe
Parastop Oral Solution "norfloxacin içerir" 50 ml plastik şişe
Multivitamins Oral Solution "tüm hastalıkların tedavi peşine veya tedaviyle birlikte ayrıca yarışlardan önce önerilen çok etkili bir multivitamin karışımı" 1000 ml. plastik şişe
* bu ürün 500 ml ve 250 ml şeklinde de mevcut
ürünlerin kullanım süreleri 2 yıl. Kıbrıs'ta 1000 ml. şeklinde bulabildik ama bizim sürü yabiklere anca yeter :haha:

YENİ BİR ÇALIŞMA İÇİN GÖRÜŞLERİNİZ. ( TÜRKER ÖDEN)

HAVALAR SICAK GİDİYOR GÜNDÜZ GÖLGEDE ;35 oC GECE ; 25-27 oC GİBİ..İLAÇ KARIŞIMLARI İÇİN SICAKLIK BOZULMA RİSKİNİ DE BERABERİNDE GETİRECEĞİNİ ,DÜŞÜNÜYORUM.

KİMYASAL REAKSİYONA KARIŞIMLAR DAHA HIZLI GİRECEKTİR..SUDAKİ İLAÇLAR HIZLA ETKİSİNİ KAYBEDECEKTİR ,KANAATINDAYIM..KIŞIN SORUN OLMUYOR BU DURUM..

ENROCURE ; FLOKSASİN - 10 GÜN =E-COLİ,SALMONELA,UR,İLTİHAP,...
COCCIGELwsp ; SULFA , RONIDOZOL - 6 GÜN =KOKSİDİYOZ yeşil ishal VE PAMUCUK
NEOPRIM-FORTE ; NEOMİSİN ,SULFA, TREMETOPRIM _4 GÜN =İSHAL,NEZLE ..

BU 3 İLAÇ ; BURSADA 55-60 TL..SABAH-AKŞAM İLACI TAZELEYEBİLME İMKANIM VAR..
SIKINTILI OLAN KUŞLARDA ''GÖZLEMLEYECEĞİM '' NETİCEYİ AKTARIRIM.

SIKINTILI OLAN KUŞLAR ; YABANİ,KESMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN BİRİNDEN ALINAN KUŞ,...LARDIR.

BESLERKEN İYİ HASTALANINCA , KES .OLMADI.EVİNE AL.SORUMLULUĞUNU AL.HASTALANDI KURTULMAYA ÇALIŞ.

DELİKANLILIĞA DA SIĞMAZ.HAYVANSEVERLİĞE DE,İNSANLIĞA DA..
SORUMLULUĞUNU ÜSTLENEBİLECEĞİNİZ SAYIDA GÜVERCİN BESLEYİN ! ÇOK KUŞ DEĞİL , ÇOK SAĞLIKLI KUŞ BESLEYİN..

Aynen katılıyorum, o davranışlar insanlığa sığmaz!
hava sıcaklığı artışı ve ilaç bozulmalarını dikkate almalıyız.
az önce bize de 3 tane güvercin getirdi birisi (hünkari, bango ve taklacı) görünce içim parçalandı, yabanileri bile bu vaziyette görmemiştim! hayvanların üzerinde çok ağır bir koku; bakımsızlar, tırnaklar dışkıyla dolu (bize getirirken hünkarinin ayağındaki topak dışkıyı söksün diye; canıyla uğraşan hayvanın parmağını söktü ayaklar kan reva içinde, obür parmağını da temizlemeye çalışıyordu ki "napıyorsun hayvanın parmağını kopardın kanlar içinde obürünü de mi koparacaksın" diye bir bağırdım durdu :sinirli: ) böyle kuş bakacaksanız bakmayın yahu, onların da canı var :hungur: hünkaride yüksek seste hırıltı kıhlama, bangoda az hırıltı + şeffaf ishal + gözlerinin içinde katarakt var gibi + ayakları üzerine basamıyor, taklacı uyuşuk ve durgun bakınıyor + kanatları eksik gibi geldi bana... iyleşirlermi bilemiyorum artık o kadar kötü bakmışlar ki, daha doğrusu hiç bakmamışlar :hayir:

HER 3 Ü İÇİNDE ;ÖZEL KONUŞURUZ.. :evet:

:hhh: KARIŞIM HAZIRLAYALIM MI ?..

EV HALKINA ; KIBRIS'A KUCAK DOLUSU SEVGİLERİMLE..

[email protected]' Alıntı:
HER 3 Ü İÇİNDE ;ÖZEL KONUŞURUZ.. :evet:

:hhh: KARIŞIM HAZIRLAYALIM MI ?..

EV HALKINA ; KIBRIS'A KUCAK DOLUSU SEVGİLERİMLE..

ilk etapta birşeyler verdim ama, mesajlaşmak gerçekten iyi olur, çok teşekkür ederim :tamam:

Re: YENİ BİR ÇALIŞMA İÇİN GÖRÜŞLERİNİZ. ( TÜRKER ÖDEN)

HAVALAR SICAK GİDİYOR GÜNDÜZ GÖLGEDE ;35 oC GECE ; 25-27 oC GİBİ..İLAÇ KARIŞIMLARI İÇİN SICAKLIK BOZULMA RİSKİNİ DE BERABERİNDE GETİRECEĞİNİ ,DÜŞÜNÜYORUM.

KİMYASAL REAKSİYONA KARIŞIMLAR DAHA HIZLI GİRECEKTİR..SUDAKİ İLAÇLAR HIZLA ETKİSİNİ KAYBEDECEKTİR ,KANAATINDAYIM..KIŞIN SORUN OLMUYOR BU DURUM..

ENROCURE ; FLOKSASİN - 10 GÜN =E-COLİ,SALMONELA,UR,İLTİHAP,...
COCCIGELwsp ; SULFA , RONIDOZOL - 6 GÜN =KOKSİDİYOZ yeşil ishal VE PAMUCUK
NEOPRIM-FORTE ; NEOMİSİN ,SULFA, TREMETOPRIM _4 GÜN =İSHAL,NEZLE ..

BU 3 İLAÇ ; BURSADA 55-60 TL..SABAH-AKŞAM İLACI TAZELEYEBİLME İMKANIM VAR..
SIKINTILI OLAN KUŞLARDA ''GÖZLEMLEYECEĞİM '' NETİCEYİ AKTARIRIM.

SIKINTILI OLAN KUŞLAR ; YABANİ,KESMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN BİRİNDEN ALINAN KUŞ,...LARDIR.

BESLERKEN İYİ HASTALANINCA , KES .OLMADI.EVİNE AL.SORUMLULUĞUNU AL.HASTALANDI KURTULMAYA ÇALIŞ.

DELİKANLILIĞA DA SIĞMAZ.HAYVANSEVERLİĞE DE,İNSANLIĞA DA..
SORUMLULUĞUNU ÜSTLENEBİLECEĞİNİZ SAYIDA GÜVERCİN BESLEYİN ! ÇOK KUŞ DEĞİL , ÇOK SAĞLIKLI KUŞ BESLEYİN..
YANLIŞ YAZDIĞIM ''ENROCURE '' U DÜZELTİYORUM..DOĞRUSU ''ENOFİLİN %10 enrofloksasindir.

http://armailac.com.tr/urunlerimiz/enofilin/

coccigel ve neoprım de ''SULFA..'' var .. Hatam oldu .Taş,çakıl,mozaikleri ,grit,kum,toprağı ..yaşam alanlarından almayı unuttum..ve kuşları dışarı saldım.. dışarıda da taş,grit çatılarda yediler..

bu bir hatadır.bu yanlış tedaviyi olumsuz yönde seyre götürür.

ENOFİLİN % 10

COCCIGEL TOZ

NEOPRIM-FORT TOZ KARIŞIMININ VERİLMESİ 3 GÜN OLDU..

SIKINTI GÖZLENMEDİ. PROBLEM YOK.KUŞLAR DİNÇ. DURGUNLUK YOK.KAKALARDA BOZULMA YOK.

EN ÖNEMLİSİ SABAH-AKŞAM YAZ GÜNÜ SICAKTA HAZIRLANAN BU KARIŞIM BOZULMUYOR.EN İYİ HABER BUDUR. :heyo:

ENOFİLİN % 10

COCCIGEL TOZ

SIKINTI GÖZLENMEDİ. PROBLEM YOK.KUŞLAR DİNÇ. DURGUNLUK YOK.KAKALARDA BOZULMA YOK.

EN ÖNEMLİSİ SABAH-AKŞAM YAZ GÜNÜ SICAKTA HAZIRLANAN BU KARIŞIM BOZULMUYOR.EN İYİ HABER BUDUR. :heyo:

güzel haberlere gerçekten ihtiyacımız vardı şu günlerde :slm: :heyo:

ENOFİLİN % 10

COCCIGEL TOZ

BU KARIŞIMLA ;E-COLİ,SALMONELLA,KOKSİDİYOZ,TRIKOMANIASIS,..VE SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONU İLE BAKTERİYEL HASTALIKLARA ÇÖZÜM OLABİLMEKTEDİR..

VİTAMİNİ TOZ OLARAK NATURAL FİRMASININ VİTAMİNERAL TOZU YEME ,MİNERALE VE MAMAYA KARIŞTIRILMIŞTIR..VİTAMİNİ SUYA KARIŞTIRMADIK.ÖNEMLİDİR.

ENOFİLİN % 10

COCCIGEL TOZ

BU KARIŞIMLA ;E-COLİ,SALMONELLA,KOKSİDİYOZ,TRIKOMANIASIS,..VE SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONU İLE BAKTERİYEL HASTALIKLARA ÇÖZÜM OLABİLMEKTEDİR..

VİTAMİNİ TOZ OLARAK NATURAL FİRMASININ VİTAMİNERAL TOZU YEME ,MİNERALE VE MAMAYA KARIŞTIRILMIŞTIR..VİTAMİNİ SUYA KARIŞTIRMADIK.ÖNEMLİDİR.
BU AKŞAM ;SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONU ,E-COLİ,VE PAMUCUK OLAN BİR KUŞ TEMİN ETTİM.KUŞTA DENGE KAYBI .HALSİZLİK.KUSMA VAR.DIŞKI SU HALİNİ ALMIŞ.. DURUMU KÖTÜ.DEĞERLİ BİR KUŞ MADDİ ANLAMDA DEĞİL ..IRK OLARAK KIYMETLİ..İLAÇLARI BU ŞEKİLDE VERDİM..BİLGİ AKTARACAĞIM..

SABAH (20.07.2013 -07.00 ) CUMARTESİ.
KAVRULMUŞ ÇEKİRDEK KAHVE 1 ADET YUTTURDUM .
KAKASI ; ŞEKİL ALMAYA BAŞLADI.
KUSMA KESİLDİ.
DENGE KAYBI YOK.
HALSİZLİK VAR .
FAKAT ; ,KENDİNİ KAŞIYOR,NOKTAYA ODAKLANABİLİYOR..ÇEVREYE İLGİSİ BAŞLADI.
210 cm KADAR ,YÜKSEKLİĞE ÇIKIP İNEBİLİYOR..
AYRAN ,UN ,VİTAMİNERAL ,BİSKÜVİ ..MAMASI POMPA İLE VERDİM..MAMA İÇERİSİNE MERCİMEK TANESİ KADAR NORMAL TUZ KOYDUM.
CA ,D3 ..SANDOZ ; ÖLÇÜ DAHİLİNDE AZ KOYDUM..
SUYU KAYNAMIŞ SOĞUMUŞ VE 30 oC OLMASINA DİKKAT ETTİM.
MAMALIKLARA ;TAZE VE TEMİZ FAKAT ISLAK EKMEK İÇİ KOYDUM..GALETA UNU DAHA İYİDİR..(KURU)
EN BOY YÜKSEKLİK OLARAK; 130 X 180 X 210 KÜMESE TEK OLARAK KOYDUM.
SAKSIDA TAZE NANE SERVİS ETTİM.
TABAN SABAH-AKŞAM ÇAMAŞIR SUYU İLE YIKANIYOR..TABAN IZGARALARI SEYYAR..50 CM LİK..
PLASTİK MAMALIĞA ;ZEYTİNYAĞLI TOPRAK KOYDUM .
EĞER YAŞAR İSE ;EN AZ 30 GÜN ''MÜŞAADE ALTINDA ''BURADA KALACAK..KAKA KONTROLLERİ SONRASI ,DİĞER KUŞLARIN YANINA ALINMASI OLASI..
BU KUŞUN AYAKLARI ŞU AN SOĞUK..
KAKADA YEŞİL TONU BELİRGİNLEŞİYOR..SİNDİRİM ZORLUĞU VAR
E-COLİ BASKIN FAKAT ,SOLUNUM ZORLUĞU DA YAŞIYOR..SOLUNUM ÖNCELİKTİR..SİNDİRİM RAYINA OTURUNCA PAMUCUK (TRIKO..) DA RONIDOZOL TÜREVLERİYLE YOK OLACAKTIR..

KANATINDAYIM..BİLGİLERİNİZE SUNARIM..SAYGILARIMLA.

bu kuşumuzla ilgili de güzel haberlerinizi bekliyoruz.
bizde durumlar; geldiği günün gecesi saat 3'de Hünkari'yi malesef kaybettik - ölmeden önce bembeyaz mukus şeklinde ishal bırakmış! bango ve taklacı durumları her gün iyiye doğru gidiyor. 3 gün sulfa+trimetoprim+multivitamin+selenyum e aldılar, sulfa+trimetoprim "bactrim şurup" verdikten 2-3 saat sonra mikostatin şurup + d vitaminleri + b kompleks de verildi "taklacıda hazımsızlık var gibiydi, bangoda da az hırıltı" şu an hırıltı ve hazımsızlık çözüldü. şu an enrocure+multivitamin+selenyum e almaya devam ediyorlar. ecoli ve salmonella tedavisi görmekteler. bango bugün hafiften ayaklarını kullanmaya başladı ve yeme doğru yöneliyor. taklacı da titrebaş var yeme gitmeye başladı ama ıskalamasının geçmesi için "selenyum e" nin en az 7 günün dolması gerekiyor. 3-5 gün enrocure tamamlanınca durumlarda bir değişiklik olmaz ise; peşine de Amoksisilin'e başlayacağız. veren kişinin onları her gün dövdüğü apaçık ortada :sinirli: ; mama vermek için elimi uzatıyorum hayvanlar "beniliyor, ilkiniyor ve korkuyorlar" hayvanlardaki bu şiddetli korku ve benileme durumları da gün geçtikçe yavaş yavaş azalmaya başladı ancak dediğim gibi çok yavaş. görüşmek üzere.. :slm:

S.a belki duymuşsunuzdur bilmiyorum ama amerikan tabledi diye iki tane hap var(veterinerler de çok rahatlıkla bulabilirsiniz) her bir hap bin tane kümes hayvanı içindir her sene kuşlarıma tavuklarıma birer damla veriyordum 40 çift kuşumun tek birinde dahi hastalık falan görmedim 5 sene boyunca taki hepsini çalıp yumurtaları bırakana kadar :(

karahan21' Alıntı:
S.a belki duymuşsunuzdur bilmiyorum ama amerikan tabledi diye iki tane hap var(veterinerler de çok rahatlıkla bulabilirsiniz) her bir hap bin tane kümes hayvanı içindir her sene kuşlarıma tavuklarıma birer damla veriyordum 40 çift kuşumun tek birinde dahi hastalık falan görmedim 5 sene boyunca taki hepsini çalıp yumurtaları bırakana kadar :(

AS. VEBA İÇİN O..CANLI AŞI..!

PAMUCUK
SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONU
BARSAK KURDU
SALMONELLA
ÇİÇEK
E-COLİ
.
.
İÇİN NE OLACAK PEKİ..?

ENOFİLİN % 10

COCCIGEL TOZ

BU KARIŞIMDA gözle görülür, iyi netice mevcuttur.

lincocin ampul ; 5 gün et ve kalçaya . 0.2 ml (cc ) günde 1 kez aynı saate.endikasyonları okuyunuz.!
insulin iğnesi ile uygulanır.

http://www.1ilac.com/ilaclar/Eczacibasi/LINCOCIN.htm

ÇALIŞMALARIMIN SONUCU İYİ NETİCE ALINAN REÇETE AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.!

BU BAŞLIKTA SON NOKTA

NEOPRIM FORTE
RONIDOZOL
ZOLAX 50 MG 7 ADET KAPSUL
LARGOPEN 250 MG TOZ
VETİMİSİN TOZ

UYGUN KARIŞIMI İLK ÜÇ AY 6 GÜN ,DAHA SONRA AYDA 3 GÜN ,...TÜM HASTALIKLAR İÇİN KULLANIMA HAZIRDIR.

GEÇMİŞ OLSUN.

karışımlara Colistin Sülfat da eklenebilirse;
kursakta su toplama, ishal, hazımsızlık kaynaklı solunum problemi, akabinde kursaktaki öğütülmemiş gıdaların zehirlemesi ve ağızdan geri gelerek boğularak gerçekleşen; yavru ölümlerinin de önüne geçilmiş olacaktır.
hepimize sağlıklı kuşlar dileğiyle.. :slm:

hasta yavru için hazırladığım karışımda kullandığım colistin sulfatın
bazı kompozisyon örnekleri;
amoksisilin + colistin sulfat vs.
ampisilin + colistin sulfat

...gibi daha farklı kompoziyonlar için de arama yapabilirsiniz

Geri