Elektrikci Şeref

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 234
  • Görüntüleme Görüntüleme 75K
slm murat kardeş seyfinin kuşlarından danışment,ovacık,çubuk,etlik siteleler,dışkapı,bidinpaşa,istanbul gibi uçuruldu ve hala uçuruyorlar eger sen kendi mahallenin adamını tanımıyorsan bilmiyorsan ben birşey diyemem.hasköy etrafında hemen hemen herkes biliyor sen bilmiyorsan ?

birşey daha var be kendi açımdan söylüyorum besledigim damar hakından yedi cetdini araştırır uçurum ondan sonra beslerin benim huyum bilen bilir. gider patada kuş beslemen rahmetli şeref dayının saim ustanın kuşları olsun hala sag ALLAHuzun ömürler versin jandarma mehmet dayı limon sarıları gene rahmetli şeref dayının bozdumanlıların soyu öylede bir aşartımacı kimligim var saygılarımla

kuşlar' Alıntı:
slm murat kardeş ozaman verirsen uçururum çünkü bende yok.evet senin dedigin seyfi bak kardeş ben seyfinin kuşlarından uçurdum halen çubukta uçuyor ana baba damızlık ogul ve torunlar ve iyi oyun kuşları hasköyde baya namlı
selamunaleykum sahin bey
ankara kus ve kuscu yonunden bereketli masallah tabiki ii side var bolca yanliz bu konu rahmetli seref aga kuslarinin konusuldugu bir konu site yonetiminin buyuk cogunlugu ankara disindan herkezle ropordaj yapma imkani olmuyor tabi bildiginiz paylasmak istediginiz birseyler varsa uygun bir konu acip orda paylasirsaniz daha ii olur bizde bildigimiz kadari ile katiliriz varsa cekim yapmak istediginiz kus ve kuscu mumkunse siz yapin bizim icin lutven
saygilarla ferhat

aleykümselam ferhat bey benim kimseyi aşalamak nede küçümsemek derdim yok yaradan rabbim küçümsememiş töbe ben rahmetli saim ustanın kuşlarının meraklısıyım bu kuşları araştırmalarım sonunda yerlerini buldum ve bende halen yoksayın sezabey ustada oldugunu biliyorum ve saim abide ama ahmetlinin kuşlarının özü kolay kolay olmadıgını ögrendin bugün kendimi işe adadım hasköy şentepe siteler epey dolandık zaten şafak bey yazısında bu kuşlardan kimseye çif olarak vermez yazmış en sami dost olarak söylüyor ha rahmetlinin arapları hani deriz ya adam gibi adam bu cinde kuşlarda öyleymiş içinde yapışanıda çır yapışanın altından oynayanda ben bunu ögrendim. benim dedigim arkadaş ankara dışında degil abi evinin yanında ben bunu dile getirdim kuşları yeni eşe attık işallah yavrularını uçururuz video yada çekeriz hatır sezonlar dilerim bilmeden bir hata etdiysem herkesden özür dilerim saygılarla ALLA,ha emanet olun.

degerli büyüklerim şeref ustanın araapları die kırmaların resimlerini bu sayfaya koyuyonuz ama şu bir gerçeki ben şu yaşımda yalan sölemeden gerçek arap takalıları resmini koydum sizden ricam degerli ustamız rahmetlik şeref ustamın ismini kullanıp kuşlar sizdeymiş gibi hareket ediyonuz ben bu duruma üzülüyorum gerçek resimleri koydum hiç biriniziin kuşları bunların yanından geçmez resimlere iyi bakın cam kötü olmasaydı daha güzel çekerdim kral dodi

kral dodi' Alıntı:
paylaştım resimleri usta
selamunaleykum
yazdiklariniza dikkat ediniz lutfen talimatla yaziyormusunuz gibi geldi burasi bir paylasim sitesi saygi cercivesinde olmasina ozen gosterelim
saygilarla ferhat

S.Aleyküm bide seyfimiz oldu kardeş burda 5000 euroya kuş alacak adam yok yanlış adres

murat abi benim kimseylen idam yok ama llütüf olarak sana hiç yakışmadı bir güwercün meraklısı olarak cenabı allahın yaratıgı kuşa kılıksız demen hiçde hoş bişe deyil sen daha iyisini besle bizde kapıya atılanları besliyoz teşekkür ederim allaha emanet ol

slm arkadaşlar murat bey ben sizi kimseyle yüz göz etmek amacı taşımıyorum yanlız karşınızdaki insanıda aşalayıp küçük görmek te olmaz.seyfiyi akşamakadar kuş uçurdunu dile getirmişsin dolmuşta çalışan bir insan nasıl akşama kadar kuş uçurur onuda sana sorarım .ferhat beye yazdıgım gibi işim bırakıp bu konu hakkında araştırma yaptım siz dedinizki özleri bende ne sattıgı kuşlarda ne hediye verdi kuşlarda ikisini öz vermezmiş ve sayın şafak beyde bu dile getirmişha kuşlarınız iyidir güle güle hayrını görün tüyü kadar ömürler dilerim ben yaşım kadar kuş uçurdum ne kimseye rest çektim nede ima etdim beni tanı yan bilir benim kuşum dostta uçar tahir beyin araplarınıda gördüm güzelgüle güle beslesin ALLAH,nazardan saklasın tüyükadar ömrü olsun .

rahmetli şerref dayıla bir akrabalıgın var murat bey niye sordun dersen merak

kral dodi' Alıntı:
murat abi benim kmseylen idam yok ama llütüf olarak sana hıc yakışmadı bir güwercün meraklısı olarak cenabı allahın yaratıgı kuşa kılıksız demen hiçde hoş bişe deyil sen daha iyisini besle bizde kapıya atılanları besliyoz teşekkür ederim allaha emanet ol

İlk önce saygı sevgiyi öğreneceksiniz;
Bu sitede Türkçe dışında yazılmaz, Allah'a Şükür alfabemiz var, alfabemizde olmayan harflerin kullanımı yasak burada.
Onun için;
Özel isimlerde ilk harf büyük olmalı;
murat değil Murat
Msn tarzı değil, tamamı Türkçe yazmalısın;
kmseylen değil kimseyle, llütüf değil lütuf, hıc değil hiç, güwercün değil güvercin.
allahın değil Allah'ın, yaratıgı değil yarattığı, deyil yerine değil.

Ayrıca arka arkaya üzerinden dakika dahi geçmeden ardışık mesaj yazman flood olarak algılanır, flood yapmak uzaklaştırılmana neden olur.
Kimse cevap yazmak zorunda değil, onun için;
yokmu kimse yaaaaa
cewap yazsanızaaa
ne olduuuu
Tarzında mesaj bu sitede yazamazsınız, eğer ben yazarım diyorsanız birçok site var, oralarda şansınızı deneyin.
Bu size yapılan ilk uyarıdır, bir diğerinde uyarıya gerek kalmaksızın hesabınız askıya alınacaktır.

kuşlar' Alıntı:
slm arkadaşlar Tahir beyin araplarınıda gördüm güzel güle güle beslesin,ALLAH nazardan saklasın tüyükadar ömrü olsun .

A.S Sahin Bey.

Tesekkür ederim begenileriniz icin.Fakat sunuda söylemeden gecemiycem,bizim elimizdeki bulunan takkali araplarin ne saim nede seref usta ile alakasi yoktur,bilakis ALLAH`in izni ilen kendi eslemelerimizce ortaya cikmis kuslarimizdir.Ayriyettende bahsedilen standart oyun disinda oyun yapmaktadirlar.

Nesline gelince,takkali ve düz araptan cikma arada biyikli veren geneli takkali olan kuslardir.

Sevgilerimle,BOZOGLU..

selamın aleyküm sayın tahir bey tüm arkadaşlar öncelik gece yazılarla benim haberim yok benden habersiz yapılan bir terbiyesizliktir böyle terbiyesizlige karşımda kim olursa olsun musaaba göstermen olay için özür dilerim gereken dersi verdim ve tüm yazılarını bügünden hepsini silecek birdaha öncelikle bu site olmak üzere nede başka siteye hele hele benim adımla asla girilmeyecek kusura bakmayın tekrar özür dilerim.

sayın tahir bey kuşlarının harbiden güzel bu canı gönülden söylüyorum ALLAH nazarda esirgesin ne olursa olsun siz onlara emek vermiş yetiştirmişsin emeginize saglık tüyleri kadar uzun ömürler side uzun ömür ALLAH,ım esirgesin tüm kötülüklerden.

sayın murat bey öncelik bu yapılan terbiyesislik sizdende özür dilerim

A.S Sahin Bey.

Rica ederim nedemek,alcak gönüllülügünüz ve mütevaziliginiz icin biz tesekkür eder,tüm iyi dileklerinizi bizde sizin icin dileriz.

ALLAH`a emanet olun,rabbim hakkinizda herseyin hayirlisini versin ins.

BOZOGLU

sevgili arkadaş birde resim koymuşlar kendi kafalarına göre alakası olmayan ustaların diye alakası bile yok tekrar özür dilerim saygılarla

sayın admin kral dodi yazmış tüm yazılarınızı sizden silmenizi rica ediyorum lütfen sizden özür dilirim kimse kimse ye hakeret edemez hele benim tarafından asla saygılarımla

selamun aleyküm saim usta gecenki yazımda ustalar derken saim ustalardan degil başka ustardan bahsettim orda yanlış bir karışıklık oldu ne seni ne sezayi ustayı nede saimustaları katmadım çünkü o kuşların sevdalısıyım bilirim saygılarla ALLAH haemanet ol abi

kuşlar' Alıntı:
sayın admin kral dodi yazmış tüm yazılarınızı sizden silmenizi rica ediyorum lütfen sizden özür dilirim kimse kimse ye hakeret edemez hele benim tarafından asla saygılarımla
selamun aleyküm sahin bu duyarlılığın için trşekürederim sen bizim kardeşimizsin . seninde böyle bir konuma girmiyrceğini biliyorum duyarlılın içn teşekküler allaha emanet ol . m.saim akyol

Geri