mikail125
Üye
- Ad Soyad
- mikail bozkurt
- Meslek
- suvaci
- İlgi Alanı
- Kediler
Ekledim mehmet abi gorusmek uzere sagolasin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bak güzel kardeşim sana bi tavsiyede bulanayım bu yaştaki insanları kullanırlar yani maşa yaparlar
ateşide maşayla tutarlar
Şu yukardaki iki mesaj da dahil olmak üzere konuyla alakası olmayan mesajların silinmesi için dün akşam admine mesaj attım.Şimdi baktığımda mikail125 e uyarı cezası gelmiş.Bunun üzerine bu mesajı yazmak mecburiyetinde kaldım.ne oldu daltonların .reisi .saim usta seref usta kuşlarını besleyenleri eleştirmek burdaki ustaların vdeo koyup koymayacağı .sanamı düştü .önce sen .saygılı olmayı öğren sonra insanları eleştir yanlış anlamabizim cekeceğimiz vdeoyu .gözünemi. sokaçan. seni bukadar ilgilendiriyor . sen dikkat ette saim usta kuşları şerefusta kuşlaının elektiriği seni de. sana.akıl veripte yazdıranları çarpmasın.l
performans58' Alıntı:Herkese selamlar...
Bu konuda bilgisi olanların yazılarını merakla bekliyoruz. Ama mümkünse 2. bir Saim Usta benzeri gerginlik olmadan...
kuzgun' Alıntı:mikail adam sana senin gibileri kullanırlar demiş manasını bilmiyorsan büyüklerine sor öğren,ötekide çekeceğim videoyu al münasip bir yerine sok demiş.Bu kadarından da birşey anlamadıysan sana diycek sözüm yok.
Admin bunları okuyup sen daha ne yapacağını anlamadıysan boş yere adminlik yapma sende o işi bırak.
ğkuzgun' Alıntı:bak güzel kardeşim sana bi tavsiyede bulanayım bu yaştaki insanları kullanırlar yani maşa yaparlar
ateşide maşayla tutarlar
Şu yukardaki iki mesaj da dahil olmak üzere konuyla alakası olmayan mesajların silinmesi için dün akşam admine mesaj attım.Şimdi baktığımda mikail125 e uyarı cezası gelmiş.Bunun üzerine bu mesajı yazmak mecburiyetinde kaldım.ne oldu daltonların .reisi .saim usta seref usta kuşlarını besleyenleri eleştirmek burdaki ustaların vdeo koyup koymayacağı .sanamı düştü .önce sen .saygılı olmayı öğren sonra insanları eleştir yanlış anlamabizim cekeceğimiz vdeoyu .gözünemi. sokaçan. seni bukadar ilgilendiriyor . sen dikkat ette saim usta kuşları şerefusta kuşlaının elektiriği seni de. sana.akıl veripte yazdıranları çarpmasın.l
1. mesajın sahibi dün chat odasında verdiği rahatsızlıktan ötürü özür diliyordu bende hayret ettim hem şu mesajı yazacak hemde adam durmadan özür dileyecek.Bak kardeşim özür dilemek istiyorsan önce şu yazılı mesajını bir editle
hatta komple sil sonra mesajlarını yazarken edep sınırlarını zorlama.Fikri manada tartışabiliyorsan tartış tartışamıyorsan yazma.
2.mesajın sahibi birincisi noktalama işareti sözün bittiği yere konur.Her kelimenin sonunda nokta olmaz.
Sizde mesajınızı kendiniz silip problemi ortadan kaldırabilirsiniz.Bundan sonraki mesajlarınızda konuşma adabına uyarsınız,yanlış anlama ama diye söze girip, doğru anladığımızda sözlerinizin ne manaya geldiğini okuyan herkez anlayabilir.
Adminden bu mesajları silip elektrikçi şeref konusundan uzaklaşılmamasını istemiştim anlaşılan çok şey istemişiz.
Bu konuya gelen ilk mesajlardan biri,demekki konunun aynı şekilde işlenmesiyle gideceği yer önceden belli oluyor.
performans58' Alıntı:Herkese selamlar...
Bu konuda bilgisi olanların yazılarını merakla bekliyoruz. Ama mümkünse 2. bir Saim Usta benzeri gerginlik olmadan...
kuşlar' Alıntı:slm site yöneticisi arkadaşlarım birçok kişiyle konuşma yapmısınız ama icratlarıyok ha saygı duyarım benden yaşça büyükler herzaman için yanlız sen isim yaptıysan herzaman hazırın olacak.ben yanlış okumadıysam ankarada oynayan yok dediniz ankaranın gizli kuşcuları var aynı saim ustanın yada şeref dayının kuşları gibi oynar benim onmasa onların siz onlara gitmemişsiniz murat belki bilir hasköyde dolmuş seyfi birde şeref dayı ona sorun evi bitişik sayılıraralarında 4 5 ev var saygılarımla
kuşlar' Alıntı:slm site yöneticisi arkadaşlarım birçok kişiyle konuşma yapmısınız ama icratlarıyok ha saygı duyarım benden yaşça büyükler herzaman için yanlız sen isim yaptıysan herzaman hazırın olacak.ben yanlış okumadıysam ankarada oynayan yok dediniz ankaranın gizli kuşcuları var aynı saim ustanın yada şeref dayının kuşları gibi oynar benim onmasa onların siz onlara gitmemişsiniz murat belki bilir hasköyde dolmuş seyfi birde şeref dayı ona sorun evi bitişik sayılıraralarında 4 5 ev var saygılarımla
kuşlar' Alıntı:slm murat kardeş ozaman verirsen uçururum çünkü bende yok.evet senin dedigin seyfi bak kardeş ben seyfinin kuşlarından uçurdum halen çubukta uçuyor ana baba damızlık ogul ve torunlar ve iyi oyun kuşları hasköyde baya namlı