kuskopat
Üye
- Ad Soyad
- erkan baba
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Kediler
şimdi arkadaşlar nacizane fikrim her kez ayrı bir telden kendi yalanına inanmış saim usta iyi bir kuscuymuş tamam her kezin takdir ettiği gibi bende taktir ediyorum örnek almak ta süper hem fikirim gel gelelim neymiş efendim bende silik araplarından dumanlı kirlilerinden var diye zırvalıyan çok madem varda süperde sizdekileri kupa diye bir şey var hani nerdesiniz saim ustacılar adı üstünde taklacı kuşlar bu oynuyan da olur ama bir taneyle oynayacak rengi benzeyecek onlardan diyeceksin bende var gelin görün diyeceksin bende de çok resim var havada kalan kuşunuz varmı acaba hava atanlar insanları kandıranlar madem aynıları var 3 tane kaldır hepsi aynı hareketi yapsın çokmu saim ustacılara 3 kuş ya sorarsanız 10 larca var kanadını kuyruğunu dizmi 3 tane saim ustanın kusundan izletin sizin için kupa neki dünyayı alır kuşlarınız yoksa çalınmasın diyemi kupa almıyorsunuz anladım kendinize uçuruyorsunuz millete gagalıyorsunuz.bana 3 tane devamlı kanadını kuyruğunu dizmiş kupa standartlarında kuş uçurun ne istiyorsanız 2 katını veriyim saimciler huuuu size sesleniyorum......