Elektrikci Şeref

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 234
  • Görüntüleme Görüntüleme 75K
şimdi arkadaşlar nacizane fikrim her kez ayrı bir telden kendi yalanına inanmış saim usta iyi bir kuscuymuş tamam her kezin takdir ettiği gibi bende taktir ediyorum örnek almak ta süper hem fikirim gel gelelim neymiş efendim bende silik araplarından dumanlı kirlilerinden var diye zırvalıyan çok madem varda süperde sizdekileri kupa diye bir şey var hani nerdesiniz saim ustacılar adı üstünde taklacı kuşlar bu oynuyan da olur ama bir taneyle oynayacak rengi benzeyecek onlardan diyeceksin bende var gelin görün diyeceksin bende de çok resim var havada kalan kuşunuz varmı acaba hava atanlar insanları kandıranlar madem aynıları var 3 tane kaldır hepsi aynı hareketi yapsın çokmu saim ustacılara 3 kuş ya sorarsanız 10 larca var kanadını kuyruğunu dizmi 3 tane saim ustanın kusundan izletin sizin için kupa neki dünyayı alır kuşlarınız yoksa çalınmasın diyemi kupa almıyorsunuz anladım kendinize uçuruyorsunuz millete gagalıyorsunuz.bana 3 tane devamlı kanadını kuyruğunu dizmiş kupa standartlarında kuş uçurun ne istiyorsanız 2 katını veriyim saimciler huuuu size sesleniyorum......

..........

..........

kuskopat' Alıntı:
şimdi arkadaşlar nacizane fikrim her kez ayrı bir telden kendi yalanına inanmış saim usta iyi bir kuscuymuş tamam her kezin takdir ettiği gibi bende taktir ediyorum örnek almak ta süper hem fikirim gel gelelim neymiş efendim bende silik araplarından dumanlı kirlilerinden var diye zırvalıyan çok madem varda süperde sizdekileri kupa diye bir şey var hani nerdesiniz saim ustacılar adı üstünde taklacı kuşlar bu oynuyan da olur ama bir taneyle oynayacak rengi benzeyecek onlardan diyeceksin bende var gelin görün diyeceksin bende de çok resim var havada kalan kuşunuz varmı acaba hava atanlar insanları kandıranlar madem aynıları var 3 tane kaldır hepsi aynı hareketi yapsın çokmu saim ustacılara 3 kuş ya sorarsanız 10 larca var kanadını kuyruğunu dizmi 3 tane saim ustanın kusundan izletin sizin için kupa neki dünyayı alır kuşlarınız yoksa çalınmasın diyemi kupa almıyorsunuz anladım kendinize uçuruyorsunuz millete gagalıyorsunuz.bana 3 tane devamlı kanadını kuyruğunu dizmiş kupa standartlarında kuş uçurun ne istiyorsanız 2 katını veriyim saimciler huuuu size sesleniyorum......
.sevgili kuşkopat kardeşim sana nacizne fikrini kimse sormadıki .kendini hemen ortaya bırakmışsın saim usta kuşları var .kupayada kaldırmaz senin gibi sivri dilliler resmine tahammül edemiyorki .kuşların uçuşuna tahammül etsiler saim usta kuşu besleyenlerd senin gibisivridillilere kuşunu bırak uçurmayı .kandının .tüyünü dahi göstermez.sen kardeşim kendi kuşunu kupaya kaldır saim ustalada ümesinde dursun.

kuskopat' Alıntı:
kuşkopat bey öncelikle ahlaklı bir uslubla insanlara mesaj yazmayı öğren .sonrada ölmüş insanlara saygı gösterki bizler sana hakettin saygıyı gösterelim saim usta rahmetli olmuş sanki rahmetlinin göbeğini sen kestin saimciler falan yazık sana yazık

bir kere benim azımdan ankaralı saim abimi çıktı saim usta diyorum bak dikkatini çekerim Allah gani gani rahmet eylesin her kezin örnek alacağı bir insan dedim yazımda da kimde ne var ne yok biliyoruz zaten ben saim ustanın adını alıpta süse yapanlara kızıyorum neden alınıyosun yaran mı var kendine uçuruyormuşsun Allah muhabbetinizi arttırsın sahte saimcilere diyorum kim olduklarını bildiğim için kızıyorum merak etme bilen biliyor para için de bu işi yapanlar var ben ona karşılık yazdım alınma alıcak olan kendini biliyor...

geçen istabuldaydım yut dışından gelen abilerimiz vardı isim vermiyorum parayla şahıslardan yine isim vermiyorum saim usta diyen neyse kuş almışlar ama hiç biri randuman vermemiş şimdi adamlar ankarada çok yalancılar var diyince ben de bir anlaralı başkentli olarak zoruma gitti lafım onlara kendilerini de biliyorlar alınacak olan kişi siz değilsiniz saygısızlık sa bu yaptığım saygısızlık ama birilerinin Ankarada kiler şöyle Ankaradakiler böyle demesi hiç hoş değil atarken atıyonuz insanları kandırıyorsunuz hani nerdesiniz dediklerim bunlar insan bu kanıyor anlattıkca anlatıyorlar insan bu inanır ama oyun kuşunun merkezi Ankara lütfen kirletmeyelim laf söyletmeyelim.......surcı lisan ettiysem affola

..........

Arkadaşlar merakımdan soruyorum sahte kuş nasıl oluyor ;

Ben kostüm kuşu meraklısıyım ama iyi oyun kuşlarınıda zamanım vede vaktim oldukça seyretmeye çalışıyorum iş nedeniyle sivastaydım burda çook iyi oyun kuşları olduğu söylendi 2 hafta üstüste kuş seyretmeye gittim gördümki bazı arkadaşlarımda hakikaten çook iyi kuşlar var ama iyi diye seyrettiğimiz kuşların sadece 1 tanesi bana göre çook çook iyi bir kuştu burdan şimdi iyi kuş nasıl olur oyun şekli nasıldır yazarsanız bizde bilelim neticede oyun kuşu masada konuşulmuyor havada konuşuyor

omeryener26' Alıntı:
Arkadaşlar merakımdan soruyorum sahte kuş nasıl oluyor ;

Ben kostüm kuşu meraklısıyım ama iyi oyun kuşlarınıda zamanım vede vaktim oldukça seyretmeye çalışıyorum iş nedeniyle sivastaydım burda çook iyi oyun kuşları olduğu söylendi 2 hafta üstüste kuş seyretmeye gittim gördümki bazı arkadaşlarımda hakikaten çook iyi kuşlar var ama iyi diye seyrettiğimiz kuşların sadece 1 tanesi bana göre çook çook iyi bir kuştu burdan şimdi iyi kuş nasıl olur oyun şekli nasıldır yazarsanız bizde bilelim neticede oyun kuşu masada konuşulmuyor havada konuşuyor[/quot

Rahmetli Saim ustayi, yediniz bitirdiniz simdide elektirik isiylemi urasiyorsunuz helal be. :slm: :asla: :? :oley: :heyo: :hayir:

..........

mikail125' Alıntı:
Rahmetli Saim ustayi, yediniz bitirdiniz simdide elektirik isiylemi urasiyorsunuz helal be. :slm: :asla: :? :oley: :heyo: :hayir:
sabece sana söyleyeceğim şu bu kuşlar besleyenlerde senin yşından büyük kuş var senin gibi bebe belik kuşu beslemiyor

sAIM ABI aras abi, besleyenlerde diyorsunuz benim yasimda kus var sizde yokmus daha nie elektirinen neynen urasiyonuz, ilk once bir video koyun ondan sonra urasin elektirik neim çarpmasin allah gostermesin, benim yasim ufak, ama ic yoktan video koyacak izleyecegim ucuracagim kusum var sizde o bile yok.

Konunun temizlenmesini isiyorsaniz soyle ii bi video ne koyun su soyle oynar bu boyle oynar bende var sunda var gibicesine neyse bosa konusuyoruz artik, benim torunlarima nasip olur videolari gormek selametle kalin, bida yazi yazmiyorum bu konuya.

Tamam abi, ben oyun oynum sizde masalinizi dinleyin hayalere (fazla dalmayin çikamazsiniz)dalin hadi balim, Galin saglinan.

mikail aslanım sen uçur kuşlarını izle .burdaki abilerinde yerde izlesinler kendi kuşlarını.valla artık elektrik senimi çarpar başkasınımı çarpar bilmem fakat bu konuya yorum yazan abilerin amcaların yıllardır bu kuşlardan beslio omlarda elektriğe karşı bi bağışıklık olmuş sen en iyisi kendine sağlam bak elektrik akımına kapılıp sağa sola saldırma.

Tamam abi eyvallah :heyo: , ben ucuruyorum zaten, :s: taklaci kus havada izlenir die haykirirken barirken simdide yerde izlesinler diyorsun tamam abi senin dedin olsun. :oley:

Sen yerde besle hepsinin kanadini buda(maksak damizlik olsun) :asla: , sonrada gelen misafirlere at havada iki takla vurup kanadini cirparak dussun bu saim ustain su elektirikçinin helal be sana abi. Helal olsun. :ckmk:

Bu arada hepinize iyi seneler kusçu arkadaslar 2010 yilinda havada kus izlemeyi nasip etsin allah herkese gorusmek uzere. :slm:

mikail125' Alıntı:
Tamam abi eyvallah :heyo: , ben ucuruyorum zaten, :s: taklaci kus havada izlenir die haykirirken barirken simdide yerde izlesinler diyorsun tamam abi senin dedin olsun. :oley:

Sen yerde besle hepsinin kanadini buda(maksak damizlik olsun) :asla: , sonrada gelen misafirlere at havada iki takla vurup kanadini cirparak dussun bu saim ustain su elektirikçinin helal be sana abi. Helal olsun. :ckmk:

Bu arada hepinize iyi seneler kusçu arkadaslar 2010 yilinda havada kus izlemeyi nasip etsin allah herkese gorusmek uzere. :slm:
bak aslanım sen öyle şeyler yazıyosunki daha ne yazdını bile bilmiyosun.bu ortamda bulunan çoğu kimse birbirini tanıyor şahsen tanımasada ismen gercek ortamda tanıyor.bir çoğu senin belki izlerken kuşu boynunu kıracak şekilde kuş uçurdular saygı göstermek bu kadar zormu.insan uçurur videoya koyar uçurmaz yerde besler bakar bu onların kendi zevkleridir.video çekip koymak zor bişey deil fakat senin bu kadar ısrarla video istemen tuaf.ben saim usta yada şeref amcanın kuşlarından beslemiyorum.başka kuşlar besliyorum fakat bende uçuramıyorum imkanlarım yetmiyor uçurmaya ne yapayım bende kuşculuğumu bırakayım.ama uçuramasamda onlara yem vermek onlarla ilgilenmek beni mutlu edio.insanlara bu kadar haksızlık etme herkesin kendi bahanesi var.kimse kimseye yalan söylemeye mecbur deil.bırak herkez kendi çekirdeğini çitlesin.

mikail125' Alıntı:

ne oldu daltonların .reisi .saim usta seref usta kuşlarını besleyenleri eleştirmek burdaki ustaların vdeo koyup koymayacağı .sanamı düştü .önce sen .saygılı olmayı öğren sonra insanları eleştir yanlış anlamabizim cekeceğimiz vdeoyu .gözünemi. sokaçan. seni bukadar ilgilendiriyor . sen dikkat ette saim usta kuşları şerefusta kuşlaının elektiriği seni de. sana.akıl veripte yazdıranları çarpmasın.l

Murat abi ben sana bisi soyliyeyimi :evet: , ben fransada kaliyorum koca sehirde ben tekim kus besleyen :buyrun: , yani anlican kimse atesle masayla urasmas elektririk ne isi olmuyo benim ufak bi kumesim var kendi basima kus beslerim, ama izleyecegim kusum var bilmem anlata bildimi kanadi kula kirpik kusum yok. :s:

Bu arada abi belliki benim yasimdayken ates masa ne isi olmus :ckmk: :tamam: sende galiba bildigine gore :oley: , neyse abi beni baska konusturman. :slm:

Saygilarla...

..........

..........

Video isteme hakini bana kim veriyor eyvallah abi. :asla:

Bu arada abi ben yok demedim, video istedim nasil oynarlar neden bukadar tutuluyo ama neyse, biz çocuguz (gerçi 18 yasindan buyuk birisi resit sayiliyo ama neyse senin dedin olsun)kus beslemeye hakimiz yok masayiz atesiz neyse, beni konusturman kalin salicanan.

Ucurun elinizde olmayan saim ustanin kuslarini,

..........

mikail yegenim.bana msn den ulaşırsan senin derdine derman olurum.baraacuda_06@hot .com tamammı .kimseyele uraşma bu forumda.gel ben sana gerekli yardımda bulunayım

Geri